Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

:))))))
Biz iyiyiz canım.. Hep uzanma modundayız, gecemiz gündüzümüze karıştı.. Uyku ile uyanıklık arasında gidip geliyoruz..
Babaları annelerine, anneleri de kızlara gayet iyi bakıyor.. Ehh onlar da bu kadar özene tutunsunlar artık.. klava:
Çok öpüyorum canım.

merhaba kızlar önce şööyyle bir yazılanları okudum aslında öncelikle geshenkten haber bekliyordum ama yok nerde bu kız çok merak ettim inşallah bugünü kendine tatil ilan etmiştir ve işte olmadığı içinde yazamıyordur.

white cat kızların sağlıkla doğsun hayırlı evlatlar olsun ay çok şeker yaa elbiseler ciciler insan almaya süslemeye doyamaz onları zaman aksın geçsin kavuş bebeklerine:))

Allah Ayşegülcüğümede eşinede gönlüne göre versin hatta bir kız bir oğlan olsun:))

gece aydın beyin söyleyeceklerini gerçekten çok merak ettim sakın aklında hiç bir soru kalmasın insan muayeneye gidince aptal oluyor unutuyo bütün sorucaklarını eşinede söyle sorcaklarını senin unuttuğunu o sorar ben hep öyle yapıyorum.

utkumm sanırım parça kalmış keşke tekrar yatmasaydın o masaya ama olsun bu da geçer anesteziyle olucakmış zaten sonrada hızla toparlanıcaksın canım benim.

laydcim bayıldım buz bebek demek:)))canım çözdürülcek en sağlıklısını annesine kavuşturucaklar az kaldı çok az kaldı ama nolur bu zamana kadar şu tempoyu ne yap ne et düşür biraz.

bu arada sancux bugün detaylı ultrosana giriyor bende 5:30da nuri beyle kontrole gidiyorum haftaya salıda aydın beye gidicem kızmayın bana sizide görücez dayanamadıım napıyıım hem ona hem ona gidiyorum eh doktorlarımda nolur anlasınlar beni.

ayşegülcüm uzan canım ama arada bir beş dakikada olsa balkondan d vitamini al bebeklere:)

ayşegülcüm uzan canım ama arada bir beş dakikada olsa balkondan d vitamini al bebeklere:)

merhaba ben kuze sizleri okuyunca çok sevindim ALLAH kucağınıza almayı nasip eder inşallah ben de tüp bebek denemesindeyim ama yumurta toplama işlemine gelemedim henüz yumurtalarım 18 mm ye gelemedi daha bana deneyimlerinizi anlatırsanız bu yolda yardımcı olursanız çok sevinirim ben latif küpelioğlu na gidiyorum medikal de sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim çevremden bilgi alabileceğim kimse yok kendinize iyi bakın):1hug:

Mystryy;
Tüp bebek doktorun Aydın Bey, bir süre onun sorumluluğu altında olman gayet doğal canım. Ayrıca Nuri Bey de çok şekerr bir adam.. Onlar açısından bir sorun yoktur.. ıkisini de seviyorsun.. ılerleyen zamanda tek doktora düşeceksin doğal olarak :)
Bu gün artık pıt pıt pıt pıt pıt duyacaksın inşallah canım..
Sancux'da oğluşlarının vücutlarını, tüm uzuvlarını görecek.. Çok keyifli olduğunu söylüyorlar ayrıntılı ultrasonun.. Film gibi seyrederler artık.. Ben pazar günü çoğul gebeliklerle ilgili belgesel izledim ya.. çok güzeldi.. Bu onların kendi belgeselleri :))

kızlar kan tahlilimi verdim geldim
annem yolculuk heycanında, yardımcım temizlik telaşında bende artık ne yapacagımı ne düşünecegimi şaşırdım çantamı hazırladım birkaç eksigimi daha koyup uzanacagım...Rabbim başka sıkıntı vermesin inş. sağ salim cıkarım operasyondan..hastanede yer yok muhtemelen aksama eve gönderecekler... geçen seferki kürtajlarda anestezi yoktu ve çok zorlanmıstım inş. bu sefer birşey hissetmem

Kuze Merhaba;
İyi dileklerin için tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.
Bizler Anadolu Sağlık Merkezi'nde (JHONS HOPKINS) tüp bebek tedavisi gören bayanlarız. Doktorumuz da Sayın Prof.Dr. Aydın Arıcı.. Biz kendi doktorumuzun üstüne doktor tanımıyoruz canım.
Tabii tedaviye başlarken doktor, hastanenin yeri ve maddi gereksinimler çok önemli. Sanırım sen Avrupa Yakasında ikamet ediyorsun. Bizler Anadolu Yakasında.
Şu an Latif Beyin hastasısın.. Devamlı tv programlarında görünen yakışıklı bir genç adam. Madem başladınız tedaviye, inşallah sonu hayırlı olur inşallah bebişini kucağına alırsın canım. Bu arada az evvel diğer topiklerdeki mesajlara baktım sanırım hastaneden ve tedavi ekibinden şikayetçisin. Latif bey her zaman olmuyor, Serkan Bey bakıyor, o ilacı kes diyor, latif bey devam et diyor, diğer muayenede serkan latif beyin sözünü dinledim diye konuşmuyor, suratıma bakmıyor vs.. demişssin.. Çok tutarsız bir durum..
Doktorun ve ekibin önemi işte ancak böyle anlaşılır..
Çok kaba tabir olabilir ama önemli desturlarımdandır "köprüyü geçerken at değiştirilmez." Ama at doğru seçildiyse değiştirmeye gerek kalmaz.. :))
Bak canım soracağın tüm soruların cevabını ilk sayfalardan itibaren topiğimizi okuyunca bulabilirsin. Bir kaç saat vakit ayır ve güzelce oku.. Çok keyif alacaksın ve çok şey öğreneceksin.
Bu arada senin zaten yakışıklı bir oğlun var imiş.. Allah bağışlasın.. Bence bu kadar takma kafana.. Psikolojinin ne kadar önemli olduğu biliyoruz.. Lütfen oluruna bırak..
Bizi düşün... Biz bir tane doğurmak için ölüyoruz.. Sen ne kadar şanslısın ki dünya tatlısı bir oğlun var..
Sevgiler

Canım benim, anesteziyle olacak hiç bişii hissetmeyeceksin.
Bu da son olacak inşallah.
Çok öpüyorum canım.. Kalbimiz de dualarımız da seninle.

merhabalar

kızlar size yetişemiyorum bir türlü... sık giremeyince geçmişe dönüp yazılanlara bakayım diyorum , filan.. sohbete dail olmak bir türlü mümükün olmadı...

geshenkkkk? ay nerde bu kız yahu? umarım dediginiz gibidir bugunu kendine tatil ilan etmistir evde dinleniyordur ama merak ettim
mysrty bugun kalp atıslarını duyacaksınız insallah bi arkadasım telefonuna kaydetmisti zil sesi yapmıstı cok guzeldi... allahım hepimize bu duyguyu yasatır insallah..
sancuxun heyacanı da bi baska guzel umarım ikinizde guzel haberlere geleceksiniz canlarım..
kuze tedavin hayırlı olsun umarım en kısa zamanda bebegini kucagına alırsın canım
aysegulcum o belgeseli ben de izledim hemde defalarca gercekten cok guzel bi belgesel yine aynı serinin tup bebek ile ilgili olanı var onu henuz bulamadım ama bulunca hepinizle paylasırım canım o da ayrı bi guzel

evet utkumm ben de aynı şeyleri 10 gün önce yaşadaım, acı hissetmezsin , inşallah sağlıkla çıkarsın, allah yardımcın olsun

buna bende feci takıldım şimdi. bir açıklama gelmiş bu arada daha detaylı bilgi almak lazım yinede..

Ayşegül Güneş gayet iyi, büyümeye çalışıyor. Allah inşallah hepinize hayırlısı ile yumurcakları kucaklamak nasip etsin.Çok sık sizlerle birlikte olamasam da dualarım hep sizinle .

Allah sana bağışlasın yavrucuğunu.. sen çok tatlısın..

memnun kalmadınmı?bende eray beye gitsemmi diye düşünüyorum ama...

tavsiye etmem...

aynen ne dedilerse o....

Kılzar yarın 13:20 de randevumuz umarım size güzel haberlerle dönerim.

haırlısı olsun.

kadının fendi erkeği yendi. :)))))))

ne kadar güzel anlatıyorsun ve mesleğinde düşünülürse bu söylediklerinde güven duygusunu arttırıyorsun. Bu kadar kadın yanılamaz değilmi herkesmi bu kadar memnun kalır....görkem sen bir tanesin...

Geshenk ne yaptı acabaaa :))))

canım benim. böyle merak edilmek nasıl hoşuma gitti şu an nasıl neşeliyim bilemezsin :))))

Bende merak ettim saat 14:00 randevusu vardı :uhm:

burdayım geldim ama çok yazmışsınız oku oku gözlerim bozuldu resmen.

uzun uzun anlatacağım az sabret okumaktan geçmişi bir türlü başlayamadım... tahminlerinin çoğu doğru. ama yol yoruyor yaaa bildiğin gibi değil. yine suadiye ye geçtik biz öğleden sonra Aydın Bey suadiyedeymiş hep tllf da demişler bana ben hatırlamıyorum neyse uzun yol oldu ve çoook yoruldum...

Kadıköyden Gebzeye gitmek Adapazarından gitmekten daha kolaydır.
Haklısın ilaç derdine düşmüşlerdir.

kolay değildi inan oradan da suadiye ye gittik gene anlatacam zaten şimdi :))

Kızlar yaaa,
Geshenk'den hala ses seda yok..
Ben artık endişeleniyorum..

ne şekersin sen yaaa baya baya beni merak etmiş bak sen :))) eğlenip güldünüz bana pazartesi günü bi gittim gelmedim işte sempatiksalakcinni

Allah yardımcın olsun...

gunaydın kızlar...
geshenkten hala haber yok? ne oldu acaba ilaclara baslayabildimi cok merak ettim canım

ancak aldım ilaçları valla ne uğraştım ah ahhh...

Geshenk nerdesin deli etme artık merak ettik

ayyyy çooook özür dilerim hepinizden hemen yazamadım deli de ettim veli de -tatlicadiarzu-

hemen başlıyorum... dün saatimizde gittik randevumuza bu sefer kaybolmadık yollarda sağ sağlim vardık şükür ama tlf da bana demişler suadiye de diye ben anlamadığımı kabul ediyorum artık hani heyecanlıyım ya olabilir tabi :)))))) oradan gittik servise yetiştik hemen tabi bu arada benim 2 görümcemde gelmek istediler bizimle kayınvalidemde eklendi kalabalıktık yani. merak ettiler ben çok övünce Aydın beyi görmek istediler. neyse oradan toplu halde suadiyeye geçtik saat 3 te aldılar beni muayene için de 15 dk bekledim kalabalıktı dün zavallılar çok koşturuyorlardı bende geç kalacağız dönüşe diye endişe etmeye başlamıştımki Aydın bey geldi hemen malum aleti eline aldı ve gerekli yere daldırdı delikafadulden vee rahim ince uygun dedi hemen 225 mg. la başlıyoruz dedi. yanımda bir tane iğne vardı gonal-f onu gösterdim ilaç alana kadar bunla başlasak dedim hiç ikiletmedi hemen orada vurdular hem gösterdiler nasıl olacağını sonra diğer ilaçlarım reçete edildi ve apar topar çıktık oradan Adapazarına doğru yol aldık ama bende dün bir baş ağrısı vardı göz yuvalarım sanki yerinden çıkacakmış gibiydim eve zor attım kendimi ki epey geç geldik çarşıda indik biz eşim işe gitti gece işi vardı çünkü ortanca görümcemim kızının doğum günü varmış perşembe günü ona hediye baktık hepimiz tabi bende baş ağrısı devam bu arada 21 :30 u geçiyordu eve geldiğimiz ve hemen yatağa attım kendimi yatış o yatış hiç açamadım tabi pc falan....

sabah kalktım işe geldim eşimde işten çıkmış yanıma geldi zaten arabadaydı bütün reçete tahlil her ne varsa onları getirdi ilaç için eczaneye gittik heyet raporu almıştım ben o geçersiz dediler tekrar reçete edilmesi gerekli bilmem ne eczane eczane gezdim sabahtan beri hiç biri vermek istemiyor elimizde o yok bu yok burnumdan getirdiler yani. ilaç saatim geçiyor bu arada yani 3 günlük olanlar vardı aç karnına alınacak olan neyse tanıdık bir yer bulduk rica minnet aldık ama çok zorlandım stres oldum yani. ancak geldim hemen açtım baktım geçmişi okudum vee hemen yzmaya başladım oh beee.... benden böyle işte.. bu akşam ikinci iğnemi olacağım yani.. heyecanlıyım..(her zamanki gibi :)))))

hayırlı olsun canım simdiden ama gercekten merak ettik neyseki hersey yolunda

Geshenk;
Sana ne diyiimm yahu.. Tam 14.00de online oldun ve 1 saat 15 dakikadır yazmanı bekliyoruz.. Hanfendi 2 günlük yazılanları okumuş, bi de tek tek herkese cevap vermiş..
Hey güzel Allahımmmm..
Vallahi yanımda olsan popona popona geçireceğim şaplakları..
Offff offff kuzum, kızım, tatlım, yavrum şimdi bak: bir daha muayeneler, toplama, transfer neyin olduğunda, internete girip online olunca ÖNCE neler olduğunu yazacaksın.. Tamam mııı

tamam....:kedi:

ayşegül bu senin var ya isminin altında iğnemin ilk günü transferim oldu falan notların.. bende yazacağım ya artık hani iğnelerim var diye :)))) nerden yapıyordun onu ?

GESHENK:
ayyyy çooook özür dilerim hepinizden hemen yazamadım deli de ettim veli de

hemen başlıyorum... dün saatimizde gittik randevumuza bu sefer kaybolmadık yollarda sağ sağlim vardık şükür ama tlf da bana demişler suadiye de diye ben anlamadığımı kabul ediyorum artık hani heyecanlıyım ya olabilir tabi :)))))) oradan gittik servise yetiştik hemen tabi bu arada benim 2 görümcemde gelmek istediler bizimle kayınvalidemde eklendi kalabalıktık yani. merak ettiler ben çok övünce Aydın beyi görmek istediler. neyse oradan toplu halde suadiyeye geçtik saat 3 te aldılar beni muayene için de 15 dk bekledim kalabalıktı dün zavallılar çok koşturuyorlardı bende geç kalacağız dönüşe diye endişe etmeye başlamıştımki Aydın bey geldi hemen malum aleti eline aldı ve gerekli yere daldırdı vee rahim ince uygun dedi hemen 225 mg. la başlıyoruz dedi. yanımda bir tane iğne vardı gonal-f onu gösterdim ilaç alana kadar bunla başlasak dedim hiç ikiletmedi hemen orada vurdular hem gösterdiler nasıl olacağını sonra diğer ilaçlarım reçete edildi ve apar topar çıktık oradan Adapazarına doğru yol aldık ama bende dün bir baş ağrısı vardı göz yuvalarım sanki yerinden çıkacakmış gibiydim eve zor attım kendimi ki epey geç geldik çarşıda indik biz eşim işe gitti gece işi vardı çünkü ortanca görümcemim kızının doğum günü varmış perşembe günü ona hediye baktık hepimiz tabi bende baş ağrısı devam bu arada 21 :30 u geçiyordu eve geldiğimiz ve hemen yatağa attım kendimi yatış o yatış hiç açamadım tabi pc falan....

sabah kalktım işe geldim eşimde işten çıkmış yanıma geldi zaten arabadaydı bütün reçete tahlil her ne varsa onları getirdi ilaç için eczaneye gittik heyet raporu almıştım ben o geçersiz dediler tekrar reçete edilmesi gerekli bilmem ne eczane eczane gezdim sabahtan beri hiç biri vermek istemiyor elimizde o yok bu yok burnumdan getirdiler yani. ilaç saatim geçiyor bu arada yani 3 günlük olanlar vardı aç karnına alınacak olan neyse tanıdık bir yer bulduk rica minnet aldık ama çok zorlandım stres oldum yani. ancak geldim hemen açtım baktım geçmişi okudum vee hemen yzmaya başladım oh beee.... benden böyle işte.. bu akşam ikinci iğnemi olacağım yani.. heyecanlıyım..(her zamanki gibi :)))))

Canım benim;
Rahminin uygun olduğuna ve iğnelerine başladığına çok sevindim.. Bak görüyorsun bir step biterken, diğeri başlıyor.. böylece günler geçiyor ve sona doğru yaklaşıyorsun.. Şimdi hergün iğne, gün aşırı kontrol için hastaneye geleceksin ve bir de bakmışsın senin yumurtalar kocamaaan olmuş ve toplama vakti gelmiş.. ardından da transfer.. ığnelerin uğurlu olsun canım.. pıtır pıtır yumurtlarsın inşallah..
Demek heyecandan Aydın Beyin öğleden sonra Suadiye'de olduğunu atladın ha.. Ahh canım ahhh.. Ne olacak senin bu heyecanlı halin:)
Bu arada maaile gitmişsinizz sırnaşık şey Kıyamam onlara da merak ediyorlar, heyecanlanıyorlar, emin ellerde olduğunu görmek istiyorlar tabii ki.. Beğendiler mi hastaneyi? Aydın Beyi? Ekibi?
Bundan sonra karı koca elele tutuşup gidin e mi.
Bu arada ilaçlarını anlayamadım canım, aç karnına alınacak olan ne? hangi iğneleri verdi? Alabildin mi hepsini.. ?
Bu arada eczanelerde karekod uygulaması sorunları var biliyorsun canım..

KULLANICI PANELı'ne gir
PROFıL DÜZENLE'yi seç, butonu aşağı doğru kaydırdığında
Kişisel rütbe yazan yer geliyor, işte oraya notunu yazıyorsun ve değişiklikleri kaydet diyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…