Aysegulcum canim sadece 1 tanesi transfer edilebilecek yasa geregi. Ama bu da bir surec. Donup cozulup hala saglam kalan varmi gorecegiz. Inatla yasayan benim olacak.)
Insallah dogar ve ben sana yemen icin ozel getiririm. :)))
Benim kizlarim nasil bakayim? Guzel guzel buyuyorlar dimi? Anneleri onlara cok iyi bakiyordur.
Dedigin gibi canim, biz elimizden geleni yapiyoruz. Tip'da elinden geleni yapiyor. Gerisi sans, kader artik herneyse o iste. :))
Sansimiz bol, bahtimiz guzel olsun hepimizin. Opuyorum
:))))))
Biz iyiyiz canım.. Hep uzanma modundayız, gecemiz gündüzümüze karıştı.. Uyku ile uyanıklık arasında gidip geliyoruz..
Babaları annelerine, anneleri de kızlara gayet iyi bakıyor.. Ehh onlar da bu kadar özene tutunsunlar artık..klava:
Çok öpüyorum canım.
ayşegülcüm uzan canım ama arada bir beş dakikada olsa balkondan d vitamini al bebeklere:)
merhaba ben kuze sizleri okuyunca çok sevindim ALLAH kucağınıza almayı nasip eder inşallah ben de tüp bebek denemesindeyim ama yumurta toplama işlemine gelemedim henüz yumurtalarım 18 mm ye gelemedi daha bana deneyimlerinizi anlatırsanız bu yolda yardımcı olursanız çok sevinirim ben latif küpelioğlu na gidiyorum medikal de sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim çevremden bilgi alabileceğim kimse yok kendinize iyi bakın):1hug:
kızlar kan tahlilimi verdim geldim
annem yolculuk heycanında, yardımcım temizlik telaşında bende artık ne yapacagımı ne düşünecegimi şaşırdım çantamı hazırladım birkaç eksigimi daha koyup uzanacagım...Rabbim başka sıkıntı vermesin inş. sağ salim cıkarım operasyondan..hastanede yer yok muhtemelen aksama eve gönderecekler... geçen seferki kürtajlarda anestezi yoktu ve çok zorlanmıstım inş. bu sefer birşey hissetmem
Kafama takıldı her birimizin farklı gerçi ama bu transfer öncesi geçen süre ve bölünmelerini algılayamıyorum..
Mesela
Gecenin: 4 hücreye bölünmüş embriyolarını hem transfer etmişler hem de dondurmuşlar.. 3.günde transfer yapmışlar
Margaanın : kaç hücreye bölündüğünü yazmamış ama 6.günde transfer etmişler
Benim: 7 ve 8 hücreye bölünmüşleri 4.gün transfer ettiler.. 5 ve 6 hücreye bölünmüşleri dondurmadılar bile..
Ama gecenin 4 hücreye bölünmüşlerini transfer ettiler ve kalanları dondurdular.. Yani bölünmeleri mi önemli yoksa transferden önce geçen zaman mı anlıyamıyorum.
Hastanede çarşamba günü yani yumurta toplama günü pakistan asıllı ingiliz muhammet ile tanışmıştık, eşinin 22 yumurtası toplanmıştı ve pazartesi yani 6.gün transfer edileceğini konuşarak çıkmışlardı hataneden ve ne kadar geç transfer edilirse o kadar iyi olduğunu söylemişti.. İkinci bebek için tedavi görüyorlardı, ilk bebekleri de tüpdü. Biz embriyologlar arayacaklar transfer günü için haber bekleyeceğiz dedik, muhammed ise biz pazartesi günü 6.günde istedik transferi o gün yapılacak dedi.. Enteresan değil mi?
Aslında kendimle ilgili değil karşıklığım, gece ile ilgili.. Hem az sayıda bölünmüşlerdi hem de 3.günde transfer ettiler..
Allag allaggg
Ayşegül Güneş gayet iyi, büyümeye çalışıyor. Allah inşallah hepinize hayırlısı ile yumurcakları kucaklamak nasip etsin.Çok sık sizlerle birlikte olamasam da dualarım hep sizinle .
memnun kalmadınmı?bende eray beye gitsemmi diye düşünüyorum ama...
Edut merhaba: Aydın Hoca ile bir randevu ayarlasan belki eşine de iyi gelir.En doğru kelimeleri o bulur emin ol. Hiç pişman olmazsınız. Üstelik danışma randevuları ücretsiz bildiğim kadarı ile. Ben de Ayşegül'e kesinlikle katılıyorum. Bak aynı şeyleri düşünüyoruz.
Kılzar yarın 13:20 de randevumuz umarım size güzel haberlerle dönerim.
edut bu arada senin eşinin hassasiyetini anlayabiliyorum bazı erkekler için bu durumu kabullenmek çok çok zor oluyor ama ben emini bebek özlemi ve senin arzun ağır basıcaktır ve o da mutlaka isteyecektir hatta bu yolda yapılması gereken herşeye razı olucaktır mühim olan bu karara giden yolda sakın ama sakın birbirinizi yıpratmayın birlik içinde olun yoksa çözülmesi çok güç olan başka durumlar ortaya çıkacaktır. bu sizi birbirinize daha da çok yakınlaşsın ayşegülünde dediği gibi onun tek bir spermi yeter ona bunu anlat ve deki asıl stres bende birsürü yumurta üretmeliyim de tabii bunlar konuşulurken zaman ve yer çok önemli amaa ben herzaman derimkii kadınların adamlara yaptıramayacağı şey yoktur bu hayatta:)) yeter kiii isteyelim ee sende istiyosun...
Vah zavallım aynı doktorlara ben de gittim hem de timur gürgan benim fakülteden hocam daha önce yazdıklarımı oku lütfen Bana hiçbir şekilde bebeğin olmaz demişlerdi. Bak şimdi 5 aylık bir kızım var. Ne olur doğru karar ver. Aydın Hoca ile bir kez görüş farkı göreceksin .Ya söylemeye bile gerek yok. Aydın Hoca buradaki doktorların olmak isteyip de olamadığı bir yerde. Daha ne diyeyim!!!!!
Geshenk ne yaptı acabaaa :))))
Bende merak ettim saat 14:00 randevusu vardı :uhm:
Kızlarr;
Saat akşamın sekizi oldu.. Bizim kızdan hala haber yok.. Tamam taaaa Adapazarından geliyor ama Merak etmeye başladım vallahi..
İnşallah bir sorun yoktur da iğnelere başlar..
Henüz reçete de verilmemişti, belki muayeneden sonra ilaçları alma derdine düşmüşlerdir.
Kadıköyden Gebzeye gitmek Adapazarından gitmekten daha kolaydır.
Haklısın ilaç derdine düşmüşlerdir.
Kızlar yaaa,
Geshenk'den hala ses seda yok..
Ben artık endişeleniyorum..
arkadaslar merhaba
sabah tahlil verecegim öğlenden sonrada hastaneye yatıyorum, rahim içinde birşeyler görüldü müdahale edilecek ama bu sefer anestezi altında yoksa kaldıramam dedim ayrıca doktorum kendisi yapacagını söyledi...
bakalım hayırlısı
gunaydın kızlar...
geshenkten hala haber yok? ne oldu acaba ilaclara baslayabildimi cok merak ettim canım
Geshenk nerdesin deli etme artık merak ettik
buna bende feci takıldım şimdi. bir açıklama gelmiş bu arada daha detaylı bilgi almak lazım yinede..
Allah sana bağışlasın yavrucuğunu.. sen çok tatlısın..
tavsiye etmem...
aynen ne dedilerse o....
haırlısı olsun.
kadının fendi erkeği yendi. :)))))))
ne kadar güzel anlatıyorsun ve mesleğinde düşünülürse bu söylediklerinde güven duygusunu arttırıyorsun. Bu kadar kadın yanılamaz değilmi herkesmi bu kadar memnun kalır....görkem sen bir tanesin...
canım benim. böyle merak edilmek nasıl hoşuma gitti şu an nasıl neşeliyim bilemezsin :))))
burdayım geldim ama çok yazmışsınız oku oku gözlerim bozuldu resmen.
uzun uzun anlatacağım az sabret okumaktan geçmişi bir türlü başlayamadım... tahminlerinin çoğu doğru. ama yol yoruyor yaaa bildiğin gibi değil. yine suadiye ye geçtik biz öğleden sonra Aydın Bey suadiyedeymiş hep tllf da demişler bana ben hatırlamıyorum neyse uzun yol oldu ve çoook yoruldum...
kolay değildi inan oradan da suadiye ye gittik gene anlatacam zaten şimdi :))
ne şekersin sen yaaa baya baya beni merak etmiş bak sen :))) eğlenip güldünüz bana pazartesi günü bi gittim gelmedim işte sempatiksalakcinni
Allah yardımcın olsun...
ancak aldım ilaçları valla ne uğraştım ah ahhh...
ayyyy çooook özür dilerim hepinizden hemen yazamadım deli de ettim veli de -tatlicadiarzu-
hemen başlıyorum... dün saatimizde gittik randevumuza bu sefer kaybolmadık yollarda sağ sağlim vardık şükür ama tlf da bana demişler suadiye de diye ben anlamadığımı kabul ediyorum artık hani heyecanlıyım ya olabilir tabi :)))))) oradan gittik servise yetiştik hemen tabi bu arada benim 2 görümcemde gelmek istediler bizimle kayınvalidemde eklendi kalabalıktık yani. merak ettiler ben çok övünce Aydın beyi görmek istediler. neyse oradan toplu halde suadiyeye geçtik saat 3 te aldılar beni muayene için de 15 dk bekledim kalabalıktı dün zavallılar çok koşturuyorlardı bende geç kalacağız dönüşe diye endişe etmeye başlamıştımki Aydın bey geldi hemen malum aleti eline aldı ve gerekli yere daldırdı delikafadulden vee rahim ince uygun dedi hemen 225 mg. la başlıyoruz dedi. yanımda bir tane iğne vardı gonal-f onu gösterdim ilaç alana kadar bunla başlasak dedim hiç ikiletmedi hemen orada vurdular hem gösterdiler nasıl olacağını sonra diğer ilaçlarım reçete edildi ve apar topar çıktık oradan Adapazarına doğru yol aldık ama bende dün bir baş ağrısı vardı göz yuvalarım sanki yerinden çıkacakmış gibiydim eve zor attım kendimi ki epey geç geldik çarşıda indik biz eşim işe gitti gece işi vardı çünkü ortanca görümcemim kızının doğum günü varmış perşembe günü ona hediye baktık hepimiz tabi bende baş ağrısı devam bu arada 21 :30 u geçiyordu eve geldiğimiz ve hemen yatağa attım kendimi yatış o yatış hiç açamadım tabi pc falan....
sabah kalktım işe geldim eşimde işten çıkmış yanıma geldi zaten arabadaydı bütün reçete tahlil her ne varsa onları getirdi ilaç için eczaneye gittik heyet raporu almıştım ben o geçersiz dediler tekrar reçete edilmesi gerekli bilmem ne eczane eczane gezdim sabahtan beri hiç biri vermek istemiyor elimizde o yok bu yok burnumdan getirdiler yani. ilaç saatim geçiyor bu arada yani 3 günlük olanlar vardı aç karnına alınacak olan neyse tanıdık bir yer bulduk rica minnet aldık ama çok zorlandım stres oldum yani. ancak geldim hemen açtım baktım geçmişi okudum vee hemen yzmaya başladım oh beee.... benden böyle işte.. bu akşam ikinci iğnemi olacağım yani.. heyecanlıyım..(her zamanki gibi :)))))
Geshenk;
Sana ne diyiimm yahu.. Tam 14.00de online oldun ve 1 saat 15 dakikadır yazmanı bekliyoruz.. Hanfendi 2 günlük yazılanları okumuş, bi de tek tek herkese cevap vermiş..
Hey güzel Allahımmmm..
Vallahi yanımda olsan popona popona geçireceğim şaplakları..
Offff offff kuzum, kızım, tatlım, yavrum şimdi bak: bir daha muayeneler, toplama, transfer neyin olduğunda, internete girip online olunca ÖNCE neler olduğunu yazacaksın.. Tamam mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?