kızlaar az kaldı randevuma duyarım inşallah bu sefer kalbini pıtır pıtır akşam yazarım sizede:)
Duyacaksın canımmm :))) Zil sesi yapacakmısın?
Kizlar merhaba şimdi geldim eve.
Allaha sukur bebeklerin durumu iyi, ikizi de erkek test edildi onaylandi yani:)
Ayy canım benim şükürler olsun..
Çok sevindimmmm :)
ıki pipi
GESHENK:
ayyyy çooook özür dilerim hepinizden hemen yazamadım deli de ettim veli de
hemen başlıyorum... dün saatimizde gittik randevumuza bu sefer kaybolmadık yollarda sağ sağlim vardık şükür ama tlf da bana demişler suadiye de diye ben anlamadığımı kabul ediyorum artık hani heyecanlıyım ya olabilir tabi :)))))) oradan gittik servise yetiştik hemen tabi bu arada benim 2 görümcemde gelmek istediler bizimle kayınvalidemde eklendi kalabalıktık yani. merak ettiler ben çok övünce Aydın beyi görmek istediler. neyse oradan toplu halde suadiyeye geçtik saat 3 te aldılar beni muayene için de 15 dk bekledim kalabalıktı dün zavallılar çok koşturuyorlardı bende geç kalacağız dönüşe diye endişe etmeye başlamıştımki Aydın bey geldi hemen malum aleti eline aldı ve gerekli yere daldırdı vee rahim ince uygun dedi hemen 225 mg. la başlıyoruz dedi. yanımda bir tane iğne vardı gonal-f onu gösterdim ilaç alana kadar bunla başlasak dedim hiç ikiletmedi hemen orada vurdular hem gösterdiler nasıl olacağını sonra diğer ilaçlarım reçete edildi ve apar topar çıktık oradan Adapazarına doğru yol aldık ama bende dün bir baş ağrısı vardı göz yuvalarım sanki yerinden çıkacakmış gibiydim eve zor attım kendimi ki epey geç geldik çarşıda indik biz eşim işe gitti gece işi vardı çünkü ortanca görümcemim kızının doğum günü varmış perşembe günü ona hediye baktık hepimiz tabi bende baş ağrısı devam bu arada 21 :30 u geçiyordu eve geldiğimiz ve hemen yatağa attım kendimi yatış o yatış hiç açamadım tabi pc falan....
sabah kalktım işe geldim eşimde işten çıkmış yanıma geldi zaten arabadaydı bütün reçete tahlil her ne varsa onları getirdi ilaç için eczaneye gittik heyet raporu almıştım ben o geçersiz dediler tekrar reçete edilmesi gerekli bilmem ne eczane eczane gezdim sabahtan beri hiç biri vermek istemiyor elimizde o yok bu yok burnumdan getirdiler yani. ilaç saatim geçiyor bu arada yani 3 günlük olanlar vardı aç karnına alınacak olan neyse tanıdık bir yer bulduk rica minnet aldık ama çok zorlandım stres oldum yani. ancak geldim hemen açtım baktım geçmişi okudum vee hemen yzmaya başladım oh beee.... benden böyle işte.. bu akşam ikinci iğnemi olacağım yani.. heyecanlıyım..(her zamanki gibi :)))))
Canım benim;
Rahminin uygun olduğuna ve iğnelerine başladığına çok sevindim.. Bak görüyorsun bir step biterken, diğeri başlıyor.. böylece günler geçiyor ve sona doğru yaklaşıyorsun.. Şimdi hergün iğne, gün aşırı kontrol için hastaneye geleceksin ve bir de bakmışsın senin yumurtalar kocamaaan olmuş ve toplama vakti gelmiş.. ardından da transfer.. İğnelerin uğurlu olsun canım.. pıtır pıtır yumurtlarsın inşallah..
Demek heyecandan Aydın Beyin öğleden sonra Suadiye'de olduğunu atladın ha.. Ahh canım ahhh.. Ne olacak senin bu heyecanlı halin:)
Bu arada maaile gitmişsinizz sırnaşık şey Kıyamam onlara da merak ediyorlar, heyecanlanıyorlar, emin ellerde olduğunu görmek istiyorlar tabii ki.. Beğendiler mi hastaneyi? Aydın Beyi? Ekibi?
Bundan sonra karı koca elele tutuşup gidin e mi.
Bu arada ilaçlarını anlayamadım canım, aç karnına alınacak olan ne? hangi iğneleri verdi? Alabildin mi hepsini.. ?
Bu arada eczanelerde karekod uygulaması sorunları var biliyorsun canım..
ahh be güzelim neyse sonuçta tedavine başlıyorsunya bu herşeyden çok çok önemli oohhh bitiyorr burası dolup taşıcak inşallahh.ilaçlar için bu kadar uğraşmana üzüldüm keşke daha önce konuşsaydık ben sana yardımcı olurdum ama neyseki hallolmuş bundan sonrası için inşallah sıkıntın olmaz ama ihtiyacın olursa ben yardım ederim canım.şimdii ne zamanmış muayenen öğrendinizmi bu arada iğneleri iyice?
Ayşegülcüğüm aç karnına olan ilaç ismini hatırlamıyorum şimdi içinde 3 tane var 3 günlük günde bir tane hem eş hem benim için bide tok karna var multivitamin tarzı bir ilaç o . içinde folik asit falan varmış evde bıraktım ilaçları tam adlarını akşama yazarım. iğneler gonal-f diğerleri de akşama yazarım ben sana neler olduğunu. evet artık eşimle gideriz tabi merakları geçmiştir bir müddet herhalde gider onlara sonra gene diyebilirler bizde geleceğiz diye transfere falan mesela.. evet çok tatlı buldular doktorumuzu çok beğendiler ki dün inadına çok fazla yoğundu ve ilk gittiğim kadar ilgilenemedi doğal olarak apar topar oldu biraz ama yinede yüzü gülüyordu pek konuşamadılar yani onlar.... telaşeli bir gündü koşuşturuyorlardı resmen belki suadiye öyledir ben gebzede hiç muayene olmadım kısmet olmadı henüz.
Ayşegülcüğüm aç karnına olan ilaç ismini hatırlamıyorum şimdi içinde 3 tane var 3 günlük günde bir tane hem eş hem benim için bide tok karna var multivitamin tarzı bir ilaç o . içinde folik asit falan varmış evde bıraktım ilaçları tam adlarını akşama yazarım. iğneler gonal-f diğerleri de akşama yazarım ben sana neler olduğunu. evet artık eşimle gideriz tabi merakları geçmiştir bir müddet herhalde gider onlara sonra gene diyebilirler bizde geleceğiz diye transfere falan mesela.. evet çok tatlı buldular doktorumuzu çok beğendiler ki dün inadına çok fazla yoğundu ve ilk gittiğim kadar ilgilenemedi doğal olarak apar topar oldu biraz ama yinede yüzü gülüyordu pek konuşamadılar yani onlar.... telaşeli bir gündü koşuşturuyorlardı resmen belki suadiye öyledir ben gebzede hiç muayene olmadım kısmet olmadı henüz.
Hayri beyin muanesi 15 dakika surdu iki bebek olmasina ragmen cok hizli bakti.
Ultrason normal ultrason gibiydi bana hicbirsey farkli gelmedi.
Ben yine pek birsey goremedim.
Nuri bey bile daha uzun bakiyor anlamadim neyse herseye normal dedi ya icim rahatladi.
kızlaar az kaldı randevuma duyarım inşallah bu sefer kalbini pıtır pıtır akşam yazarım sizede:)
Duyacaksın canımmm :))) Zil sesi yapacakmısın?
Geshenk cnm senin tedavinde hayirli olsun. Umarim hersey yolunda gider.
canım bi apar topar dır gidiyorsun... sen apar topar da dogurursun valla bu gidisle zemuszemus
Tekrar merhaba herkese, gerçekten sessiz sessiz sizleri takip ettim ama Aydın Bey de 3 ay bitene kadar riskli dediği için çok yakınlarımız hariç söylemedik, iş yerinde de çok zorlandım izin alıp alıp gittikçe insanlar meraklanmaya başladı filan :) neyse sonuç olarak önemli günleri başarıyla atlattık, umarım sen de kısa süre sonra mutlu haberi alırsın :).
Daha önce de dediğim gibi transfer esnasında çok rahattım, sonra da rahatlığım devam etti, zaten Aydın Bey günlük yaşamına devam et, günlerce yatmana gerek yok, 2 gün dinlen yeter demişti. Kendime kırılacakmış muamelesi yapmadım sadece yükseklere uzanmadım, hiçbirşey kaldırmadım. Ama tahlil gününü beklerken sürekli kendimde belirti aradım durdum. İnan ki hiçbir belirti yoktu, sıfır yani ne gaz ne lekelenme ne gögüs ağrısı ya da başka herhangi birşey.. sadece transferin 8.günü akşam hafif bir adet sancısı şeklinde karın ağrısı oldu, 10 dakika filan sürdü ve aniden geçti, o anda içeride farklı birşeyler olduğunu anlamıştım :) . 12 .gün testi yaptırdığımda sonuç 1700 lü birşey çıktı, hemşireyi aradım kesin ikiz dedi, ve de öyle oldu :)
Bu arada bebişlerim kızmış :) 2 tane kızım olacak allah nasip ederse :) Eşim bir kız bir
erkek bekliyordu biraz bozuldu :umursamaz: alışır herhalde :) Darısı hepinizin başına :)
Sancux sen de mesajıma cevap yazmışsın teşekkür ederim :)
Sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?