Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ahh be güzelim neyse sonuçta tedavine başlıyorsunya bu herşeyden çok çok önemli oohhh bitiyorr burası dolup taşıcak inşallahh.ilaçlar için bu kadar uğraşmana üzüldüm keşke daha önce konuşsaydık ben sana yardımcı olurdum ama neyseki hallolmuş bundan sonrası için inşallah sıkıntın olmaz ama ihtiyacın olursa ben yardım ederim canım.şimdii ne zamanmış muayenen öğrendinizmi bu arada iğneleri iyice?

Kizlar merhaba şimdi geldim eve.

Allaha sukur bebeklerin durumu iyi, ikizi de erkek test edildi onaylandi yani:)

Mystryy cnm az kaldi senin kontrole hadi bakalim pit pitlari duyup bel anlat bize.
Bende ugradim Nuri beyin yanina. 5 haziranda kontrolumuz var yine Nuri beye.
Cok seviyorum doktorumu cok tatli güler yuzlu bir insan.
Bugun daha da cok anladim hatta Hayri bey cok soguk merhaba bile demedi bana garip geldi.

Ayy canım benim şükürler olsun..
Çok sevindimmmm :)
ıki pipi

Cok tesekkur ederim cnm darisi sizlerin basina.
Valla bir turlu goremedim o pipileri.
Doktor kontrolleri bitirdi aciklamalari yapti ve sorunuz var mi diye sordu.
Tabi ben hemen cinsiyetlerini sordum biri erkek dedi ve......durdu Ben ikincisi kiz diyecek sandim ikincisi de erkek dedi:)))))

Ayşegülcüğüm aç karnına olan ilaç ismini hatırlamıyorum şimdi içinde 3 tane var 3 günlük günde bir tane hem eş hem benim için bide tok karna var multivitamin tarzı bir ilaç o . içinde folik asit falan varmış evde bıraktım ilaçları tam adlarını akşama yazarım. iğneler gonal-f diğerleri de akşama yazarım ben sana neler olduğunu. evet artık eşimle gideriz tabi merakları geçmiştir bir müddet herhalde gider onlara sonra gene diyebilirler bizde geleceğiz diye transfere falan mesela.. evet çok tatlı buldular doktorumuzu çok beğendiler ki dün inadına çok fazla yoğundu ve ilk gittiğim kadar ilgilenemedi doğal olarak apar topar oldu biraz ama yinede yüzü gülüyordu pek konuşamadılar yani onlar.... telaşeli bir gündü koşuşturuyorlardı resmen belki suadiye öyledir ben gebzede hiç muayene olmadım kısmet olmadı henüz.

Hayri beyin muanesi 15 dakika surdu iki bebek olmasina ragmen cok hizli bakti.
Ultrason normal ultrason gibiydi bana hicbirsey farkli gelmedi.
Ben yine pek birsey goremedim.
Nuri bey bile daha uzun bakiyor anlamadim neyse herseye normal dedi ya icim rahatladi.

evet öğrendim iğneleri cosss yapacağız her akşam 6-8 arası..... bir sonraki kontrolüm cuma sabah 09:00 da... güzel düşüncen için tekrar teşekkür ederim kalbine göre versin Rabbim...

canım bi apar topar dır gidiyorsun... sen apar topar da dogurursun valla bu gidisle zemuszemus

Tamam canım akşam evden yazarsın ilaçlarını.. Eşinle birlikte kullanacağın antibiyotik.. muhtemelen Zitromax'dır.. İçinde folik asit - vitamin olan da tüm hamilelik boyunca kullanacağın Elevit canım..

Allag Allaggg.. Ben hem uzun, hem de çok iyi görüntü olduğunu, bebişlerin tüm uzuvlarının tek tek incelendiğini, ölçüldüğünü duymuştum.. Mystryy'nin de 45 dakika sürmüş geçen sene.. Neyse Hayri Bey tak tak takk gördü her birşeylerini demek ki

kızlaar az kaldı randevuma duyarım inşallah bu sefer kalbini pıtır pıtır akşam yazarım sizede:)

inşallah.

Duyacaksın canımmm :))) Zil sesi yapacakmısın?

valla ne güzel bir fikir neden olmasın...

Kizlar merhaba şimdi geldim eve.

Allaha sukur bebeklerin durumu iyi, ikizi de erkek test edildi onaylandi yani:)

vaaaayyyyyy erkeklerim benimmmm... sende gelin alacaksın he.. kaynana olacaksın yani :))))) Allah sağlıkla kavuştursun sizi oğluşlarınla birbirinize.

Geshenk cnm senin tedavinde hayirli olsun. Umarim hersey yolunda gider.

sağol amin. hepimizin inşallah...

canım bi apar topar dır gidiyorsun... sen apar topar da dogurursun valla bu gidisle zemuszemus

amiiin. ağzın bal yesin senin umarım aynen dediğin gibi olur. hiç anlamadan ıngalara boğulayım bebek bezlerine gömüleyim dimi....hepimiz için apar topar olsun yeterki olsun.....hayırlısıyla inşallah..

Canim çok sevindim iki kiz masallah. Esinde alisir hele bir dogsunlar.
Sen aydin beye mi gidiyorsun kontrole?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…