Tamam canım akşam evden yazarsın ilaçlarını.. Eşinle birlikte kullanacağın antibiyotik.. muhtemelen Zitromax'dır.. İçinde folik asit - vitamin olan da tüm hamilelik boyunca kullanacağın Elevit canım..
cok sevindim canım,
icin rahatlamıstır onları detaylı gorunce
dogduklarında kıclarından ısırmaya gelicem soz..
Selam
geshenk nihayet haber geldi hayırlı olsun canım.Randevularını sabah alırsan gebze de Aydın Bey saat 14:00 sonra suadiyede oluyor aklında bulunsun
Sancux bebişler sağlıkla büyüyor maşallah onlara.
Bende haberler kötü maalesef
Bugün kontrolüm vardı herşey çok iyi derken Aydın Bey sağ tüpte sıvı biriktiğini farketti ve rahim filmi çekilmişmiydi diye sordu , daha önce hiç konuşulmadı gerek yoktu. Sıvı transfer sırasında ve daha sonra rahime akar ve embriyonun tutunmasını engeller dedi tutunsa bile düşük riski olurmuşBana üç seçenek sundu ilki hiç bir şey yapmadan bu şekilde denemek. 2. yumurtalar toplandıktan sonra hepsi dondurulup laparoskopi ile sağ tüpü alıp iyileşince denemek 3. yumurtaların toplanacağı gün laporoskopi ile sağ tüpü alıp 5 gün sonra transfer yapmak.
Şok oldum sürekli sorunum olmadığı söyleniyor her şey çok güzel deniyor bu kaçıncı kontrol ve şimdi fark edildi garip değilmi ?Hemen eşimi aradım o gelememişti hemen yanıma geldi ameliyat olmamı istemiyor Aydın Bey 3. seçeneği önerdiğini söyledi yarın sabah eşimle gidip karar vericezne yapacağımı bilmiyorum
Selam
geshenk nihayet haber geldi hayırlı olsun canım.Randevularını sabah alırsan gebze de Aydın Bey saat 14:00 sonra suadiyede oluyor aklında bulunsun
Bugün kontrolüm vardı herşey çok iyi derken Aydın Bey sağ tüpte sıvı biriktiğini farketti ve rahim filmi çekilmişmiydi diye sordu , daha önce hiç konuşulmadı gerek yoktu. Sıvı transfer sırasında ve daha sonra rahime akar ve embriyonun tutunmasını engeller dedi tutunsa bile düşük riski olurmuşBana üç seçenek sundu ilki hiç bir şey yapmadan bu şekilde denemek. 2. yumurtalar toplandıktan sonra hepsi dondurulup laparoskopi ile sağ tüpü alıp iyileşince denemek 3. yumurtaların toplanacağı gün laporoskopi ile sağ tüpü alıp 5 gün sonra transfer yapmak.
Şok oldum sürekli sorunum olmadığı söyleniyor her şey çok güzel deniyor bu kaçıncı kontrol ve şimdi fark edildi garip değilmi ?Hemen eşimi aradım o gelememişti hemen yanıma geldi ameliyat olmamı istemiyor Aydın Bey 3. seçeneği önerdiğini söyledi yarın sabah eşimle gidip karar vericezne yapacağımı bilmiyorum
Mystryy cnm az kaldi senin kontrole hadi bakalim pit pitlari duyup bel anlat bize.
Bende ugradim Nuri beyin yanina. 5 haziranda kontrolumuz var yine Nuri beye.
Cok seviyorum doktorumu cok tatli güler yuzlu bir insan.
Bugun daha da cok anladim hatta Hayri bey cok soguk merhaba bile demedi bana garip geldi.
arkadaslar merhaba
sabah tahlil verecegim öğlenden sonrada hastaneye yatıyorum, rahim içinde birşeyler görüldü müdahale edilecek ama bu sefer anestezi altında yoksa kaldıramam dedim ayrıca doktorum kendisi yapacagını söyledi...
bakalım hayırlısı
Hayri beyin muanesi 15 dakika surdu iki bebek olmasina ragmen cok hizli bakti.
Ultrason normal ultrason gibiydi bana hicbirsey farkli gelmedi.
Ben yine pek birsey goremedim.
Nuri bey bile daha uzun bakiyor anlamadim neyse herseye normal dedi ya icim rahatladi.
Selam
Tüh ya tamda tedavinin sonuna gelmistiniz. Laroskopi yapildiktan sonra transfer yapildiginda sansini etkiliyor mu acaba yani Aydin beyin 3. Onerisi.
Eger sansi etkilemiyorsa 3. Oneri mantikli gibi gorunuyor.
Canim cok uzulme sakin belki de bu nedenle hamile kalamiyordun sorun halledilirse belki kendiliginden bile kalabilirsin. En azindan gecte olsa anlasildi ya hic anlasilmasaydi.
Umarim cnm bundan sonra hersey yolunda gider.
Esinle birlikte gidin tekrar anlatsin Aydin bey durumu.
gözün aydın canım benim çok sevindim kocaman bir maşallah senin tatlı erkeklerine..bende çok seviyorum nuri beyi inanılmaz pozitif güler yüzlü ve halden çok çok iyi anlıypr bize bir çok anlamda karı koca çok destek oldu hep açık açık konuştu motive etti yani bi ne psikolokluk bile yaptı karı koca ikimizede odaya muayeneye girerken mutlaka eşimide çağırdı her seferinde yani şaslıyız aslında zor böyşe doktorlar bulmak.
hay allah nerden cıktı simdi bu canım senin cuma gunku kontrolunde sıvı yokolmus dememismiydin?
Canım teşekkür ederim
3. öneride sorun yaşamadığını söyledi daha önce denemiş sanırım.
hamile kalamama sorunum kesinlikle bu değil çünkü daha dört ay önce dış gebelik geçirdim embriyo sağ tüpe yerleşti sıvı olsaydı oraya yerleşmezdi. sonra iki defa muayneye gittim birşey yok
Off çok üzüldüm sinifsinif:
belki sonradan oluşmuştur başından beri olan bir şey değildir iğnelerin etkisi varmı acaba bundan bahsettimi hiç? gözden kaçmış olamaz herhalde böyle bir şey. evet canım bak farkedilmiş en azından transfer öncesi farkedilmiş olması senin için şans.. eşinle de bir gidin doğru kararı verirsiniz umarım...bu arada sanki 2. seçenek daha mantıklı gibi geldi bana. beklemek istemiyorsun belki ama sağlıklı olması garantisi fazla olması sanki daha mantıklı gibi.
Rahim içinde sıvı vardı o zaman regl tam bitmemişti herhalde iki gün sonra gittiğimde yoktu .Bugünde baktı yok rahim için çok güzel görünüyor dedi kalınlık 13 mm çok iyi dedi
Canim ya uzulme guvenin Aydin beye.
Insallah sorun kalmayacak...
hay allah neyseki en iyi doktorun elindesin erken farkedildi bosu bosuna transfer edilmis olacaktı farkedilmeseydi bence de yarın kafan netlesir doktorla gorusunce.. hem 3.sıkla ilgili daha once denemisligi varmıs bak neguzel acaba o denediginde pozitif sonuc alabilmislermiydi? sonradan aksilik cıkacagına bastan halletmek daha iyi sakın moralini bozup, stres yapıp yumurtalarının etkilenmesine izin verme canım yarın kacta gideceksiniz?
Aydın beye güvenim sonsuz başka jinekolok tanıdıklarım bile ondan övgüyle bahsediyor.
Benim tanıdığım üç kişiyi bebek sahibi yaptı, yine ve yine bu benim şanssızlığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?