Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Tamam canım akşam evden yazarsın ilaçlarını.. Eşinle birlikte kullanacağın antibiyotik.. muhtemelen Zitromax'dır.. İçinde folik asit - vitamin olan da tüm hamilelik boyunca kullanacağın Elevit canım..

seni tebrik ederim. bunlar işte. ee tecrübe konuşuyor...

Saat 16.00 olmus, Mystryy çıktı herhalde.. Pıt pıt pıt'ları duyunca içi daha da rahatlayacak canım benim..

Kızlarr ben hepinizi öpüyorum..
Bi uyku bastırdı ki hiçsormayın, birass uzanacağım... (Çalışanların yerine de uzanacağım)
Akşamüstü görüsmek üzere..
Sağlıcakla kalın hepiniz.

Selam
geshenk nihayet haber geldi hayırlı olsun canım.Randevularını sabah alırsan gebze de Aydın Bey saat 14:00 sonra suadiyede oluyor aklında bulunsun
Sancux bebişler sağlıkla büyüyor maşallah onlara.
Bende haberler kötü maalesef
Bugün kontrolüm vardı herşey çok iyi derken Aydın Bey sağ tüpte sıvı biriktiğini farketti ve rahim filmi çekilmişmiydi diye sordu , daha önce hiç konuşulmadı gerek yoktu. Sıvı transfer sırasında ve daha sonra rahime akar ve embriyonun tutunmasını engeller dedi tutunsa bile düşük riski olurmuş Bana üç seçenek sundu ilki hiç bir şey yapmadan bu şekilde denemek. 2. yumurtalar toplandıktan sonra hepsi dondurulup laparoskopi ile sağ tüpü alıp iyileşince denemek 3. yumurtaların toplanacağı gün laporoskopi ile sağ tüpü alıp 5 gün sonra transfer yapmak.
Şok oldum sürekli sorunum olmadığı söyleniyor her şey çok güzel deniyor bu kaçıncı kontrol ve şimdi fark edildi garip değilmi ?Hemen eşimi aradım o gelememişti hemen yanıma geldi ameliyat olmamı istemiyor Aydın Bey 3. seçeneği önerdiğini söyledi yarın sabah eşimle gidip karar vericez ne yapacağımı bilmiyorum

cok sevindim canım,
icin rahatlamıstır onları detaylı gorunce
dogduklarında kıclarından ısırmaya gelicem soz..

Evet umutcum gercekten icim rahatladi.
Yalniz kalplerine bakilmadi daha erkenmis 23. Haftada fetal eko yapilacak.
Simdi sira onda bitmiyor yani napalim sonuclari iyi olsunda.

Beklerim teyzeleri gelip isirin:))))

Tüh ya tamda tedavinin sonuna gelmistiniz. Laroskopi yapildiktan sonra transfer yapildiginda sansini etkiliyor mu acaba yani Aydin beyin 3. Onerisi.
Eger sansi etkilemiyorsa 3. Oneri mantikli gibi gorunuyor.

Canim cok uzulme sakin belki de bu nedenle hamile kalamiyordun sorun halledilirse belki kendiliginden bile kalabilirsin. En azindan gecte olsa anlasildi ya hic anlasilmasaydi.
Umarim cnm bundan sonra hersey yolunda gider.
Esinle birlikte gidin tekrar anlatsin Aydin bey durumu.

hay allah nerden cıktı simdi bu canım senin cuma gunku kontrolunde sıvı yokolmus dememismiydin?

gözün aydın canım benim çok sevindim kocaman bir maşallah senin tatlı erkeklerine..bende çok seviyorum nuri beyi inanılmaz pozitif güler yüzlü ve halden çok çok iyi anlıypr bize bir çok anlamda karı koca çok destek oldu hep açık açık konuştu motive etti yani bi ne psikolokluk bile yaptı karı koca ikimizede odaya muayeneye girerken mutlaka eşimide çağırdı her seferinde yani şaslıyız aslında zor böyşe doktorlar bulmak.

Utkumm cnm insallah bu son olacak. Anestezi olacakmis en azindan aci falan hissetmezsin. Bir an once sagligina kavusmani diliyorum arkadaşim.
Seni cok opuyorum gecmis olsun.

15 dakikamı detaylı adı üstünde benimki 45 dakika falan sürmüştü neyse canım sağlıklılarmışya mühim olan bu bakıcağına bakmıştır doktorun.

belki sonradan oluşmuştur başından beri olan bir şey değildir iğnelerin etkisi varmı acaba bundan bahsettimi hiç? gözden kaçmış olamaz herhalde böyle bir şey. evet canım bak farkedilmiş en azından transfer öncesi farkedilmiş olması senin için şans.. eşinle de bir gidin doğru kararı verirsiniz umarım...bu arada sanki 2. seçenek daha mantıklı gibi geldi bana. beklemek istemiyorsun belki ama sağlıklı olması garantisi fazla olması sanki daha mantıklı gibi.

Canım teşekkür ederim
3. öneride sorun yaşamadığını söyledi daha önce denemiş sanırım.
hamile kalamama sorunum kesinlikle bu değil çünkü daha dört ay önce dış gebelik geçirdim embriyo sağ tüpe yerleşti sıvı olsaydı oraya yerleşmezdi. sonra iki defa muayneye gittim birşey yok
Off çok üzüldüm sinifsinif:

Evet cnm gercekten oyle. Bizede her zaman moral verdi. Hatta bana hep takilir.
Bugun yine gecti dalgasini. Hayri bey bir ara cagirdi iki dakika durdu yanimda sonra gitti.
Hayri beyin kontrolunden sonra Nuri beyin yanina gittim. Gordum yine pipileri dedi güldü ben kiz istiyordum ya aman belli olmaz belkide biri kiz cikar diyor:))))

hay allah nerden cıktı simdi bu canım senin cuma gunku kontrolunde sıvı yokolmus dememismiydin?

Rahim içinde sıvı vardı o zaman regl tam bitmemişti herhalde iki gün sonra gittiğimde yoktu .Bugünde baktı yok rahim için çok güzel görünüyor dedi kalınlık 13 mm çok iyi dedi

Canim ya uzulme guvenin Aydin beye.
Insallah sorun kalmayacak...

Canım bu soruların hepsini yarın sorucam öyle şok oldum ki aklıma hiç soru gelmedi

Rahim içinde sıvı vardı o zaman regl tam bitmemişti herhalde iki gün sonra gittiğimde yoktu .Bugünde baktı yok rahim için çok güzel görünüyor dedi kalınlık 13 mm çok iyi dedi

hay allah neyseki en iyi doktorun elindesin erken farkedildi bosu bosuna transfer edilmis olacaktı farkedilmeseydi bence de yarın kafan netlesir doktorla gorusunce.. hem 3.sıkla ilgili daha once denemisligi varmıs bak neguzel acaba o denediginde pozitif sonuc alabilmislermiydi? sonradan aksilik cıkacagına bastan halletmek daha iyi sakın moralini bozup, stres yapıp yumurtalarının etkilenmesine izin verme canım yarın kacta gideceksiniz?

9:15 Gebze de olucaz canım

Aydın beye güvenim sonsuz başka jinekolok tanıdıklarım bile ondan övgüyle bahsediyor.
Benim tanıdığım üç kişiyi bebek sahibi yaptı, yine ve yine bu benim şanssızlığım

böyle düşünme ama yaa... şanssız değilsinki sen... bak herkesin övgüyle bahsettiği harika bir doktorun elindesin bundan iyi şans olurmu.. tedavi yaptırabiliyorsun çok şükür.bu sorunu da atlatacaksın başka dert keder vermesin Allah her şey yoluna girecek öyle düşünceler yok. seninde olacak . bu tür riskler engeller çıkacak elbet. bendede tosuncuk gibi myom yatıyor valla keyifle içeride.Bak Ayşegül uyanınca açıp burayı görünce kızar sana söyleyeyim yani ona göre :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…