Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Grapes;
Canım benim, sakın üzülme olur mu, inan ki ben hiç üzülmedim. Tabii nerden çıktı şimdi durup dururken herşey yolunda gidiyorken diye düşünüyor insan ama.. Ya şu dakika farkedilmemiş olsaydı bebişlerin transfer sonrası tutunamasalardı, ya bir kaç aylıkken düşük yapsaydın? Bunlar daha mı iyi canım.
Tabii neden şimdiye kadar farkedilmedi sorusunu sorup duruyorsun.. Belki şimdi görülebildi.. Belki ilaçlar, hormonlar vs.. kimbilir daha evvel görülmemesinin bir sebebi vardı.. Keşke de çıkmasaydı tabii..
Ama vardır bir hayır bunda canım.
En önemlisi Aydın Bey 3 seçenek sunmuş sana.. Bak üç çözüm yolu var.. Tedavi sürecini etkilemeyecek çözüm yolu da var.. Ya çözümsüz bir sorun olsaydı canım? Naapdık o zaman ha? Ayrıca tek tüple hamile kalınıyor biliyorsun. Çok yakın arkadaşımın sol tüpü kistle birlikte alınmıştı, sonra normal yoldan gebe kaldı.
Yarın eşinle birlikte gittiğinizde enine boyuna bir kere daha oturup konuşursunuz.. Hangi seçenek uygulanacak karar verilir. Muhtemelen doktorumuzun 3 seçenek içinden önereceği yöntem uygulanır.
Bak sen sakın üzülme, günlerdir iğnelerle büyütüyosun yumurtalarını, gelişimlerini üzüntüyle durdurmayalım canım..
Herşeyde hayır vardır unutma.. Bence bu bebişlerinin ve senin şansın.. Şanssızlığın değil.. Çünkü KÜÇÜCÜÜÜK bir operasyonla halledilebilecek..

Canim çok sevindim iki kiz masallah. Esinde alisir hele bir dogsunlar.
Sen aydin beye mi gidiyorsun kontrole?

çok teşekkür ederim seninkilere de maaşallah :)

Ben Aydın Bey'i bırakmak zorunda kaldım Acıbadem sigortam var özel, ASM de geçmiyor, her muayenede de peşin para vermek zor olucak diye Acıbadem hastanesine geçtim. Bir de doğumun uzak hastanede olmasını istemiyorum, ben kadıköyde oturuyorum. Şimdi Acıbadem'de Doç.Dr.Tolga Ergin'e devam ediyorum. Çok memnunum kendisinden çok ilgili, bilgili ve güleryüzlü bir doktor :)

grapes canım durumu anlamak için bir şey soracağım. bu sıvı birikmesi tam olarak ne demekmiş? neden olurmuş? cerrahi müdehale şartmıymış? daha önce dış gebelik yaşadığını söylemiştin onun etkisi olmuş mudur?
eminim webden araştırmışsındır birsürü şey bulmuşsundur. keşke olmasaydı ama madem birşeyler var onun var olduğunu bilmek ve önlem almak da çok büyük adım. o nedenle sorunu bulduk diye sevinmek lazım.
benim önerim 1. seçeneği direkt elemek. çünkü zaten daha önce 3 kere denedin bence mevcut durumda bu riski göze alma.
tüpü aldıklarında tüp bebek yapmakta bir sıkıntı olmaz ama normal yolla olma ihtimali (o tüpün olduğu taraftaki yumurtalıktan yumurtladığın ay) çok çok düşüyor. kalmıyor diye özellikle söylemiyorum çünkü, rahmi olmadığı halde hamile kalan örnekler görülmüş tıpta :)

laproskopi ile tüp alındığında iyileşme süreci ne kadar sürüyor acaba? doktorun dediği gibi 5. gün transfer edilirse tüp iyileşmiş olur mu? ve problemsiz süreç devam eder mi? bir de şu anda kaç yumurtan var? eğer sayı çoksa ve 1. kaliteyse 5. günü bekliyorlar normalde. sanırım sayıyla ilgili bir sıkıntı yoktur. daha önce de iki kez dondurulmuşlarını kullandın. demekki yumurtalar maşallah pıtır pıtır büyüyorlar. bence iyileşme sürecini göze alarak 3. veya 2. seçeneğini tercih edebilirsin.

canımm ya hakkında hayırlısı olsun. inşallah bu sıkıntının üstesinden de geleceksiniz. bizler burda sana destek olmak için hep bulunacağız. dualarımızla, enerjimizle, sevgimizle..
bu gece güzelce uyuyup yarın salim kafayla doktorumuzla birlikte karara ulaşırsınız.
çok öpüyorum, görüşürüz.

kızlar şimdi evdeyim, yarın gene yolcuyum..
bu sefer döndüğümde hepinizden güzel haberler almak için söz istiyorum..
31 mayıs akşamı geleceğim, 1 haziranda da aydın beydeyim, öğleden sonra suadiye de...
hepinizi yanacıklarınızdan öpüyorum...
sevgiyle ve sevdiklerinizle kalın

hayırlı yolculuklar....

Kızlar utkumdan haber yok değil mi? Gerçi anestezi olacağı için bu gece eve gelse de uyur herhalde... İnşallah bu son olacak, bundan sonra herşey yoluna girecek utkumcum.

Ladyyciğim;
Hadi bakalım haftaya pazartesi akşamı görüsürüss.. Salı günü de Aydın Bey seni görür ve güzel haberler verirsin bize..
Almanya gideceksin, geleceksin, Aydın Beye gideceksin, evi taşıyacaksın, transfer olacaksın.. Çoook işin var çookkk.. E hadi çabucak git, çabucak gel.
Yokluğundaki günler İnşallah hepimiz için olumlu haberlere gebedir.
Bizler de seni çok öpüyoruz tatlım..

sancux ultrason kısa sürmüş ama önemli olan herşeyin yolunda olduğunu söylemeleriydi ki onu duymuşsun ne güzel. daha çooook göeceksin nasılsa oğlancıkları. bu arada kiloları nasıl?

Kızlar utkumdan haber yok değil mi? Gerçi anestezi olacağı için bu gece eve gelse de uyur herhalde... İnşallah bu son olacak, bundan sonra herşey yoluna girecek utkumcum.

Henüz haber yok canım.. Operasyon kısa süreli olduğu için çabucak ayılır İnşallah, ama sersem gibi gelecektir eve..
Kaç aydır çok kötü günler geçirdi.. Yine de çok güçlüymüş, benim diyenin üstesinden geleceği şeyler değil.. Allah güç kuvvet sabır versin.
Sen nasılsın?

Grapes, canım sen de üzülme sakın. tabi hiç bir pürüz çıkmasa daha güzel ama bir pürüz varsa bunun yine de sonraki aşamalarda farkedilmesi çok daha can sıkıcı olurdu. inşallah en doğru kararı verirsiniz. aceleci davranmayın en emin yolu seçin bence. geç de olsa sonucun olumlu olması önemli olan...

kesinlikle haklısın, yaşadığı talihsizliklere direnmeyi ve sağlam durmayı becerebilmesi onun ne muhteşem bir anne olacağını gösteriyor bize..

ben nasılım? ben utkumu gördükçe üzülmeye pek hakkım olmadığını düşünüyorum. c.tesi inşallah aydın bey biraz geniş zaman ayırabilir. geride kalan süreçte aydın beyle muayeneler dışında bir tek transfer günü konuşabilmiştim. muayeneler de 5 dk. sürüyor biliyorsun. c.tesi sorularıma yanıt bulmayı ve içimi rahatlatmayı, daha önemlisi bundan sonrası için daha sağlam adımlar atabileceğim bir süreç planlamayı umuyorum. belki bu defa ben de anlattığınız yönleri ile aydın beyi daha çok tanıma fırsatı bulabilirim.

sende herhangi bir ağrı, lekelenme vs yok değil mi canım. gerçi bu süreç herkeste farklı oluyor... gördüğüm kadarıyla senin oldukça rahat geçiyor. hep böyle devam eder inşallah.. öpüyorum seni.opuyorumnanaktan

merhaba umut10.. iki umut var ya burada şimdi sonuna bakıyorum hangisi diye :)) seni başka topicte görüyormuyum umut??

Cumartesi günü tüm sorularına yanıt bulacaksın ve rahatlayacaksın canım. İnşallah çok yoğun bir gün olmaz ve geniş vakit ayırabilir size.
Ben gayet iyiyim bu dakikaya kadar canım. İğneciye biz gittik :) İlk defa evden çıktım.. 15 dakika sürdü evden çıkmamız iğne olmam ve geri dönmemiz.. En önemlisi bu akşam banyo yaptım.. Çok rahatladım.. Yarından itibaren de biraz hareketlenmeye başlayacağım. Banyodan sonra aynaya baktığımda vücudumun cidden şişmiş olduğunu gördüm.. Hiç ağrım olmadı, ne yumurta toplamada, ne transferde ne de sonrasında.. Eh yatmaktan her tarafım ağrıyor söylememe gerek yok:))
Kanama ve lekelenme de şimdilik yok.. Ama ben buradan tecrübeli olduğum için inan her tuvalete gittiğimde bakıyorum, tuvalete gitmesem de leke vs varmı diye arada bakıyorum resmen tik oldu:))
Bugün diğer topiklere de şöyle bir baktım; genelde 9.gün civarında lekelenmeler ve kanamalar oluyormuş..
Bunu önlemek için yapabilecek hiç bişii yok canım. Ben kendimi kızağa çektim, ilaçlarımı vaktinde içiyorum, iğnemi vaktinde oluyorum, hiç yorulmuyorum..
E daha ne yapayım..
Tedbir bizdennnn takdir Allahtan..
Çok öpüyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…