Canim çok sevindim iki kiz masallah. Esinde alisir hele bir dogsunlar.
Sen aydin beye mi gidiyorsun kontrole?
Selam
geshenk nihayet haber geldi hayırlı olsun canım.Randevularını sabah alırsan gebze de Aydın Bey saat 14:00 sonra suadiyede oluyor aklında bulunsun
Sancux bebişler sağlıkla büyüyor maşallah onlara.
Bende haberler kötü maalesef
Bugün kontrolüm vardı herşey çok iyi derken Aydın Bey sağ tüpte sıvı biriktiğini farketti ve rahim filmi çekilmişmiydi diye sordu , daha önce hiç konuşulmadı gerek yoktu. Sıvı transfer sırasında ve daha sonra rahime akar ve embriyonun tutunmasını engeller dedi tutunsa bile düşük riski olurmuşBana üç seçenek sundu ilki hiç bir şey yapmadan bu şekilde denemek. 2. yumurtalar toplandıktan sonra hepsi dondurulup laparoskopi ile sağ tüpü alıp iyileşince denemek 3. yumurtaların toplanacağı gün laporoskopi ile sağ tüpü alıp 5 gün sonra transfer yapmak.
Şok oldum sürekli sorunum olmadığı söyleniyor her şey çok güzel deniyor bu kaçıncı kontrol ve şimdi fark edildi garip değilmi ?Hemen eşimi aradım o gelememişti hemen yanıma geldi ameliyat olmamı istemiyor Aydın Bey 3. seçeneği önerdiğini söyledi yarın sabah eşimle gidip karar vericezne yapacağımı bilmiyorum
kızlar şimdi evdeyim, yarın gene yolcuyum..
bu sefer döndüğümde hepinizden güzel haberler almak için söz istiyorum..
31 mayıs akşamı geleceğim, 1 haziranda da aydın beydeyim, öğleden sonra suadiye de...
hepinizi yanacıklarınızdan öpüyorum...
sevgiyle ve sevdiklerinizle kalın
kızlar şimdi evdeyim, yarın gene yolcuyum..
bu sefer döndüğümde hepinizden güzel haberler almak için söz istiyorum..
31 mayıs akşamı geleceğim, 1 haziranda da aydın beydeyim, öğleden sonra suadiye de...
hepinizi yanacıklarınızdan öpüyorum...
sevgiyle ve sevdiklerinizle kalın
Kızlar utkumdan haber yok değil mi? Gerçi anestezi olacağı için bu gece eve gelse de uyur herhalde... İnşallah bu son olacak, bundan sonra herşey yoluna girecek utkumcum.
Henüz haber yok canım.. Operasyon kısa süreli olduğu için çabucak ayılır İnşallah, ama sersem gibi gelecektir eve..
Kaç aydır çok kötü günler geçirdi.. Yine de çok güçlüymüş, benim diyenin üstesinden geleceği şeyler değil.. Allah güç kuvvet sabır versin.
Sen nasılsın?
merhaba umut10.. iki umut var ya burada şimdi sonuna bakıyorum hangisi diye :)) seni başka topicte görüyormuyum umut??
kesinlikle haklısın, yaşadığı talihsizliklere direnmeyi ve sağlam durmayı becerebilmesi onun ne muhteşem bir anne olacağını gösteriyor bize..
ben nasılım? ben utkumu gördükçe üzülmeye pek hakkım olmadığını düşünüyorum. c.tesi inşallah aydın bey biraz geniş zaman ayırabilir. geride kalan süreçte aydın beyle muayeneler dışında bir tek transfer günü konuşabilmiştim. muayeneler de 5 dk. sürüyor biliyorsun. c.tesi sorularıma yanıt bulmayı ve içimi rahatlatmayı, daha önemlisi bundan sonrası için daha sağlam adımlar atabileceğim bir süreç planlamayı umuyorum. belki bu defa ben de anlattığınız yönleri ile aydın beyi daha çok tanıma fırsatı bulabilirim.
sende herhangi bir ağrı, lekelenme vs yok değil mi canım. gerçi bu süreç herkeste farklı oluyor... gördüğüm kadarıyla senin oldukça rahat geçiyor. hep böyle devam eder inşallah.. öpüyorum seni.opuyorumnanaktan
evet ya 2 umut var ama ben umut 10 diğeri umut 2o1o .ben bitkisel tedavi bölümğnede girmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?