yazımı yarım bırakmak zorunda kaldığım için aslında geldiğim noktayı henüz anlatamamıştım... ben artık önümdeki süreçle ilgileniyorum aslında ki bugünkü görüşmemin de amacı bundan sonrayı planlamaktı. asıl onu anlatmalıyım belki de... aydın bey ile reglimin 2./3. günü yeniden görüşeceğiz, onun önerdiği gibi dondurulmuşları deneyeceğiz. olmaz ise miyomu yeniden değerlendirip, belki alacağız. ve sonra tekrar deneyeceğiz. işte burda aydın beye söyleyemediğim şey eşimle en fazla iki defa deneme kararıyla yola çıkmış olduğumuz.... yani bir sonraki denememizin olmaz ise hali biraz karışık benim açımdan... bakalım... bilmiyorumkismile
...
Kızlar,
Bi görünüp bi kayboldunuz.. Saat 04.00 olmuss.. Ben yatar.
Hepinize iyi pazarlar dilerimmm..
Herkese Günaydın iyi pazarlar
Dün internet sorunu nedeniyle ayrıntıları yazamamıştım anlatayım
Herşey iyiydi yanlız anestezi fazlamı geldi çünkü baya uyanmadım. Uyandığımda da bir türlü ayılamadım. Sandviçi yiyemedim. Geçen sefer hiç böyle olmamıştım.
Aydın Beyin ve Ufuk Beyin odaya gelmesini hayal meyal hatırlıyorum.
Söylediğim gibi 10 yumurta toplanmış Şimdi Muharrem Beyin aramasını bekliyorum
Sabah kaltığımdan beri belim ve kasıklarım ağrıyor pek keyfim yok .
Ne zamandir yazamiyorum cunku kabusum devam ediyor. Beta Hcg degerim bir turlu dusmuyor, regl oldugum halde. Ben duser diye rahat davranmistim Aydin bey 5 in altina dusmesi lazim deyince test yaptim maalesef 320 cikti once 36 saat sonra 490, 48 saat sonra 844. Saglikli olmasi imkansiz dis gebelikten supheleniyorlar regl oldugum icin. O da cok tehlikeli birsey, tupun neresinde oldugunu bilmediklerinden dar bir yerdeyse yirtilmaya sebep olup ic kanamayla tehlike yaratabiliyormus.
Aydin bey ve konustugum birkac doktor daha methotrexate diye bir kemoterapi ignesi oneriyor ama ben istemiyorum cunku yumurta kalitesi dusurdugu yaziyor cesitli yerlerde. Zaten derdim bu nasil yaptirabilirim? Bu durumda pazartesi tekrar bakilacak kese gorunurse bir yerde oraya dogru bir operasyon yapilacak, yok gorunmez ise once kurtaj ben bayginken de laporoskopi yapilarak tuplere girilecek. Yine de bulamazlarsa o zaman mecburen methotrexate yapilacak.
Aydin beye dis gebelik neden olur diye sordugumda aldigim cevap beni cok sasirtti, henuz yorum yapmadim Aydin beye cunku dun aglamakli oldugum icin tartisacak halim yoktu. Dedi ki 3. gun koydugumuz embriyolar 3 gun tutunamaz ve dolasir bu yuzden tuplere kacmasi gorulen birseydir!!!!! Sorum suydu, dunyada 5. gun blastosyst embriyo konulma taraftarligi bundan midir o zaman? NEDEN 3. GUN KOYUYORSUNUZ O ZAMAN ? Hele benim durumumda butun embriyolarim 8 hucreliydi, bana koyduklari ise bolunme baslangici 8 hucre idi, bekleseler blastosyst olabilirlerdi ! Hem tutunamama ihtimali daha fazla hem de dis gebelik gibi cok buyuk riskleri var. Embriyosunu koydurmamis arkadaslara tavsiyem bu konuda doktorlariyla konusmalaridir. Donmuslarimla bir gun denemeye hazir olursam kesinlikle 5. gune kadar yasarlarsa koyduracagim.
Reglden sonra hafif hafif kanama devam ediyor, bir mucize olur da umarim beta Hcg degerim kendiliginden kaybolur biran once...
geçmiş olsun canım yumurta sayın gayet iyi bundan sonrasında senin yapacagın bişey yok sadece transfer sonrası dinlenmek ve dua etmekk dışında:)
demekki anestezi sana biraz fazla geldi uyuyunca dinlenmişsindir, istifra durumu var mı?
benim rahimde septum vardı onun lezyonunu da Aydın Bey yapmıstı anestezi ile bende çıkınca verilen yemegi yedikten sonra istifra etmiştim, ama yumurta toplama sonundaki sandviç bana ilaç gibi gelmişti bir de ben ayran delisi biri olalrak bayıla bayıla içmiştim:))
Herkese Günaydın iyi pazarlar
Dün internet sorunu nedeniyle ayrıntıları yazamamıştım anlatayım
Herşey iyiydi yanlız anestezi fazlamı geldi çünkü baya uyanmadım. Uyandığımda da bir türlü ayılamadım. Sandviçi yiyemedim. Geçen sefer hiç böyle olmamıştım.
Aydın Beyin ve Ufuk Beyin odaya gelmesini hayal meyal hatırlıyorum.
Söylediğim gibi 10 yumurta toplanmış Şimdi Muharrem Beyin aramasını bekliyorum
Sabah kaltığımdan beri belim ve kasıklarım ağrıyor pek keyfim yok .
Günaydın canımmm;
Bel ve kasık ağrısı normalmiş, hatta bir miktar kanama da olabilir diye uyarmışlardı. Bende hiçbiri olmadı.
İğneni oldun mu canım?
bugun bizde biraz dışarı çıkmayı planlıyoruz gidip kocişi uyandırsam iyi olur...
herkese güzel bir pazar günü diliyorum
Minoset içtim şimdi geçer inşallah.
Akşam oldum canım Eşim yaptı. Bu konularda tecrübelidir.
Gidip bir sürü şırınga, alkol falan aldı. Siyah uçlu ile yapıyor onlar daha ince uçlu oluyormuş.
Dün Serap hemşireye sordum yapacak bir şey yok sadece Alkol dedi
Muharrem Beyden Haber geldi kızlar .
Olgunlaşmamış yumurtam da mikroenjeksiyon yapılana kadar olgunlaşmış. 10'una döllenmiş şuanda herşey iyi gidiyormuş.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?