Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Canım benim.. Geriye bakmayıp, önündeki süreci planlaman çok güzel.. Sanırım dondurulmuşlar çıkartılıp gelişmeleri gözlenecek ve durumlarına göre ya onlarla ya da yeniden başlayacaksınız. Biliyomusun çok enteresan ama miyomu olmayan hiç tanıdığım yok. Annemin, teyzelerimin, arkadaşlarımın, komşularımın, benim, senin herkesin nur topu gibi miyomları var. İnşallah nurtopu gibi bebeklerin de olacak.
Demek iki deneme kararıyla yola çıkmıssınız.. Allah gönlünüze göre versin, ikincisinde tutacak inşallah.
Ya keşke bi sihirli değneğim olsa da, şöyle bir havaya sallasam hepimizin göbüşüne bebekler kondursam:CüvCüv:

Herkese Günaydın iyi pazarlar
Dün internet sorunu nedeniyle ayrıntıları yazamamıştım anlatayım
Herşey iyiydi yanlız anestezi fazlamı geldi çünkü baya uyanmadım. Uyandığımda da bir türlü ayılamadım. Sandviçi yiyemedim. Geçen sefer hiç böyle olmamıştım.
Aydın Beyin ve Ufuk Beyin odaya gelmesini hayal meyal hatırlıyorum.
Söylediğim gibi 10 yumurta toplanmış Şimdi Muharrem Beyin aramasını bekliyorum
Sabah kaltığımdan beri belim ve kasıklarım ağrıyor pek keyfim yok .

daha öncede yazmıstım ama gene yazmak geldi içimden:))
yumurtalarım 5 Şubat cuma günü toplanmıştı benim ve yumurta toplamadan eve dönerken içim burkulmustu eşime demiştim ki bak görüyormusun çocuklardan ilk ayrılışımız ne yapar şimdi onlar bizsiz aklım onlarda kaldı demiştim, gözleri dolmuştu canımın içinin...
ctsi günü aramışlardı ptsi transfer var demişlerdi bende perşembe çarşamba diye bekliyordum, üzülmüştüm forma girip durumu yazdıgımda ladybird "bak görüyor musun bebişlerde senden ayrı kalmak istemedi " demişti çok hoşuma gitmişti... ışte bakış açısı bunlar...
herşeyin hayırlısı olsun diyelim.

geçmiş olsun canım yumurta sayın gayet iyi bundan sonrasında senin yapacagın bişey yok sadece transfer sonrası dinlenmek ve dua etmekk dışında:)
demekki anestezi sana biraz fazla geldi uyuyunca dinlenmişsindir, istifra durumu var mı?
benim rahimde septum vardı onun lezyonunu da Aydın Bey yapmıstı anestezi ile bende çıkınca verilen yemegi yedikten sonra istifra etmiştim, ama yumurta toplama sonundaki sandviç bana ilaç gibi gelmişti bir de ben ayran delisi biri olalrak bayıla bayıla içmiştim:))

bugun bizde biraz dışarı çıkmayı planlıyoruz gidip kocişi uyandırsam iyi olur...
herkese güzel bir pazar günü diliyorum

vanilya öncelikle gemiş olsun. Dün Opum vardı yazdıklarını gelince okudum ve hiç aklımdan çıkmıyorsun.
Bende dış gebelik geçirdim ebriyolarım iyi kalite 5. gün tranferiydi. 3 gün tarnferinden olduğunu düşünmüyorum 5. günde olsa ebriyo dolaşıyor kendine yer arıyor.
Ben iki defa iğne oldum. O zaman Aydın Bey yoktu Ebru Hn. teşhis koydu. İğnenin yan etkilerini eşimle çok sorduk Kemoterapi iğnesi ama kanser hastalarına yapılandan çok çok düşük dozlar yapılıyor ve en fazla 2 defa. Yan etkisi olmadığını söylediler.
Ben iğne ile düşsün diye dua etmiştim ki laparoskopi olmamayayayım sonuçta bıçak girecek oralara . Hasas bölgeler neyseki gerek kalmadı ve düştü. Baya ağrım oldu ama düşene kadar yaklaşık 2 ay kanamam vardı ilk başlarda 2 günde bir daha sonra hafta bir beta hcg bakıldı iki ay sonunda 3 ün altına düşmüştü.
Biraz zorlu bir süreç ama çözümsüz değil. Allah yardımcın olsun

Teşekkürler canım
Sandviçi yeseydim olacaktı ama yemedim. Bende ayranı çok severim onu içtim biraz bastırdı. Genelde ayran mide bulandırır derler ama bende öyle olmuyor :)
İnsan bazen bir şişe içki içer ama sarhoş olamaz bazende bir kadehle sarhoş olur onun gibi bişey oldu sanırım :)

Günaydın canımmm;
Bel ve kasık ağrısı normalmiş, hatta bir miktar kanama da olabilir diye uyarmışlardı. Bende hiçbiri olmadı.
İğneni oldun mu canım?

Muharrem Beyden Haber geldi kızlar .
Olgunlaşmamış yumurtam da mikroenjeksiyon yapılana kadar olgunlaşmış. 10'una döllenmiş şuanda herşey iyi gidiyormuş.:)

Günaydın canımmm;
Bel ve kasık ağrısı normalmiş, hatta bir miktar kanama da olabilir diye uyarmışlardı. Bende hiçbiri olmadı.
İğneni oldun mu canım?

Minoset içtim şimdi geçer inşallah.
Akşam oldum canım Eşim yaptı. Bu konularda tecrübelidir.
Gidip bir sürü şırınga, alkol falan aldı. Siyah uçlu ile yapıyor onlar daha ince uçlu oluyormuş.
Dün Serap hemşireye sordum yapacak bir şey yok sadece Alkol dedi

Aaaa demek eşin yapıyor afferimmm ona :))))
Siyah bir uçla yapıyormus desem benimki de yapar.mafoldumben
Alkollü pamuklara dikkat et canım, gerçi henüz başladın, şimdi minik bir pamuk koyuyorsundur ama benim her iki taraf da simsiyah oldu artık avuç içi kadar ped yapıp öyle koyuyoruz. Kıyafetlerde iz bırakıyor, ayrıca oturduğu yere de dikkat et çünkü ben kolçaklı sandalyemizi derisini perişan ediyordum ki çabuk farkettik.

Grapesss;
Ay minoset mesajının öncesinde kalmış Muharrem Beyin aramasıyla ilgili mesajın..
Ben de bekleyip duruyorum, şimdi Umut'un msjını görünce farkettim iyi mi:)
Aferrimmm onlara, demek olgun olmayan da olgunlaşmışşş, ay ay ayyy 10 tane haaa, ıNŞALLAAHH hepsi güzel güzel bölünür..
Ay daha ne olsun 10 döllenmiş yumurtaa zemuszemus

Grapesciğim,
Ehhh bu güzel haberin üstüne ben şimdi uzanıp rahat rahat kitabımı okuyabilirimm..
Çok öpüyorum yanaklarından canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…