Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canım bunları yaşadığını bilmiyordum çok ciddi talihsizlikler olmuş inşallah bir an önce değerlerin düşer ve hiç bir müdehaleye gerek kalmaz tabii önemlisi değerin düşmese bile eğer dış gebelikse yerinin teslim edilip bir an önce temizlenmesi kalıcı hasarlar vericeğine inanmıyorum çok zan sıkıcı haklısın ama az kaldı sabret düzelicek her şey ve o ilaca ihtiyacın olmayacak bizede haber ver nolur.

gece olumsuzluklarda malesef sorular hiç bitmiyor kafamızda şöyle olsa böyle olsa nasıl olurdu diye kemitip duruyor içimizi sen de zaten bunu çok güzel ifade etmişsin cahillik rahatlık belki ama bilmekte lazım...bundan sonrasında inşallah donmuşlarla zamanında transferle olucak ve eşinle aldığınız karara uymuş olucaksınız.yaklaşık ne zaman bir dahaki regli dönemin?miyom alınsada o ay ayapılmaya karar verilsede hayırlısını düşünelim nolur.

Muharrem Beyden Haber geldi kızlar .
Olgunlaşmamış yumurtam da mikroenjeksiyon yapılana kadar olgunlaşmış. 10'una döllenmiş şuanda herşey iyi gidiyormuş.:)

yaşasııınnn süpeer 10 tane yumurta 10uda devam edicek inşallaaahhh.artık yoluna girmeye başladı herşey...

benim yüzümdennbilmiyorumkismile ama bende olmamıştıı demek şansa olmamış bu banada ders oldu cicilerini mahfettiinn:gitme:

arkadaslar merhaba,
sabah sabah iskenderundaki kötü haberi aldım çok üzüldüm.. 6 şehit..geceleyin sanki savaş çıkmış gibi sesler duyulmuş şehrin dışında bile(

merak ettirdim bir daha yapmıycam haklısın canım insan göremeyince buralarda iki günn telaşlanıyor.biliyosunuz hareket kısıtlamalarım nedeni ile ya hep evdeyim ya da işte bendee cuma akşamı eşimin ablasına gittim orda uzattım ayağımı cumartesi çok yakın bir arkadaşıma gittim orda uzandım akşama kadar akşam eşimde bize katıldı hep beraber rakı sofrasına oturduk bana da bir duble su koydular bi bardakta gazoz sağolsunlar oohh bi güzel keyif yaptık pazar günüde sabah kalktık başka bir arkadaşımızda toplandık 15 kişi mangal keyif herkez havuza girdi benim içim gitti ama olsun ben iyi olayımda seneye bol bol girerim hem inşallah belki bebeğimle girerim ay hayali bile çok heyecanlı neyse bende salıncakta uzanarak izledim arkadaşlarımı sonraa saat akşam 9:30 gibi evde olduk biraz tv keyfi ve küüt uyku çok iyi geldi ama kızlar tabii gene hareketsizdim ama olsun beynime oksijen bebeğime güneş gitti şimdidee ofiste uzattım ayakları olanı biteni okuyorum hepinizi kocaman öpüyorum ve tekrar özür dilerim bir daha merak ettirmek yok söz.opuyorumnanaktan

ayyy nasıl dayandıın benimkide çok uykucu ama ben kesin delirir uyandırırdım e uyanıncada o deliriyo ama napayımmm ben erken kalkıyorum beklerkende içim şişiyor.

arkadaslar merhaba,
sabah sabah iskenderundaki kötü haberi aldım çok üzüldüm.. 6 şehit..geceleyin sanki savaş çıkmış gibi sesler duyulmuş şehrin dışında bile(

Günaydın Canım;
1 haftadır kudurdular körolasıcalar.
Allah her bir askerlerimizi korusun.

ayyy nasıl dayandıın benimkide çok uykucu ama ben kesin delirir uyandırırdım e uyanıncada o deliriyo ama napayımmm ben erken kalkıyorum beklerkende içim şişiyor.

Mystryy;
Kaç haftadır C.tesi - Pazar erken kalkmıştı..
Cumartesiden de "Pazar günü yatacağım" diye iznini almıştı....kaydirigubbakcemile3
O kadar çok seviyor ki uykuyu, bebek gibi mışıl mışıl uyuyor kıyamıyorum bende. Başka bir zaman olsa makul bir saatte uyandırırdım ama ilk defa dün hiç dokunmadım.
Gece de 02.00'de yattı yine kaydirigubbakcemile3, ben olsam uyuyamazdım.

Çoook iyi yapmıssınız canım, üçünüze de iyi gelmiştirrr..

arkadaslar merhaba,

(( sabah sabah ben de bu haberle basladım gune malesef canım uzulmekten ve dua atmekten baska bisey gelmiyor elden turkbayragi

Çoook iyi yapmıssınız canım, üçünüze de iyi gelmiştirrr..

evet canım iyi geldi bayaa ama ah bide şu kanama artık olmasa yaa şimdi lavaboya gittim malesef artmış biraz ooff off bi rahatlayamadım yarın aydın beye gidicem bakalım neler diyecek gerçi şu an şu dakika gidesim var ama bekliycam yapcak bişi yok

Canım benim yaaa, 1 ay daha demişti di mi Nuri Bey.. 1 ayın sonunda bitecek inşallah canım.. Alıştın, kanıksadın gerçi artık ama bitse de rahat etsen.

Umut 2011
hastanede hasta baktığım için bir girip bir çıkmak zorunda kalıyorum. İyiyim çok teşekkür ederim. Siz?

onemli degil canım ben o an online gorunce seni merhaba demek istedim ayrıca iyi olmana sevindim sizin iş te zor ve yorucu allah kolaylık versin ben de iyiyim canım calışmaya calısıyorum malum pazartesi sendromu arada da forumu takip etmeye calısıyorum
sana kolay gelsin...

mystrry canım oyle havuz sefası yapanları izlemek zor olmustur ama dedgin gibi canım seneye bebisle girersin sen de

Canım benim yaaa, 1 ay daha demişti di mi Nuri Bey.. 1 ayın sonunda bitecek inşallah canım.. Alıştın, kanıksadın gerçi artık ama bitse de rahat etsen.

kanamanın bitmesi lazım ayşegülcüm nuri bey 1 ay daha dayanırsa bir şey olmaz inşallah dedi ama tam azalıyo bitiyo derken yeniden başlıyor işin en kötü kısmı nerden kanıyorum neden kanıyorum bulunamıyor insanın aklı almıyor tabii herşein nedeni bulunurken bebeklere anne karnında bile ameliyat yapılabilinirken neden bulunamıyor nedenii ama yok işte bulamıyolar aahh ahh ne diyelim Allahtan hayırlısı hepimiz için.kendimi rahatlatmaya çalışıyorum stres olmuyorum diyorum ama akıl orda elde değil devamlı lavobaya gitmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…