Ne zamandir yazamiyorum cunku kabusum devam ediyor. Beta Hcg degerim bir turlu dusmuyor, regl oldugum halde. Ben duser diye rahat davranmistim Aydin bey 5 in altina dusmesi lazim deyince test yaptim maalesef 320 cikti once 36 saat sonra 490, 48 saat sonra 844. Saglikli olmasi imkansiz dis gebelikten supheleniyorlar regl oldugum icin. O da cok tehlikeli birsey, tupun neresinde oldugunu bilmediklerinden dar bir yerdeyse yirtilmaya sebep olup ic kanamayla tehlike yaratabiliyormus.
Aydin bey ve konustugum birkac doktor daha methotrexate diye bir kemoterapi ignesi oneriyor ama ben istemiyorum cunku yumurta kalitesi dusurdugu yaziyor cesitli yerlerde. Zaten derdim bu nasil yaptirabilirim? Bu durumda pazartesi tekrar bakilacak kese gorunurse bir yerde oraya dogru bir operasyon yapilacak, yok gorunmez ise once kurtaj ben bayginken de laporoskopi yapilarak tuplere girilecek. Yine de bulamazlarsa o zaman mecburen methotrexate yapilacak.
Aydin beye dis gebelik neden olur diye sordugumda aldigim cevap beni cok sasirtti, henuz yorum yapmadim Aydin beye cunku dun aglamakli oldugum icin tartisacak halim yoktu. Dedi ki 3. gun koydugumuz embriyolar 3 gun tutunamaz ve dolasir bu yuzden tuplere kacmasi gorulen birseydir!!!!! Sorum suydu, dunyada 5. gun blastosyst embriyo konulma taraftarligi bundan midir o zaman? NEDEN 3. GUN KOYUYORSUNUZ O ZAMAN ? Hele benim durumumda butun embriyolarim 8 hucreliydi, bana koyduklari ise bolunme baslangici 8 hucre idi, bekleseler blastosyst olabilirlerdi ! Hem tutunamama ihtimali daha fazla hem de dis gebelik gibi cok buyuk riskleri var. Embriyosunu koydurmamis arkadaslara tavsiyem bu konuda doktorlariyla konusmalaridir. Donmuslarimla bir gun denemeye hazir olursam kesinlikle 5. gune kadar yasarlarsa koyduracagim.
Reglden sonra hafif hafif kanama devam ediyor, bir mucize olur da umarim beta Hcg degerim kendiliginden kaybolur biran once...
çok teşekkürler görkem değerli açıklamaların için. çünkü bütün bu süreçlerden ciddi sıkıntılarla geçmiş bir hasta ve bir hekim gözünden yaptığın değerlendirmeler bizim için çok kıymetli. biraz alalacele ve sorun odaklı yazınca negatif bir algı yaratmış olabilirim. kesinlikle aydın beye ben de çok güveniyorum ve süreci onun yönetmesinden de memnunum. memnun olmadığım şey bu uzun soluklu tedavi sürecinde her an onunla olamamak. elinden geldiğince hissettirmemeye de çalışsa çok yoğun çalışıyor... benim transferim aydın beyin gittiği, ebru hn'ın doğumdan dönmek üzere olduğu sıkıntılı bir döneme denk geldi. ha 2 değil 3, 3 değil 4.gün transferinde de sonuç olumsuz olabilirdi. 2 gün daha beklemiş olsak aydın bey gitmiş olacaktı ve sonuç olumsuz olduğunda o defada keşke aydın bey gitmeden transferimi yapmış olsaydı diyecektim muhtemelen...
yazımı yarım bırakmak zorunda kaldığım için aslında geldiğim noktayı henüz anlatamamıştım... ben artık önümdeki süreçle ilgileniyorum aslında ki bugünkü görüşmemin de amacı bundan sonrayı planlamaktı. asıl onu anlatmalıyım belki de... aydın bey ile reglimin 2./3. günü yeniden görüşeceğiz, onun önerdiği gibi dondurulmuşları deneyeceğiz. olmaz ise miyomu yeniden değerlendirip, belki alacağız. ve sonra tekrar deneyeceğiz. işte burda aydın beye söyleyemediğim şey eşimle en fazla iki defa deneme kararıyla yola çıkmış olduğumuz.... yani bir sonraki denememizin olmaz ise hali biraz karışık benim açımdan... bakalım... bilmiyorumkismile
utkum haklı galiba çok sorup, sorgulamadan belki biraz cahil kalarak, teslim olmak lazım. teslim olmak deyince de görkemcim senin de işaret ettiğin gibi teslim olmak için en doğru adresteyiz... tekrar teşekkürler...
Muharrem Beyden Haber geldi kızlar .
Olgunlaşmamış yumurtam da mikroenjeksiyon yapılana kadar olgunlaşmış. 10'una döllenmiş şuanda herşey iyi gidiyormuş.:)
Aaaa demek eşin yapıyor afferimmm ona :))))
Siyah bir uçla yapıyormus desem benimki de yapar.mafoldumben
Alkollü pamuklara dikkat et canım, gerçi henüz başladın, şimdi minik bir pamuk koyuyorsundur ama benim her iki taraf da simsiyah oldu artık avuç içi kadar ped yapıp öyle koyuyoruz. Kıyafetlerde iz bırakıyor, ayrıca oturduğu yere de dikkat et çünkü ben kolçaklı sandalyemizi derisini perişan ediyordum ki çabuk farkettik.
Mystryy;
Dün de yazmamıştın, bugün bu saat oldu hala ses yok senden canım.
Pazar pazar rahatsız etmek istemiyorum ama aklım sende.. Hala sesin soluğun yoksa akşamüstü bi sesini duymak için kesinlikle arayacağım.
Çok iyi yapmıssınız canım, çok iyi gelmiştir..
Benim eşim dünden bugün bütün gün uyumak istediğini söylemişti.. Veeee bugün akşam 17.30'a kadar uyuduuuu.. Çok ciddiyim..
Uyanınca da hava güzel hem biraz arabayla dolaşalım hem de yemeğimizi dışarıda yiyelim dedi çıktık, dolaştık biras, yemek yedik, iğne olduk az evvel geldik evimizeee...
arkadaslar merhaba,
sabah sabah iskenderundaki kötü haberi aldım çok üzüldüm.. 6 şehit..geceleyin sanki savaş çıkmış gibi sesler duyulmuş şehrin dışında bile(
arkadaslar merhaba,
sabah sabah iskenderundaki kötü haberi aldım çok üzüldüm.. 6 şehit..geceleyin sanki savaş çıkmış gibi sesler duyulmuş şehrin dışında bile(
ayyy nasıl dayandıın benimkide çok uykucu ama ben kesin delirir uyandırırdım e uyanıncada o deliriyo ama napayımmm ben erken kalkıyorum beklerkende içim şişiyor.
merak ettirdim bir daha yapmıycam haklısın canım insan göremeyince buralarda iki günn telaşlanıyor.biliyosunuz hareket kısıtlamalarım nedeni ile ya hep evdeyim ya da işte bendee cuma akşamı eşimin ablasına gittim orda uzattım ayağımı cumartesi çok yakın bir arkadaşıma gittim orda uzandım akşama kadar akşam eşimde bize katıldı hep beraber rakı sofrasına oturduk bana da bir duble su koydular bi bardakta gazoz sağolsunlar oohh bi güzel keyif yaptık pazar günüde sabah kalktık başka bir arkadaşımızda toplandık 15 kişi mangal keyif herkez havuza girdi benim içim gitti ama olsun ben iyi olayımda seneye bol bol girerim hem inşallah belki bebeğimle girerim ay hayali bile çok heyecanlı neyse bende salıncakta uzanarak izledim arkadaşlarımı sonraa saat akşam 9:30 gibi evde olduk biraz tv keyfi ve küüt uyku çok iyi geldi ama kızlar tabii gene hareketsizdim ama olsun beynime oksijen bebeğime güneş gitti şimdidee ofiste uzattım ayakları olanı biteni okuyorum hepinizi kocaman öpüyorum ve tekrar özür dilerim bir daha merak ettirmek yok söz.opuyorumnanaktan
arkadaslar merhaba,
Umut 2011herkeze gunaydın..
gorkembilgin online gorunuyorsun nasılsın?
Çoook iyi yapmıssınız canım, üçünüze de iyi gelmiştirrr..
evet canım iyi geldi bayaa ama ah bide şu kanama artık olmasa yaa şimdi lavaboya gittim malesef artmış biraz ooff off bi rahatlayamadım yarın aydın beye gidicem bakalım neler diyecek gerçi şu an şu dakika gidesim var ama bekliycam yapcak bişi yok
Umut 2011
hastanede hasta baktığım için bir girip bir çıkmak zorunda kalıyorum. İyiyim çok teşekkür ederim. Siz?
Canım benim yaaa, 1 ay daha demişti di mi Nuri Bey.. 1 ayın sonunda bitecek inşallah canım.. Alıştın, kanıksadın gerçi artık ama bitse de rahat etsen.
mystrry canım oyle havuz sefası yapanları izlemek zor olmustur ama dedgin gibi canım seneye bebisle girersin sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?