Muharrem Beyden Haber geldi kızlar .
Olgunlaşmamış yumurtam da mikroenjeksiyon yapılana kadar olgunlaşmış. 10'una döllenmiş şuanda herşey iyi gidiyormuş.:)
bu super bi haber canım sonuna kadar boyle super gitmesi dilegimle...
Hayırlı olsun
Grapesss;
Ay minoset mesajının öncesinde kalmış Muharrem Beyin aramasıyla ilgili mesajın..
Ben de bekleyip duruyorum, şimdi Umut'un msjını görünce farkettim iyi mi:)
Aferrimmm onlara, demek olgun olmayan da olgunlaşmışşş, ay ay ayyy 10 tane haaa, İNŞALLAAHH hepsi güzel güzel bölünür..
Ay daha ne olsun 10 döllenmiş yumurtaa zemuszemus
Anladım zaten ses çıkmayınca :1rolleyes:
İnşallah güzel güzel büyürler. Transfer öncesi arayacağız dediler ama ne zaman belli değil.
Hergün arayıp bilgi veriyorlarmıydı?
Muharrem Beyden Haber geldi kızlar .
Olgunlaşmamış yumurtam da mikroenjeksiyon yapılana kadar olgunlaşmış. 10'una döllenmiş şuanda herşey iyi gidiyormuş.:)
biz bugun heybeliadaya gittim aşkımla:) bol bol yürüdük temiz havada... güzel bir gündü epey kendime geldim
Ayşegülcügüm canım benim ömrüm igne yemekle geçtiginden alkol konusunu biliyordum ama pijamalara ve kıyafetlere dikkat şart:))sen iğnemi vurulup pamugu koyduk ve yemege gittik diyince ben zaten orda kopmustum, lokantada bişey oldu diye ama Allahtan evde oldu ya lokantada olsaydı:)
Tesekkurler canim 400'e kadar geldim kalani yarin eve gelince okurum.
Herkes iyi dimi?
Opuyorum hepinizi
slm hanımlar nasılsınız ben birşey soracagım benim adet tarihim 25 nisandı trasferim 6 mayısta yapıldı 18 mayısta test günümdü sonucum 110,16 tekrar ayın 20 sinde 477 çıkmıştı. tüp bebek dr aradım haziranın 1 kese görmeye gel dedi bana bende dün akşam üstü dayanamadım bana yakın kadın dogumcuya gittim kese görunur belki diye ultrasonla baktı üstten görülmedi daha sonra vajinadanda baktı göremedi daha erkende olabilir dedi görülmüyordur dedi morelim sıfıra indi nedense alttan bakıldı zararı olmaz umarım erkense yada başka birşey aranızda erken baktıran varmı acaba keseye teşekkür ederim
bir anda insanın moreli sıfıra inebiliyor kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?