Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Mystryy;
Dün de yazmamıştın, bugün bu saat oldu hala ses yok senden canım.
Pazar pazar rahatsız etmek istemiyorum ama aklım sende.. Hala sesin soluğun yoksa akşamüstü bi sesini duymak için kesinlikle arayacağım.

Anladım zaten ses çıkmayınca :1rolleyes:
İnşallah güzel güzel büyürler. Transfer öncesi arayacağız dediler ama ne zaman belli değil.
Hergün arayıp bilgi veriyorlarmıydı?

Anladım zaten ses çıkmayınca :1rolleyes:
İnşallah güzel güzel büyürler. Transfer öncesi arayacağız dediler ama ne zaman belli değil.
Hergün arayıp bilgi veriyorlarmıydı?

Evet canım...
Benim çarşamba OPU idi.
Perşembe 15.00'de arayıp bilgi verdi Muharrem Bey ve yarın transfer günü netleşir dedi;
Cuma 14.00'de arayıp hem bilgi verdi hem de Aydın Bey ile görüşüldüğünü transferin c.tesi olacağını söyledi.
Cumartesi 10.30 transfer yapıldı...

Muharrem Beyden Haber geldi kızlar .
Olgunlaşmamış yumurtam da mikroenjeksiyon yapılana kadar olgunlaşmış. 10'una döllenmiş şuanda herşey iyi gidiyormuş.:)

maaşallah maaşallah yumurtacklara evet şimdi duamız bol bol bölünsünler ve birinci kalite olsunlar sonrada annnecige kavusunca mutlulukla tutunsunlar emi:)

Ayşegülcügüm canım benim ömrüm igne yemekle geçtiginden alkol konusunu biliyordum ama pijamalara ve kıyafetlere dikkat şart:))sen iğnemi vurulup pamugu koyduk ve yemege gittik diyince ben zaten orda kopmustum, lokantada bişey oldu diye ama Allahtan evde oldu ya lokantada olsaydı:)

Kızlar Merhaba;
18.00 gibi Mystryy'i aradım ama cevap vermedi, msj da göndermiştim iyimisin diye..
Saat 21.21'de mesaj gönderdi. "Arkadaşlarımızdaydık 2 gündür giremedim iyiyim merak etmeyin " diye..
Neyse ki sorun yok zemuszemus

biz bugun heybeliadaya gittim aşkımla:) bol bol yürüdük temiz havada... güzel bir gündü epey kendime geldim

Çok iyi yapmıssınız canım, çok iyi gelmiştir..
Benim eşim dünden bugün bütün gün uyumak istediğini söylemişti.. Veeee bugün akşam 17.30'a kadar uyuduuuu.. Çok ciddiyim..
Uyanınca da hava güzel hem biraz arabayla dolaşalım hem de yemeğimizi dışarıda yiyelim dedi çıktık, dolaştık biras, yemek yedik, iğne olduk az evvel geldik evimizeee...

Ay evet canım aslında ilk restaurantta yapışabilirdim ama hava güzel diye dışarıda oturmuştuk ve oturma bölümü tahta üzeri heybe minderli idi.. Ama içeride otursaydık kesin yapışırdımm sırnaşık şey

kizlar hepinizeiyi geceler. Dresden'de free Internet olanbircafedeyim. Ne var ne yok bakmak istedim ama cok sayfa var okuyamadim. Yarin donuyorum. Umarim herkes iyidir. Gorusuruz.

Ladyyciğim;
Yokluğunda çookk şeyler yazdık, sayfalar doldu canım..
Yatcaz kalkcaz yarın akşam artık yuvandasınn..
ıyi yolculuklar canım.

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun verdiğin değerlere göre hamileliğin gayet olumlu başlamış.öncelikle gebeliğin ilk 3 ayında alttan muayene yapılıyor daha net görmek için ve bunun tabikide hiç bir zararı yok olsaydı zaten doktorlar asla asla yapmazlardı bu nedenle tedirgin olma.keseyi görmek için çok erken bir zaman ben kendimden örnek vereyim son adet tarihim 4 nisan ve keseyi 14 Mayısta gördüm.1 hafta daha sonra keseyide hatta içinde bebeğini de görürsün kalp atışlarını duyamassın ama gözükür.bizede haber ver mutlaka:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…