kanamanın bitmesi lazım ayşegülcüm nuri bey 1 ay daha dayanırsa bir şey olmaz inşallah dedi ama tam azalıyo bitiyo derken yeniden başlıyor işin en kötü kısmı nerden kanıyorum neden kanıyorum bulunamıyor insanın aklı almıyor tabii herşein nedeni bulunurken bebeklere anne karnında bile ameliyat yapılabilinirken neden bulunamıyor nedenii ama yok işte bulamıyolar aahh ahh ne diyelim Allahtan hayırlısı hepimiz için.kendimi rahatlatmaya çalışıyorum stres olmuyorum diyorum ama akıl orda elde değil devamlı lavobaya gitmek istiyorum.
(( Önceki hamileliğinde kanama problemi yaşamışmıydın?
Merhaba kızlar herkese iyi haftalar diliyorum
Ayşegülcüm 3 haziranada az kaldı:)
malesef canım hemde ne kanama 3 aylıkken bir başladı oluk oluk devamlı kan bankasından kan alıyoduk haftada en az 2 gün hastaneye yatırılıyordum tuvalete bile kalkmıyordum sürgü geliyodu altıma normal petler hak getire hasta bezi kullanıyordum çok zordu çook işte bu yüzden kanamaya tahammül edemiyorum ya zaten ister istemez geriye dönüyorum o zamanda engellenememişti kanamalar malesef 7 aya kadar full devam.bu sefer öyle olmayacak dedim o umutlarla başladım ama gene kanama olunca insan çok etkileniyor azalıyor öyle bi umutlanıyorum ki ah diyorum bittii hiç bişicik olmıcak aralık sonu ocak başı bebeğim geliyor artıyo bütün ümitler karamsarlığa dönüyor...öyle yani gidip gidip geliyo ruh halim.
Anladım canım, önceki 3.ayda başladı, bu da üç ay sürüp bitecek diye düşünelim olur mu :)
Evet canım, çabuk geçti diyebilirim, sakin sakin Perşembe gününün gelmesini bekliyoruz..
Garip bir hiss.. Herşeyin o gün yapılacak olan bir kan testiyle ortaya çıkacak olması biras nefesimi kesiyor. Eşim de ben de hep olumlu ve güzel şeyler düşünüyoruz. Aksini hiç düşünmüyoruz. Perşembe günü müjde vereceğiz inşallah.
maşallah sana yaa bana çabuk geçmedi valla test günün ayy o gün bi gelsin bana moral olucak senin hayırlı haberin.bu arada değişik hissettiğin bişi var mı?
malesef canım hemde ne kanama 3 aylıkken bir başladı oluk oluk devamlı kan bankasından kan alıyoduk haftada en az 2 gün hastaneye yatırılıyordum tuvalete bile kalkmıyordum sürgü geliyodu altıma normal petler hak getire hasta bezi kullanıyordum çok zordu çook işte bu yüzden kanamaya tahammül edemiyorum ya zaten ister istemez geriye dönüyorum o zamanda engellenememişti kanamalar malesef 7 aya kadar full devam.bu sefer öyle olmayacak dedim o umutlarla başladım ama gene kanama olunca insan çok etkileniyor azalıyor öyle bi umutlanıyorum ki ah diyorum bittii hiç bişicik olmıcak aralık sonu ocak başı bebeğim geliyor artıyo bütün ümitler karamsarlığa dönüyor...öyle yani gidip gidip geliyo ruh halim.
Kızlar Geshenk sabah özel msj atmış bugün kontrolu var . Akşama kadar yazmazsam merak etmeyin demiş. Bakalım yumurtalar ne durumda.
Bana dün çatlamama iğnemi yaptık akıntı oldu demiş, biraz korkmuş ama korkmaya gerek yok herkeste oluyor bugün hastanede öğrenir zaten. Gene panik yapmış bizim ki :)
randevusu kactaydı ki?
bi de yumurta takibi saat kacta baslıyor kızlar? esimin bu aralar isleri cok yogun ben de basladıgımda servisle gider gelirim diye dusunuyorum ama 8:30 da kalkıyormus izmitten servis cok mu gec olur acaba?
randevusu kactaydı ki?
bi de yumurta takibi saat kacta baslıyor kızlar? esimin bu aralar isleri cok yogun ben de basladıgımda servisle gider gelirim diye dusunuyorum ama 8:30 da kalkıyormus izmitten servis cok mu gec olur acaba?
geshenk canım herşey yolunda gider umarım
mystryy canımgüzel bir haftasonu geirmişsin ama biz ne kadar yormuyoruz desekte galiba farkında olmadan yoruluyoruz benim ilk kanamam eltimin arkadas toplantısı sonucu olmustu epey ayakta kalmıstım, oturmustum uzanamammıstım ve sabaha karsı kırmızılar gelmişti, ikincisi ise 23 nisan ertesinde olmustum (Tv.de çocuklaarı izlemiş çok duygulanmıstım), sonrada 24 nisanda biraz dısarı çıkmıs( 1 saat kadar dinlenerekte olsa yürümüştüm) ve kırmızı(, en son suyumun geldigi günde yardımcım gelmişti temizliğe mutfakta calısmıstı bende eşyaların yerini düzeniiimi anlatana kadar onun yanında gidip gelmiş sandalyede oturmus yorulmuştum, tabii ki agır kaldırmadım iş yapmadım ama ne bileyim işte bütün bunlar beynimi kemiriyor canım ne olursun sen sen ol benim yaptıgım hataları yapma sabırlı ol, az kaldı dayan ve inşaallah bebişin saglıkla gelsin...
bişey daha söyleyecegim sanki doktorlar anlıyorlar olus sebebini ama söylemiyorlar mesela ilk kez agzından kacırmıstı hastanede bir doktor plesanta ayrılmıs diye ama sonra gelip bakanlar o açıyı göremedi her nasılsa sonra son kontrolumde bülent beyde dillendirmişti plesantanın ayrılan kısmının kanadıgını..bir aya kadar bitmesi beklenir yeni bir kanama olmassa demişti( yani o zaman söylenenler tabii ki çok önemsenmiyor ama oturup sakin kafa düşünnce insan diyor ki aceba benim plesanta ayrıgı bebeklerin büyümesiyle zaten fazlalasacakmıydı ve kanama a devam mı edecekti vs.. vs.. bir de bende uterus bikornis teşhisi konmustu ama Aydın hoca böyleolmadıgını sadece septum oldugunu ve lezyonunu yaparak konuyu halettmişti. 2009 Mayısta. şu anda da belirgin 2 miyomum var biri büyüme egiliminde...
senin rahimde problem varmıydı?
en son gene sözcükler tükeniyor ve hakkımızda hayırlısı olsun diyoruz. canım inş. en kısa sürede kanaman biter ve rahat nefes alırsın...co öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?