Söylemişti ama unutttum
En erken 9:00 randevu veriyorlar canım. yetişirsin sorun olmaz bence.
merhaba canım öncelikle hayırlı olsun verdiğin değerlere göre hamileliğin gayet olumlu başlamış.öncelikle gebeliğin ilk 3 ayında alttan muayene yapılıyor daha net görmek için ve bunun tabikide hiç bir zararı yok olsaydı zaten doktorlar asla asla yapmazlardı bu nedenle tedirgin olma.keseyi görmek için çok erken bir zaman ben kendimden örnek vereyim son adet tarihim 4 nisan ve keseyi 14 Mayısta gördüm.1 hafta daha sonra keseyide hatta içinde bebeğini de görürsün kalp atışlarını duyamassın ama gözükür.bizede haber ver mutlaka:))
canım benim çok tşk ederim bilgilerin için haklısın acelesi davranıyor insan sabırlı bir şekilde baklemek lazım bu tedavinin her aşamasında insan dogal yoldan hamile kalsa zaten haberi olmadan 5.6 haftayı bitirmiş bile oluyor insanda acabalarda olmuyor iskenderundaki şehitlere çok üzüldüm allah ailesine sabır versin kendine iyi bak sevgiyle kal...
kızlar akşam olsun eve gidelim uyuyalımm sancux ayşegül uyuyun kızlar noluuurrr
Arkadaslar, degerim kendiliginden dusmeye baslamis cok sukur Allaha cok sevindim. Aydin beyle de konustum, 4 gun sonra test yapin yeter dedi, yavas yavas gidermis artik :)
maşallah sana yaa bana çabuk geçmedi valla test günün ayy o gün bi gelsin bana moral olucak senin hayırlı haberin.bu arada değişik hissettiğin bişi var mı?
Merhaba
Herkes güzel bir hafta sonu geçirmiş ne hoş :)
Bende sabahtan beri evi topluyorum çamaşır yıkıyorum birazdan ütüye başlıcam :) İşlerimi bitirmem lazım . Transfer sonrası kayınvalidemde kalıcam o bana bakacak bu sefer :)
Sancux ve mystryy çok teşekkürler yumurta sayısı iyi inşallah kaliteleri iyi olur.
Henüz aramadılar. benim geçen sefer 5. gün transferiydi galiba yine öyle olacak. Muharrem Bey bir gün önce arıcaz dedi. 5. gün olursa çarşambamı olur perşembemi ben unutmuşum.
Arkadaslar, degerim kendiliginden dusmeye baslamis cok sukur Allaha cok sevindim. Aydin beyle de konustum, 4 gun sonra test yapin yeter dedi, yavas yavas gidermis artik :)
Aynen uyumuş kalmışım tv seyrederken.. Aslında hep şerbetin yüzünden, geldi yanıma kıvrıldı, onu rahatsız etmeyim diye kıpırdamadan duruken uyumuş kalmışım yahuu bilmiyorumkismile
vanilya cok sevindim canım inş. iyice düşer degerin
benden yana bugun gne sıkıntı var bu seferde iş yerinden aradılar raporum iptal olmus yeni rapor almam lazımmış ama ne zamandan belli degil arkadaslar demez mi yada iyileştiysen çık gel, valla dedim ister inanın ister inanmayın benim kanamam bitmedi tansiyonum düşük midem sürekli bulanıyor bu halde işe falan gelemem dedim
hala bulantım devam ediyor ne olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?