Geshenk,
Hoşgeldin canım.. Herşey yolunda mı?
Geshenk;
Online olduğundan bu yana yarımsaatten fazla vakit oldu sen hala bişii yazmadınklava:
Vallahi bi gün çatlayarak ortadan ikiye ayrılırsam sebebi sensin kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Allah seni iyi etsin emiii... haklısın valla. ya öğrenemedim gitti.azacam tamam..eyvahedigeldismile
HOŞBULDUK CANIM BENİM. çok yorucu geçiyor benim şu son günlerim iki gündür ancak girebiliyorum.hemen başlayım :) sabah 9 da randevuma gittik. tam beni aldılar muayene için birden erken doğum çıkmış sezeryanla almışlar hatta ikizleri Aydın bey oraya gitti ben yaklaşık 1 saat kadar bekledim sonra geldi ama yine çok yoğundu koşturmaca benden sonra da planlı bir sezeryan daha varmış muayeneler falan derken kalabalıktıda. neyse ben muayenemi oldum en büyüğü 14 ,10,12 gibi saydı serpil hemşire yazdı bu kadar büyümüşler işte ve çarşamba tekrar gel dedi perşembe çatlatma olabilir ve cuma toplarız dedi. sanırım aynı gün döllendiriliyor toplanan yumurtalar vee hafta içi tahminim transfer olacak.. saat 3 gibi işe geri döndüm tabi işlerde birikiyor hemen bide ay sonu dahada yoğunuz.. koşturmaca biraz işleri toparladım ter su içinde kaldım valla şimdi eve geldim yarında kalanları yaparım çarşamba gene yokum malum.. haberler böyle işte
kızlar transfer sonrası kaç gün dinlendiniz sizler?? o akıntı meselesine gelince iki gündür şeffaf akıntı oluştu bende çatladımı yoksa dedim serap hemşireye sordum aldığınız hormon ilaçları yapabilir bunu dedi sorun yokmuş yani. şimdi de yemek hazırlayacağım birazdan bakarım yine. ne koşturmaca hayat yaa..
HOŞBULDUK CANIM BENİM. çok yorucu geçiyor benim şu son günlerim iki gündür ancak girebiliyorum.hemen başlayım :) sabah 9 da randevuma gittik. tam beni aldılar muayene için birden erken doğum çıkmış sezeryanla almışlar hatta ikizleri Aydın bey oraya gitti ben yaklaşık 1 saat kadar bekledim sonra geldi ama yine çok yoğundu koşturmaca benden sonra da planlı bir sezeryan daha varmış muayeneler falan derken kalabalıktıda. neyse ben muayenemi oldum en büyüğü 14 ,10,12 gibi saydı serpil hemşire yazdı bu kadar büyümüşler işte ve çarşamba tekrar gel dedi perşembe çatlatma olabilir ve cuma toplarız dedi. sanırım aynı gün döllendiriliyor toplanan yumurtalar vee hafta içi tahminim transfer olacak.. saat 3 gibi işe geri döndüm tabi işlerde birikiyor hemen bide ay sonu dahada yoğunuz.. koşturmaca biraz işleri toparladım ter su içinde kaldım valla şimdi eve geldim yarında kalanları yaparım çarşamba gene yokum malum.. haberler böyle işte
kızlar transfer sonrası kaç gün dinlendiniz sizler?? o akıntı meselesine gelince iki gündür şeffaf akıntı oluştu bende çatladımı yoksa dedim serap hemşireye sordum aldığınız hormon ilaçları yapabilir bunu dedi sorun yokmuş yani. şimdi de yemek hazırlayacağım birazdan bakarım yine. ne koşturmaca hayat yaa..
Arkadaslar, degerim kendiliginden dusmeye baslamis cok sukur Allaha cok sevindim. Aydin beyle de konustum, 4 gun sonra test yapin yeter dedi, yavas yavas gidermis artik :)
Margaarr;
Hu huuuu nerelerdesinnn, haftasonu da sesin çıkmadı, herşey yolunda mııı?
canım benim okuldan 18:10 da çıkıyorum .eve geldim yemek falan şimdi oturdum.iyiyim.hiç bir belirti yok .. bugün 10.günümüzde bitti sayılır.hafta sonu biraz hava alalım diye çıktık vicdana azabı duydum evde sıkıldım öyle saçma sapan geçti işte.okulda derslerde bi sırayı boşalttım bacaklarımı uzatıp oturuyorum.valla artık hayırlısı olsun her ikimiz içinde.sanki bebişlerimiz tutundu gibi geliyo.herhangibir değişiklik hissedersen paylaş tamam mı?arada sol kasığım ağrıdı bugün korktum ama geçti sonra...
kasık agrısı cok normal şişkinlik ve gaz feci boyutlara ulaşmıstı bende
Tamam canım, hadi sen yemeklerini hazırla, ama vallahi kızıyorum sana, iki saat yazamıyorsun, göbeğimi çatlatıyorsun benim.
Herşeyin yolunda olduğuna sevindim canım. Çarşambaya gittiğinde daha da büyümüş olacaklar. Sağda ve solda kaç yumurtan var, büyüklüklerini yazmıssın ama adetlerini yazmamıssın canım. Perşembe çatlatma olursan, cumartesi toplanır canım. Senden yumurtaları toplarken eşinden de sperm alıyorlar ve hemen onları bir araya getirip döllenmelerini bekliyorlar canım. Transferden sonra aslında 1 gün dinlenmenin yeterli olduğu yazıyor verilen kağıtta ve hemşireler de öyle söylüyorlar. Ancak temkinli olmakta fayda var, izin konusunda sorun yaşamayacaksan izin al ve evinde dinlen canım. İlk bir kaç gün devamlı yattım sadece tuvalete kalktım, sonrasında da yine genel olarak yatma halindeyim ve hareketlenmeye başladım. Tabiii uzanmak, bişii taşımak, yorulmak vs yok.. Biz kendimize ve bebişlerimize bakalım da sonra tühh şöyle yaptım böyle yaptım, keşke yapmasaydım demeyelim di mi canım.
Bu duruma göre önümüzdeki hafta içi transferin olacak gibi görünüyor, şimdiden iznini organize etmeye başla olur mu..
Aydın beyin programını öğrenebildin mi?
Mavi Marmarammm,
Güzel gemim.. Ada'mın gemisi.. Mavi koltuklu gemim, mürettebatı-kaptanı yürekli gemim..
Beni kimbilir kaç sefer keyifle Sarayburnun'dan Avşa'ya anacığıma babacığıma götürdünnnn getirdin kuğu gibi süzülerek.. Yolcuların her bir seferde seninle 6 saat geçirir yine de seninle seyahate kimseler doyamazdı...
İlk sefere çıktığın gün ben de yolcundum.. Eski köhne Avşa gemisi kızağa çekilmiş, yerine gelin gibi hazırlanmıştın.. Her tarafın süslenmiş kurbanların kesilmiş, ikramların hazırlanmış, yolcularına gülümseyerek merhaba demiştin..
Ne çöl sıcakları, ne fırtınalar yaşadık seninle.. ve hatta ne arızalar.. Bir keresinde 3 saat Marmara açıklarında kalmıştık da, 6 saatlik yolculuğumuz 10 saati bulmuştu..
Teknoloji harikası deniz otobüslerimiz iki dalga, üç rüzgar görünce seferini iptal ederdi de, sen en sert koşullarda bile yolundan dönmezdinn..
Güzel gemim, cesur gemim.. Kaptanınla, mürettebatınla, yolcularınla sağsağlim gel Gazze'den..
Süzül de gel.. Sağsağlim gel..
o kadar koşturmaca vardıki muayene bitti peşinden seslendim oturduğum yerden tam çıkıyordu adamcağız yumurtlarımı sizmi toplayacaksınııııızzz??? cevap : evet
transferimde burada olacakmısınız peki koridordan bir ses geldi eveettt merak etme burdayııımmm... inşallah gidecek diye aceleye gelip benimkilerde erken verilmez.. son anlarda stres yapmasam bari şu an rahatım ama.
haa bu arada epey saydı çok hızlı söyledi sayamadım ama 10 tane kadar saydı galiba. geçen ki muayenede 7 taneydi.sağda sanırım bir 14 lük var bide solda 13 lük gerisi biraz daha küçük küçük 10 lara kadar düştü sonraki sayılar.
amiiin. demek seni de taşıdı bu talihsiz gemi. neler hissettin kimbilir bu sabah haberleri görünce.. ben bakmaya dayanamıyorum bu haberlere ve bakamıyorum bide övünüyorlar ya destekliyorlar yüzsüz yüzsüz sinir bozucu. ve çok üzücü
zannedersem transfer sonrası kasık ağrısı bahsettiğiniz. benim bugün aslında dünde dahil çok karnım ağrıdı bide akıntı gelince korktum çatladımı yoksa diye. yumurtalar büyüdükçe batıp ağrı yapıyor sizde de olmuşmuydu böyle?
yaa bide kıslar bugün iş yerinde birisi bana dediki ilk denemede tüp bebek pek tutmuyor diye yüzünü de buruşturdu yani aşılamada ilkler zor deniyor ya tüp de de öylemi sizlerin kaçıncı denemelerinde oldu merak ediyorum..
o kadar koşturmaca vardıki muayene bitti peşinden seslendim oturduğum yerden tam çıkıyordu adamcağız yumurtlarımı sizmi toplayacaksınııııızzz??? cevap : evet
transferimde burada olacakmısınız peki koridordan bir ses geldi eveettt merak etme burdayııımmm... inşallah gidecek diye aceleye gelip benimkilerde erken verilmez.. son anlarda stres yapmasam bari şu an rahatım ama.
haa bu arada epey saydı çok hızlı söyledi sayamadım ama 10 tane kadar saydı galiba. geçen ki muayenede 7 taneydi.sağda sanırım bir 14 lük var bide solda 13 lük gerisi biraz daha küçük küçük 10 lara kadar düştü sonraki sayılar.
Gelelim yumurta toplama ve transfer sonrasınaa...
Hepimizin bünyesi farklı, ağrı eşiği farklı, motivasyonumuz farklı..
Ben her bir yumurta takibi randevularıma da, yumurta toplamaya da transfere de inanılmaz bir neşe ve mutlulukla gittim..
Yerimde duramadım sevincimden.. Düşünsene bebeklerime kavuşacağım.. Onun için tedavi görüyorum ve her gittiğimde bir adım daha atmış oluyorum..
Tırnağımız ucu kadar ağrı hissetmedim.. Haaa canım da tatlıdır aslında.. Ama amacım herşeyin üzerinde..
İnan ne rahim filmim çekilirken, ne yumurtalarım toplanırken, ne de transferde ve hepsinin sonrasında hiçbir ağrım olmadı..
Nasıl bakarsan, nasıl motive olursan öyle devam eder canım.. Bunu sakın unutma tamam mı..
Bak yıllardır uğraşıyorsun bebek için deli oluyorsun.. Bebeğin olacak, bebeğin için hergün iğne vuruyorsun karnından, sonra popondan devam edecek:CüvCüv: Hepsi bebeğine kavuşmak için.. Mutlu ol, gülümse, sevinn.. Çünkü minik tatlı bir kız ya da minik bir pipiye sahip olacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?