delii gidilirmi hiç öle stresli filmleri korkutcan kızları. ya ayşegül hadii test yap artık nooluuurrr.
Yatcaz kalkcazz test yapcazz:hooray:
Ben de çok severim , ama diyete girdimmgebelikte aldığım kiloloarı vermem gerekiyor bir an önce..
sen gidin demiştinnnn zateenn.yaa evet yatalım kalkalım o zaman artıııkk sabah erken git noluur birde ben arasam sabah seni stres mi yaparmıyım seni.hani diyorum sen testi öğrenip sevinçten bizi unutursun eve dönüp yazana kadar onca vakit geçer falan diye.
Hayıyyy yine baska bir planım vayysırnaşık şey
Hani hastande bekleyeceğiz ya, sonucu alır almaz, ağlayıp sarıldıktan falan sonra ben seni arayacağımm ve müjdeyi vereceğim, sen de kıslara yazarsın..
(Evet dün git demiştim çünkü Aydın Bey de sıcağa dikkat etmen şartıyla gidebileceğini söylemişti ama sonra kızlar gitmemenden yana oylarını kullanıp nedenlerini sıralayınca onlara da hak vermiştim..)
oleeeyyy tamam nolur ara ben seve seve haber veririm kızlara.yaaa ama benim aklımı bulandırmayıın söz güneşi görmiycem hep otelde uslu uslu uzatcam ayaklarımı.
evet canım gitmeye karar verdik umarım senin fikrin olumludur bu konuda ya diyorum ki olacağı varsa burdada olur hem malesef Allah korusun öyle şeyler olunca pek engellenemiyor zaten ordada burdada hemde ücra köye gitmiyorum ya canım.dinlenicem bana iyi gelicek öyle şartladım kendimi bebeğimi büyütücem orda.sende tatilini yap güzelce sonra daha hazır hissediceksin kendini inşallah.
gezmekten yorgun düşüp verirsin inşallah kiloları e sonrada hamileliğinde yersin doya doya.
sabah sabah ta iskenderden falan bahsedilmezki...cokacimcoook
Mutlaka vermeye çalış canım.. Biraz dikkat ederek, biraz hareket ederek rahatlıkla vereceksin.. Hem insan aynada kendini güzel gördüm müü morali de yükseliyor ..
Çılgınkız Merhaba;
Bizim heyecanlı kızımız Geshenk özellikle muayene günlerinde çok merak ettiriyor kendini.. Bizim de göbeğimizi çatlatıyor, bak sen de merak edip gelivermissin buraya.. Hoşgeldin..
Senin nazarın değmez, yakın aile fertlerimiz dışında çevremize pek bahsetme taraftarı değiliz, çünkü her kafadan bir ses çıkıyor, herkese açıklama yapmak gerekiyor falan. Bak bu gün Geshenk'in iş arkadaşlarından biri bir de suratını buruşturarak ilk tüp bebek denemesi tutmazmış diye bir önerme oluşturmuş.. Deli midir nedir.. E bizim kız da panik zaten.. Onun için bilmesi gerekenler bilsinler, diğerleri bilmesinler di mi canımopuyorumnanaktan
merhaba canım..
sizlere kesinlikle katılıyorum, düşüncesiz insanlardan yorulmuş durumdayız.
Moral ne kadar önemli aslında, ayrıca nerden bu kadar engin bilgiye sahip oluyorlar onu da bilemiyorum. İlk denemede tutan o kadar çok insan var ki, keşke en baştan yapsaydım diyorlar.
Hepinize kolay gelsin..Hepinizn hissettiklerini çok iyi anlıyorum..ben de doktoruma gidicem bugun planımızı yapalım bakalım ne dicek..İzmirden istanbul ekibine sevgilerr..opuyorumnanaktan
Sadece güneşi görmemek, sadece ayaklarını uzatmak değilll... Yediklerine de dikkat et, şimdi açık büfe neyin 3 günde 3 kilo alıp gelmeyesin sakın.. Sabah sabah iskenderler neyin yazıp durdunuz.. Bi de açık büfeden genel olarak sebze meyve tüketmeye çalış.. Ne olurrr ne olmaz, azıcık bayat olan yağlı, kızartma, et türü şeyler seni çok rahatsız edebilir..
Benim fikrim gitmemenden yana idi, ama olsun belki de böylesi daha güzel olacak, ben biraz korkağım belki de, ama tebdili mekanda ferahlık vardır derler :) İnşallah r hissederim kendimi herşeyimle de, herşey güzel olur ....
bak yaa gördün tabii potansiyeli napalım bende meyvelere saldırırım artık
Çok doğru, onun için 1 Haziran itibariyle başladım , kendi kendime beceremezsem 1 Ağustosta diyetisyene gidicem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?