Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Mystryy;
Gitmeye karar vermissiniz.. Hadi bakalım canım, güzelll bir haftasonu olacak.. ıkinize de iyi gelecek canım.
Tek uyarım : sıcağa dikkatt...

Yatcaz kalkcazz test yapcazz:hooray:

sen gidin demiştinnnn zateenn.yaa evet yatalım kalkalım o zaman artıııkk sabah erken git noluur birde ben arasam sabah seni stres mi yaparmıyım seni.hani diyorum sen testi öğrenip sevinçten bizi unutursun eve dönüp yazana kadar onca vakit geçer falan diye.

Ben de çok severim , ama diyete girdimm gebelikte aldığım kiloloarı vermem gerekiyor bir an önce..

Mutlaka vermeye çalış canım.. Biraz dikkat ederek, biraz hareket ederek rahatlıkla vereceksin.. Hem insan aynada kendini güzel gördüm müü morali de yükseliyor ..

Hayıyyy yine baska bir planım vayysırnaşık şey
Hani hastande bekleyeceğiz ya, sonucu alır almaz, ağlayıp sarıldıktan falan sonra ben seni arayacağımm ve müjdeyi vereceğim, sen de kıslara yazarsın..
(Evet dün git demiştim çünkü Aydın Bey de sıcağa dikkat etmen şartıyla gidebileceğini söylemişti ama sonra kızlar gitmemenden yana oylarını kullanıp nedenlerini sıralayınca onlara da hak vermiştim..)

oleeeyyy tamam nolur ara ben seve seve haber veririm kızlara.yaaa ama benim aklımı bulandırmayıın söz güneşi görmiycem hep otelde uslu uslu uzatcam ayaklarımı.

Merhaba Görkem;
Yine iki hasta arası kulübe bakıyorsun di mi:)))))
Genelde takip ediyorsun, okuyorsun, heyecanlanıyorsun, üzülüyorsun, dileklerini ve tecrübelerini yazıyorsun ama kendinden, hayatından, bebişinden bahsetmiyorsun..
Güneş nasıl sen nasılsın..

oleeeyyy tamam nolur ara ben seve seve haber veririm kızlara.yaaa ama benim aklımı bulandırmayıın söz güneşi görmiycem hep otelde uslu uslu uzatcam ayaklarımı.

Sadece güneşi görmemek, sadece ayaklarını uzatmak değilll... Yediklerine de dikkat et, şimdi açık büfe neyin 3 günde 3 kilo alıp gelmeyesin sakın.. Sabah sabah iskenderler neyin yazıp durdunuz.. Bi de açık büfeden genel olarak sebze meyve tüketmeye çalış.. Ne olurrr ne olmaz, azıcık bayat olan yağlı, kızartma, et türü şeyler seni çok rahatsız edebilir..

Benim fikrim gitmemenden yana idi, ama olsun belki de böylesi daha güzel olacak, ben biraz korkağım belki de, ama tebdili mekanda ferahlık vardır derler :) İnşallah r hissederim kendimi herşeyimle de, herşey güzel olur ....

Mutlaka vermeye çalış canım.. Biraz dikkat ederek, biraz hareket ederek rahatlıkla vereceksin.. Hem insan aynada kendini güzel gördüm müü morali de yükseliyor ..

Çok doğru, onun için 1 Haziran itibariyle başladım , kendi kendime beceremezsem 1 Ağustosta diyetisyene gidicem ...

merhaba canım..
sizlere kesinlikle katılıyorum, düşüncesiz insanlardan yorulmuş durumdayız.
Moral ne kadar önemli aslında, ayrıca nerden bu kadar engin bilgiye sahip oluyorlar onu da bilemiyorum. İlk denemede tutan o kadar çok insan var ki, keşke en baştan yapsaydım diyorlar.
Hepinize kolay gelsin..Hepinizn hissettiklerini çok iyi anlıyorum..ben de doktoruma gidicem bugun planımızı yapalım bakalım ne dicek..İzmirden istanbul ekibine sevgilerr..opuyorumnanaktan

Ayşegül testi yaptırmaya kaçta gidiceksin, bir de neden acaba öyle 2-3 saat sürüyormuş test sonucunu vermeleri, çok uzun bir süre değil mi bu ...

kesinlikle katılıyorum, onlardan biri de benim ilk seferde tutan, ama işte herkesle herşeyi paylaşamama taraftarıyım ben de... İnşallah güzel şeyler söyler doktorun, herşeyin hayırlısı olsun...

bak yaa gördün tabii potansiyeli napalım bende meyvelere saldırırım artık

iyi düşünelim iyi olsun ama dimi hem moral herşey demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…