Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sanada kararın hayırlı olsun güzel haberi alınca bizimlende paylaş lütfen hatta sürecinide paylaş buralardan destek olmaya çalışırız birbirimize hem izmire sempatim ayrı nede olsa canım memleketim:)

kızlar muhabbet almış yurumus ne guzel..
ben de diyetteyim biliyorsunuz havlar sıcak oldugu icin insanın canı yemek falan istemiyor gercekten yemek koymuyor insana ama meyve,karpuz yiyememk ve soguk icecekleri icememek koyuyor valla bi de bu sıcakta kosu yapmak olduruyor kafamçokkarıştı

meyve karpuz yasak mı ?:bbo:

Öyle miii, çok geçmiş olsun canımm, evet zordur mutlaka uzak kalmak ama sağlık için mecburen napalım ...

canım benim yemekler neyse ama meyvemden hele hele karpuz peynirimden asla ödün veremem ona göre düzenle diyeti:) soğuk içeceklerini kendin yap mesela limonata bol naneli hem yağ yaktırır hem ödem söktürür içine elma tarçın çubuğu falan da atarsın ayy ben bayılırım böyle içeceklere soğuk soğuk.

aa yukarıyı yeni okudum tühh şeker zor bilirim babam şeker hastası neyse napalım ölçülü ölçülü yersin artık ama içecekleri şekersiz tarçın ve elmayla falan tatlandırıp birazda splenda ekleyerek yapabilirsin splenda zararsız tatlandırıcı:)

canımsın.. cok sukur suanda seker hastası degilim ama aydın bey %100 ilerde seker hastası olacaksın dedi ne kadar dikkat edersen o kadar geciktirisin dedi normalde yarın adet olacagım ve baslayacaktık ignelere ama glukofaj verdi en azından 3 hafta kullan degerlere bakalım ona gore baslayalım cunku seker yumurta kalitesini etkiler dedi ama allah seker hastalarına kolaylık versin canım babana da cook gecmis olsun cok zor bi hastalık sekersiz hicbiseyin tadı yok o yuzden ben de icmiyorum splendayı duymamıstım bunu ogrendigim iyi oldu sagolasın :))

hatta şeker hastaları hep dikkat etmek zorunda oldukları için normalden daha bile sağlıklı olurlar.tabii keşke olmasa ama çaresiz değil..

hatta şeker hastaları hep dikkat etmek zorunda oldukları için normalden daha bile sağlıklı olurlar.tabii keşke olmasa ama çaresiz değil..

mutlaka ama alısana kadar zaman alıyor ben daha pek alısamadım herseyde seker tadı arıyorum ama alısacam mecbur bu halimize de sukur allah caresiz dert vermesin kmseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…