iyi düşünelim iyi olsun ama dimi hem moral herşey demek.
becerirsiiinn sen bi başla devamı gelir zaten havalar çok sıcak istesende yiyemiyceksin.
merhaba canım..
sizlere kesinlikle katılıyorum, düşüncesiz insanlardan yorulmuş durumdayız.
Moral ne kadar önemli aslında, ayrıca nerden bu kadar engin bilgiye sahip oluyorlar onu da bilemiyorum. İlk denemede tutan o kadar çok insan var ki, keşke en baştan yapsaydım diyorlar.
Hepinize kolay gelsin..Hepinizn hissettiklerini çok iyi anlıyorum..ben de doktoruma gidicem bugun planımızı yapalım bakalım ne dicek..İzmirden istanbul ekibine sevgilerr..opuyorumnanaktan
Bakalım :)))
Moral çoooook önemli çookk... Sana şimdiden iyi tatiller diliyorum mystry cim , güzel güzel eğlenip, dinlenip dönün sağlıcakla inşallah...
sağol canım benim hayırlısı bakalım..
azmine inanıyorum o kilolar tekeer teker gidicek...
kızlar muhabbet almış yurumus ne guzel..
ben de diyetteyim biliyorsunuz havlar sıcak oldugu icin insanın canı yemek falan istemiyor gercekten yemek koymuyor insana ama meyve,karpuz yiyememk ve soguk icecekleri icememek koyuyor valla bi de bu sıcakta kosu yapmak olduruyor kafamçokkarıştı
meyve karpuz yasak mı ?:bbo:
seker problemi cıktı canım bende oyuzden meyve bazıları ama belli olculerde sınırlı ama kavun karpuz kesin yasak aylardır karpuz sezonunu beklerken aydın bey yasakladı kokusuyla yetiniyorum anlayacagın boshayallersmile
kızlar muhabbet almış yurumus ne guzel..
ben de diyetteyim biliyorsunuz havlar sıcak oldugu icin insanın canı yemek falan istemiyor gercekten yemek koymuyor insana ama meyve,karpuz yiyememk ve soguk icecekleri icememek koyuyor valla bi de bu sıcakta kosu yapmak olduruyor kafamçokkarıştı
Öyle miii, çok geçmiş olsun canımm, evet zordur mutlaka uzak kalmak ama sağlık için mecburen napalım ...
oyle saglık olunca elden bisey gelmiyor seker problemi yumurta kalitesini etkiliyormus mecburiyet iki katına cıkıyor yani..
aa yukarıyı yeni okudum tühh şeker zor bilirim babam şeker hastası neyse napalım ölçülü ölçülü yersin artık ama içecekleri şekersiz tarçın ve elmayla falan tatlandırıp birazda splenda ekleyerek yapabilirsin splenda zararsız tatlandırıcı:)
yeter ki çaresi olsun dertlerimizin, yaşam şekli haline gelince bir şekilde alışılacaktır, zor olsa da allah çaresiz dert vermesin kimseye...
hatta şeker hastaları hep dikkat etmek zorunda oldukları için normalden daha bile sağlıklı olurlar.tabii keşke olmasa ama çaresiz değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?