canım benim sagolasın bu aşamaların her dönemi stresli geçiyor dedigin gibi saglıklı sihatlı olması..hayırlı olsun canım ne güzel. tutmuş ya şükür. tek olsun sağlıklı olsun.
dileklerin için canım çok sagol darısı isteyen herkesin başına..Çok sevindim Allah tamamına erdirsin :) Darısı başımıza
Hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun canım.. Bak o kadar üzüldüğüne değmedi di mi? Sen git mahallemizin kadın doğumcusuna erken erken, kese ara, bulama, sonra da üzüll :)))))
Çok sevindim canım.. Allah bizlerede nasip eder inşallah.. Yanaklarından öpüyorum.
gunaydın,
panadol gozun aydın keseyi gormussun canım tek olması onemli degil canım ikiniz de saglıklı olun onemli olan bu bence umarım guzel saglıklı bi hamilelik gecirisin darısı basımıza insallah..
ayy hayırlı olsuun inşallah 11 haziranda gümbür gümbür duyacaksın kalp atışalarını.
hatta şeker hastaları hep dikkat etmek zorunda oldukları için normalden daha bile sağlıklı olurlar.tabii keşke olmasa ama çaresiz değil..
kızlar muhabbet almış yurumus ne guzel..
ben de diyetteyim biliyorsunuz havlar sıcak oldugu icin insanın canı yemek falan istemiyor gercekten yemek koymuyor insana ama meyve,karpuz yiyememk ve soguk icecekleri icememek koyuyor valla bi de bu sıcakta kosu yapmak olduruyor kafamçokkarıştı
merhaba hanımlar nasılsınız bugun keseyi gördüm rahatladım biraz 11 haziranda kalp atışına gidecegim görmeye çift konmuştu teki tuttu bunada şükür hayırlısı her aşaması zormuş tüp bebegin sevgiyle kalın..
Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin.
Bak boşu boşuna sıktın canını herşeyi zamanında yapmalı zaten her aşama stresli. Stresi en aza indirmek lazım.
Canım Arkadaşlarım;
Hepinize günaydınnn...
03.00'de yattık, yarım saat evvel de uyandım.. Kargalar kahvaltılarını yapmadı henüzsırnaşık şey Bir damla uykum yok...Dün yatmadan evvel eşime biraz nazlandım, heyecanlanmaya başladım, biraz korkuyorum dedim, neden korkuyosun dedi, nebiliim ben test yaptırcaz ya dedim.. Amaaannn düşündüğün şeye bak ben hiç korkmuyorum, olumlu olacağını biliyorum, dünyanın sonu değil ki zaten, hem Aydın Bey söz verdi, tutacak tutacak hiç merak etme, asıl sonrası korkutuyor beni dedi.. Nasıl yani dedim.. E bunun hamilelik dönemi var, sonra iki bebiş nasıl bakacağız, yetişebilecekmisin dedi, ben başladım hüngür foş..
Yatcaz kalkcaz test yaptırmaya gidcez.. Gece nasıl uyuyup, sabahı ederim bilmiyorum. Neyse ki bu akşam eşimin en yakın dostu, nikah şahidimiz Denizhan geliyor ızmir'den, akşam yemekti, onun karşılanmasıydı, sohbetti geçecek.. Yarın sabah da size müjde vercezz sözz :CüvCüv:
Ohh be heyecanlandığımı yazdım ya size, içim rahatladı şükür.. kaydirigubbakcemile3
canım morelini bozma emin olki insan herşeye alışıyor ilk dönem zor geliyor ama herşey bizler için allah beterinden korusun kendine dikkat et..
Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin.
Bak boşu boşuna sıktın canını herşeyi zamanında yapmalı zaten her aşama stresli. Stresi en aza indirmek lazım.
Selam Ayşegül sana ve herkese. Hastalara bakarken arda hepinizi kaçırmadan takip ediyorum. Acaba yardım edebileceğim bir şey olur mu diye?.Daha önce yazmıştım hastanedeki doktor arkadaşlarım çoookkkkk kötü insanlar. O yüzden sizler de bana moral oluyorsunuz. Sizin sayenizde aslında ben de dost ihtiyacımı karşılamış oluyorum. Yarın senin için büyük gün Ayşegül. Dilerim hayatında hiç unutamayacağın bir gün olur. Benim için öyle olmuştu. Ben de test sonucunu Suadiye'de öğrenmiştim ve testi 10. günde yaptırıp bir de Aydın Hoca'ya söylememiştim. Suadiye'de test sonuçlarını veren kız bilgisayara baktığında eşim de ben de nasıl demiştik. Kız da bir dakika göremiyorum demişti ve sonra yüzünde ben küçücük bir gülğmseme yakalamıştım sonuç nasıl dediğimizde biz bilgi veremeyiz deyip sonucu zarfa koymaya yöneldi ve tabii ki biz sonucu kızcağızın elinden kapmıştık. Kız sonucu doktorumuza gösterelim dediğinde ise biz çığlıklar atmaya başlamıştık bile. 1 gün sonra beni ASM'den hemşire hanım arayıp yarın test gününüz nerede yaptıracaksınız dediğinde ben önce afalladım çünkü sonucu biliyorlar zannettim yarın Suadiye'de test yaptırıcam deyince hemşire detaylı açıklamaya girdi ve ben bir dakika ben dün test yaptırdım sonucum 224 dediğmde hemşire de şaşırdı ve bilgisayara bakarken Aydın Hoca da telefona geldi .Onun şaşkınlık içinde tebrik ederiz doktor hanım diyişini hiç unutamıyorum Ayşegül inşallah yarın senen için herşeyin en iyisi olsun. İyi şanslar diliyorum .Kızlar şu anda çok kötü oldum sanki bütün o yaşadığım iyiler ve kötüler gözümün önünden geçtiMerhaba Görkem;
Yine iki hasta arası kulübe bakıyorsun di mi:)))))
Genelde takip ediyorsun, okuyorsun, heyecanlanıyorsun, üzülüyorsun, dileklerini ve tecrübelerini yazıyorsun ama kendinden, hayatından, bebişinden bahsetmiyorsun..
Güneş nasıl sen nasılsın..
Selam Ayşegül sana ve herkese. Hastalara bakarken arda hepinizi kaçırmadan takip ediyorum. Acaba yardım edebileceğim bir şey olur mu diye?.Daha önce yazmıştım hastanedeki doktor arkadaşlarım çoookkkkk kötü insanlar. O yüzden sizler de bana moral oluyorsunuz. Sizin sayenizde aslında ben de dost ihtiyacımı karşılamış oluyorum. Yarın senin için büyük gün Ayşegül. Dilerim hayatında hiç unutamayacağın bir gün olur. Benim için öyle olmuştu. Ben de test sonucunu Suadiye'de öğrenmiştim ve testi 10. günde yaptırıp bir de Aydın Hoca'ya söylememiştim. Suadiye'de test sonuçlarını veren kız bilgisayara baktığında eşim de ben de nasıl demiştik. Kız da bir dakika göremiyorum demişti ve sonra yüzünde ben küçücük bir gülğmseme yakalamıştım sonuç nasıl dediğimizde biz bilgi veremeyiz deyip sonucu zarfa koymaya yöneldi ve tabii ki biz sonucu kızcağızın elinden kapmıştık. Kız sonucu doktorumuza gösterelim dediğinde ise biz çığlıklar atmaya başlamıştık bile. 1 gün sonra beni ASM'den hemşire hanım arayıp yarın test gününüz nerede yaptıracaksınız dediğinde ben önce afalladım çünkü sonucu biliyorlar zannettim yarın Suadiye'de test yaptırıcam deyince hemşire detaylı açıklamaya girdi ve ben bir dakika ben dün test yaptırdım sonucum 224 dediğmde hemşire de şaşırdı ve bilgisayara bakarken Aydın Hoca da telefona geldi .Onun şaşkınlık içinde tebrik ederiz doktor hanım diyişini hiç unutamıyorum Ayşegül inşallah yarın senen için herşeyin en iyisi olsun. İyi şanslar diliyorum .Kızlar şu anda çok kötü oldum sanki bütün o yaşadığım iyiler ve kötüler gözümün önünden geçti
Impression : Canım yarın sabah muhtemelen 09.00-09.30 gibi hastanede oluruz diye düşünüyorum. Ben ilk defa test yaptıracağım ne kadar zamanda sonuçlanıyor bilmiyorum. Sabah Ladyy bu konuda bilgi verdi. Biz biraz ısrar edeceğiz çabuk versinler diye, çabuk verirler inşallah
Umut : Umutcuğum gülümsemeler bazen çıkmıyor deli ediyor insanı.. Boşverrr.. Meyva konusunu görüşebileceğini söylemiştim diyetisyeninle, ne zaman bir araya geleceksin canım? Disiplinli bir şekilde diyetini yapıyorsun, koşuyorsun tartı ne alemde? Sonuçların nasıl?
Splenda gerçekten en zararsız tatlandırıcıdır. Ben de zaman zaman içeceklerimi tatlandırmak için kullanırdım ama transferden bu yana kullanmıyorum doğal olarak.
Görümcemin eşi eniştemiz şeker hastası canım.. Her yemek öncesi, yemek arası, yemek sonrası avuç avuç ilaç içiyor, onun da pen’i var karnından iğne yapıyor. Her istediğini yiyemediği için mız mız. Çok zor gerçekten. Aydın Beyin dediği gibi ne kadar dikkat edersen o kadar gecikecek.. Sen dikkat et canım, şeker de neymiş iğğğğğğ tatlı da neymiş iğğğğğğğ
Sancux : Amin canım.. Sabah bir tuhaf olmuştum ama hemencek geçti.. İyiyim şimdi..
Selam Ayşegül sana ve herkese. Hastalara bakarken arda hepinizi kaçırmadan takip ediyorum. Acaba yardım edebileceğim bir şey olur mu diye?.Daha önce yazmıştım hastanedeki doktor arkadaşlarım çoookkkkk kötü insanlar. O yüzden sizler de bana moral oluyorsunuz. Sizin sayenizde aslında ben de dost ihtiyacımı karşılamış oluyorum. Yarın senin için büyük gün Ayşegül. Dilerim hayatında hiç unutamayacağın bir gün olur. Benim için öyle olmuştu. Ben de test sonucunu Suadiye'de öğrenmiştim ve testi 10. günde yaptırıp bir de Aydın Hoca'ya söylememiştim. Suadiye'de test sonuçlarını veren kız bilgisayara baktığında eşim de ben de nasıl demiştik. Kız da bir dakika göremiyorum demişti ve sonra yüzünde ben küçücük bir gülğmseme yakalamıştım sonuç nasıl dediğimizde biz bilgi veremeyiz deyip sonucu zarfa koymaya yöneldi ve tabii ki biz sonucu kızcağızın elinden kapmıştık. Kız sonucu doktorumuza gösterelim dediğinde ise biz çığlıklar atmaya başlamıştık bile. 1 gün sonra beni ASM'den hemşire hanım arayıp yarın test gününüz nerede yaptıracaksınız dediğinde ben önce afalladım çünkü sonucu biliyorlar zannettim yarın Suadiye'de test yaptırıcam deyince hemşire detaylı açıklamaya girdi ve ben bir dakika ben dün test yaptırdım sonucum 224 dediğmde hemşire de şaşırdı ve bilgisayara bakarken Aydın Hoca da telefona geldi .Onun şaşkınlık içinde tebrik ederiz doktor hanım diyişini hiç unutamıyorum Ayşegül inşallah yarın senen için herşeyin en iyisi olsun. İyi şanslar diliyorum .Kızlar şu anda çok kötü oldum sanki bütün o yaşadığım iyiler ve kötüler gözümün önünden geçti
Impression : Canım yarın sabah muhtemelen 09.00-09.30 gibi hastanede oluruz diye düşünüyorum. Ben ilk defa test yaptıracağım ne kadar zamanda sonuçlanıyor bilmiyorum. Sabah Ladyy bu konuda bilgi verdi. Biz biraz ısrar edeceğiz çabuk versinler diye, çabuk verirler inşallah
Umut : Umutcuğum gülümsemeler bazen çıkmıyor deli ediyor insanı.. Boşverrr.. Meyva konusunu görüşebileceğini söylemiştim diyetisyeninle, ne zaman bir araya geleceksin canım? Disiplinli bir şekilde diyetini yapıyorsun, koşuyorsun tartı ne alemde? Sonuçların nasıl?
Splenda gerçekten en zararsız tatlandırıcıdır. Ben de zaman zaman içeceklerimi tatlandırmak için kullanırdım ama transferden bu yana kullanmıyorum doğal olarak.
Görümcemin eşi eniştemiz şeker hastası canım.. Her yemek öncesi, yemek arası, yemek sonrası avuç avuç ilaç içiyor, onun da pen’i var karnından iğne yapıyor. Her istediğini yiyemediği için mız mız. Çok zor gerçekten. Aydın Beyin dediği gibi ne kadar dikkat edersen o kadar gecikecek.. Sen dikkat et canım, şeker de neymiş iğğğğğğ tatlı da neymiş iğğğğğğğ
Sancux : Amin canım.. Sabah bir tuhaf olmuştum ama hemencek geçti.. İyiyim şimdi..
sagolasın aysegulcum moral ve destegin icin bu suratlar komik ama bazen calışmıyor :tomato: tutturamıyorum
diyetisyene cumartesi gunu gidecegim tartıda 1 kg gorunuyor ama diyetisyenim acıklama yapmıstı zaten bu diyetle ayda 4 kg hedefleriz ama vucutta insulin direnci olan kisilerde ayda max 2 kg a razı oluruz hem dk hapı iciyorsunuz hem de regl oncesi donemde olacaksınız vucut su tutacaktır demisti o yuzden 1 kg iyi gibi geliyor bana meyvelerden arada kacırıyorum ama onn dısında harfi harfine yerine getiriyorum göbek te biraz eridi sanki
Splenda madem zararsız neden transferden sonra kullanmadın katkı maddesi mi var?
Yürüyüş de yapıyorsun ya, incelme mutlaka olacaktır bak göbüşten hissetmeye başlamıssın.. Suyunu da sakın ihmal etme, ben günde en az 3-4 litre su içiyorum. Transferden sonra tuvalete kalkmayayım diye azalttım ama bu hafta sonundan beri yine aynı şekilde içiyorum.
Splenda her ne kadar piyasadaki en zararsız ve bitkisel içerikli tatlandırıcı olsa da gebelik ihtimali :CüvCüv:söz konusu olduğu için kullanmak istemedim. Yerine bal ya da pekmez koyuyorum sıcak içeceğimin içine. Zaten şekerle - tatlıyla pek aram yoktur.. Şekersiz içerim içeceklerimi ama bazen hani bir sürü içiyorsun da ağzında buruk bir tat oluyor ya işte o zaman vücudum istiyor o tadı kırmak için, o zamanlar kullanmak için almıştım Splendayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?