2,5lt su ama bazen geciyor 3-3,5 lt oluyor herhalde ama tuvalet problemi oluyor (mystryy canım sana gulerken ben oyle oldum tuvalete gidiyorum masama geliyorum daha oturmadan bidaha gittigim cok oluyor delikafadulden gerci iyi oluyor bi ust kata in cık spor oluyor iste)
sırnaşık şeyMalesef tuvalet sıkıntısı oluyor ama olsun olsun canım.. Su gibisi yok.. Mutlaka bol miktarda içmeye çalış. Su içmek fazla kalori yakılmasını sağlar, deriyi nemlendirir, vücudu zararlı maddelerden arındırır, yağ çözücü özelliği vardır, kırışıklıkları önler, selüloitten korur, böbrekleri çalıştırır, taş kum atılmasını sağlar, içindeki mineraller vücuda geçer, kabızlığı önler.. daha nelerrr neler.. Ayy susadımmm gidip içiiimmm
Kızlarrr;
Bugün biliyorsunuz benim dayanma gücümün son demleri, dayanamadım Geshenk'i aradım az evvell:
Herşey yolunda gitmiş, sakinmiş, bekletmeden almışlar muayeneye, yumurtaları gayet güzel büyümüş, küçükler de büyüsün diye bugün 225 ünite olan iğnesini 300 üniteye çıkarmışlar. Yarın yani Perşembe günü de çatlatma iğnesini yapacakmış 23.00'de.. Cumartesi günü sabah ASM'ye gidecek ve yumurtalarr sepeteeeee
Ayyyyyy kızlarr sağolsun Aydın Bey canım doktorumuz bize çalışıyor :yarın benim ve Margaar'ın test günü, Grapes'in transferi, cumartesi Geshenk'in yumurta toplanması, pazartesi Ladyy'nin transferi.. Heyy MAŞŞAAALLAAHH hepimize.. Sıralandık geliyor bebişler kıslarrr
2,5lt su ama bazen geciyor 3-3,5 lt oluyor herhalde ama tuvalet problemi oluyor (mystryy canım sana gulerken ben oyle oldum tuvalete gidiyorum masama geliyorum daha oturmadan bidaha gittigim cok oluyor delikafadulden gerci iyi oluyor bi ust kata in cık spor oluyor iste)
Kızlarrr;
Bugün biliyorsunuz benim dayanma gücümün son demleri, dayanamadım Geshenk'i aradım az evvell:
Herşey yolunda gitmiş, sakinmiş, bekletmeden almışlar muayeneye, yumurtaları gayet güzel büyümüş, küçükler de büyüsün diye bugün 225 ünite olan iğnesini 300 üniteye çıkarmışlar. Yarın yani Perşembe günü de çatlatma iğnesini yapacakmış 23.00'de.. Cumartesi günü sabah ASM'ye gidecek ve yumurtalarr sepeteeeee
Ayyyyyy kızlarr sağolsun Aydın Bey canım doktorumuz bize çalışıyor :yarın benim ve Margaar'ın test günü, Grapes'in transferi, cumartesi Geshenk'in yumurta toplanması, pazartesi Ladyy'nin transferi.. Heyy MAŞŞAAALLAAHH hepimize.. Sıralandık geliyor bebişler kıslarrr
Selam Ayşegül sana ve herkese. Hastalara bakarken arda hepinizi kaçırmadan takip ediyorum. Acaba yardım edebileceğim bir şey olur mu diye?.Daha önce yazmıştım hastanedeki doktor arkadaşlarım çoookkkkk kötü insanlar. O yüzden sizler de bana moral oluyorsunuz. Sizin sayenizde aslında ben de dost ihtiyacımı karşılamış oluyorum. Yarın senin için büyük gün Ayşegül. Dilerim hayatında hiç unutamayacağın bir gün olur. Benim için öyle olmuştu. Ben de test sonucunu Suadiye'de öğrenmiştim ve testi 10. günde yaptırıp bir de Aydın Hoca'ya söylememiştim. Suadiye'de test sonuçlarını veren kız bilgisayara baktığında eşim de ben de nasıl demiştik. Kız da bir dakika göremiyorum demişti ve sonra yüzünde ben küçücük bir gülğmseme yakalamıştım sonuç nasıl dediğimizde biz bilgi veremeyiz deyip sonucu zarfa koymaya yöneldi ve tabii ki biz sonucu kızcağızın elinden kapmıştık. Kız sonucu doktorumuza gösterelim dediğinde ise biz çığlıklar atmaya başlamıştık bile. 1 gün sonra beni ASM'den hemşire hanım arayıp yarın test gününüz nerede yaptıracaksınız dediğinde ben önce afalladım çünkü sonucu biliyorlar zannettim yarın Suadiye'de test yaptırıcam deyince hemşire detaylı açıklamaya girdi ve ben bir dakika ben dün test yaptırdım sonucum 224 dediğmde hemşire de şaşırdı ve bilgisayara bakarken Aydın Hoca da telefona geldi .Onun şaşkınlık içinde tebrik ederiz doktor hanım diyişini hiç unutamıyorum Ayşegül inşallah yarın senen için herşeyin en iyisi olsun. İyi şanslar diliyorum .Kızlar şu anda çok kötü oldum sanki bütün o yaşadığım iyiler ve kötüler gözümün önünden geçti
geshenkin bugun kontrolu vardı dimi?
Geshenk gelmişşşş...
Hah şimdi saat 14.00 o bişiiler yazana kadar 15.30 olacaktı.. Biz de birbuçuk saat çatlayıverecektik..
sırnaşık şeyAy iyi ki aramışım
vayy bee ne bereketli grubuz sıra sıra maşallah ayy bu aralar çook bekliycez çook.
Ayşegül benim içimde bir his var söylemeyim diyorum ama dayanamıcam bende senin gibi güzeller güzeli canım arkadaşım bence bu bebişlerin ikiside seninle.. öyle hissediyorum ben. yarını bende sabırsızlıkla bekliyorum valla çok heyecen yaptım 11 demi alırsın sonucu acaba?
AMİNN canım, kaçta hastanede oluruz, kaçta sonuç çıkar bilmiyoyum ama test sonuçlanır sonuçlanmaz hemen haberiniz olacakopuyorumnanaktan
Sonucu ASM'de bekleyeceğimiz için canım doktorumuzu da bi beş dakika görürüz iyi haberi :CüvCüvnunla paylaşırız diye düşünüyorum..
E bi de Grapes'in transferi var ona da öpücük vereceğim..
Yarın çokkk işim var çooookkkkzemuszemus
Grapesten ses çıkmadı henüz yaaa, merak ediyorum.. Arasam mı ki? Ya da erken mi, beni laboratuardan 14.00 ve 15.00de aramışlardı.
kızlar Aydın beye sordum bugün en son grapes le konuşmuşlar ya hani kulüp hakkında giriyormusunuz dedim girmeyi beceremedim dedi. hastanenin internet ağı engelliyormuş siteyi virüs programı var sanırım açamıyormuş yani. evden girebilirim akşama dedi bende mutlaka girin okuyun dedim sizin için çok güzel şeyler yazılıyor orada bizleri de takip etmiş olursunuz dedim her zamanki güler yüzüyle teşekkür etti evden girmeye çalışacağım dedi. belki akşama Aydın bey bizi okur yani haberiniz olsun..
Ben geldimmm
Sabah son akupunktur seansıma gittim. Oradan alışverişe biraz önce geldim birşeyler atırştırdım ve Muharrem Bey aradı.
Transfer için yarın saat 10:00 hastanede olacağız. Emriyoların durumunu da sordum tabii. En son dün kontrol etmişler 6 adet 8 hücreli 3 tanesi 1. kalite 3 tanesi 2. kalite kalan 4 adet 6 hücreli ve 2. kalite görünüyormuş. Bugün bakmayacaklarmış hergün çıkarıp rahatsız etmek istemiyoruz dedi :) bebeklerim rahat rahat büyüsün :)
Yarın sabah zaten herşey belli olacak :))
Ben geldimmm
Sabah son akupunktur seansıma gittim. Oradan alışverişe biraz önce geldim birşeyler atırştırdım ve Muharrem Bey aradı.
Transfer için yarın saat 10:00 hastanede olacağız. Emriyoların durumunu da sordum tabii. En son dün kontrol etmişler 6 adet 8 hücreli 3 tanesi 1. kalite 3 tanesi 2. kalite kalan 4 adet 6 hücreli ve 2. kalite görünüyormuş. Bugün bakmayacaklarmış hergün çıkarıp rahatsız etmek istemiyoruz dedi :) bebeklerim rahat rahat büyüsün :)
Ben geldimmm
ne guzel haber busenin adına cooookkkk sevindim canım yarın bebislerine kavusacaksın veeeee bidaha ayrılmayacaksınız ne guzel kaydirigubbakcemile5
bebeisler dizildi masallah bizim topige
Ay ayy ayyy dokunmasınlar tabiii rahat rahat büyüsünlerr.. Yarın da en güvenli yerde olacaklar..
Grapes doğum kontrol haplarına başlamamız daha dün gibi bak yarın transfer oluyosun canım yaaa...
Yarın bakalım ne olacak durumları, Aydın Bey hangilerinin transferine karar verecek..
Bak saat daha erken, dışarlıklı işlerini vs hepsini hallet, yarın saat 10.00'dan itibaren artık yatay pozisyonda olacaksın..
yaşasıın aferin canım güzel ve seri üretim olmuş yarın saat 10da kavuşacaksınız Allah sizi bir daha hiç hiç ayırmasın15 haziran mı olucak test günü bu durumda.
Canım ben değildim dün konuşan mystryy idi. Son dozu 300 yapmışlar iğnen yetecekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?