Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sırnaşık şeyMalesef tuvalet sıkıntısı oluyor ama olsun olsun canım.. Su gibisi yok.. Mutlaka bol miktarda içmeye çalış. Su içmek fazla kalori yakılmasını sağlar, deriyi nemlendirir, vücudu zararlı maddelerden arındırır, yağ çözücü özelliği vardır, kırışıklıkları önler, selüloitten korur, böbrekleri çalıştırır, taş kum atılmasını sağlar, içindeki mineraller vücuda geçer, kabızlığı önler.. daha nelerrr neler.. Ayy susadımmm gidip içiiimmm

afiyet olsun :içelim:

Kızlarrr;
Bugün biliyorsunuz benim dayanma gücümün son demleri, dayanamadım Geshenk'i aradım az evvell:
Herşey yolunda gitmiş, sakinmiş, bekletmeden almışlar muayeneye, yumurtaları gayet güzel büyümüş, küçükler de büyüsün diye bugün 225 ünite olan iğnesini 300 üniteye çıkarmışlar. Yarın yani Perşembe günü de çatlatma iğnesini yapacakmış 23.00'de.. Cumartesi günü sabah ASM'ye gidecek ve yumurtalarr sepeteeeee
Ayyyyyy kızlarr sağolsun Aydın Bey canım doktorumuz bize çalışıyor :yarın benim ve Margaar'ın test günü, Grapes'in transferi, cumartesi Geshenk'in yumurta toplanması, pazartesi Ladyy'nin transferi.. Heyy MAŞŞAAALLAAHH hepimize.. Sıralandık geliyor bebişler kıslarrr

Oh oh ne güzel haberlerrr bunlar...:)

Geshenk gelmişşşş...
Hah şimdi saat 14.00 o bişiiler yazana kadar 15.30 olacaktı.. Biz de birbuçuk saat çatlayıverecektik..
sırnaşık şeyAy iyi ki aramışım

ahh ahh gülme komşuuu neyse derdimiz bu olsun gideriz napalım hatta ben gideyim şimdi.

vayy bee ne bereketli grubuz sıra sıra maşallah ayy bu aralar çook bekliycez çook.

senin hiakyenden çok etkileniyorum sanki bir mucize gibi her aşaması. Sonuç var ya bugünkü sonuç; GÜNEŞ.. işte o hepsini silip atıyor kötüleri unut gitsin. iyi anılarınla ve kızınla daima mutlu sağlıklı uzun ömürlü hayatınız olsun inşallah...

geshenkin bugun kontrolu vardı dimi?

evvet vardı bugün erken geldim ama Ayşegül biliyor ya beni dayanamadı aradı yollarda sağolsun canım benim yaa..

Geshenk gelmişşşş...
Hah şimdi saat 14.00 o bişiiler yazana kadar 15.30 olacaktı.. Biz de birbuçuk saat çatlayıverecektik..
sırnaşık şeyAy iyi ki aramışım

haklısın... doğrusun... nasılda tanıyor bu kız beni vallahi bravo. Arayıverdi yolda az kalmıştı işe dönmeme nasıl tatlı şeker bir ses canımsın ayeşgülüm. opuyorumnanaktan sizlere gerekli bilgiyi verdi zaten ben ayrıca anlatmayım bari.

vayy bee ne bereketli grubuz sıra sıra maşallah ayy bu aralar çook bekliycez çook.

aynen öyleyiz. süperiz bizzz... çünkü doktorumuz harikaa..bir tane.. bu kadarmı sever bir doktoru bütün hastaları... Aydın bey e de sevgiler buradan opuyorumnanaktan hah öpücükte yolladım.. akşama bakabilirmiş evden belki görür kaydirigubbakcemile3

Ayşegül benim içimde bir his var söylemeyim diyorum ama dayanamıcam bende senin gibi güzeller güzeli canım arkadaşım bence bu bebişlerin ikiside seninle.. öyle hissediyorum ben. yarını bende sabırsızlıkla bekliyorum valla çok heyecen yaptım 11 demi alırsın sonucu acaba?

AMİNN canım, kaçta hastanede oluruz, kaçta sonuç çıkar bilmiyoyum ama test sonuçlanır sonuçlanmaz hemen haberiniz olacakopuyorumnanaktan
Sonucu ASM'de bekleyeceğimiz için canım doktorumuzu da bi beş dakika görürüz iyi haberi :CüvCüvnunla paylaşırız diye düşünüyorum..
E bi de Grapes'in transferi var ona da öpücük vereceğim..
Yarın çokkk işim var çooookkkkzemuszemus

grapes e bendende öpücükler gitsin opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 bol şans diliyorum sanada canım inşallah her şey yolunda gidecek sen rahat ve sakin ol lütfen. kafandaki tüm olumsuz düşünceleri at çöpeee... sen iyi bir anne olacaksın biz buna inanıyoruz değilmi kızlar? yerimseniben

kızlar Aydın beye sordum bugün en son grapes le konuşmuşlar ya hani kulüp hakkında giriyormusunuz dedim girmeyi beceremedim dedi. hastanenin internet ağı engelliyormuş siteyi virüs programı var sanırım açamıyormuş yani. evden girebilirim akşama dedi bende mutlaka girin okuyun dedim sizin için çok güzel şeyler yazılıyor orada bizleri de takip etmiş olursunuz dedim her zamanki güler yüzüyle teşekkür etti evden girmeye çalışacağım dedi. belki akşama Aydın bey bizi okur yani haberiniz olsun..

Grapesten ses çıkmadı henüz yaaa, merak ediyorum.. Arasam mı ki? Ya da erken mi, beni laboratuardan 14.00 ve 15.00de aramışlardı.

Grapesten ses çıkmadı henüz yaaa, merak ediyorum.. Arasam mı ki? Ya da erken mi, beni laboratuardan 14.00 ve 15.00de aramışlardı.

Ben geldimmm
Sabah son akupunktur seansıma gittim. Oradan alışverişe biraz önce geldim birşeyler atırştırdım ve Muharrem Bey aradı.
Transfer için yarın saat 10:00 hastanede olacağız. Emriyoların durumunu da sordum tabii. En son dün kontrol etmişler 6 adet 8 hücreli 3 tanesi 1. kalite 3 tanesi 2. kalite kalan 4 adet 6 hücreli ve 2. kalite görünüyormuş. Bugün bakmayacaklarmış hergün çıkarıp rahatsız etmek istemiyoruz dedi :) bebeklerim rahat rahat büyüsün :)
Yarın sabah zaten herşey belli olacak :))

Canım ben değildim dün konuşan mystryy idi. Son dozu 300 yapmışlar iğnen yetecekmi?

ne guzel haber bu senin adına cooookkkk sevindim canım yarın bebislerine kavusacaksın veeeee bidaha ayrılmayacaksınız ne guzel kaydirigubbakcemile5
bebeisler dizildi masallah bizim topige

Ay ayy ayyy dokunmasınlar tabiii rahat rahat büyüsünlerr.. Yarın da en güvenli yerde olacaklar..
Grapes doğum kontrol haplarına başlamamız daha dün gibi bak yarın transfer oluyosun canım yaaa...
Yarın bakalım ne olacak durumları, Aydın Bey hangilerinin transferine karar verecek..
Bak saat daha erken, dışarlıklı işlerini vs hepsini hallet, yarın saat 10.00'dan itibaren artık yatay pozisyonda olacaksın..

yaşasıın aferin canım güzel ve seri üretim olmuş yarın saat 10da kavuşacaksınız Allah sizi bir daha hiç hiç ayırmasın 15 haziran mı olucak test günü bu durumda.

Kızlarr;
Ben birass mutfağa giriyorum.. Kıyma çıkarmıstım, bi köfte yapiiim, bi pirinç pilavı, dünden yemeklerim var zaten.. Akşama hazır olsun..
Şimdik hoşçakalın görüsürüsss

ne guzel haber bu senin adına cooookkkk sevindim canım yarın bebislerine kavusacaksın veeeee bidaha ayrılmayacaksınız ne guzel kaydirigubbakcemile5
bebeisler dizildi masallah bizim topige

yaşasıın aferin canım güzel ve seri üretim olmuş yarın saat 10da kavuşacaksınız Allah sizi bir daha hiç hiç ayırmasın 15 haziran mı olucak test günü bu durumda.

Umut çok teşekkür ederim canım hep beraber dizeceğiz minnoşları sıraya.

Ayşegülcüğüm bende işlerimi halletmeye çalışıyorum eşya hazırlıcam buzdolabındaki herşeyi ayırdım anneme götürücem yarından itibaren oradayım birde minnoş anneannemiz var bana bakacaklar :)
Evet yaa daha 14 tane hapım var diye yazdığım sanki dün gibi :)
Kendimden çok seni merak ediyorum aslında çok heyecanlıyım inan en az senin kadar :)
yarın zaten görüşeceğiz.:)

mystryy inşallah bizde senin gibi bebişlerimize kavuşucaz. 15 haziran test günüm olur bencede daha önce bana hiç 10. gün yapabilirsin demediler, olsun ben beklerim yeter ki sonuç iyi olsun

Canım ben değildim dün konuşan mystryy idi. Son dozu 300 yapmışlar iğnen yetecekmi?

pardon canım yaa. biliyorsunuz ya ben paniğim biraz karıştırmışım.
canım ben bir taraftan sana yazıyorum bir taraftanda düşünüyorum hastaneyi arasammı diye yanlışmı anladım acaba diye Ayşegülle de konuştuk tlf da anlattım onada fakat şimdi takılmaya başladım bak şimdi benim bu akşam 300 ünite denildi iğnem son kez. yarın akşamda saat 23 de çatlatma iğnesi cuma hiç bir şey yok cumartesi sabah 9 da toplanacak. çok fazla zaman geçmiyormu ama yaa..sizlerin bir gece öncesi çatlatılıp etsei gün toplanmış fakat benim bir gecede geçiyor bu şekilde.. kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…