pardon canım yaa. biliyorsunuz ya ben paniğim biraz karıştırmışım.
canım ben bir taraftan sana yazıyorum bir taraftanda düşünüyorum hastaneyi arasammı diye yanlışmı anladım acaba diye Ayşegülle de konuştuk tlf da anlattım onada fakat şimdi takılmaya başladım bak şimdi benim bu akşam 300 ünite denildi iğnem son kez. yarın akşamda saat 23 de çatlatma iğnesi cuma hiç bir şey yok cumartesi sabah 9 da toplanacak. çok fazla zaman geçmiyormu ama yaa..sizlerin bir gece öncesi çatlatılıp etsei gün toplanmış fakat benim bir gecede geçiyor bu şekilde.. kafamçokkarıştı
Umut çok teşekkür ederim canım hep beraber dizeceğiz minnoşları sıraya.
Ayşegülcüğüm bende işlerimi halletmeye çalışıyorum eşya hazırlıcam buzdolabındaki herşeyi ayırdım anneme götürücem yarından itibaren oradayım birde minnoş anneannemiz var bana bakacaklar :)
Evet yaa daha 14 tane hapım var diye yazdığım sanki dün gibi :)
Kendimden çok seni merak ediyorum aslında çok heyecanlıyım inan en az senin kadar :)
yarın zaten görüşeceğiz.:)
mystryy inşallah bizde senin gibi bebişlerimize kavuşucaz. 15 haziran test günüm olur bencede daha önce bana hiç 10. gün yapabilirsin demediler, olsun ben beklerim yeter ki sonuç iyi olsun
Ahh ne diyeyim sana ben vallahi bilmiyorum.. Sen çatlatma iğneni olana kadar hepimiz çatlayıvereceğizzsırnaşık şey
1-Bu akşam 300 ünite iğnen var. (Grapes sana yeterli üniten var mı diye sormuştu, cevap vermedin, yani 300 ünite çıkacak mı ilaclarından canım, benim son puregonumda sorun çıkmıştı bittiğini farketmiştik gecenin bir yarısı bulmaya çalışmıştık hatırladın mı)
2-Yarın akşam yani perşembe akşamı saat 23.00'de çatlatma iğneni olacaksın.
3-Cuma boşş iğnen yok sadece vitaminini içeceksin (ağızdan alınan ilaç elevit)
4-Cumartesi sabah yumurta toplama için hastanede olacaksın.
Hepimizin böyle oldu canım.. Çünkü çatlatma iğnesi yumurta toplamadan 36 saat evvel yapılıyor.. Tam 23.00 dedilerse tam 23.00'de olacaksın, ne beş dakika önce, ne beş dakika sonra sakın unutma bu çok önemli.
Ay kızlar bir de "sizlerin bir gece öncesi çatlatılıp ertesi gün toplanmış fakat benim bir gecede geçiyor bu şekilde" demişş.. Ah Geshenk ah tatlı şaşkınım benim, sen olmasan naparıss bizzzsırnaşık şey
yaa bişi değil akşama Aydın bey okursa burayı hepten rezil oldum isim yok hani nickler var ama yazılanlardan kimin ne zaman gidip ne dediğini bilmiyormu bu adam anlayacak inanki beni hepten rezil olacağım. Ayşegül ilacım var canım hani önce olayı çözemedim ya ben iki dakikada karıştırıverdim ya hani kafamı her zamanki gibi (bide serap hemşireye dedim bugün beni burada çok panik bulduklarını diye yooo dedi gayet sakinsiniz) ilacım var yani hatta azıcık artacak galiba onuda bırakacağım hastaneye lazım olan biri kullansın yetmeyen birisine diye. sağolsun grapes bana bir akşamlık dozum kadar bırakmıştı kendininkinden onun sayesinde yetecek inşallah..
ama yaaaaaa :kedi: telefonda da senin daha geç demedinmi sen... tamam anladım tamam :kedi:
Ayşegül canım öncelikle hayırlı haberlerinş 4 gözle bekliyoruz inşaallah hepimizi sevindireceksin..
geshenk-ayşegül diyalogları muhteşem valla gülmekten kırıldım...
mystryy canım galiba sen sormuştun Aydın Beyle görüşmemi henüz görüşmedim, eşim telde durumu anlatmıstı, hala kendimi ASM'den içeri girecek kadr ii hissetmiyorum...GörkemBilginin söyledigin gibi herşey birbir gözümün önünden geçti ve o kapıdan girecek kadar gücüm yok((Ama gidecegim Aydın Beyle mutlaka tekrar görüşecegim bu konuda içiniz rahat olsun...
kanama durumum gayet iyi, azaldı lekelenme şekline döndü, augmentin bittikten sonra iştah durumum yerine geldi ve bulantım bitti bu sabahta tansiyonum gayet iyiydi çok şükür, sabahtan bazamın altını düzelttim dolapları düzenledim birazda:))öğlenden sonrada alışverişe gittim amacım kendime yaz için güzel bir ayakkabı almaktı bulamadım istedigim gibi bişeyherzamanki gibi eşime bişeyler alıp döndüm, bütün bayanlarda oldugu gibi alışveriş iyi geldi:)))
grapes yarın sana bol şans diliyorum
mystryy yarın sana da yolculukgöründü iyi yolculuklar
Grapescim yarın için şans diliyorum sana. Herşey yolunda gidecektir zaten. Bebeklerini almaya gidiyorsun hastaneden ne kadar değişik bir duygu değilmi.
Teşekkürler canım.
Evet çok garip yaa 2 tanesini alıp geleceğim inşallah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?