Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ahh ne diyeyim sana ben vallahi bilmiyorum.. Sen çatlatma iğneni olana kadar hepimiz çatlayıvereceğizzsırnaşık şey
1-Bu akşam 300 ünite iğnen var. (Grapes sana yeterli üniten var mı diye sormuştu, cevap vermedin, yani 300 ünite çıkacak mı ilaclarından canım, benim son puregonumda sorun çıkmıştı bittiğini farketmiştik gecenin bir yarısı bulmaya çalışmıştık hatırladın mı)
2-Yarın akşam yani perşembe akşamı saat 23.00'de çatlatma iğneni olacaksın.
3-Cuma boşş iğnen yok sadece vitaminini içeceksin (ağızdan alınan ilaç elevit)
4-Cumartesi sabah yumurta toplama için hastanede olacaksın.

Hepimizin böyle oldu canım.. Çünkü çatlatma iğnesi yumurta toplamadan 36 saat evvel yapılıyor.. Tam 23.00 dedilerse tam 23.00'de olacaksın, ne beş dakika önce, ne beş dakika sonra sakın unutma bu çok önemli.
Ay kızlar bir de "sizlerin bir gece öncesi çatlatılıp ertesi gün toplanmış fakat benim bir gecede geçiyor bu şekilde" demişş.. Ah Geshenk ah tatlı şaşkınım benim, sen olmasan naparıss bizzzsırnaşık şey

canım benim kavuşucaksınız hepiniz sağlıkla ben hepinize dua ediyorum koştura koştura geçiriceksiniz hamileliğinizi koca koca karınlarınızla hepsi kardeş kardeş büyüycek seneye ay uyumuyo ay yemiyo gazı çıkmıyo muhabbetimiz bu olucak inşallaaahhh.

ama yaaaaaa :kedi: telefonda da senin daha geç demedinmi sen... tamam anladım tamam :kedi:

yaa bişi değil akşama Aydın bey okursa burayı hepten rezil oldum isim yok hani nickler var ama yazılanlardan kimin ne zaman gidip ne dediğini bilmiyormu bu adam anlayacak inanki beni hepten rezil olacağım. Ayşegül ilacım var canım hani önce olayı çözemedim ya ben iki dakikada karıştırıverdim ya hani kafamı her zamanki gibi (bide serap hemşireye dedim bugün beni burada çok panik bulduklarını diye yooo dedi gayet sakinsiniz) ilacım var yani hatta azıcık artacak galiba onuda bırakacağım hastaneye lazım olan biri kullansın yetmeyen birisine diye. sağolsun grapes bana bir akşamlık dozum kadar bırakmıştı kendininkinden onun sayesinde yetecek inşallah..

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Olur mu öyle şey canım benim rezil olacak ne var.. Sadece heyecanlısın, heyecanın doruk noktada.. Hem Aydın Bey şimdiye hastalarında kadar nelerrr görmüştür neler..
Aman ilacın olsun da gerisinin önemi yok canım..
Hımm demek Serap Hemşire yoo gayet sakinsiniz dedi haa?sırnaşık şey E ne desin kızcağız "evet çok paniksiniz" dese daha da panik olacaksın..sırnaşık şeysırnaşık şey
Hem biz seni sakinleştirmek için, endişelerini azaltmak için az mı uğraşıyoruz canım? Aaaa hakkımızı yeme şimdi sırnaşık şeysırnaşık şey
Canım ya kızmıyosun di mi çok güldürüyorsun beni-bizi, Allah da senin yüzünü her daim güldürsün

ama yaaaaaa :kedi: telefonda da senin daha geç demedinmi sen... tamam anladım tamam :kedi:

Canım benim ben iğne saatine göre hastaneye geç gideceksin di mi diye sormuştum.. Yani şöyle: Çatlatma iğnesini vurduğumuz saat çok önemli ya, mesela 22.30'da çatlatma ise toplama günü sabah 09.30'da topluyorlar, 22.45 ise toplama sabah 09.45.. gibi..
Ama sana zaten erken gel demişler sorun yok..

Yemeklerimi yaptımmm... Şimdi eşim gelene kadar birass uzanacağım kızlarr..
Öpüyorum yanaklarınızdan...
Aaaaa bakın akşam olmuşşş sabaha az kaldııı

Ayşegül canım öncelikle hayırlı haberlerinş 4 gözle bekliyoruz inşaallah hepimizi sevindireceksin..
geshenk-ayşegül diyalogları muhteşem valla gülmekten kırıldım...
mystryy canım galiba sen sormuştun Aydın Beyle görüşmemi henüz görüşmedim, eşim telde durumu anlatmıstı, hala kendimi ASM'den içeri girecek kadr ii hissetmiyorum...GörkemBilginin söyledigin gibi herşey birbir gözümün önünden geçti ve o kapıdan girecek kadar gücüm yok((Ama gidecegim Aydın Beyle mutlaka tekrar görüşecegim bu konuda içiniz rahat olsun...
kanama durumum gayet iyi, azaldı lekelenme şekline döndü, augmentin bittikten sonra iştah durumum yerine geldi ve bulantım bitti bu sabahta tansiyonum gayet iyiydi çok şükür, sabahtan bazamın altını düzelttim dolapları düzenledim birazda:))öğlenden sonrada alışverişe gittim amacım kendime yaz için güzel bir ayakkabı almaktı bulamadım istedigim gibi bişey herzamanki gibi eşime bişeyler alıp döndüm, bütün bayanlarda oldugu gibi alışveriş iyi geldi:)))
grapes yarın sana bol şans diliyorum
mystryy yarın sana da yolculukgöründü iyi yolculuklar

Grapescim yarın için şans diliyorum sana. Herşey yolunda gidecektir zaten. Bebeklerini almaya gidiyorsun hastaneden ne kadar değişik bir duygu değilmi.

sanırım Aydın Hocam burda:) bir misafirimiz görünüyor, sancux senden bişey rica edecegim ben daha önceki listeyi kaybediyorum.. bu topik senin tarafından açıldıgı için yeni listemi ilk sayfaya yapıstırırmısın yeni gelenleri ve durumu ordan takip ederiz ne dersin?birka fikrim daha var onlarıda sonra söylerim ok dersen??

Canım teşekkür ederim :)
Bugün daha iyiymişsin çok sevindim. Hep iyi ol opuyorumnanaktan

görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:

white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 7 Haziran Dondurulmuş Transferi:Saruboceq:

denico ilk tedavisine Haziran 2010'da başlayacak

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)

nilsu41 1.IVF(+)pıtpıtları duydu, cinsiyet??

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) pıtpıtları duydu

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi

g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-)

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF(3 haziran transfer ) :Saruboceq:

ayşegül 72 1.IVF (3 haziran test günü) :Saruboceq:

margaar 1.IVF(3 haziran test günü) :Saruboceq:

geshenk 1.IVF(5 Haziran yumurta toplama) :Saruboceq:

umut2011 1.IVF(dogum kontrol hapında) :Saruboceq:

serged 1.Aşılama(haber yok 17 mayıs test günüydü?)

panadol

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF(5haziran transfer)

melisssssss 1.IVF (D.k hapında)

obirkadın1 sessiz??

Son düzenleme:
sancux canım listemizi ilk sayfaya koyarsan yeni gelenler içinde bizim içinde iyi olur buradan takip etmiş oluruz birbirimizi ne dersin?
ladybird canım senin hafızana ihtiyacım var geçen sefer eksikleri sen tamamlarmıstın:)

ben cıkıyorum herkese iyi aksamlar ayşegül ve ladybird sizden llistemize takviye istiyorum
birisi daha vardı ikiz kızları olacaktı ama nick aklımda degil

liste çok iyi olmuş, ben de merak ediyordum:)

yarın büyük gün, haberleri bekliyoruz heyecanla...allah yardımcınız olsun, güzel haberler verin bize ...

iyi akşamlar herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…