Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ben cıkıyorum herkese iyi aksamlar ayşegül ve ladybird sizden llistemize takviye istiyorum
birisi daha vardı ikiz kızları olacaktı ama nick aklımda degil

Kızlar merhaba, listeye beni de ekler misiniz? İkiz kızları olacak olan benim :))

İlk tüp bebek denememdi bu benim..

herkese bol şans, Ayşegül özellikle seni çook merak ediyorum :) inşallah yarın güzel haberlerini alacağız merakta bırakma bizi olur mu?

geshenkim cumartesi toplanıyor mu artık..hadi canım benim ..hayırlı haberler..

sağol bitanem. darısı başına. gel ASM ye en iyi doktorla bu işi sonlandır :)

amin amin. inan hiç kızmıyorum aksine çok hoşuma gidiyor sohbetimiz sanki çoook eski arkadaşım var karşımda yıllardır tanıdığım her şeyimi bilen beni çok iyi anlayan o duygularla okuyor yazıyorum. sen çok tatlısın ayşegül bugün beni merak edip araman da bir jestti benim için. dostluğun için teşekkürler canım..

Yemeklerimi yaptımmm... Şimdi eşim gelene kadar birass uzanacağım kızlarr..
Öpüyorum yanaklarınızdan...
Aaaaa bakın akşam olmuşşş sabaha az kaldııı

evet az kaldı hemen sabah olacak ve sen kesin pozitifi göreceksin buna eminim hemde iki canlı olarak alacaksın bu haberi inşallah iki minik prenses geliyor :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

inşallah sana moral oluyoruzdur bu sayede hııı...bilmiyorumkismile yüzünü güldürüyorsak ne güzel.hep gül her zaman mutlu ol emi. bir gün Aydın hoca senin anne olmana vesile olacak bak gör..

Teşekkürler canım.
Evet çok garip yaa 2 tanesini alıp geleceğim inşallah. :)

innnşaalllaahhhh....

bu liste ne kadar güzel düşünülmüş utkumm ellerine sağlık. evet küçük bir hata var benle grapes de ama düzeltiriz onu sorun değil. benim daha transfer belli değil cumartesi yumurtalar sepete sırnaşık şey ondan sonra belli olacak bakalım embriyo oluşursa kaliteli olursa bakalım artık.. bugün pek büyümemişlerdi de biraz endişelendim ama bir tanecik 17 olmuş. geçen daha çoktu sayısıda büyüklükleri de ne oldu bu yumurtalara yani çatlayıp kaçtılarmı ne sessizce :1shok:

Sağol canım benim;
Yarın İnşallah hepinizi sevindireceğim, moral olacağım size..
Biliyomusun ben de kendime bişii almak için alışverişe çıktığımda, kendime bişii bulamam ve eşime bir sürü şey almış olarak dönerim. O da bana bişiiler almış olarak dönersırnaşık şey

Ayşegül ikimiz kalmışız yine.. acaba şu altta yazan iki misafirden birisi Aydın Bey olabilirmi?? şimdi o kayıtlı kullanıcı olmadığı için bizlere selam da veremez..

merhaba kızlar,yarın yaptırmam gereken tahlilimi dayanamayıp bugün yaptırdım ve malesef gebelik oluşmamış.moralim çok bozuk.işallah ayşegülcüm sana seviniriz.haber vermek istedim.

CANIM BENıM SAKIN ÜZÜLME HAYIRLISI OLSUN...
bhcg degerin kac cıktı, bu arada aynı anda yazmısız, nerde yaptırdın testini
eger nasipte varsa bizde bir gün anne olacagız bunu aklından çıkarma

Canım Kızlar;
Ben her online olduğumda mutlaka misafir görüyorum.. Ama bu akşam bir beklenti içerisinde olunduğu için hepinizz acaba mı , acaba mı diyorsunuz..
Sevgili Doktorumuz Aydın Bey o kadar yoğun ki, adamcağız iki hastane arasında mekik dokuyor, ayrıca ABD - Türkiye arasında gidip geliyor.. Her daim telefonu açık, her telefona cevap veriyor, bıkmadan güzelce anlatmaya çalışıyor, ayrıca her daim internetten de maillere cevap veriyor.. O kadar titiz ve incelikli bir görev ki yaptığı full konsantre..
Vakti olur muu, bakabilir mi ya da ne zaman bakabilir bilemeyiz.. Zaten dinlensin di mi :)))
Biz de her zamanki gibi olalım, o girecek okuyacak düşüncemiz olmaksızın..

merhaba kızlar,yarın yaptırmam gereken tahlilimi dayanamayıp bugün yaptırdım ve malesef gebelik oluşmamış.moralim çok bozuk.işallah ayşegülcüm sana seviniriz.haber vermek istedim.

Canım benimm sakın üzülme olur mu..
Hem bi anlat bakalım ne testi yaptırdın? Beta HCG mi? Yoksa idrar testi mi? İdrar testi yaptırdıysan idrarda çıkmadığını söylüyorlar..

Geçmişte anlatmaya başlamıs ama bir türlü bitirememiştim...
Tatilde tanıstıgım bir bayanla konusuyorduk kaynının oğlunu büyütmüş(eşler ayrılınca cocuk ortada kalmış) onunla pek çok şeyi tattım demişti...Ama insanlar anlatıyorlar ya midem bulanıyor ,agrım oluyor, aşeriyorum diye işte çok merak ediyorum ve ben inanan birisi olarak bu halime şükredip isyan etmedigimde v iyi bir insan olarak öldügümde Rabbim soracak bana ne istedigmi: "İşte o zaman cennette hamile olmayı isteyecegim, bütün duyguları tatmak isteyecegim acısıyla tatlısıyla zoruyla kolayıyla herşeyi... ve biliyorum ki ben cennette anne olacagım" demişti gözlerim dolmuştu ve neden hiç bu açıdan düşünmedim demiştim kendi kendime...
Not:Bu anlattıgım kişinin eşindek problemden dolayı çocuk sahibi olması imkansız! Hiç bir doktor tedavi önermemiş...
Bizler şanslıyız pek çok heycanı yaşadık en azından

CANIM BENİM SAKIN ÜZÜLME HAYIRLISI OLSUN...
bhcg degerin kac cıktı, bu arada aynı anda yazmısız, nerde yaptırdın testini
eger nasipte varsa bizde bir gün anne olacagız bunu aklından çıkarma

marmara hastanesinde yaptırdım valla < 2 çıktı bayise hemşireyi aradım oluşmamış ilaçları bırakın dedi.şok olduk bizde.sarılsık eşimle ağladık.ama hayırlısı dedik sonra. bende polip vardı yumurta geliştirme esnasında çıkmıştı ortaya.sanırım ondan oldu.aydın bey söylemişti zaten.ama embriyomuz çok kaliteliydi.hatta aydın bey o kadar güzel ki embriyonuz katoloğa koycaz demişti ve bizede fotosunu vermişti.kısmet değilmiş

haklısın canım bencede Aydın Bey bol bol dinlensin, işi çok yogun ve yorucu ama şunuda biliyoruz ki o işini çok seviyor...

margaar seni dinliyoruz anlat canım

kızlar yaaaaa çok üzgünüm beeennnnn.nedennnn nedennnnnolmadııııı?anne gibi hissetmiştim kendimi çok zormuş gerçekten çok zorrr

bak şimdi yenibişey daha ögrendik embriyolaradamı poz verdirtiyorlarmış, helal olsun valla..
canım senin dondurulmusların varmıydı ben epey kacırdım takibi galiba

Margaar uzulmemeye calis. Herseyin hayirlisi. Bir dahaki sefer pozitif olur insallah

bak şimdi yenibişey daha ögrendik embriyolaradamı poz verdirtiyorlarmış, helal olsun valla..
canım senin dondurulmusların varmıydı ben epey kacırdım takibi galiba

benim 23 TANE EMBRİYOM VARDI.14 TANESİ 1.KALİTEYDİ HEPSİ DONDURULDU SANIRIM.herkese söyledim bide yarın okulda şimdi sorcaklar ooooffffffffff

kızlar yaaaaa çok üzgünüm beeennnnn.nedennnn nedennnnnolmadııııı?anne gibi hissetmiştim kendimi çok zormuş gerçekten çok zorrr

canım benim polipten kaynaklandıysa histereskopiyle kolayca alınır polip ve sen daha saglıklı birşekilde hamile kallırsın, sonucta önceden olan bişey degildi tedavi sırasında oluştu demekki..bugun çok zor birgün olacak senin için hep aynı sorular dolasacak kafanda... ama hep hayırlısı olsun diyoruz mutlaka bunda da vardırbir hayır... kendini yıpratma eşinle birbirinize sarılın aglayın ve mümkünse çıkın biraz dışarda dolasın... iyi gelecektir eminim

neyse kızlar üzdüm sizleri.şimdi eşimin yanına gidip ona destek olmalıyım.teşekkürederim dinlediğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…