ben cıkıyorum herkese iyi aksamlar ayşegül ve ladybird sizden llistemize takviye istiyorum
birisi daha vardı ikiz kızları olacaktı ama nick aklımda degil
geshenkim cumartesi toplanıyor mu artık..hadi canım benim ..hayırlı haberler..
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Olur mu öyle şey canım benim rezil olacak ne var.. Sadece heyecanlısın, heyecanın doruk noktada.. Hem Aydın Bey şimdiye hastalarında kadar nelerrr görmüştür neler..
Aman ilacın olsun da gerisinin önemi yok canım..
Hımm demek Serap Hemşire yoo gayet sakinsiniz dedi haa?sırnaşık şey E ne desin kızcağız "evet çok paniksiniz" dese daha da panik olacaksın..sırnaşık şeysırnaşık şey
Hem biz seni sakinleştirmek için, endişelerini azaltmak için az mı uğraşıyoruz canım? Aaaa hakkımızı yeme şimdi sırnaşık şeysırnaşık şey
Canım ya kızmıyosun di mi çok güldürüyorsun beni-bizi, Allah da senin yüzünü her daim güldürsün
Yemeklerimi yaptımmm... Şimdi eşim gelene kadar birass uzanacağım kızlarr..
Öpüyorum yanaklarınızdan...
Aaaaa bakın akşam olmuşşş sabaha az kaldııı
Ayşegül canım öncelikle hayırlı haberlerinş 4 gözle bekliyoruz inşaallah hepimizi sevindireceksin..
geshenk-ayşegül diyalogları muhteşem valla gülmekten kırıldım...
mystryy canım galiba sen sormuştun Aydın Beyle görüşmemi henüz görüşmedim, eşim telde durumu anlatmıstı, hala kendimi ASM'den içeri girecek kadr ii hissetmiyorum...GörkemBilginin söyledigin gibi herşey birbir gözümün önünden geçti ve o kapıdan girecek kadar gücüm yok((Ama gidecegim Aydın Beyle mutlaka tekrar görüşecegim bu konuda içiniz rahat olsun...
kanama durumum gayet iyi, azaldı lekelenme şekline döndü, augmentin bittikten sonra iştah durumum yerine geldi ve bulantım bitti bu sabahta tansiyonum gayet iyiydi çok şükür, sabahtan bazamın altını düzelttim dolapları düzenledim birazda:))öğlenden sonrada alışverişe gittim amacım kendime yaz için güzel bir ayakkabı almaktı bulamadım istedigim gibi bişeyherzamanki gibi eşime bişeyler alıp döndüm, bütün bayanlarda oldugu gibi alışveriş iyi geldi:)))
grapes yarın sana bol şans diliyorum
mystryy yarın sana da yolculukgöründü iyi yolculuklar
Teşekkürler canım.
Evet çok garip yaa 2 tanesini alıp geleceğim inşallah. :)
görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +)Allah Güneş'e uzun ömür versin
sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Erkek geliyor :CüvCüv:
utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)
ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 7 Haziran Dondurulmuş Transferi:Saruboceq:
denico ilk tedavisine Haziran 2010'da başlayacak
impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)
nilsu41 1.IVF(+)pıtpıtları duydu, cinsiyet?? :CüvCüv:
mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) pıtpıtları duydu :CüvCüv:
vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi
g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-)
grapes 1.IVF(3 haziran transfer ) :Saruboceq:
ayşegül 72 1.IVF (3 haziran test günü) :Saruboceq:
margaar 1.IVF(3 haziran test günü) :Saruboceq:
geshenk 1.IVF(transferi bekliyor) :Saruboceq:
umut2011 1.IVF(dogum kontrol hapında) :Saruboceq:
serged 1.Aşılama(haber yok 17 mayıs test günüydü?)
obirkadın1 sessiz??
Ayşegül canım öncelikle hayırlı haberlerinş 4 gözle bekliyoruz inşaallah hepimizi sevindireceksin..
geshenk-ayşegül diyalogları muhteşem valla gülmekten kırıldım...
mystryy canım galiba sen sormuştun Aydın Beyle görüşmemi henüz görüşmedim, eşim telde durumu anlatmıstı, hala kendimi ASM'den içeri girecek kadr ii hissetmiyorum...GörkemBilginin söyledigin gibi herşey birbir gözümün önünden geçti ve o kapıdan girecek kadar gücüm yok((Ama gidecegim Aydın Beyle mutlaka tekrar görüşecegim bu konuda içiniz rahat olsun...
kanama durumum gayet iyi, azaldı lekelenme şekline döndü, augmentin bittikten sonra iştah durumum yerine geldi ve bulantım bitti bu sabahta tansiyonum gayet iyiydi çok şükür, sabahtan bazamın altını düzelttim dolapları düzenledim birazda:))öğlenden sonrada alışverişe gittim amacım kendime yaz için güzel bir ayakkabı almaktı bulamadım istedigim gibi bişeyherzamanki gibi eşime bişeyler alıp döndüm, bütün bayanlarda oldugu gibi alışveriş iyi geldi:)))
grapes yarın sana bol şans diliyorum
mystryy yarın sana da yolculukgöründü iyi yolculuklar
merhaba kızlar,yarın yaptırmam gereken tahlilimi dayanamayıp bugün yaptırdım ve malesef gebelik oluşmamış.moralim çok bozuk.işallah ayşegülcüm sana seviniriz.haber vermek istedim.
CANIM BENİM SAKIN ÜZÜLME HAYIRLISI OLSUN...
bhcg degerin kac cıktı, bu arada aynı anda yazmısız, nerde yaptırdın testini
eger nasipte varsa bizde bir gün anne olacagız bunu aklından çıkarma
Canım Kızlar;
Ben her online olduğumda mutlaka misafir görüyorum.. Ama bu akşam bir beklenti içerisinde olunduğu için hepinizz acaba mı , acaba mı diyorsunuz..
Sevgili Doktorumuz Aydın Bey o kadar yoğun ki, adamcağız iki hastane arasında mekik dokuyor, ayrıca ABD - Türkiye arasında gidip geliyor.. Her daim telefonu açık, her telefona cevap veriyor, bıkmadan güzelce anlatmaya çalışıyor, ayrıca her daim internetten de maillere cevap veriyor.. O kadar titiz ve incelikli bir görev ki yaptığı full konsantre..
Vakti olur muu, bakabilir mi ya da ne zaman bakabilir bilemeyiz.. Zaten dinlensin di mi :)))
Biz de her zamanki gibi olalım, o girecek okuyacak düşüncemiz olmaksızın..
marmara hastanesinde yaptırdım valla < 2 çıktı bayise hemşireyi aradım oluşmamış ilaçları bırakın dedi.şok olduk bizde.sarılsık eşimle ağladık.ama hayırlısı dedik sonra. bende polip vardı yumurta geliştirme esnasında çıkmıştı ortaya.sanırım ondan oldu.aydın bey söylemişti zaten.ama embriyomuz çok kaliteliydi.hatta aydın bey o kadar güzel ki embriyonuz katoloğa koycaz demişti ve bizede fotosunu vermişti.kısmet değilmiş
merhaba kızlar,yarın yaptırmam gereken tahlilimi dayanamayıp bugün yaptırdım ve malesef gebelik oluşmamış.moralim çok bozuk.işallah ayşegülcüm sana seviniriz.haber vermek istedim.
bak şimdi yenibişey daha ögrendik embriyolaradamı poz verdirtiyorlarmış, helal olsun valla..
canım senin dondurulmusların varmıydı ben epey kacırdım takibi galiba
kızlar yaaaaa çok üzgünüm beeennnnn.nedennnn nedennnnnolmadııııı?anne gibi hissetmiştim kendimi çok zormuş gerçekten çok zorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?