Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Margaar;
Bak canım, hepimiz üzüntünü çok iyi anlıyoruz.. Gözlerimden yaşlar boşandı inan.. Kıyamam sana ben..
Herşeyde hayır vardır..
Lütfen olumlu yönlerinden bakalım yumurtlayabiliyorsun, eşinin de hiçbir sorunu yok, hem zaten tekrar aynı süreci yaşamayacaksın, dondurulmuş bir sürü bebişleriniz var, tekrar deneyeceksiniz.. Hem tekrar iğne de kullanmayacaksınız, Ladyy'nin de sonucu olumsuz çıkmıştı bak pazartesi tekrar transfer olacak.. Bu sefer olacak ınşallah..
Sadece sen değilsin ki testi olumsuz çıkan.. Bunda da bir hayır vardır canım.. Lütfen eşine sımsıkı sarıl, birbirinize destek olun olur mu.. O da üzülmesin..
Bak en iyi doktorun hastalarıyız, en iyi hastanede tedavi oluyoruz, tedavi olabilecek paramız var, sağlıklıyız, bizi seven eşlerimiz var.. Allah ÇÖZÜMSÜZ dertler vermesin.
Herşey yolundaydı ama bu sefer olmadı, bundan sonrakinde olacak ınşallah.. Biz anne olacağız canım.. Anne olmaktan da asla vazgeçmeyeceğiz..

benim 23 TANE EMBRıYOM VARDI.14 TANESı 1.KALıTEYDı HEPSı DONDURULDU SANIRIM.herkese söyledim bide yarın okulda şimdi sorcaklar ooooffffffffff

Canım onlar soracak sende nasip degilmiş bu sefer olmadı diyeceksin, onlar 2 gün sonra unutacaklar ama sen unutamayacaksın...kimseye hesap vermek zorunda degilsin hiçbirisi seni anlamaz seni sadece eşin ve senle aynı yoldan geçenler anlar bunu hiç unutma ve söylenecek herşeye kulagını tıka...
bak sevinmen gereken çok güzel bişey 14 tane nurtopu gibi embriyo seni bekliyor...
benim 1 tane bile dondurulmusum yok sil baştan başlamam lazım herşeye...

benim iş yerimde benden 1 hafta önce hamile kalan bir arkadasım vardı sağ olsun iyidir hoştur(1 düşük,1 kürtaj,1 dış gebelik yaşamış) ama bak son hastane çıkısımda beni arıyor geçmiş olsun diye bir iki laflıyoruz zor geçti ayılırken aglamısım diyorum bana ne dese; çok agladın mı hangisi daha zordu uyanık kürtaj mı anestezili mi?
uyanıkta çok bagırdın mı??
Ya Allah'ım empati versin insanların yüreklerine aynı şeyi yaşamış olmasına ragmen böyle konusuyorsa insanlar demekki onların hiçbir sözlerini kale almayacagız!!!!!!!!!

Son düzenleme:

Utkumm;
Sen de üzülme canım, şimdi her üzüntüyle yaşadıklarını en baştan yaşıyorsun.. Margarr bu üzücü sonucu almakla birlikte çok şanslı yine de.. 14 tane transfer olmayı bekleyen bebişleri var.. Yine deneyecek ve olacak İnşallah..
Hele hele o arada lafladığın hatunla laflama mümkünse, böyle densizler oluyor işte..

yaaa evet çok şükretmemiz lazım çoook. hayat bu her şey bizler için kaderimizde ne varsa yaşamaktan başka çaremiz yok. işte ortada herkesin hikayesi acısı farklı.. hamile kalmak bile mükafat gelebiliyor an geliyor bir insana. bende açıkçası hep bir kerecik hamile olduğumu görebilecekmiyim diye çok sordum. bana ulaşılmaz bir hayal gibi gelir hep. ama bu örnekteki gibi değiliz yinede yani sorunumuz yok aslında yani bizim bildiğimiz yok... oooff hayat offff..

kesinlikle en doğrusu bu.

NE KADAR DA GÜZEL YAMIŞ CANIM BENİM BENDE SADECE SONUNA KADAR KATILIYORUM BU SÖZLERE..

kızlar yaaaaa çok üzgünüm beeennnnn.nedennnn nedennnnnolmadııııı?anne gibi hissetmiştim kendimi çok zormuş gerçekten çok zorrr

Canım yaa üzülme dicem ama üzülüyor insan biliyorum . bende aynı şeyleri yaşadım sorunum yoktu embriyolarım kaliteliydi olmadı hayırlısı
yarın dördüncü transferime giriyorum.
Bir sürü dondurulmuşun var yeniden deneyeceksin sonunda mutlaka olucak

Canım arkadaşlarım
Bütün işlerimi hallettim ve hepimiz için dua edip bugün son kez size yazmak için geldim, fakat margaar'dan gelen kötü haberle çok üzüldüm.
Transferimden sonra kayınvalidemde kalıcam 3- 4 gün yazamayabilirim .Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Yokluğumda kendinize çok ama çok iyi bakın.

margaar canım seni çok iyi anlıyorum. ben de biliyorsun bir gün kala yaptırmış ve kötü haberi alıp, yıkılmıştım. Hatta acı gerçekle ben de bayise hemşirenin "ilaçları bırakın" dediğinde yüzleşmiştim aynen senin gibi. Senin haberin bana o anı yaşattı yeniden...

Ama öte yandan senin donmuş embriyolarının sayısı ve kalitesi rahat bir nefes almana yetecek kadar... dolayısıyla bir an evvel bu fikre alışıp, kendini yeni transfere hazırla canım. üstelik yanlış hatırlamıyorsam senin yaşın da daha küçük... yumurtaların gıcır gıcır... ben hem yaşlıyım, hem 2 hücreli ve az sayıda embriyom var, hem eşim ikiden fazla denemeye yanaşmıyor...

herşeyi bir yana bırakıp, şu anda asm'de seni bekleyen embriyolarını düşün ltf...

grapes canım herşey yolunda gidecek, yarın en sabırsız süreç başlayacak senin için de... hadi bakalım, kalbimiz seninle ve ayşegülle atacak yarın... aman canım yediklerine dikkat et. unutma kabız olmak yok...

3-4 gün sonra görüşmek üzere....

Grapesciğim;
Yarın hastanede görüşmek üzere canım.. Kalbim seninle, seninki de benimle biliyorum..
Hadi şimdi güzel güzel uyu, dinlen ve sadece bebişlerinin sana sımsıkı tutunup bir daha bırakmayacağını düşün olur mu canım..
Seni çok öpüyorum..

Gececiğim;
Margaarr 30 yaşında ve henüz yeni evli.. Yanlış hatırlmıyorsam 1,5 yıldır evliler.. Senin de dediğin gibi dondurulmuş embriyoları da kaliteli.. Bundan sonraki transferinde herşey yolunda gidecek inşallah..
Bu arada benim yaşlı arkadaşımm..Ne varmış yaşımızda ha?

ayşegülcüm merhaba. yarın senden gelecek iyi haber bak hepimize moral olacak. inşallah istanbuldan ve gebzeden çığlıklar yükselecek... testin min süresi 1.5 saat diye biliyorum şimdiden hazırla canım kendini.

gündüz genelde çok yoğun çalışıyorum ama ben de yarın ne yapar eder ararım seni. kim bu diye şaşırmayasın :)

öpüyorum ve kızların güzel haberlerini bekliyorum ben de...

Merhaba canım;
İnşallah test sonucuma hep beraber seviniriz canım..
Bende test sonucumu alır almaz haber vereceğim, sizi merakta bırakmayacağım canım..

çoooook şey var..... bir tutam beyaz saç, çokça deneyim, çokça endişe bir o kadar da umut :)

Kan testini çabuk yapsınlar diye korumalarımla gideceğim yarın biliyorsunuzkaydirigubbakcemile.. birinci korumam canımın içi eşimm, ikincisi de eşimin çocukluk arkadaşı ve nikah şahidimiz Denizhan.. Şimdi onu almaya havaalanına gidiyoruz..
Gelince bakarım yine size..
Öpüyorumm

çoooook şey var..... bir tutam beyaz saç, çokça deneyim, çokça endişe bir o kadar da umut :)

Bende de aynıları var canım hem endişee, hem umut.. bilmiyorumkismile
Beyaz saçlarımız nazarlığımız olsun.. Umudumuz da endişelerimizi yoketsin..opuyorumnanaktan

tlf nun varmı canım senin arkadaşlarda biz nasıl haber alacağız ama senden? sende bizlere desteksin o kadar şahsen bende sana çok teşekkür ederim her şey için.

evet yaş önemli. kalite, şans çok şey farkediyor sen kesinlikle bu konuda çok daha fazla şanslısın hem evlilik sürende çok değilmiş. Ayşegül ne yokmuşki bizim yaşımızda ne varmış nedirki aaah ahhh... yaşlıyız maalesef ama tedavi edilmeyecek kadarda vahim değiliz çıtırız çereziz daha dimi :))

kesin bende ararım yarın. o yüzden sormuştum kaçta diye sonucunu alman.. hadi yat sen dinlen artık yarına hazırlan tebrikleri alacaksın yoğun bir gün olacak..

1 saattir yazılanları okuyorum, pembe pembe görüyorum artık her yanı... haberler de öyleydi margaar'ı okuyunca kadar ama ondan gelen haberler de bence kara değil, daha çok gri. çünkü şu an hastanedeki embriyoları haberin parlak ve beyaz tarafı....

mystryy canım sana iyi yolculuklar. çok kısa gidiyormuşsunuz zaten. bu değişiklik dilerim sana çok iyi gelir...

speedy lady hoşgeldin. gelirgelmez de aydın beyde almışsın soluğu.. bravo sana...

utkum sen ne duygusalsın böyle canım benim yaa.. burada birlikte sevinip, birlikte üzülüyoruz ama sen ne yap et kendini toparla. hadi olmadı kendini bırak bir yana eşin için toparlan. bak bedenin bunu başarmak üzere, dilerim en kısa sürede ruhun da toparlanır... (liste için teşekkürler bu arada)

geshenk'cim hani şu meslek hanesinde memur yazıyor senin, onun önüne bir "telaşe" sözcüğü eklense olacak sanki. telaşlı prensesimiz herşey yolunda hepimiz bir sürü iğne arasında bir gece dinlendik. şimdi sıra sende...

umutcum senin hapların bitişi ne zaman?

impression sen nasılsın?

güneşin annesi görkem dr ve ikiz oğlanlarımızın annesi sancuxumuz nasıllar?

oscar wilde "kadınlar şanslarını dener, erkekler riski göze alır" demiş. biz şansı deneyen ve çoğaltan bir avuç kadın olarak umudumuzu asla kaybetmemliyiz değil mi?

selam, sevgi herkese...

Son düzenleme:
tamam (g)ececiğim değiiştireyim o zaman telaşe yazayım hemen oraya.. ee hak ettim ben bu lakapları. diyecek bişi yok.. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…