benim 23 TANE EMBRıYOM VARDI.14 TANESı 1.KALıTEYDı HEPSı DONDURULDU SANIRIM.herkese söyledim bide yarın okulda şimdi sorcaklar ooooffffffffff
Canım onlar soracak sende nasip degilmiş bu sefer olmadı diyeceksin, onlar 2 gün sonra unutacaklar ama sen unutamayacaksın...kimseye hesap vermek zorunda degilsin hiçbirisi seni anlamaz seni sadece eşin ve senle aynı yoldan geçenler anlar bunu hiç unutma ve söylenecek herşeye kulagını tıka...
bak sevinmen gereken çok güzel bişey 14 tane nurtopu gibi embriyo seni bekliyor...
benim 1 tane bile dondurulmusum yoksil baştan başlamam lazım herşeye...
benim iş yerimde benden 1 hafta önce hamile kalan bir arkadasım vardı sağ olsun iyidir hoştur(1 düşük,1 kürtaj,1 dış gebelik yaşamış) ama bak son hastane çıkısımda beni arıyor geçmiş olsun diye bir iki laflıyoruz zor geçti ayılırken aglamısım diyorum bana ne dese; çok agladın mı hangisi daha zordu uyanık kürtaj mı
Geçmişte anlatmaya başlamıs ama bir türlü bitirememiştim...
Tatilde tanıstıgım bir bayanla konusuyorduk kaynının oğlunu büyütmüş(eşler ayrılınca cocuk ortada kalmış) onunla pek çok şeyi tattım demişti...Ama insanlar anlatıyorlar ya midem bulanıyor ,agrım oluyor, aşeriyorum diye işte çok merak ediyorum ve ben inanan birisi olarak bu halime şükredip isyan etmedigimde v iyi bir insan olarak öldügümde Rabbim soracak bana ne istedigmi: "İşte o zaman cennette hamile olmayı isteyecegim, bütün duyguları tatmak isteyecegim acısıyla tatlısıyla zoruyla kolayıyla herşeyi... ve biliyorum ki ben cennette anne olacagım" demişti gözlerim dolmuştu ve neden hiç bu açıdan düşünmedim demiştim kendi kendime...
Not:Bu anlattıgım kişinin eşindek problemden dolayı çocuk sahibi olması imkansız! Hiç bir doktor tedavi önermemiş...
Bizler şanslıyız pek çok heycanı yaşadık en azından
Canım onlar soracak sende nasip degilmiş bu sefer olmadı diyeceksin, onlar 2 gün sonra unutacaklar ama sen unutamayacaksın...kimseye hesap vermek zorunda degilsin hiçbirisi seni anlamaz seni sadece eşin ve senle aynı yoldan geçenler anlar bunu hiç unutma ve söylenecek herşeye kulagını tıka...
bak sevinmen gereken çok güzel bişey 14 tane nurtopu gibi embriyo seni bekliyor...
benim 1 tane bile dondurulmusum yoksil baştan başlamam lazım herşeye...
benim iş yerimde benden 1 hafta önce hamile kalan bir arkadasım vardı sağ olsun iyidir hoştur(1 düşük,1 kürtaj,1 dış gebelik yaşamış) ama bak son hastane çıkısımda beni arıyor geçmiş olsun diye bir iki laflıyoruz zor geçti ayılırken aglamısım diyorum bana ne dese; çok agladın mı hangisi daha zordu uyanık kürtaj mı anestezili mi?
uyanıkta çok bagırdın mı??
Ya Allah'ım empati versin insanların yüreklerine aynı şeyi yaşamış olmasına ragmen böyle konusuyorsa insanlar demekki onların hiçbir sözlerini kale almayacagız!!!!!!!!!
Margaar;
Bak canım, hepimiz üzüntünü çok iyi anlıyoruz.. Gözlerimden yaşlar boşandı inan.. Kıyamam sana ben..
Herşeyde hayır vardır..
Lütfen olumlu yönlerinden bakalım yumurtlayabiliyorsun, eşinin de hiçbir sorunu yok, hem zaten tekrar aynı süreci yaşamayacaksın, dondurulmuş bir sürü bebişleriniz var, tekrar deneyeceksiniz.. Hem tekrar iğne de kullanmayacaksınız, Ladyy'nin de sonucu olumsuz çıkmıştı bak pazartesi tekrar transfer olacak.. Bu sefer olacak İnşallah..
Sadece sen değilsin ki testi olumsuz çıkan.. Bunda da bir hayır vardır canım.. Lütfen eşine sımsıkı sarıl, birbirinize destek olun olur mu.. O da üzülmesin..
Bak en iyi doktorun hastalarıyız, en iyi hastanede tedavi oluyoruz, tedavi olabilecek paramız var, sağlıklıyız, bizi seven eşlerimiz var.. Allah ÇÖZÜMSÜZ dertler vermesin.
Herşey yolundaydı ama bu sefer olmadı, bundan sonrakinde olacak İnşallah.. Biz anne olacağız canım.. Anne olmaktan da asla vazgeçmeyeceğiz..
kızlar yaaaaa çok üzgünüm beeennnnn.nedennnn nedennnnnolmadııııı?anne gibi hissetmiştim kendimi çok zormuş gerçekten çok zorrr
Canım arkadaşlarım
Bütün işlerimi hallettim ve hepimiz için dua edip bugün son kez size yazmak için geldim, fakat margaar'dan gelen kötü haberle çok üzüldüm.
Transferimden sonra kayınvalidemde kalıcam 3- 4 gün yazamayabilirim .Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Yokluğumda kendinize çok ama çok iyi bakın.
margaar canım seni çok iyi anlıyorum. ben de biliyorsun bir gün kala yaptırmış ve kötü haberi alıp, yıkılmıştım. Hatta acı gerçekle ben de bayise hemşirenin "ilaçları bırakın" dediğinde yüzleşmiştim aynen senin gibi. Senin haberin bana o anı yaşattı yeniden...
Ama öte yandan senin donmuş embriyolarının sayısı ve kalitesi rahat bir nefes almana yetecek kadar... dolayısıyla bir an evvel bu fikre alışıp, kendini yeni transfere hazırla canım. üstelik yanlış hatırlamıyorsam senin yaşın da daha küçük... yumurtaların gıcır gıcır... ben hem yaşlıyım, hem 2 hücreli ve az sayıda embriyom var, hem eşim ikiden fazla denemeye yanaşmıyor...
herşeyi bir yana bırakıp, şu anda asm'de seni bekleyen embriyolarını düşün ltf...
ayşegülcüm merhaba. yarın senden gelecek iyi haber bak hepimize moral olacak. inşallah istanbuldan ve gebzeden çığlıklar yükselecek... testin min süresi 1.5 saat diye biliyorum şimdiden hazırla canım kendini.
gündüz genelde çok yoğun çalışıyorum ama ben de yarın ne yapar eder ararım seni. kim bu diye şaşırmayasın :)
öpüyorum ve kızların güzel haberlerini bekliyorum ben de...
Gececiğim;
Margaarr 30 yaşında ve henüz yeni evli.. Yanlış hatırlmıyorsam 1,5 yıldır evliler.. Senin de dediğin gibi dondurulmuş embriyoları da kaliteli.. Bundan sonraki transferinde herşey yolunda gidecek inşallah..
Bu arada benim yaşlı arkadaşımm..Ne varmış yaşımızda ha?
çoooook şey var..... bir tutam beyaz saç, çokça deneyim, çokça endişe bir o kadar da umut :)
Canım arkadaşlarım
Bütün işlerimi hallettim ve hepimiz için dua edip bugün son kez size yazmak için geldim, fakat margaar'dan gelen kötü haberle çok üzüldüm.
Transferimden sonra kayınvalidemde kalıcam 3- 4 gün yazamayabilirim .Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Yokluğumda kendinize çok ama çok iyi bakın.
margaar canım seni çok iyi anlıyorum. ben de biliyorsun bir gün kala yaptırmış ve kötü haberi alıp, yıkılmıştım. Hatta acı gerçekle ben de bayise hemşirenin "ilaçları bırakın" dediğinde yüzleşmiştim aynen senin gibi. Senin haberin bana o anı yaşattı yeniden...
Ama öte yandan senin donmuş embriyolarının sayısı ve kalitesi rahat bir nefes almana yetecek kadar... dolayısıyla bir an evvel bu fikre alışıp, kendini yeni transfere hazırla canım. üstelik yanlış hatırlamıyorsam senin yaşın da daha küçük... yumurtaların gıcır gıcır... ben hem yaşlıyım, hem 2 hücreli ve az sayıda embriyom var, hem eşim ikiden fazla denemeye yanaşmıyor...
herşeyi bir yana bırakıp, şu anda asm'de seni bekleyen embriyolarını düşün ltf...
ayşegülcüm merhaba. yarın senden gelecek iyi haber bak hepimize moral olacak. inşallah istanbuldan ve gebzeden çığlıklar yükselecek... testin min süresi 1.5 saat diye biliyorum şimdiden hazırla canım kendini.
gündüz genelde çok yoğun çalışıyorum ama ben de yarın ne yapar eder ararım seni. kim bu diye şaşırmayasın :)
öpüyorum ve kızların güzel haberlerini bekliyorum ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?