Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sizlerede tatlı rüyalar ... Ayşegül uyku tutmuyor değilmi.. yatınca gelir hadi yat canım. dinlen yarın için enerji depola.ne güzel pozitif geldin bu ana kadar bizlerede nasıl moral oldun şimdiye kadar.hadi bakalım yarın da aynı şekilde dimdik sakin... tut hastanenin yolunu sonrada müjdeyi bizimle paylaş. her zaman pozitif kal canım emi sonuç ne olursa olsun. hiç moral bozmak yok. uyu dinlen artık.

Misafirimiz geldi ya canım, biraz laflıyoruz, bir saate yatarız herhalde.. (İyi oldu vakit geçiyor böylelikle)
Ailecek moralimiz de gayet iyi sayılır canım.. Hayırlısı.. Herşey güzel olacak inşallah.
Asıl sen yatt.. Sabah işe gideceksinnnaniknanik

senin kaç gündü iğnelerin?

Şimdi baktım formuma canım, 7 Mayısta ilk puregonumu olmuşum, 16 Mayısta da son iğnem, 17 Mayıs çatlatma, 18 Mayıs boş ve 19 Mayıs OPU (Yumurta toplama)
Yani on gün puregon ve (son beş günü orgalutran)
Onbirinci gün de çatlatma.

Geshenk;
Öpüyorum tatlım seni.. Ben pcyi kapatıyorum artık.. Kiraz ve sohbet faslımızı bitirdikten sonra cuuup yatakk..

benim neden 9 günde bitti acaba.. genelde10 gün sürüyor herkesin. 5 günde cetrodite var yarın o da son. yumurtanın çatlamasını önlesin diye. farklı markalar kullanmışız ilaçları seninle. bir tek ovitrelle aynı galiba.

ah tamam şimdi gördüm canım tamam iyi geceler ben oturuyorsun daha diye yazdım. şarjım bitti az evvel laptopun hemen koştum açtım masa bilg. o arada vakit geçti.

geshenk canım sen benim gibi gonalf kullandın galiba, benimde tedav, süreci daha uzun sürmüştü tamammen yumurtaların kalitesi etkiliyor bu durumun senle ilgisi yok ok??öptüm

..............................................................................................................................
ayşegülcügüm gitmeden girermisin bilmiyorum test uuzun süren bişey degil ilkini benim arkadasımın eşi 45 dakika olmadan vermişti:) sen mümkün oldugunca sıkıstı kanı alanlar

Utkumm;
Günaydın canım, gitmeden bi gireyim dedim.. Tamam kan alanları sıkıştırcazzsırnaşık şey

Günaydın Kızlarrr;
Biz erkenden uyandık keyifli keyifli kahvaltımızı yaptık.. Sanırım 10 dakikaya çıkmış olacağız.. (Eşim tuvaletten çıkabilirsesırnaşık şey)
Lütfen merak etmeyin, sonucu alır almaz haber vereceğim..
Hepinizi çoookk öpüyorum..

Utkumm;
Günaydın canım, gitmeden bi gireyim dedim.. Tamam kan alanları sıkıştırcazzsırnaşık şey

Yahu şuu gülümsemeler çıkmıyor yaaa sinir oluyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Insallah yaa. Bende merakla bekliyorum.

Yaa kizlar bizim isyerinde kk engelleniyor, yani siteye giris problem. Bende elimde iphone bidik bidik ugrasiyorum.
Haa bu arada facebook da problem yok nedense
Bende bu duruma sinir oluyorum

gunaydın herkeze,
bugun guzel haberlerle sevinecegimiz bi gun olacak insallah
hadi aysegulcum sevindir bizi
ben yerimde duramıyorum zaman gecmiyor sanki aysegul nasıl heyecanlıdır kimbilir..
utkumm, lady siz nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…