..............................................................................................................................
ayşegülcügüm gitmeden girermisin bilmiyorum test uuzun süren bişey degil ilkini benim arkadasımın eşi 45 dakika olmadan vermişti:) sen mümkün oldugunca sıkıstı kanı alanlar
1 saattir yazılanları okuyorum, pembe pembe görüyorum artık her yanı... haberler de öyleydi margaar'ı okuyunca kadarama ondan gelen haberler de bence kara değil, daha çok gri. çünkü şu an hastanedeki embriyoları haberin parlak ve beyaz tarafı....
mystryy canım sana iyi yolculuklar. çok kısa gidiyormuşsunuz zaten. bu değişiklik dilerim sana çok iyi gelir...
speedy lady hoşgeldin. gelirgelmez de aydın beyde almışsın soluğu.. bravo sana...
utkum sen ne duygusalsın böyle canım benim yaa.. burada birlikte sevinip, birlikte üzülüyoruz ama sen ne yap et kendini toparla. hadi olmadı kendini bırak bir yana eşin için toparlan. bak bedenin bunu başarmak üzere, dilerim en kısa sürede ruhun da toparlanır... (liste için teşekkürler bu arada)
geshenk'cim hani şu meslek hanesinde memur yazıyor senin, onun önüne bir "telaşe" sözcüğü eklense olacak sanki. telaşlı prensesimiz herşey yolunda hepimiz bir sürü iğne arasında bir gece dinlendik. şimdi sıra sende...
umutcum senin hapların bitişi ne zaman?
impression sen nasılsın?
güneşin annesi görkem dr ve ikiz oğlanlarımızın annesi sancuxumuz nasıllar?
oscar wilde "kadınlar şanslarını dener, erkekler riski göze alır" demiş. biz şansı deneyen ve çoğaltan bir avuç kadın olarak umudumuzu asla kaybetmemliyiz değil mi?
selam, sevgi herkese...
ben laptopu mutfaga aldım:) bi yandan kahvaltı bi yandan sizler
Kizlar aslinda iyiyim ama 3-4 gundur hep sikintili ruyalar goruyorum. Bu gece sayikladim, bende farkindayim. Burada uyumak istemiyorum diye. Oda ustume ustume geldi, kalkip gitmeye calistim ama sonra esim tuttu elimi ve yatak odamiz da oldugumu anladim
Aksam erkenden yatiyorum ama sabahlari uyanamiyorum 2 gundur servisi bekletiyorum
Isin kotu yani, ruyalara cok inanirim. Dua edip yatiyorum kac gundur ama durum Boyle .
Insallah bu sikintili haller sadece ruyalarda kalir.
ben laptopu mutfaga aldım:) bi yandan kahvaltı bi yandan sizler
Umut cum sende insulin rezistansimi var?
utkumm listeyi guncellemissin ellerine saglık canım ama benim 2.denemem bu
Kizlar aslinda iyiyim ama 3-4 gundur hep sikintili ruyalar goruyorum. Bu gece sayikladim, bende farkindayim. Burada uyumak istemiyorum diye. Oda ustume ustume geldi, kalkip gitmeye calistim ama sonra esim tuttu elimi ve yatak odamiz da oldugumu anladim
Aksam erkenden yatiyorum ama sabahlari uyanamiyorum 2 gundur servisi bekletiyorum
Isin kotu yani, ruyalara cok inanirim. Dua edip yatiyorum kac gundur ama durum Boyle .
Insallah bu sikintili haller sadece ruyalarda kalir.
birinci tedavini nerde oldun canım ve sonuç ne oldu?
kızlar bu arada birisi vardı 2. bebek için IVF yaptıran o kimdi?
günaydın kızlarr nasılsınız
heyecanlıyız canım sen nasılsın? 11 de verirlerse sonucu son 20 dk :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?