Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

utkumm listeyi guncellemissin ellerine saglık canım ama benim 2.denemem bu

merhaba (g)ececim nasılsın? benim 1.kutu bitti bugun kırmızıları gordum yarın 2.kutuya baslayacagım 24 haziranda 2.kutu bitecek daha coook var

Kizlar aslinda iyiyim ama 3-4 gundur hep sikintili ruyalar goruyorum. Bu gece sayikladim, bende farkindayim. Burada uyumak istemiyorum diye. Oda ustume ustume geldi, kalkip gitmeye calistim ama sonra esim tuttu elimi ve yatak odamiz da oldugumu anladim
Aksam erkenden yatiyorum ama sabahlari uyanamiyorum 2 gundur servisi bekletiyorum
Isin kotu yani, ruyalara cok inanirim. Dua edip yatiyorum kac gundur ama durum Boyle .
Insallah bu sikintili haller sadece ruyalarda kalir.

canım bu hal sıcaklardan diyelim sıcaklara yoralım bi de tasınma durumları, yorgunluk, surekli seyahatler,.. yıprandın simdi dinlendikce de acısı cıkıyor bence vucudun belliki hala yorgun sabahları uyanamadıgına gore lutfen aklına kotu seyler getirme, kotuleri cagırma hersey guzel olacak yeni ev, guzel bi dinlenme sureci ve sonunda guzel bebisler seni bekliyor olacak bunları dusun opuyorumnanaktan

evelki gece bende çok kötü rüyalar gördüm o kadar korkmuşumki sabah uyanıp yatağımda olduğumu ve yanımda da eşimi görünce ne kadar sevindim anlatamam yani ooohh be rüyaymış şükür dedim. Halbuki kafam o kadar rahat ki hiç olmadığı kadar hani kafama takıyorum bilinçaltım desem tam da şu teadvi aşamasında yani transfere az kala bu tip rüyalar benide çok tedirgin etti açıkçası. inşallah kötü şeylerin habercisi değildir bunlar ladybird.. tersi çıkar diye yorumlayalım biz olurmu..

Ayşegül den henüz haber yok. erken vermezlermi acep birazcık sonucu :))

margaarın test sonucuna ben de üzüldüm, insan ne büyük umutlarla girişiyor bu işe, üzülmemek elde değil, ama zaman herşeyin ilacı, allah umutlarımızı tüketmesin hiç bir zaman..

ayşegülden haber gelmedi değil mi, çok az zaman kaldı sonucun gelmesine sanırım...

hemen hemen herkes burada oh oh maşallah az evvel görkem de vardı.. galiba herkes heyacanla bekliyor Ayşegülü... valla dayanamıyorum arayacam ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…