hemen hemen herkes burada oh oh maşallah az evvel görkem de vardı.. galiba herkes heyacanla bekliyor Ayşegülü... valla dayanamıyorum arayacam ben...
Kizlar aslinda iyiyim ama 3-4 gundur hep sikintili ruyalar goruyorum. Bu gece sayikladim, bende farkindayim. Burada uyumak istemiyorum diye. Oda ustume ustume geldi, kalkip gitmeye calistim ama sonra esim tuttu elimi ve yatak odamiz da oldugumu anladim
Aksam erkenden yatiyorum ama sabahlari uyanamiyorum 2 gundur servisi bekletiyorum
Isin kotu yani, ruyalara cok inanirim. Dua edip yatiyorum kac gundur ama durum Boyle .
Insallah bu sikintili haller sadece ruyalarda kalir.
Canım sana kocaman bir
bu kısa zamanda ne kadar yoruldun farkında degilsin galiba ama biz farkındayız, kendine haksızlık etme gördügün rüyalar tamamen sıcakların ve yorgunlugun etkisi hem dur daha yeni başlıyor maratonun:))
ayşegülden güzel haber 351 pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffff prensesler geliyor galibahihoyyyt
:CüvCüv: :CüvCüv:
Canım sana kocaman bir
bu kısa zamanda ne kadar yoruldun farkında degilsin galiba ama biz farkındayız, kendine haksızlık etme gördügün rüyalar tamamen sıcakların ve yorgunlugun etkisi hem dur daha yeni başlıyor maratonun:))
Canım sana kocaman bir
ay valla heyecandan işte yazacağıma işye yazmışım... kaydirigubbakcemile2 sesi çok neşeliydi. çoook sevindim bende. biliyordum zaten... biraz sonra çoluk çocuk gelip yazarlar bizzat kendileri de zaten. :sm_cool: bugünün en güzel haberini aldık tamamdır.süper bir gün buuuuuuu... :1hug: darısı bizlerin başına kızlar. valla yerimde duramıyorum iş yerindekiler bana garip garip bakıyor :roflol:kaydirigubbakcemile3
Yaa haklisin bakalim bu sefer finish cizgisini gorebilcekmiyim
Gecen hafta avusturya donusu ucakta kalp doktoruma rastladim :) o da biliyor benim halimi. Yanimdakiler anlamasin diye soyle yoneltti soruyu "evi kiraya verdin mi?" cok hosuma gitti bu tabir. Simdi pazartesi kiracilar eve gelecek ve 2 haftalik deneme suresi sonunda begenirlerse 8 aylik bir sozlesme yapacagiz :))a.s
inşallah ladybird, derinden bir inşaallhhhh, bu sefer yarı yolda kalmayalım hiçbirimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?