Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Canım sana kocaman bir
bu kısa zamanda ne kadar yoruldun farkında degilsin galiba ama biz farkındayız, kendine haksızlık etme gördügün rüyalar tamamen sıcakların ve yorgunlugun etkisi hem dur daha yeni başlıyor maratonun:))

rüyaları her zaman hayra yormak gerekirmiş, herşey güzel olsun inşallah...

impression kesinlikle katılıyorum sana,
hastane çıkışında bende hep üniversitedeki sınavlarımla ugrastım durdum demekki bilinç altımdaki en stresli dönemler birbirine karıştı diye yorumlamıstım:))hergün mü sınava geç kalınır ayyyy yıllardır sınav falan görmez olmuştum

ayşegülden güzel haber 351 pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffff prensesler geliyor galibahihoyyyt
:CüvCüv: :CüvCüv:
seni ve eşini tebrik ederim canım herşey yolunda gider inşaallah, Allah' a emanet olun hepiniz...Öptüm seni kocaman

Son düzenleme:
margarın sonucuna ben de cok uzuldum ama yapacak bisey yok malesef biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya calısıyoruz en iyi doktora teslim ettik kendimizi gerisi takdiri ilahi demekki zamanı gelmemis bi dahakine olacak insallah olana kadar pes etmek yok bu yola girdik bi kere..

oleyyyy, çoook sevindimmm, herhalde ikizdir di mi, sonuç baya yüksek..ne güzel oldu bu yaaa, tüylerim diken diken oldu valla...

Yaa haklisin bakalim bu sefer finish cizgisini gorebilcekmiyim

Gecen hafta avusturya donusu ucakta kalp doktoruma rastladim :) o da biliyor benim halimi. Yanimdakiler anlamasin diye soyle yoneltti soruyu "evi kiraya verdin mi?" cok hosuma gitti bu tabir. Simdi pazartesi kiracilar eve gelecek ve 2 haftalik deneme suresi sonunda begenirlerse 8 aylik bir sozlesme yapacagiz :))a.s

ay valla heyecandan işte yazacağıma işye yazmışım... kaydirigubbakcemile2 sesi çok neşeliydi. çoook sevindim bende. biliyordum zaten... biraz sonra çoluk çocuk gelip yazarlar bizzat kendileri de zaten. :sm_cool: bugünün en güzel haberini aldık tamamdır.süper bir gün buuuuuuu... :1hug: darısı bizlerin başına kızlar. valla yerimde duramıyorum iş yerindekiler bana garip garip bakıyor :roflol: kaydirigubbakcemile3

:)))

gerçekten de süper bir haber oldu, Allah tamamına erdirsin.. Darısı hepimizin başına inşallah...

Ayy ben yazana kadar bu iphonedan sonuc gelmis.
Cok guzel cookk guzel masallah masallah.
Kizlarimiz geliyor.
Aysegul'cum tebrik ederim. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Masallah masallah nazar degmesin hic bi zaman.

inşallah ladybird, derinden bir inşaallhhhh, bu sefer yarı yolda kalmayalım hiçbirimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…