:)) kalmiycaz canim, sonuna kadar gidecegiz.
ay valla heyecandan işte yazacağıma işye yazmışım... kaydirigubbakcemile2 sesi çok neşeliydi. çoook sevindim bende. biliyordum zaten... biraz sonra çoluk çocuk gelip yazarlar bizzat kendileri de zaten. :sm_cool: bugünün en güzel haberini aldık tamamdır.süper bir gün buuuuuuu... :1hug: darısı bizlerin başına kızlar. valla yerimde duramıyorum iş yerindekiler bana garip garip bakıyor :roflol:kaydirigubbakcemile3
kızlar ben bu güzel haberi aldım daha evde durmam gezmeye gidiyorum zaten haftaya işbaşı yapıcam beni kimse tutamaz by şimdilik:)
Selam kızlar......
Ayşegül'ün sonucu pozitif çıkmış çok sevindim gözlerim doldu.
Zaten belliydi pozitif çıkacağı o kadar çok inandıki aksini hiç düşünmedi.
Maşallah bebeklerine sımsıkı tutunmuşlar annelerine.
Kimbilir Ayşegül nasıldır şu an, havalarda uçuyordur kesin.
Değere bakılırsa büyük ihtimalle ikiz gibi görünüyor.
1 saattir yazılanları okuyorum, pembe pembe görüyorum artık her yanı... haberler de öyleydi margaar'ı okuyunca kadarama ondan gelen haberler de bence kara değil, daha çok gri. çünkü şu an hastanedeki embriyoları haberin parlak ve beyaz tarafı....
güneşin annesi görkem dr ve ikiz oğlanlarımızın annesi sancuxumuz nasıllar?
oscar wilde "kadınlar şanslarını dener, erkekler riski göze alır" demiş. biz şansı deneyen ve çoğaltan bir avuç kadın olarak umudumuzu asla kaybetmemliyiz değil mi?
selam, sevgi herkese...
Bosver bebemm istekileri
Bende elde tlf bana da is yapmiyorum diye bakiyolardir, hahahh wc ye kactim sirita sirita size yazmak icin :))
Elimden gelse ley ley ley ley halay cekicem :))))
selam sancux,
ne kadar doğru aslında pozitif olup , pozitif düşünebilmek herşeyi..
güzel bakan güzel görürmüş, biraz rahatlayıp, hep olumlu olmaya çalışmak gerekiyor..
bence de ikiz gibi görünüyor, hayırlısı, sağlıkla inşallah ...
kızlaar Allah ayşegülden razı olsun nasılda güzel moral oldu hepimize inşallah hepimiz sonuna kadar gidicez kucağımıza alıcaz bebeklerimizi yok yarı yolda kalmak falan artık neymiiş pozitif düşünücez hep karamsarlık yok hiç herşeyin çaresi var bunu unutmıycaz ve çağırıcaz tüm güzellikleri.
laydcim canım senin kirazılar eve bayılıcak yerleşicekler sapasağlam, grapescim sende bizi sevinçten deli ediceksin.
margar canım çok üzüldüm keşke bir süre daha beklemek zorunda kalmasaydık ama olsun herşeyde bir hayır var sende donmuşlarla laydcim gibi hamile kalıcaksın inşallaaahhh...
Mystry canım sen Kıbrıs ta değil misin. Aklın bizde kaldı :)
yaa hadii gelsin ayşegül aramızaaa tekrar aramak istiyorum yok yok aramıyım kocasıyla doya doya sevinsinler
sizlerin yazdıklarını okuyunca moralim daha iyi oluyor.allah razı olsun sizlerden evet çok üzgünüm bütün gece nerede hata yaptığımı düşündüm hep uyuyamadım.aydın bey aradı sabah hemen bu ay polip ameliyatı olacağımı ve temmuzda dondurulmuşlardan deneyeceğimizi söyledi.beni rahatlattı sağolsun.bi baba gibi gördüm oan kendisini.bu yolda yanlız değilim onu anladım sizlerin yanında gerçekten çok teşekkür ederim kızlar hepinize.....
ayşegül canım gerçekten çok mutlu oldum senin için.işallah hamileliğin boyunca herşey böyle yolunda gider.üzüntüm biraz olsun hafifledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?