Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar ben bu güzel haberi aldım daha evde durmam gezmeye gidiyorum zaten haftaya işbaşı yapıcam beni kimse tutamaz by şimdilik:)

Selam kızlar......
Ayşegül'ün sonucu pozitif çıkmış çok sevindim gözlerim doldu.
Zaten belliydi pozitif çıkacağı o kadar çok inandıki aksini hiç düşünmedi.
Maşallah bebeklerine sımsıkı tutunmuşlar annelerine.
Kimbilir Ayşegül nasıldır şu an, havalarda uçuyordur kesin.
Değere bakılırsa büyük ihtimalle ikiz gibi görünüyor.

Bosver bebemm istekileri
Bende elde tlf bana da is yapmiyorum diye bakiyolardir, hahahh wc ye kactim sirita sirita size yazmak icin :))

Elimden gelse ley ley ley ley halay cekicem :))))

ayyyyy nasıl heyecanlandım ben yaaaaa.... kendimde olsa bayılmam inşallah... sanki beni şu an gören kendim hamileyim sanır... o kadar sevindim o kadar yani..opuyorumnanaktan

selam sancux,

ne kadar doğru aslında pozitif olup , pozitif düşünebilmek herşeyi..

güzel bakan güzel görürmüş, biraz rahatlayıp, hep olumlu olmaya çalışmak gerekiyor..

bence de ikiz gibi görünüyor, hayırlısı, sağlıkla inşallah ...

İyiyim canım sizlerin sevinçli haberleri okuyunca daha da iyi oluyorum. Bazen duygulanıyorum ağlıyorum bazen gülüyorum pek bir duygusallaştım:)

Sende özletme kendini sık sık yaz. Merak ediyoruz sonra.

kızlaar Allah ayşegülden razı olsun nasılda güzel moral oldu hepimize inşallah hepimiz sonuna kadar gidicez kucağımıza alıcaz bebeklerimizi yok yarı yolda kalmak falan artık neymiiş pozitif düşünücez hep karamsarlık yok hiç herşeyin çaresi var bunu unutmıycaz ve çağırıcaz tüm güzellikleri.

laydcim canım senin kirazılar eve bayılıcak yerleşicekler sapasağlam, grapescim sende bizi sevinçten deli ediceksin.

margar canım çok üzüldüm keşke bir süre daha beklemek zorunda kalmasaydık ama olsun herşeyde bir hayır var sende donmuşlarla laydcim gibi hamile kalıcaksın inşallaaahhh...

Selam canım...
Aslında herkes pozitif düşünmek ister ama bazen çok zor olabiliyor şartlar insanı aksine itebiliyor.
Ama inadına herşeye rağmen pozitif olmak gerekiyor bu hayatta.

Mystry canım sen Kıbrıs ta değil misin. Aklın bizde kaldı :)

Sizlerin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla margar ın sonucu negatif çıkmış.
Şu an çok üzgünsün tahmin edebiliyorum hepimiz yaşadık bu duyguları hem de her ay tabi bu biraz daha farklı verilen çok büyük emekler var.

Ama bunu bir son değil bir başlangıç olarak düşünmek lazım. Demekki transfer edilen embriyolar değil şu an buzlukta bekleyen embriyolardan biri margarcığımın bebeği olacakmış, onun ömrü varmış ve sabırsızlıkla annesine kavuşmayı bekliyor.
Umarım canım bir an önce toparlanıp yepyeni umutlar ile dondurulmuşlarınla yoluna devam edersin.
Sevgiler

sizlerin yazdıklarını okuyunca moralim daha iyi oluyor.allah razı olsun sizlerden evet çok üzgünüm bütün gece nerede hata yaptığımı düşündüm hep uyuyamadım.aydın bey aradı sabah hemen bu ay polip ameliyatı olacağımı ve temmuzda dondurulmuşlardan deneyeceğimizi söyledi.beni rahatlattı sağolsun.bi baba gibi gördüm oan kendisini.bu yolda yanlız değilim onu anladım sizlerin yanında gerçekten çok teşekkür ederim kızlar hepinize.....
ayşegül canım gerçekten çok mutlu oldum senin için.işallah hamileliğin boyunca herşey böyle yolunda gider.üzüntüm biraz olsun hafifledi

yaa hadii gelsin ayşegül aramızaaa tekrar aramak istiyorum yok yok aramıyım kocasıyla doya doya sevinsinler

ewet ewet hadi Aysegul gel.
Yaa yanina gelip simsiki sarilmak istiyorum hehehhh
Grapes nasil ondan da haber verirsin bize. Ona da moral olacak senin guzel haberin.

Cts de katlana katlana buyuyecek kizlarin.

Yaa bu arada erkek olursa ilerde alinir bak bu bizim kiz diye gosterdigimiz sevgiye hahahh :))) :ecrin_bebek:

Canım Arkadaşlarım;
Hepinize kocamaaan sevgilerimi , öpücüklerimi gönderiyorum, hepinize sımsıkı sarılıyorum.
Dualarınız, desteğiniz için binlerce teşekkürler..

Margaar'cim senin kiraci bura bana dar demis ben evimi poliple paylasmam ben bi tanesi olmaliyim buranin demis. Aydin bey polipi cikarsin hemen kiraci bulacaksin cnm
Her iste bir hayir vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…