Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

transfer öncesindeki akşam insanın duygualrı karışabiliyor aslında, acaba ne olacak nasıl olacak filan diye.. sonra heyecanla test gününü bekleyiş, her aşaması ayrı bir heyecan bunun yaa..

transfer öncesindeki akşam insanın duygualrı karışabiliyor aslında, acaba ne olacak nasıl olacak filan diye.. sonra heyecanla test gününü bekleyiş, her aşaması ayrı bir heyecan bunun yaa..

merhabalar iş yerindeyim
kızlar bizim binada benim durumu duymayan kalmamıs herkes bu ilk denememiydi bi dahakine olur diyor:))))))))))))))))))))))))))
hadi bizim büro neysede diger kurumlar nerden haber aldı bilemiyorum? Umrumda da degil gerçi iyi niyetli olduklarını düşünüyorum..
iş yerindeki kendi iş arkadaslarımın tavırları gayet güzel Allah'tan herşeyin hayırlısı...

ladybird canım sana bol şans diliyorum dilerim yavrularına kavusmussundur ve kocaman bir ömür boyu hep beraber olursunuz baba, anne ve ufaklıklar olarak...

merhaba utkumm, hayırlı olsun , işe dönüş nasıl geldi :)

aslında oyalanıyor insan , daha iyi oluyor...

Ah canım benim bilmem miii... 14 yıllık kamu kurumu tecrübem var.. Kamu kurumunda çalışanlar başka yerde çalışanlara benzemezler kaydirigubbakcemile3 Dakikasında duyulur herşey...
Ammaaaa arkadaşlarının tavırlarınn iyi olduğuna sevindim canım.. Onların da dedikleri gibi İNŞALLAH bir dahakine herşey yolunda gidecek canım..
Hadi mesainin bitmesine az kaldı.. :dance:

merhaba kızlar,
bugün olanları anlatayım kısaca.
sabah 8:30 gibi kalktık, ben önce banyo yaptım, bi kaç gün yapmıycam yaa temiz olayım dedim...
sonra eşim kahvaltıyı hazırladı, annem de geldi 9:30 gibi. hava yağmurlu diye pimpirikli eşim erkenden çıkalım dedi.. yollar kalabalık olur geç kalmayalım diye 10 gibi çıktık yola.. 10:30'da hastanedeydik. yollar boştu kısacası.
Aydın bey uğradı yanımıza, erken gelmişsiniz saat 12'ye doğru alacağız sizi dedi.. ben sadece sırıttım :)
embriyolarımızı çözmeye başlamışlar ama daha durum değerlendirmesi yapılmamış.
aydın bey başka hastaları için gitti biz üçümüz kaldık bölmemizde. eşim ve annem bana su iç deyip durdular ben daha erken, içmiycem dedim. annecim sanıyorduki normal zaman gibi su içicem, anneme anlattım, anne suyu içiyorsun ama boşaltmaya gitmiyorsun, o nedenle daha erken :) sonra ısrar etmekten vazgeçti. geçen sefer canım çok yanmıştı, 4-5 kez gidip ufak ufak boşaltmıştım mesanemi ama doluluğundan yürüyemez ve sancı içinde kıvranır halde olmuştu transferim. normalde en az 1-1,5 lt su için diyorlar ya, ben bugün 0,75lt den fazla içmedim ve işlemden 20 dk önce bitirdim su içme kısmını. iyiki de öyle yapmışım :))
saat 11 gibi ayşegül'cüm aradı, transfer oldumu nasılsın diye sormak için. ama henüz bize bilgi vermemişlerdi. 11:30'da da serap hemşire geldi, işlem sonrası ilaç kullanımları hakkında bilgi verdi, kanama olursa jeli bırakıp iğneye dönmek gerekiyormuş, o nedenle iğne reçetesi de yazdı. gerçi annem iğne yapabiliyor hatta çocukken bizim tüm iğnelerimizi annem yapmıştır, ama genede olsun istedim reçete..11:45 gibi Aydın bey ufuk beyle birlikte geldi. 3 dondurulmuş embriyomun üçü de çözülme işleminden sonra yaşıyorlarmış. dondurulmuş olanlar erken blastosist evresindeydiler. ben tabi endişeyle sordum, bunlar erken evredeler, daha gelişkin olanı yaşamadı bunların yaşama şansı ne olur diye.. Aydın bey ise her zaman erken gelişim gösteren embriyonun sağlıklı embriyo olmadığını söyledi, arkadan takip eden embriyolar da sağlıklı bir yaşama şansı bulabiliyorlarmış. biraz daha içim rahat giyinip pardon soyunup :) yastığımla birlikte transfer odasına gittik.

orda da dilek hemşire beni güzelce yatağa yerleştirdi. karnıma jeli döküp mesanenin doluluğunu kontrol etti, gayet uygun bulunmuş. sonra bana ekranda görülenleri anlattı, işte şu mesane, bu rahim, şurası rahim zarı vs, güzelce gösterdi bana. sonra serap hemşire geldi, tekrar kontrol etti mesanenin şişkinlik durumunu veeee aydın bey geldi :))) malum aleti yerleştirip, vajinanın sterilizasyonunu yaptı, yan odadan ufuk bey kataterle geldi. bende ekrandan kataterin gelişini, rahim içinde ilerleyişini hatta küçücük bir top şeklinde rahme bırakılışını izledim, elimle ekrana dokunarak takip ettim bebişimi..
:)) gerçekten çok rahat ve çok güzel geçti bu sefer. içimden dedimki, güzel başladı ve hep böyle güzel gidecek bu sefer
sonra rahatsızlık verici cihaz gevşetildi, yan odadan ufuk beyin katater temiz haberi gelincede tamamen çıkarıldı :))
herkes çıktı, serap ve dilek hemşireyle kaldım odada, yatağım geldi, kayarak yatağıma geçtim ve bölmeme gittik, geçen sefer sürgüye de yapamamış ve ilk yarım saati gene inleyerek geçirmiştim bölmede, bu sefer gelen sürgüyü kullanabildim,
kısacası çok rahat oldu yaaa... hepinizin duaları için teşekkür ederim :)))) kesinlikle işe yaradı.
birr saat kadar yattım ve saat 13:30'da çıkıp hastaneden eve geldik. gece de geç yattığım için yorgun ve uykusuz hissediyordum biraz uyudum, uyandım bir şeyler yedim ve şimdi sizlere yazıyorum.

bir kaç gün seyrek seyrek girerim nete. eşim görürse kızar şimdi bana
hepinizi çok öpüyorum,
görüşürüz.

Ladybird canım transferinin rahat geçmesine çok sevindim.
Dediğin gibi herşey yolunda gitmiş bu bir işaret sonuda güzel olacak kesin.
Seni çok öpüyorum..............

utkumm, canım iş yerinde ilk günün güzel geçiyor sanırım, arkadaşlarının anlayışlı olduğunu yazmışsın.
duysun diğer bölümleerde boşver, ona göre dikkat ederler laflarına...
senin ağrıların, tansiyonun vs tamamen düzeldi değil mi?
öpüyorum, görüşürüz.

Ladybird demekki embriyoların güçlülermişki çözüldükten sonra da yaşıyorlardı.
Diğer 2 embriyo tekrar dondurulmuyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…