Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

çok sevindim güzel ve rahat geçtiğine ladycim.... inşallah hep böyle devam etsin sonuna kadar... eşini kızdırma o zaman, kendine ve bebişlerine dikkat et ...

beni hala aramadılar yaa. acaba sorunmu var bilmiyorumkismile biraz daha geçsin olmazsa ben arayım diyorum.

benimle uğraşıyorlardı, araya girdim yaa, ondan arayamaışlardır sempatiksalakcinni lülülülülülü :dance:

herşey yolundadır merak etme :1hug: opuyorumnanaktan

çok sevindim güzel ve rahat geçtiğine ladycim.... inşallah hep böyle devam etsin sonuna kadar... eşini kızdırma o zaman, kendine ve bebişlerine dikkat et ...

edicem canım, bol bol dinlenicem bu sefer, 5 günlük rapor aldım, haftaya bi 5 gün daha alıp test gününe kadar yatıcam evde...

sen nasılsın? neler yapıyorsun?

Beni de az evvel Aydın Hoca aradı, bebeğim için genetik tanı istemiştik, sonucu çıkmış.. Bir tane X kromozomu eksikmiş, ve çok rastlanılan bir düşük sebebi dedi, bir dahaki sefere embriyo üzerinde genetik tanı yapıp yapmama konusnu karşılklı konuşuruz dedi.. yine gözlerim doldu , yüreğim sızladı.. (

edicem canım, bol bol dinlenicem bu sefer, 5 günlük rapor aldım, haftaya bi 5 gün daha alıp test gününe kadar yatıcam evde...

sen nasılsın? neler yapıyorsun?

bol bol yat, dinlen boşver, yatmanın çok bir etkisi yok dense de, en güzeli stressiz bir şekilde dinlenmek, sakin sakin ve mutlu umut dolu beklemek...

Ladyyciğimm ;
Oleyy oleyyy, herşey yolunda :)))) Şimdi artık kıpırdamadan yatma zamanıı :) Ay çok sevindim vallahi.. Yazmadın bir türlü, bir yandan merak ediyorum, bir yandan uyuyor olabileceğini düşünüyorum.. Neyseee herşey güzelll.. lay lay loommm

vanilya'cım, transferden önce okudum mesajını, çok haklısın.. bende kendimi olayların akışına bırakıyorum artık, Allah'ım o noktanın gelişip bir insan olmasını isterse eğer olacaktır. bu sefer hayırlısıyla olacak inşallah.. duaların için de teşekkür ederim.
a.s. :1hug: opuyorumnanaktan

Şişşştttt canımmm.. Yüreğin sızlamaz mı? Bizim bile buradan sızlıyor canım.. Yapma lütfen.. Hiç kolay değilll biliyorum ama bir an evvel toparlanmak gerek.. Hadi güzelimm

ben genetik tanı konusunu görüştüğümde bana benim için çok erken olduğunu söylemişti. seninle de senin özelinde durumu görüşecektir. ama sonuçta görünen o ki, sağlıklı olmayınca hayat bir şekilde eliyor biz ne kadar korumaya kalksak da..

senin dondurulmuş embriyon var mı peki? ne zaman görüşeceksin aydın beyle?

ıphone'dan yazmak istemedim, uzun uzun anlatmak istedim, sonra seni arayıp telefonda mı söylesem diye düşündüm, belki uyuyorsundur diye ben de rahatsız etmek istemedim.

eve gelince de hemen yatıverdim.. merakta bıraktım sizleri :kedi:

Olsun canım benim, siz iyi olun da :CüvCüv: , ben yeterki merakta kalayım :)

Şişşştttt canımmm.. Yüreğin sızlamaz mı? Bizim bile buradan sızlıyor canım.. Yapma lütfen.. Hiç kolay değilll biliyorum ama bir an evvel toparlanmak gerek.. Hadi güzelimm

insan güçlü olmaya çalışsa da o kadar zorlanıyor ki bazenn.. hayırlısı böyleymiş demek ki, ne gelir elden...

evet maalesef yapacak bir şey yok işte, oysa ki ne güzel de gidiyordu.. her zaman hepimize hayırlısını nasip etsin allahım...

evet var benim de, bir dahaki sefere bunalrı kullanırız demişti aydın hoca, ilk adetimi olduktan sonra randevu alıcam.. adet tarihine göre belli olacak yani...kürtajdan sonra 30-40 arasında değişiyormuş bu süre..

canım benimm, sızlamıştır tabi... çok haklısın.. ama ilerde unutacaksın bu günleri güzel yavrularına sarıldığında... :1hug:
biliyor musun insanlar hep kötü anları unuturmuş, iyi anları hatırlarmış.. biz de hep iyileri hatırlıycaz.. bundan sonra da sadece iyi anlar olsun hayatımızda.. olumunekankayizsmile

inşallah ladycimm inşallah, duamız hep bu yönde...

inşallah ladycimm inşallah, duamız hep bu yönde...

İnşallah canım arkadaşlarım... İnşallah

yok yok merakta bırakmıycam bundan sonra..
sen nasılsın, sancılar devam ediyor mu?
en çok yağmur kurtköye, sabiha gökçen tarafına yağmış..
nasıl orda durumlar?

Ara ara minik minik hissediyorum, eğer ayakta hissettiysem koşa koşa gidip hemen uzanıyorum, 1 saat kalkmıyorum , ama yatarken hissettiysem hiiçç kalkmıyorumm sırnaşık şeysırnaşık şey
Dünden bu yana hiç durmadı canım.. Bazen hızlı bazen uslu uslu yağdı.. Gece sabaha kadar şimşekler çaktı.. Hatta bir tanesinde eşim de ben de ikimiz de fırladık yataktan bomba patladı sandık.eyvahedigeldismile
Haber hiç seyretmedim muhtemeler bir çok yerde baskınlar olmuştur..
Biz iyiyiz güzel güzel yağmuru seyrediyoruz Şerbetle.. O da üşüyor, battaniye üzerimde diye sokulup duruyor bana birbirimizi ısıtıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…