Ara ara minik minik hissediyorum, eğer ayakta hissettiysem koşa koşa gidip hemen uzanıyorum, 1 saat kalkmıyorum , ama yatarken hissettiysem hiiçç kalkmıyorumm sırnaşık şeysırnaşık şey
Dünden bu yana hiç durmadı canım.. Bazen hızlı bazen uslu uslu yağdı.. Gece sabaha kadar şimşekler çaktı.. Hatta bir tanesinde eşim de ben de ikimiz de fırladık yataktan bomba patladı sandık.eyvahedigeldismile
Haber hiç seyretmedim muhtemeler bir çok yerde baskınlar olmuştur..
Biz iyiyiz güzel güzel yağmuru seyrediyoruz Şerbetle.. O da üşüyor, battaniye üzerimde diye sokulup duruyor bana birbirimizi ısıtıyoruz..
bende izlemedim ama anadolu yakasında bazı evleri su basmış diye duydum.
sen dikkat et kendine, şerbetle birlikte battaniye keyfine devam edin :)))
opuyorumnanaktan
Lady canım herşeyin yolunda olmasın çok sevindim . :) Bebişler yerleşmiş anneciğinin karnına.
Dün akşam yazdıklarını okudum, o konuyu hiç açmıyorum. Bugünden itibaren herşey çok güzel olacak :)
Şimdi aynı durumdayız. yatar pozisyon :) 4. günüm bitti kaldı sekiz gün
merhaba kızlar, sabahtan beri oludum yazdıklarınızı ama yazmaya bi turlu fırsat bulamadım biraz can sıkıcıydı bu gun burası.. ladyy transferin ve bebisin hayırlı olsun canım hersey guzel baslamıs guzel gelismis insallah guzel de sonlanacak sakın aksini dusunme aysegul oklavayı cıkartır sonra..
kendine cok dikkat et canım.. bu arada kacırmısım ben kac tane transfer yapıldı? geshenk ten de hala haber yok merak ettim birazdan cıkacagım umarım guzel haberine yetisirim geshenkcim olmadı sabah alırım haberlerini..
hepinize sevgiler..
Lady canım herşeyin yolunda olmasın çok sevindim . :) Bebişler yerleşmiş anneciğinin karnına.
Dün akşam yazdıklarını okudum, o konuyu hiç açmıyorum. Bugünden itibaren herşey çok güzel olacak :)
Şimdi aynı durumdayız. yatar pozisyon :) 4. günüm bitti kaldı sekiz gün
kızlar hepinizi öpüyorumm..
bebişleriniz ve siz Allaha emanet olun..
iyi akşamlar...
Beni de az evvel Aydın Hoca aradı, bebeğim için genetik tanı istemiştik, sonucu çıkmış.. Bir tane X kromozomu eksikmiş, ve çok rastlanılan bir düşük sebebi dedi, bir dahaki sefere embriyo üzerinde genetik tanı yapıp yapmama konusnu karşılklı konuşuruz dedi.. yine gözlerim doldu , yüreğim sızladı..(
merhaba kızlar, sabahtan beri oludum yazdıklarınızı ama yazmaya bi turlu fırsat bulamadım biraz can sıkıcıydı bu gun burası.. ladyy transferin ve bebisin hayırlı olsun canım hersey guzel baslamıs guzel gelismis insallah guzel de sonlanacak sakın aksini dusunme aysegul oklavayı cıkartır sonra..
kendine cok dikkat et canım.. bu arada kacırmısım ben kac tane transfer yapıldı? geshenk ten de hala haber yok merak ettim birazdan cıkacagım umarım guzel haberine yetisirim geshenkcim olmadı sabah alırım haberlerini..
hepinize sevgiler..
Canım benim de içim sızladı
Düşüğün sebebini öğrenmiş oldun, ona göre hareket edebilirsin artık Aydın Beyin desteğiyle birlikte. Hamile kalabiliyorsun canım yine olacak sağlıklı sıhhatli inşallah
teşekkür ederim canım, iyi düşünüyorum, umudumu kaybetmeyeceğim sonuna kadar.. kaydirigubbakcemile2
senin de günün yaklaşıyor :))
ikinci kutuya başladın mı?
Aynenn devam.. Oğlanı görsen tamamen baygınarada rüya görüyor herhalde titriyor, ağzını oynatıyor, mırıldanıyor.. O da yavru işte..
Bu arada bir saat olmak üzere, eşin kızacak ayrı, biz de kızarısss.. Hadi biraz dinlen canım.. Sonra tekrar girersin
Umutcuğum;
Bir kaç kere online olduğunu gördüm yazamadığının farkındayım.. Mystryy de bir kere online oldu yazamadı, gerçi onunla haberleştik size de bilgi vermiştim ofis çok yoğunmuş diye.. .. Geshenk de şu an HEPİMİZİN GÖBEĞİNİ ÇATLATMA modundada.. En son 14.00 civarında online idi.. Hanfendi hala bişii yazmadı..klava: Bi arayım kızayım diyorumm ama tatlı sesini duyunca da hemen yelkenleri indiriveririm.. En iyisi online olsun yazsın da buradan istedğim kadar kızayım sırnaşık şeysırnaşık şey
Biraz can sıkıcıydı demişsin.. Kötü bir şey yoktur umarım canım?
ewet canım, bundan sonra herşey güzel olacak..
nasıl gidiyor dinlenme modu?
benim daha 12 günüm var ...
bu sefer sonuna kadar sabretmeyi planlıyorum.
biraz kasıklarımda ağrı var, öncekinde olmamıştı. belki üşütmüşümdür bilmiyorum.
sen nasılsın?
evet canım sayfa hep acıktı ara ara internette problem oldu kesildi o arada da benim isler vardı yazamadım canım kotu bisey yok kızlar ama gercekten kalpleri cok kotu insanlar var bu hayatta ben haksızlıga asla tahammul edemiyorum bu aralar burda yani isyerimde cok haksızlıklar oluyor sinir küpüne donuyorum aysegulcum... kimin gücü kime yeterse gibi durum yani ammmaaaan bosver canım geshenki bende merak ettim aksam yegenimin dogumgunu var ama bi ara bakarım olmadı cok merak ettim cunku..
opuyorumnanaktan
İyi gidiyor tuvalet ve yatak arası gidip geliyorum :) Benim transfer sonrası kasık ağrısı oldu, bugün ağrılarım azaldı. Birde aşırı gaz oldu transfer sırasında soğuktan oluyor diye tahmin ediyorum bende :)
12 gün su gibi akıp geçsin inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?