Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

evet haklısın canım ben de mesafeli olmaya calısıyorum zaten ama cirkeflik olunca uzerine sıcramak icin ellerinden geleni yapıyorlar iste.. bu stres altında tup bebek nasıl yapacam bilmiyorum operim canım
cıkıyordum ama esimin isi uzadı (esimle aynı yerde calısıyoruz) bende fırsat bu fırsat belki geshenkten haber gelir diye tekrar girdim kulube

Kızlarrr,
Bende şimdilik iyi akşamlar diliyorum sizlere.. Ufak ufak bi salata yapiiimm.. Sonra görüşürüzzz...
Ahh inşallah sonra olduğunda GESHENK de embriyolarının durumunu yazmış olur.. kaydirigubbakcemile

Geshenkciğim;
Daha aramadılar mı canım.. Ayy aradıklarında kalem kağıt da olsa yanında da yazsan.. Heyecandan unutuverirsin sen şimdi Muharrem Beyin dediklerini

unutmadım hepsi aklımda dur yazacam şimdi :)))

harika haberler süperrr. çok sevindim hadi bakalım geliyor bu sefer güzel başlamış mükemmel bitecek Şeniz

benimle uğraşıyorlardı, araya girdim yaa, ondan arayamaışlardır sempatiksalakcinni lülülülülülü :dance:

herşey yolundadır merak etme :1hug: opuyorumnanaktan

tahmin etmiştim ben zaten seni fesaaaaatttttt lülülülülülü :tomato:

veriyorum sorun yok haberler iyi aradım bugün.

canım ne kadar iyi dostlarım var yaaa ne şanslı hissediyorum kendimi bilemezsiniz..:1rolleyes:

AYŞEGÜL çatlamadın dimiiii... valla hamile haliyle şu kızı çatlatmadan sona ersek bar hayırlısıyla yaw zemuszemus canım benim densizliğim işte gene hepinizden çoook özür dilerim. ardım bugün sordum 5 adet varmış kaliteli 3 orta şeker 1 cılız hergün değişim gösterirmiş bunlar günleri günlerini tutmazmış yani yarın gene arayacam ve hemen yazacam size. işlerim vardı çooook giremedimki aklım hep burdaydı valla. affedin beni :kedi:

ben şimdi iğneye gidiyorum beni merak etmeyin gene geç yazarım belkim yeğenimin doğumgünü var onada uğrarız çünkü. haber vereyimde sonra zılgıtı yemeyim dimiii :)))))

Gece canım sen netleştirdin mi dondurulmuşlarla deneme tarihini?

canım ben adeti bekliyorum. gittiğimde aydın beyle önce miyomun durumuna bakacağız ardından herşey uygunsa transfere gün saymaya başlayabileceğim.

merhaba kızlar,
bugün olanları anlatayım kısaca.
................................................
hepinizi çok öpüyorum,
görüşürüz.

ladycim herşey çok güzel gitmiş ve dilerim böyle de devam edecek. bu önündeki 10 gün de her açıdan güzel geçecek... ruhun, bedenin bir güzel dinlenip, bebeğini taşımaya hazır olacak... :CüvCüv:

transfer sırasındaki duygularınızı yazmışsınız... ben transfer öncesi tutup tutup kendimi ultrason'da o mucizeye tanıklık ederken bırakmıştım kendimi... çok tuhaf duygularla gözlerimden yaşlar süzülmüştü... aydın bey miyomu sollayıp, embriyolarımı yerine ulaştırma mücadelesinde olduğu için farketmedi. ama bayise hemşir ile göz göze geldik bir ara. gözlerimizle anlaştık, gülümsedik sonra....boshayallersmile

geshenkcim transfer günü daha belli değil, değil mi? benim de 15 yum.dan 9 tanesi döllenmişti. iyi kalite de 5 adetti... bakalım seninkilerden yarın nasıl güzel haberler alacaksın... sana da iki tane lazım değil mi?

merhaba canım... gecen gündüzün birbirine karıştı değil mi?

Evet canım, aynen öyle oldu Bir de hava yağmurlu ve serin olunca gündüz kısa aralıklarla uyumak keyifli oluyor sempatiksalakcinni Ama gece de uyuyorum sırnaşık şey
10 gün daha böööle , sonra inşallah keseleri görünce normal hayatımıza döneceğiz..

EVET ben geldim. Ayşegül evet canım aynen öyle 16 dan 9 adet 5 döllenme şekli iyi diğerleri tırı vırı inşallah daha da azalmaz. yarın arayacam gene. dondurmaya diyorum ben kalırmı diye bakalım transfere bari olsa. ümidim var ama her an bişi çıkacak korkusu da yaşamıyor değilim hani

bırak artık şu korkularını sana lazım olan 2 tane 1.kalite... onun haberini de alacaksın yarın

Kırmızıları görmemek için heyecanlanırdık, şimdi bir an evvel kırmızıları görmek istiyorsun di mi canım :asigim: Ay İnşallah bir an evvel gelir de Aydın Bey bir yere gitmeden muayeneni olursun.

Kırmızıları görmemek için heyecanlanırdık, şimdi bir an evvel kırmızıları görmek istiyorsun di mi canım :asigim: Ay İnşallah bir an evvel gelir de Aydın Bey bir yere gitmeden muayeneni olursun.

yok aslında bir yanım görmek istiyor da bir yanım da süpriiizz herşey doğal yoldan olmuş demek istiyor :))

bırak artık şu korkularını sana lazım olan 2 tane 1.kalite... onun haberini de alacaksın yarın

evet ama ne bileyim hani onlarda tutmazsa yedek olsaydı bari. bu iğne işi kolay değil biliyorsunuz ye babam ye. amaaan tamam kızmayın kaderime razı geliyorum bakalım yarın ola hayrola işte endişemi paylaşıverdim sizinle yoksa bu ne benim elimde ne doktorların hakkımızda en hayırlısını versin Allah...buna da şükür benim gibi hiç hamile kalamayn birisi için inanın bu aşama bile bir mucizeydi.

kızlar ben bugün çok yorucu bir gün geçirdim. dün de geç yatmıştım. gözlerim kapanıyor. iyi geceler size...

Allagım yavv... tırı vırı ni demek öyle? İyi davran embriyolarına klava: Hiççç belli olmaz arkadan gelip en öne geçerlerr canım.. Gecenin dediği gibi korkularını bir kenara bırak, güzel güzel bölüneceklerr hangisini transfer edeceğinize karar vereceksiniz :))) Hiççç korkma canım..
Miyomda herhangi bir değişiklik yok di mi? 1 tane transfer edilecek bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…