Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

valla myomla ilgili bir bilgimiz yok. o mereti ne biz soruyoruz ne Aydın bey bahsediyor ondan. küçülmesi imkansız onu biliyoruz aksine alınan ilaçlarla büyümüş olmalı ama ilgilenmiyoruz biz onunla :dilcikar: bu durumda onca yumurtadan bir transfer olacak yani. ne varsa almışlar kaerdeşim bunlarda küçük büyük dememişler sayı çok ama icraat yokkkk sırnaşık şey

Sen hiç merak etme canım, güzel güzel bölünecekler ve senin deyimlerinle DONUKların DONMUŞ BEBEKlerin olacak

Miyomla ilgilenme tabii, yok sayy... İki tane istiyorsun ya canım onun için sordum belki son durumuyla ilgili yorum yapılmıştır diye..
Yumurtanın döllenmesi için olgun olması gerekiyor canım.. Demek ki diğerleri olgun değildi..
Kaçta aradın kiminle konuştun ?

Sen hiç merak etme canım, güzel güzel bölünecekler ve senin deyimlerinle DONUKların DONMUŞ BEBEKlerin olacak

senin deyiminle de buz bebeklerim ya Ayşegül bu buzlu bebeler sonradan olgunlaşınca da buz gibi soğuk nevale insanlar olmaz dime delikafadulden

sanırım 16:30 gibi aradım muharrem beyle görüştüm. gayet güzel izah etti sağolsun.nerde tutyorlar bu bizim yavrucukları bilen varmı? nasıl bir makine bu? kimseye göstermiyorlar değilmi hem cinsiyetleri de bellidir bence yani onlar biliyordur muhakkak.

Çooookk güvenli bir yerde tutuyorlar, gözleri gibi bakıyorlar canım.. Düşünsene işlerinin ne kadar titizlik istediğini.. Biz o kadar iğne ilaç alıyoruz, günlerce süren bir tedaviden geliyoruzz ve onlar da bu sürecin eseri olan embriyolarımıza inanılmaz ihtimam gösteriyorlar.
Yahuu kime göstersinler sırnaşık şeysırnaşık şey

mesela BANAAAAAAA -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2

mesela BANAAAAAAA -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile Bak yaaa bende ciddi ciddi kime göstersinler diyorum..
Kücük hanım kolunuzda saat var mı bilmiyoyummm ama laptopunuzun saatini görüyorsunuzdur, bire on var.. Yarın iş var, dün gece de çok geç yattın.. Bir öpücük verr sonra doğğrrru yatağa..

mirmirmirmir ok. tatlı rüyalar. ben gecelerin kadını oldum çıktım farkında bile değilim pardon..:1shok:

ayşegül hanım ben dilek (tüp bebeğin tombişi) artık sizi takip etmeye başadım enerjinizden biraz alayım dedım o gun ikinci sonucunuzda bende sizi çok görmek istedim ama işlemlerden bir türlü çıkamadım ama 18 hazirada geliyosunuz teyzelerini görmeden gitmez ufuklıklar yada ufaklık.....valla dört gözle gelmenizi bekliyoru.........sizi ve bebiş veya bebişleri öpüyorum iyi geceler

gunaydın kızlar,
geshenkcim 16 a 9 cok iyi bi sonuc bence sen begenmiyorsun ama o kucukler digerlerini gecer de seni utandırır bile... myomun problem olsaydı aydın bey mutlaka bahsederdi ki bu da guzel bi haber bence sakın umutsuzluga kapılma transfer sonrası ne yapacaz senle bilmem..
bu arada embriyolarının hepsinin cinsiyeti belli canım embriyolog biliyor ama türkiyede yasal olmadıgı icin soylemiyorlar benim ilk transferimde iki embriyolog aralarında konusurlarken duymustum erkek diye bahsediyorlardı
kendine iyi bak canım haber gelir gelmez bize de haber ver canım..

Hosgeldiniz hosgeldiniz :)))
demek aysegul'un enerjisi sizi buraya cekti :))
sagolsun aysegul hepimize mutluluk saciyor.
Ee aslinda siz hepimizi taniyorsunuz )
Ben dun ordaydim. 12 transferi :)))
gorusmek uzere. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…