kızlar ben bugün çok yorucu bir gün geçirdim. dün de geç yatmıştım. gözlerim kapanıyor. iyi geceler size...
kızlar ben bugün çok yorucu bir gün geçirdim. dün de geç yatmıştım. gözlerim kapanıyor. iyi geceler size...
yok aslında bir yanım görmek istiyor da bir yanım da süpriiizz herşey doğal yoldan olmuş demek istiyor :))
Allagım yavv... tırı vırı ni demek öyle? İyi davran embriyolarınaklava: Hiççç belli olmaz arkadan gelip en öne geçerlerr canım.. Gecenin dediği gibi korkularını bir kenara bırak, güzel güzel bölüneceklerr hangisini transfer edeceğinize karar vereceksiniz :))) Hiççç korkma canım..
Miyomda herhangi bir değişiklik yok di mi? 1 tane transfer edilecek bu durumda.
evet ama ne bileyim hani onlarda tutmazsa yedek olsaydı bari. bu iğne işi kolay değil biliyorsunuz ye babam ye. amaaan tamam kızmayın kaderime razı geliyorum bakalım yarın ola hayrola işte endişemi paylaşıverdim sizinle yoksa bu ne benim elimde ne doktorların hakkımızda en hayırlısını versin Allah...buna da şükür benim gibi hiç hamile kalamayn birisi için inanın bu aşama bile bir mucizeydi.
valla myomla ilgili bir bilgimiz yok. o mereti ne biz soruyoruz ne Aydın bey bahsediyor ondan. küçülmesi imkansız onu biliyoruz aksine alınan ilaçlarla büyümüş olmalı ama ilgilenmiyoruz biz onunla :dilcikar: bu durumda onca yumurtadan bir transfer olacak yani. ne varsa almışlar kaerdeşim bunlarda küçük büyük dememişler sayı çok ama icraat yokkkk sırnaşık şey
Sen hiç merak etme canım, güzel güzel bölünecekler ve senin deyimlerinle DONUKların DONMUŞ BEBEKlerin olacak
Miyomla ilgilenme tabii, yok sayy... İki tane istiyorsun ya canım onun için sordum belki son durumuyla ilgili yorum yapılmıştır diye..
Yumurtanın döllenmesi için olgun olması gerekiyor canım.. Demek ki diğerleri olgun değildi..
Kaçta aradın kiminle konuştun ?
senin deyiminle de buz bebeklerimya Ayşegül bu buzlu bebeler sonradan olgunlaşınca da buz gibi soğuk nevale insanlar olmaz dime delikafadulden
sanırım 16:30 gibi aradım muharrem beyle görüştüm. gayet güzel izah etti sağolsun.nerde tutyorlar bu bizim yavrucukları bilen varmı? nasıl bir makine bu? kimseye göstermiyorlar değilmi hem cinsiyetleri de bellidir bence yani onlar biliyordur muhakkak.
Çooookk güvenli bir yerde tutuyorlar, gözleri gibi bakıyorlar canım.. Düşünsene işlerinin ne kadar titizlik istediğini.. Biz o kadar iğne ilaç alıyoruz, günlerce süren bir tedaviden geliyoruzz ve onlar da bu sürecin eseri olan embriyolarımıza inanılmaz ihtimam gösteriyorlar.
Yahuu kime göstersinler sırnaşık şeysırnaşık şey
mesela BANAAAAAAA -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile Bak yaaa bende ciddi ciddi kime göstersinler diyorum..
Kücük hanım kolunuzda saat var mı bilmiyoyummm ama laptopunuzun saatini görüyorsunuzdur, bire on var.. Yarın iş var, dün gece de çok geç yattın.. Bir öpücük verr sonra doğğrrru yatağa..
mirmirmirmir ok. tatlı rüyalar. ben gecelerin kadını oldum çıktım farkında bile değilim pardon..:1shok:
sanırım 16:30 gibi aradım muharrem beyle görüştüm. gayet güzel izah etti sağolsun.nerde tutyorlar bu bizim yavrucukları bilen varmı? nasıl bir makine bu? kimseye göstermiyorlar değilmi hem cinsiyetleri de bellidir bence yani onlar biliyordur muhakkak.
ayşegül hanım ben dilek (tüp bebeğin tombişi) artık sizi takip etmeye başadım enerjinizden biraz alayım dedım o gun ikinci sonucunuzda bende sizi çok görmek istedim ama işlemlerden bir türlü çıkamadım ama 18 hazirada geliyosunuz teyzelerini görmeden gitmez ufuklıklar yada ufaklık.....valla dört gözle gelmenizi bekliyoru.........sizi ve bebiş veya bebişleri öpüyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?