Iyiyim cnm, evdeyim. Dinlenme modundayim.)
ayşegül hanım ben dilek (tüp bebeğin tombişi) artık sizi takip etmeye başadım enerjinizden biraz alayım dedım o gun ikinci sonucunuzda bende sizi çok görmek istedim ama işlemlerden bir türlü çıkamadım ama 18 hazirada geliyosunuz teyzelerini görmeden gitmez ufuklıklar yada ufaklık.....valla dört gözle gelmenizi bekliyoru.........sizi ve bebiş veya bebişleri öpüyorum iyi geceler
gunaydın kızlar,
geshenkcim 16 a 9 cok iyi bi sonuc bence sen begenmiyorsun ama o kucukler digerlerini gecer de seni utandırır bile... myomun problem olsaydı aydın bey mutlaka bahsederdi ki bu da guzel bi haber bence sakın umutsuzluga kapılma transfer sonrası ne yapacaz senle bilmem..
bu arada embriyolarının hepsinin cinsiyeti belli canım embriyolog biliyor ama türkiyede yasal olmadıgı icin soylemiyorlar benim ilk transferimde iki embriyolog aralarında konusurlarken duymustum erkek diye bahsediyorlardı
kendine iyi bak canım haber gelir gelmez bize de haber ver canım..
Hosgeldiniz hosgeldiniz :)))
demek aysegul'un enerjisi sizi buraya cekti :))
sagolsun aysegul hepimize mutluluk saciyor.
Ee aslinda siz hepimizi taniyorsunuz)
Ben dun ordaydim. 12 transferi :)))
gorusmek uzere. opuyorumnanaktan
Günaydın 12 transferiii kaydirigubbakcemile3
Sen, bebişin, anneciğinn hepiniz nasılsınız bakalım canım?
herkese günaydınn...
Gunaydin canimm,
Ben gayet iyiyim. Sabah acaip yagmur yagiyordu. Simdi gordum tv'de kurbagalidere tasmis yagmurdan. Neyseki Ben hic evden cikmayacagim, yasasin.
Annem geldi sabah, guzelce ettim kahvaltimi gene yatay moda gectim.
Annecik de iyi, kiziyla vakit geciriyor,
bebisler nasil bilmiyorum annelerine yani bana sikica tutunmaya calisiyorlar. Bugun gobisimi kizim diye sevdim. :)
bu kullandigim jel ve ostrojen hapi akinti yapiyor o biraz endise verici, krem geri geliyor gibi geliyor ama eminimki gerekli miktari vucut aliyordur.
Sen nasilsin bakimm? Kizlar nasil? Rahimde yer acma calismalari devam ediyor mu?
senin deyiminle de buz bebeklerimya Ayşegül bu buzlu bebeler sonradan olgunlaşınca da buz gibi soğuk nevale insanlar olmaz dime delikafadulden
Gunaydin impression, vanilya,
ve tekrardan gunaydin diyorum aysegul ve umut'a...
Yagmurlu bir gune uyandik, yagmur bereket dimi? Romantizm ayni zamanda.)
Gunaydin impression, vanilya,
ve tekrardan gunaydin diyorum aysegul ve umut'a...
Yagmurlu bir gune uyandik, yagmur bereket dimi? Romantizm ayni zamanda.)
Şişşttt yağmur bereket diyelim.. Romantizmm yasakkk sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Şişşttt yağmur bereket diyelim.. Romantizmm yasakkk sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Test gunune kadar yasak peki sonra?
şöyle biraz geçmişe göz gezdirdim de 2 arada 1 derede, buna çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3
evet öyle ama fazlası dereleri taşırıyor, eşim sabah işe gitti, sonra su baskınından iş tatil, geri döndü:) şimdi o evde ben işte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?