Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhabaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hoşgeldinizz siz de aramızaaaa.. Hepimiz burada Aydın Beyin, sizlerin kısaca tüm ekibin kulaklarınızı çın çın çınlatıp duruyoruss.
18 Haziranda bizz kalabalık geleceğiz inşallah :CüvCüv: Hep beraber göreceğiz ufaklıkları
Biz de sizi çook öpüyoruzz opuyorumnanaktan

Günaydın Umutcuğumm;
Transfer sonrası işimiz zorr canım akannehir

Hosgeldiniz hosgeldiniz :)))
demek aysegul'un enerjisi sizi buraya cekti :))
sagolsun aysegul hepimize mutluluk saciyor.
Ee aslinda siz hepimizi taniyorsunuz )
Ben dun ordaydim. 12 transferi :)))
gorusmek uzere. opuyorumnanaktan

Günaydın 12 transferiii kaydirigubbakcemile3
Sen, bebişin, anneciğinn hepiniz nasılsınız bakalım canım?

Günaydın 12 transferiii kaydirigubbakcemile3
Sen, bebişin, anneciğinn hepiniz nasılsınız bakalım canım?

Gunaydin canimm,
Ben gayet iyiyim. Sabah acaip yagmur yagiyordu. Simdi gordum tv'de kurbagalidere tasmis yagmurdan. Neyseki Ben hic evden cikmayacagim, yasasin.
Annem geldi sabah, guzelce ettim kahvaltimi gene yatay moda gectim.

Annecik de iyi, kiziyla vakit geciriyor,
bebisler nasil bilmiyorum annelerine yani bana sikica tutunmaya calisiyorlar. Bugun gobisimi kizim diye sevdim. :)

bu kullandigim jel ve ostrojen hapi akinti yapiyor o biraz endise verici, krem geri geliyor gibi geliyor ama eminimki gerekli miktari vucut aliyordur.

Sen nasilsin bakimm? Kizlar nasil? Rahimde yer acma calismalari devam ediyor mu?

Ben seni de yeyimm, kızını da yeyimmm
Afiyet şeker olsun , bebişine vitamin olsunn..
Hani mantar ya da çeşitli enfeksiyonlar için de fitil verirler ve gece yatmadan evvel kullanılması gerektiğini söylerler ya, Jel kullandıktan sonra uzun süre yatarsan daha az geri gelecektir canım.
Çalışmalar devam ediyor ama sürekli değil, ara ara hissediyorum. Kızlarla ilgili ilk hissiyat olduğu için hoşuma gidiyor.. Hissettiğim yerin üzerine elimi koyuyorum, hemencek geçiyorr kaydirigubbakcemile3

Gunaydin impression, vanilya,
ve tekrardan gunaydin diyorum aysegul ve umut'a...

Yagmurlu bir gune uyandik, yagmur bereket dimi? Romantizm ayni zamanda. )

senin deyiminle de buz bebeklerim ya Ayşegül bu buzlu bebeler sonradan olgunlaşınca da buz gibi soğuk nevale insanlar olmaz dime delikafadulden

şöyle biraz geçmişe göz gezdirdim de 2 arada 1 derede, buna çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3

Gunaydin impression, vanilya,
ve tekrardan gunaydin diyorum aysegul ve umut'a...

Yagmurlu bir gune uyandik, yagmur bereket dimi? Romantizm ayni zamanda. )

evet öyle ama fazlası dereleri taşırıyor, eşim sabah işe gitti, sonra su baskınından iş tatil, geri döndü:) şimdi o evde ben işte ...

Haklisin cnm, herseyin fazlasi zarar. Ama her zaman kararinda da olmuyor,
sende don eve, basbasa guzel bi o.sonra olur ) Size yasak yok nasil olsa simdilik.

Günaydın

Ödünç internet ile ancak bu kadar girebiliyorum yağmur çok yağınca çekmiyor meret

Geshenk ten sonunda haber gelmiş 9 tane döllenmiş yumurta daha ne olsun :) transferden sonra gelip 18 taneymiş derse şaşırmayacağım .

Dilek gelmiş hoşgelmiş zaten bakıcam demişti benide tanırsın sen, canı sıkıldıkça transfer olan hastanız varya o benim sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…