Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Bu son transferindi canımm..
Günaydınnnnnn

Haklisin cnm, herseyin fazlasi zarar. Ama her zaman kararinda da olmuyor,
sende don eve, basbasa guzel bi o.sonra olur ) Size yasak yok nasil olsa simdilik.

bize de daha yasaakkk ... az daha bekleyecez...

Impression;
Eve kim önce giderse salatayı hazırlayıp sofrayı kurar kaydirigubbakcemile2

bugün kurtardımm:)))

Evet yağmur bereket olsun bizim gibi tedavide olanlara hazırlamış embriyolarla. Tedavisi başlamayanlara normal yolla

Kocaman bir Amiiinnnn:))

Günaydın canım benim
Bugün nasılsın Ayşegülün ikizileri nasıl kaydirigubbakcemile3

Ben iyiyim canım, kahvaltımı yaptım, salonda uzanma modundayım, ayaklarımın dibinde şerbet horluyoy, bir yanımda laptop, diğer yanımda meyvam ve su şişem :)))
Bebişler de iyiler teyzesi, çalışma yok uyuyorlar herhalde, spazm neyin yok

Yerim ben onları opuyorumnanaktan
Bende aynı canım sularım, kitabım ve laptop ile uzanmış durumdayım

Yerim ben onları opuyorumnanaktan
Bende aynı canım sularım, kitabım ve laptop ile uzanmış durumdayım

Aferim sana canım.. Hiççç bozma böyle devam et.. Bak geçmez deniyor ama günler geldiği gibi geçiyor, az kaldı canım.. Hem ilerleyen aylarda böyle rahat rahat yatamayacağız, şimdiden depolamak gerek , konserve yapmak gerek kaydirigubbakcemile3 Sancux ne yatarken, ne otururken ne de yürürken hiç rahat edemiyor artık.. Özellikle akşamları da ağrıları artıyormuş malesef

Hadi ben de tam uzanma moduna geçiyorum.. Öğleden sonra bakarım yine.. Hepinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan

Evet yaa haftaya bugün bu saatlerde sonucu öğrenmiş olacağız
Çok heyecanlanıyorum

anladım canım rakamlar iyi.utandırsın keşke hiç utanmam inanki mutlu olurum bu jestlerine sırnaşık şey evet myom sahnelerde değil bu aralar inşallah hiç çıkamaz :mymeka: cinsiyetlerini madem biliyorlar ben hani beni okurlarsa buradan olurda siparişimi verebilirmiyim acep. benimki eeee mümkünse myoma rağmen iki ader olsun ve biri kız biri erkek olsun. muharrem bey beni duyun ne olurrrr delikafadulden

Günaydın Umutcuğumm;
Transfer sonrası işimiz zorr canım akannehir

ama yaaaaaa.....

GESHENK ten inciler .. -tatlicadiarzu- aman gülelim dimi Allah her zaman güldürsün canım benim bende aracı olayım buna...

bak şimdi aşkolsun size...:umursamaz: :dilcikar: :sinifsinif: fisfisfis senağlama :2: :çok üzgünüm:

canım benim nasılsın ?
perşembe günü büyük ihtimalle transfer olursun hazırlandın mı izin durumun falan nasıl olacak ?

canım benim nasılsın ?
perşembe günü büyük ihtimalle transfer olursun hazırlandın mı izin durumun falan nasıl olacak ?

evet hayatım izinleri hallettim dediğin gibi ya perşembe ya cuma hastaneye bebişlerimi almaya gideceğim nasipse. eğer geriye kalırsa bi kaç tane de donuk bırakırız. buz kesilmişlerde yedek kalır inşallah. soğuk nevaleler...sen nasıl oldun? nasıl hissediyorsun? annelik hislerin artmıştır duyguların nasıldır kimbilir. emanetlerini aldım bu arada önce dedilerki yanlışlıkla verilmiş maalesef diye sonra yarım saat kadar sonra yani bulmuş serap hemşire getirdi kullandım yani helal et canım. bana şans getirdiğine inanıyorum senin. hala kayınvalidendesin dimi. sonucunu 12. günmü alacaksın haa kaç tane verdiler sana? inşallah Ayşegül gibi havalar uçurursun sende bizleri yat dinlen kendine çooook dikkat et aman yorulma üzülme sıkılma emi... öpüyorum seni güzel anne opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar........
Ancak girebildim ama sadece görkem var.
Nasıllsın görkemcim geçmişi okuyorsun galiba.

Benimde üzerimde bir yorgunluk anlatamam sürekli uyumak istiyorum.
Sanki hamileliğimin ilk aylarına döndüm. Hep uyku halindeydim o zamanlar sadece yemek için kalkıyordum.

bende varım siz geçmişi okuyorsunuz diye arada çıkıp gri geliyorum. sen nasılsın sancux? nasıl gidiyor? görüyorsun çok şükür topicte her şey yolunda sorun yok aman olmasın. bak bide misafirlerimiz var onlar her zaman var. onlarada merhaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…