Ben gene kaciyorum bir sureligine. Sonra gene ugrarim.
Günaydın
Ödünç internet ile ancak bu kadar girebiliyorum yağmur çok yağınca çekmiyor meret
Geshenk ten sonunda haber gelmiş 9 tane döllenmiş yumurta daha ne olsun :) transferden sonra gelip 18 taneymiş derse şaşırmayacağım .
Dilek gelmiş hoşgelmiş zaten bakıcam demişti benide tanırsın sen, canı sıkıldıkça transfer olan hastanız varya o benim sırnaşık şey
Şişşttt yağmur bereket diyelim.. Romantizmm yasakkk sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Haklisin cnm, herseyin fazlasi zarar. Ama her zaman kararinda da olmuyor,
sende don eve, basbasa guzel bi o.sonra olur) Size yasak yok nasil olsa simdilik.
Impression;
Eve kim önce giderse salatayı hazırlayıp sofrayı kurar kaydirigubbakcemile2
Evet yağmur bereket olsun bizim gibi tedavide olanlara hazırlamış embriyolarla. Tedavisi başlamayanlara normal yolla
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Bu son transferindi canımm..
Günaydınnnnnn
Ben gene kaciyorum bir sureligine. Sonra gene ugrarim.
Günaydın canım benim
Bugün nasılsın Ayşegülün ikizileri nasıl kaydirigubbakcemile3
Ben iyiyim canım, kahvaltımı yaptım, salonda uzanma modundayım, ayaklarımın dibinde şerbet horluyoy, bir yanımda laptop, diğer yanımda meyvam ve su şişem :)))
Bebişler de iyiler teyzesi, çalışma yok uyuyorlar herhalde, spazm neyin yok
Yerim ben onları opuyorumnanaktan
Bende aynı canım sularım, kitabım ve laptop ile uzanmış durumdayım
Aferim sana canım.. Hiççç bozma böyle devam et.. Bak geçmez deniyor ama günler geldiği gibi geçiyor, az kaldı canım.. Hem ilerleyen aylarda böyle rahat rahat yatamayacağız, şimdiden depolamak gerek , konserve yapmak gerek kaydirigubbakcemile3 Sancux ne yatarken, ne otururken ne de yürürken hiç rahat edemiyor artık.. Özellikle akşamları da ağrıları artıyormuş malesef
gunaydın kızlar,
geshenkcim 16 a 9 cok iyi bi sonuc bence sen begenmiyorsun ama o kucukler digerlerini gecer de seni utandırır bile... myomun problem olsaydı aydın bey mutlaka bahsederdi ki bu da guzel bi haber bence sakın umutsuzluga kapılma transfer sonrası ne yapacaz senle bilmem..
bu arada embriyolarının hepsinin cinsiyeti belli canım embriyolog biliyor ama türkiyede yasal olmadıgı icin soylemiyorlar benim ilk transferimde iki embriyolog aralarında konusurlarken duymustum erkek diye bahsediyorlardı
kendine iyi bak canım haber gelir gelmez bize de haber ver canım..
Günaydın Umutcuğumm;
Transfer sonrası işimiz zorr canım akannehir
şöyle biraz geçmişe göz gezdirdim de 2 arada 1 derede, buna çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3
evet öyle ama fazlası dereleri taşırıyor, eşim sabah işe gitti, sonra su baskınından iş tatil, geri döndü:) şimdi o evde ben işte ...
Günaydın
Ödünç internet ile ancak bu kadar girebiliyorum yağmur çok yağınca çekmiyor meret
Geshenk ten sonunda haber gelmiş 9 tane döllenmiş yumurta daha ne olsun :) transferden sonra gelip 18 taneymiş derse şaşırmayacağım .
Dilek gelmiş hoşgelmiş zaten bakıcam demişti benide tanırsın sen, canı sıkıldıkça transfer olan hastanız varya o benim sırnaşık şey
anladım canım rakamlar iyi.utandırsın keşke hiç utanmam inanki mutlu olurum bu jestlerine sırnaşık şey evet myom sahnelerde değil bu aralar inşallah hiç çıkamaz :mymeka: cinsiyetlerini madem biliyorlar ben hani beni okurlarsa buradan olurda siparişimi verebilirmiyim acep. benimki eeee mümkünse myoma rağmen iki ader olsun ve biri kız biri erkek olsun. muharrem bey beni duyun ne olurrrr delikafadulden
ama yaaaaaa.....
GESHENK ten inciler .. -tatlicadiarzu- aman gülelim dimi Allah her zaman güldürsün canım benim bende aracı olayım buna...
bak şimdi aşkolsun size...:umursamaz: :dilcikar: :sinifsinif: fisfisfis senağlama :2: :çok üzgünüm:
canım benim nasılsın ?
perşembe günü büyük ihtimalle transfer olursun hazırlandın mı izin durumun falan nasıl olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?