Geshenk 9 adet döllenmiş çok iyi bence. Artık perşembe günü yapılır transferin.
bende varım siz geçmişi okuyorsunuz diye arada çıkıp gri geliyorum. sen nasılsın sancux? nasıl gidiyor? görüyorsun çok şükür topicte her şey yolunda sorun yok aman olmasın. bak bide misafirlerimiz var onlar her zaman var. onlarada merhaba..
Sancux selam gebelik nasıl gidiyor bakalım. Bu aralar sadece girip okuyup çıkıyorum çünkü ayın sonunda kura çekip mecburi hizmetimi yapmaya gideceğim. Hazırlıklar malum ama gönlüm hep sizinleMerhaba kızlar........
Ancak girebildim ama sadece görkem var.
Nasıllsın görkemcim geçmişi okuyorsun galiba.
evet canım 9 adet ama 5 iyi varmış hergün değişiyormuş onlarda bakalım perşembe yada cuma çağıracaklarını tahmin ediyorum bende.
İyiyim canım gündüzleri genelde hep iyi oluyorum agrım falan olmuyor.
Sadece biraz canım sıkılıyor oyalanacak birşey bulamadım kendime.
Kitap okumayı çok severim normalde ama okuyamıyorum nedense.
Sancux selam gebelik nasıl gidiyor bakalım. Bu aralar sadece girip okuyup çıkıyorum çünkü ayın sonunda kura çekip mecburi hizmetimi yapmaya gideceğim. Hazırlıklar malum ama gönlüm hep sizinle
İyiyim canım gündüzleri genelde hep iyi oluyorum agrım falan olmuyor.
Sadece biraz canım sıkılıyor oyalanacak birşey bulamadım kendime.
Kitap okumayı çok severim normalde ama okuyamıyorum nedense.
yani geceleri ağrın varmı? tablo falan yapardın resim eğitimin olsaydı yada el işi bişiler becerilerin olsa ne bulabiliriz acaba sana.... CADIARZU ben bir düşüneyim...neyle oyalasak seniiii...
Sancux selam gebelik nasıl gidiyor bakalım. Bu aralar sadece girip okuyup çıkıyorum çünkü ayın sonunda kura çekip mecburi hizmetimi yapmaya gideceğim. Hazırlıklar malum ama gönlüm hep sizinle
Hayır canım mecburi hizmetimi yapmadım. Bebeğim 3 aylıkken sınaca girip uzmanlığımı aldım. Şimdi de kısmet nereye ise oraya gideceğim.Allahıma şükür sorunsuz gidiyor şu ana kadar sadece ağrılarım oluyor.
Fazla ayakta kalamıyorum sürekli dikkat durumundayım.
Mecburi hizmet yapmamışmıydın sonradan mı yapılıyor?
Galiba gebelikte bir gariplik oluyor. Okumayı çok seven birisi olduğum halde tüm gebeliğim boyunca bir sayfa bile okuyamamıştım. Bir de uzmanlık sınavım vardı. Ders çalışmam gerekiyordu, ona bile çalışmadan girmiştim. Gerçi itiraf ediyorum hocama sinir olduğum için çalışmayıp onu da kendimi de jürinin önünde rezil edicem demiştim ama kısmet değilmiş. Bütün sorular bildiğim yerlerden gelince sınavdan da 98 almak kısmet olmuştu. Herşey olacağına varıyor. Birşey için çok çabalayıp üzülmek anlamsız .Özellikle de bu işle ilgili ise!!!
nereye çıkacağı bellimi yerler?? doğu falan yoktur inşallah.. uzak yerler olmasın dimi. bulunduğun yerden rahatsızdın zaten bir yerde senin adına sevindim açıkçası. hayırlı olsun inşallah. yeni yerinde daha huzurlu mutlu olursun umarım. güneşinle mutlu mesut yaşarsınız iyi yönde değişiklik olur hayatınızda belkide insanın kafası rahatsa huzuru varsa neresi olursa olsun yaşadığı yer orası memleketi olur.. hastanede iyi olursa şansına ooooh rahat edersin.:teselli:
Aslında biz hastanede çok hasta gördüğümüz için zaten bilgimiz taze ama asıl iyi bir doktor olmak için bundan sonra çalışmaya başlayacağım. Hiç durmadan okumam gerekiyor ki Aydın Hoca'nın milyonda biri kadar olabileyim. Aslında dediğim gibi benim amacım hocamdan intikam almaktı ama olmadı.O zaman bende bir gariplik yok demekki sende de olmuş :)
Başarılı bir öğrenciymişsin galiba, çalışmadan 98 almak her yiğidin harcı değildir.
Hayır canım mecburi hizmetimi yapmadım. Bebeğim 3 aylıkken sınaca girip uzmanlığımı aldım. Şimdi de kısmet nereye ise oraya gideceğim.
Hayır eşimAnkara'da kalacak ben bebişimle gideceğim.Hayırlısı olsun canım umarım çoooooooooook seveceğin bir yer olur.
Eşin gelebilecek mi peki?
Aslında biz hastanede çok hasta gördüğümüz için zaten bilgimiz taze ama asıl iyi bir doktor olmak için bundan sonra çalışmaya başlayacağım. Hiç durmadan okumam gerekiyor ki Aydın Hoca'nın milyonda biri kadar olabileyim. Aslında dediğim gibi benim amacım hocamdan intikam almaktı ama olmadı.
Hayır eşimAnkara'da kalacak ben bebişimle gideceğim.
Sancux görüşürüz bebişlere çooooooook iyi bak. Öğleden sonra ben yine bakarım Hepiniz kendinize dikkat edin.Bence çok iyi bir doktor olacaksın önündeki örneğin Aydın bey ise.
Boşver hocanı da belki de 98 alarak birvevi intikam almış olabilirsin.
Sancux görüşürüz bebişlere çooooooook iyi bak. Öğleden sonra ben yine bakarım Hepiniz kendinize dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?