evet hayatım izinleri hallettim dediğin gibi ya perşembe ya cuma hastaneye bebişlerimi almaya gideceğim nasipse. eğer geriye kalırsa bi kaç tane de donuk bırakırız. buz kesilmişlerde yedek kalır inşallah. soğuk nevaleler...sen nasıl oldun? nasıl hissediyorsun? annelik hislerin artmıştır duyguların nasıldır kimbilir. emanetlerini aldım bu arada önce dedilerki yanlışlıkla verilmiş maalesef diye sonra yarım saat kadar sonra yani bulmuş serap hemşire getirdi kullandım yani helal et canım. bana şans getirdiğine inanıyorum senin. hala kayınvalidendesin dimi. sonucunu 12. günmü alacaksın haa kaç tane verdiler sana? inşallah Ayşegül gibi havalar uçurursun sende bizleri yat dinlen kendine çooook dikkat et aman yorulma üzülme sıkılma emi... öpüyorum seni güzel anne opuyorumnanaktan
Hayır eşimAnkara'da kalacak ben bebişimle gideceğim.
Günaydın tüm hastalarımıza ve bebişlerimize ancak şimdi bende size katıldım ama hemen çıkacağım yogun birgün geçiriyoruz bölüm olarak sadece bir selam vereyim dedim ...............size iyi mesajlaşmalar ben kaçar.....akşam lojmana gidince katılırım size ancak....by by
Geshenkciğim;
İznini hallettiğine sevindim canım. Transferin muhtemelen perşembe gibi görünüyor.. Bugün aradılar mı embriyolarınla ilgili ?
fıstık uyandınmı sen alkisalkisalkis evet aradım canım valla ulaşamadım kaç saattir arıyorum serap hemşireden başka numaralar aldım muharrem beye ulaşmak zordu bugün işlemdeler şu an dedi serap hanım verdiği numaralardan birinden ulaştım şükür tabi senin ve diğer kızların tahmini tuttu perşembe çağıracaklarmış yarın haber vereceklermiş saat olarak söyleyemiyorlarmış doktorun programına göre haber vereceğiz dediler bende yarın telefonunuzu bekliyorum o zaman dedim. 4 tane kaliteli varmış şu an ine ine bişi kalmadı yaaa. bide dalga geçiyorsunuz benimle :1closedeyes: yok efendim transferden sonra 18 olmuş dermişim falan filan :dilcikar: bak işte 16 dan 4 e kadar düştü daha yarın var kalsa bari o güne :2:
Canım benim;
Bak ne güzel 4 tane kaliteli varmış, daha ne olsun.. Hiç yumurtlayamayan , sadece yumurtlamak için aylarca uğraşanlar var.. Şükremeliyiz halimize.. Benim de 4 tane kalmıştı biliyorsun.. 2'si transfer oldu, diğer ikisinin de gelişmeleri gözleme alındı ama dondurulamadı malesef..
Hiççç merak etme senin 1 tane transfer edilecek 3 tane de dondurulacak canım..
Boşu boşuna heyecan yapıyorsun, ulaşamayınca daha da heyecan yapmıssındır bilmem mi seni.. Bi bırakmadın di mi Muharrem Bey seni arasın.. kaydirigubbakcemile
eeeee o da arasaymış canım bu saate kadar... işte öyle önce çekerim silahımı -tatlicadiarzu- belkide gittikçe azalıyor ya adamcağız arayamıyordur yarına iki kaldı demese bari :bbo:
fıstık uyandınmı sen alkisalkisalkis evet aradım canım valla ulaşamadım kaç saattir arıyorum serap hemşireden başka numaralar aldım muharrem beye ulaşmak zordu bugün işlemdeler şu an dedi serap hanım verdiği numaralardan birinden ulaştım şükür tabi senin ve diğer kızların tahmini tuttu perşembe çağıracaklarmış yarın haber vereceklermiş saat olarak söyleyemiyorlarmış doktorun programına göre haber vereceğiz dediler bende yarın telefonunuzu bekliyorum o zaman dedim. 4 tane kaliteli varmış şu an ine ine bişi kalmadı yaaa. bide dalga geçiyorsunuz benimle :1closedeyes: yok efendim transferden sonra 18 olmuş dermişim falan filan :dilcikar: bak işte 16 dan 4 e kadar düştü daha yarın var kalsa bari o güne :2:
Yaa ben birşey anlamadım bu işten. 4 kaliteli ama kaç hücreli söylememiş bence 4 tane 8 hücreli var kalanların bir kısmı 6 hücrelidir. Yarın özellikle sor hücre sayıları ve kalitelerini
evet hayatım izinleri hallettim dediğin gibi ya perşembe ya cuma hastaneye bebişlerimi almaya gideceğim nasipse. eğer geriye kalırsa bi kaç tane de donuk bırakırız. buz kesilmişlerde yedek kalır inşallah. soğuk nevaleler...sen nasıl oldun? nasıl hissediyorsun? annelik hislerin artmıştır duyguların nasıldır kimbilir. emanetlerini aldım bu arada önce dedilerki yanlışlıkla verilmiş maalesef diye sonra yarım saat kadar sonra yani bulmuş serap hemşire getirdi kullandım yani helal et canım. bana şans getirdiğine inanıyorum senin. hala kayınvalidendesin dimi. sonucunu 12. günmü alacaksın haa kaç tane verdiler sana? inşallah Ayşegül gibi havalar uçurursun sende bizleri yat dinlen kendine çooook dikkat et aman yorulma üzülme sıkılma emi... öpüyorum seni güzel anne opuyorumnanaktan
tamam kızma hemen :gitme: biliyorum transfer için kalacağını zaten ben. ama genede tuhaf değilmi 16 dan 4 e düşmesi... perşembe alacağım işte onu da tek bile kalsa benden kaçamaz. iyileri çağırıyorum şimdi bak bide yarın 6 oldu diyorlarmış ne dengesiz bir gelişme olur ama ohaoldumsmile dualarınızı eksik etmeyin her şey yolunda gidecek ben buna inanıyorum olumsuz falan değilim işin şakası onlar.
Günaydın tüm hastalarımıza ve bebişlerimize ancak şimdi bende size katıldım ama hemen çıkacağım yogun birgün geçiriyoruz bölüm olarak sadece bir selam vereyim dedim ...............size iyi mesajlaşmalar ben kaçar.....akşam lojmana gidince katılırım size ancak....by by
:))))) Anlaştıkkk o zaman canım..
Bak canım 16 yumurtan toplanmıştı, ilk önemli konu olgun olmalarıydı, olgun olmayan eleniyor, ikincisi döllenmeleri döllenmeyenler eleniyor, ücüncüsü de bölünmeleri.. İşte böylee bölüne bölüne elene elene transfer günü geliyor.. :))))
Sen yarın her işini güzelce hallet canım.. Çünkü perşembeden itibaren günlerrce yatma pozisyonunda olacaksın..
Canım ne demek helal et aşkolsun
İnşallah uğur getirir biliyorsun iğneleri Ayşegül ben ve sen ortak kullanmış olduk . Ayşegülün pozitif sonucu oldu inşallah ondan bana sonra sana bu uğur devam eder :)
Evet hala annemdeyim cuma eve geçmeyi düşünüyorum
Bütün ağrı sızı kramp ne varsa geçti şuan hiç bir şey hissetmiyorum.
Serap Hemşireye sordum 10. gün yaptırabilirmiyim diye olabilir ama bence gününde yaptırın dedi beklicem bende
banyomu yapayım akşamdan kaç gün yıkanamayacaktım onlarda söyler gerçi ama onlara kalmıyorki buradan hallediyoruz biz işimizi vereliniortak sonrada çok sumu içecektim. neyse bunları onlar söyler. iş yerindekileri toparladım zaten. başka ne yapayım Ayşegülüm tavsiyen varmı?
Canım ne demek helal et aşkolsun
İnşallah uğur getirir biliyorsun iğneleri Ayşegül ben ve sen ortak kullanmış olduk . Ayşegülün pozitif sonucu oldu inşallah ondan bana sonra sana bu uğur devam eder :)
Evet hala annemdeyim cuma eve geçmeyi düşünüyorum
Bütün ağrı sızı kramp ne varsa geçti şuan hiç bir şey hissetmiyorum.
Serap Hemşireye sordum 10. gün yaptırabilirmiyim diye olabilir ama bence gününde yaptırın dedi beklicem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?