Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Günaydın tüm hastalarımıza ve bebişlerimize ancak şimdi bende size katıldım ama hemen çıkacağım yogun birgün geçiriyoruz bölüm olarak sadece bir selam vereyim dedim ...............size iyi mesajlaşmalar ben kaçar.....akşam lojmana gidince katılırım size ancak....by by

Geshenkciğim;
İznini hallettiğine sevindim canım. Transferin muhtemelen perşembe gibi görünüyor.. Bugün aradılar mı embriyolarınla ilgili ?

Hayır eşimAnkara'da kalacak ben bebişimle gideceğim.

Merhaba Görkemciğim;
Hayırlısı olsunn.. Siz iki kız başbaşa mecburi hizmetinizi tamamlarsınız.. Sayılı günler çabuk geçiyor.. İnşallah çook uzaklarda bir yer olmaz.. Eşinin de rahatlıkla ulaşabileceği bir nokta olmasını diliyorum. Bu arada eşin de hekim mi?

Tekrar Merhabaaa;
Demek lojmanda kalıyorsunuz, akşama görüşmek üzere..
Kızlaaarrr artık akşamları teknik yardım da alabileceğizzz
Lay layy lommm kaydirigubbakcemile2

Kızlarr hala yağmur yağıyor, tatlı tatlı, uslu uslu ama durmadan.. Biz de Şerbetle uzanma modundayız.. Ben tv seyrediyorum, o horul horul uyuyoyy bende arada mıncırıp rahatsız ediyorum beyefendiyi.. sempatiksalakcinni
Bu arada tvde her kanalı seyrediyorum.. Devamlı zap yapıyorum.. ızdivaç programları var bir kaç kanalda ve aynı anda, kopuyorum vallahi, komedi filmlerine on basarlar.. Yaşlı amcalar, yaşlı teyzeler öyle tatlılar ve öyle doğallar ki..

Geshenkciğim;
İznini hallettiğine sevindim canım. Transferin muhtemelen perşembe gibi görünüyor.. Bugün aradılar mı embriyolarınla ilgili ?

fıstık uyandınmı sen alkisalkisalkis evet aradım canım valla ulaşamadım kaç saattir arıyorum serap hemşireden başka numaralar aldım muharrem beye ulaşmak zordu bugün işlemdeler şu an dedi serap hanım verdiği numaralardan birinden ulaştım şükür tabi senin ve diğer kızların tahmini tuttu perşembe çağıracaklarmış yarın haber vereceklermiş saat olarak söyleyemiyorlarmış doktorun programına göre haber vereceğiz dediler bende yarın telefonunuzu bekliyorum o zaman dedim. 4 tane kaliteli varmış şu an ine ine bişi kalmadı yaaa. bide dalga geçiyorsunuz benimle :1closedeyes: yok efendim transferden sonra 18 olmuş dermişim falan filan :dilcikar: bak işte 16 dan 4 e kadar düştü daha yarın var kalsa bari o güne :2:

Canım benim;
Bak ne güzel 4 tane kaliteli varmış, daha ne olsun.. Hiç yumurtlayamayan , sadece yumurtlamak için aylarca uğraşanlar var.. Şükremeliyiz halimize.. Benim de 4 tane kalmıştı biliyorsun.. 2'si transfer oldu, diğer ikisinin de gelişmeleri gözleme alındı ama dondurulamadı malesef..
Hiççç merak etme senin 1 tane transfer edilecek 3 tane de dondurulacak canım..
Boşu boşuna heyecan yapıyorsun, ulaşamayınca daha da heyecan yapmıssındır bilmem mi seni.. Bi bırakmadın di mi Muharrem Bey seni arasın.. kaydirigubbakcemile

Kızlarr;
Hani dün yazmıştım ya, önceki gece bomba patlamış gibi büyük bir gürültüyle uyandık, nasıl şimşekler çaktı diye.. Çok korkmuşum herhalde, dün sabah minicikti ama şimdi kocamann bir uçuğum varr buyrunnnnnnnnn

eeeee o da arasaymış canım bu saate kadar... işte öyle önce çekerim silahımı -tatlicadiarzu- belkide gittikçe azalıyor ya adamcağız arayamıyordur yarına iki kaldı demese bari :bbo:

eeeee o da arasaymış canım bu saate kadar... işte öyle önce çekerim silahımı -tatlicadiarzu- belkide gittikçe azalıyor ya adamcağız arayamıyordur yarına iki kaldı demese bari :bbo:

Canım benim, kontrol saatleri gelince embriyoları inceleyip, durumlarını rapor ediyorlar. Kesinlikle aramamaları gibi bir durum söz konusu değill..
Bak yaaa klava: o ne demek öyle yarına 2 kaldı demese bari .. Hep söylüyorum iyiyi çağır, kötüyü çağırma diye.. İnşallah 4'ü de yarına güzel güzel bölünür, 4 embriyom için dua ediyorum, iyi olmalarını istiyorum diyeceğine söylediğin şeye bak.. klava:

Yaa ben birşey anlamadım bu işten. 4 kaliteli ama kaç hücreli söylememiş bence 4 tane 8 hücreli var kalanların bir kısmı 6 hücrelidir. Yarın özellikle sor hücre sayıları ve kalitelerini

tamam kızma hemen :gitme: biliyorum transfer için kalacağını zaten ben. ama genede tuhaf değilmi 16 dan 4 e düşmesi... perşembe alacağım işte onu da tek bile kalsa benden kaçamaz. iyileri çağırıyorum şimdi bak bide yarın 6 oldu diyorlarmış ne dengesiz bir gelişme olur ama ohaoldumsmile dualarınızı eksik etmeyin her şey yolunda gidecek ben buna inanıyorum olumsuz falan değilim işin şakası onlar.

Yaa ben birşey anlamadım bu işten. 4 kaliteli ama kaç hücreli söylememiş bence 4 tane 8 hücreli var kalanların bir kısmı 6 hücrelidir. Yarın özellikle sor hücre sayıları ve kalitelerini

dün sormuştum ben hücre sayılarını 5 tanesi 4 hücreli demişti 2 tanesi 3 hücreli 2 de tek 2 hücreli demişti bugün dosyam elinde değilmiş o yüzden ayrıntı vermedi sadece 4 tanesi iyi durumda gelişme var diğerleri ağır dedi. ben gelişirmi onlarda dedim olabilir dedi. sayı düşmüş dedim sorun yok dedi.

Canım ne demek helal et aşkolsun
İnşallah uğur getirir biliyorsun iğneleri Ayşegül ben ve sen ortak kullanmış olduk . Ayşegülün pozitif sonucu oldu inşallah ondan bana sonra sana bu uğur devam eder :)
Evet hala annemdeyim cuma eve geçmeyi düşünüyorum
Bütün ağrı sızı kramp ne varsa geçti şuan hiç bir şey hissetmiyorum.
Serap Hemşireye sordum 10. gün yaptırabilirmiyim diye olabilir ama bence gününde yaptırın dedi beklicem bende

:))))) Anlaştıkkk o zaman canım..
Bak canım 16 yumurtan toplanmıştı, ilk önemli konu olgun olmalarıydı, olgun olmayan eleniyor, ikincisi döllenmeleri döllenmeyenler eleniyor, ücüncüsü de bölünmeleri.. İşte böylee bölüne bölüne elene elene transfer günü geliyor.. :))))
Sen yarın her işini güzelce hallet canım.. Çünkü perşembeden itibaren günlerrce yatma pozisyonunda olacaksın..

Yoğunluk bitmiyor bitmiyor çok hastanız var allah hepsinin yardımcısı olsun

Akşama görüşürüz :)

banyomu yapayım akşamdan kaç gün yıkanamayacaktım onlarda söyler gerçi ama onlara kalmıyorki buradan hallediyoruz biz işimizi vereliniortak sonrada çok sumu içecektim. neyse bunları onlar söyler. iş yerindekileri toparladım zaten. başka ne yapayım Ayşegülüm tavsiyen varmı?

Mystryyi de katalım işin içine, ilaçlar onların eczanesinden geldi biliyorsunuz, hepimize uğur getirecek canım.. Sağlıklı sağlıklı bebişlerimiz olacak inşallah
Sıkılmadıysan kal canım bir kaç gün daha.. Ama Cuma geçeyim artık diyorsan bir haftayı tamamladığın için bende içim rahat eve geç diyebilirim.
Ohhh ne güzel ağrı , sızı , kramp da yokk.. Size Maşallah canım
Ben hiç öncesinde yaptırmayı düşünmedim canım.. Erken yaptırınca çıkmama ihtimali var, niçin tatlı kendi kendimizi boşu boşuna üzelim di mi?

Varr tabii olmaz mı canım, eşinle başbaşa kal, güzel hayaller kurun, bebeğinizin ne kadar tatlı olacağını düşünün.. Ertesi gün de alıp dönün evinize canım

bence de beklemek yerinde olur, 12. gün yaptırın dedikelrine göre vardır bir hesapları, çıkamzsa 10.günde boşu boşuna 2 gün üzülmek var bir de işin sonunda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…