Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Varr tabii olmaz mı canım, eşinle başbaşa kal, güzel hayaller kurun, bebeğinizin ne kadar tatlı olacağını düşünün.. Ertesi gün de alıp dönün evinize canım

sağol hayatım evet harika bir tavsiye bu.
mstryy de ilaçlar için teşekkür ederiz o zaman. hepimiz yararlandık uğurlu ilaçlarımız bizim..
kızlar bu arada rengi bizim hemşirelerdenmi??

geshenk inşallah embriyoların en kalitelilerinden olacak ve seni bekleyecekler orda perşembe gününe kadar ... sayının hiç önemi yok ki, önemli olan kaliteli olup annelerine tutunmaları...

sağol hayatım evet harika bir tavsiye bu.
mstryy de ilaçlar için teşekkür ederiz o zaman. hepimiz yararlandık uğurlu ilaçlarımız bizim..
kızlar bu arada rengi bizim hemşirelerdenmi??

Evet canım hastane ekibinden, tatlı güleryüzlü sıcacık hemşirelerimizden biriii :))))

siz transferden sonra hep yattınız mı kızlar? ben sadece 2-3 gündü sanırım evde kaldım, ondan sonra işe başlamıştım, tabi gene işte de dikkat ettim ama sürekli evde kalmadım..

Ben ismini tekrar etmek istemedimm..
Malum hepiniz nick kullanıyorsunuz burada.. Gerçi kendini tanıtmıştı.. ısterseniz isminin yanına gelip klik yapıp kullanıcının diğer mesajlarını ara diyip bakarsanızzz ilk mesajında göreceksinizzz...

siz transferden sonra hep yattınız mı kızlar? ben sadece 2-3 gündü sanırım evde kaldım, ondan sonra işe başlamıştım, tabi gene işte de dikkat ettim ama sürekli evde kalmadım..

Ben 22 Mayıs Cumartesi günü transfer olmuştum canım, bir gün istirahat etmenin yeterli olduğunu söylüyorlar ama ben tam 7 gün güzel güzell hiççç kıpırdamadan yattımm, sadece tuvalete kalktım, iğnem de evde yapılıyordu.. 7 günü tamamladıktan sonra evde biras hareket etmeye başladım iğne olmaya tıp merkezine gidip geldik.. Test yaptırmaya iki kere hastaneye gittik.. O kaaaa.. Hala evde dinlenme modundayım canım..
Hiçççç yormadım kendimi.

geshenk inşallah embriyoların en kalitelilerinden olacak ve seni bekleyecekler orda perşembe gününe kadar ... sayının hiç önemi yok ki, önemli olan kaliteli olup annelerine tutunmaları...

inşallah arkadaşım sağol. tutunsunlar onlarda artık dimi ama onca uğraştık emek verdik yani.

en güzelini yapmışsın aslında, bir dahakine ben 9 ay çıkmayı düşünmüyorum:))) gerçi herşey gene de olacağına varıyor ama, olsun biz tedbirlerimizi alalım...

bu arada sen izinde filanmısın, çalışıyor musun hiç bilmiyorum ayşegül :)

inşallah arkadaşım sağol. tutunsunlar onlarda artık dimi ama onca uğraştık emek verdik yani.

kesinlikle öyle, allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, hayırlısı ile nasip etsin hepimize..

Ben zaten çalışmıyorum canım hep yattım bu seferde yatıyorum bakalım ne olacak.
Bugün 5. gün hala banyo yapmadım :sinifsinif: allah tan havalar serin sırnaşık şey

Bugün 5. gün hala banyo yapmadım :sinifsinif: allah tan havalar serin sırnaşık şey

:))) banyo yapamamak gerçekten kötü ama bebeişler için herşeye değiyor ..
inşallah güzel olacak sonucun da...

Impression;
Canım ben işletme mezunuyum ve üstüne de yüksek lisans yaptım ve insan kaynakları uzmanı belgesi aldım.. 14 yıl kamu kurumu hizmetim vardı, ama 2007 Aralık ayında istifa ettim.. Arkadaşlarımla birlikte kurduğumuz bir danışmanlık firmamız var ve i.k hizmeti veriyoruz.. Özellikle bilişim sektörüne.. Ayrıca ben insan kaynaklarının eğitim fonksiyonundayım. Hizmetiçi eğitim seminerleri veriyorum. Uzmanlık konum doğru iletişim, motivasyon, zamanı etkin kullanma, doğru karar verme, etkili liderlik ve yöneticilik.. Ayrıca tez konum da çatışma ve çatışma çözümleme yöntemleri idi...
Neyseee bir ekibimiz ve asistanlarım var.. Anlaşmalı şirketlerimize periyodik olarak eğitim seminerleri veriyoruz ayrıca insan kaynakları sistemi kuruyoruz.. Eğitimlerimizin tarihlerini eğitim vereceğimiz şirketle birlikte belirliyoruz.. Genelde haftasonları ya da mesai dışı saatleri tercih ediyorlar sempatiksalakcinni Ben de tedavi öncesine kadar şehirler arası koşturup duruyordum.. Benim eğitim konumu cici asistanlarım Cüneyt ve Nihan üstlendi.. Uzun zamandır onları yetiştirmeye çalışıyordum.. ıyi bir gazla önce biraz zorlanarak kotardı yavrularım sağolsunlar.. Şimdi işim konusunda içim rahat.. Kendim ve bebişlerime böylelikle vakit ayırabildim canım.. Eğer herşey yolunda giderse ve Aydın Bey de izin verirse kendimi yormayacağım program çerçevesinde belki bir süre daha eğitim verebilirim..

Sanırım ben beşinci günün akşamı banyo yapmıştım.. Yok yok banyo değil, duşşş.. Bir şampuan bir sabun cırtt çıktım.. Ama nasıl rahatladım, nasıl güzel geldi.. Nasıl miss gibi hissettim kendimi anlatamammm kaydirigubbakcemile2

İnşallah canım
Sıkılmadım zaten onlar yalnız bırakmak istemez beni bakalım

Yemekteyizi izliyorum bir yandan :) sen izliyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…