Varr tabii olmaz mı canım, eşinle başbaşa kal, güzel hayaller kurun, bebeğinizin ne kadar tatlı olacağını düşünün.. Ertesi gün de alıp dönün evinize canım
sağol hayatım evet harika bir tavsiye bu.
mstryy de ilaçlar için teşekkür ederiz o zaman. hepimiz yararlandık uğurlu ilaçlarımız bizim..
kızlar bu arada rengi bizim hemşirelerdenmi??
sağol hayatım evet harika bir tavsiye bu.
mstryy de ilaçlar için teşekkür ederiz o zaman. hepimiz yararlandık uğurlu ilaçlarımız bizim..
kızlar bu arada rengi bizim hemşirelerdenmi??
Evet canım hastane ekibinden, tatlı güleryüzlü sıcacık hemşirelerimizden biriii :))))
Ben ismini tekrar etmek istemedimm..
Malum hepiniz nick kullanıyorsunuz burada.. Gerçi kendini tanıtmıştı.. İsterseniz isminin yanına gelip klik yapıp kullanıcının diğer mesajlarını ara diyip bakarsanızzz ilk mesajında göreceksinizzz...
siz transferden sonra hep yattınız mı kızlar? ben sadece 2-3 gündü sanırım evde kaldım, ondan sonra işe başlamıştım, tabi gene işte de dikkat ettim ama sürekli evde kalmadım..
geshenk inşallah embriyoların en kalitelilerinden olacak ve seni bekleyecekler orda perşembe gününe kadar ... sayının hiç önemi yok ki, önemli olan kaliteli olup annelerine tutunmaları...
Ben 22 Mayıs Cumartesi günü transfer olmuştum canım, bir gün istirahat etmenin yeterli olduğunu söylüyorlar ama ben tam 7 gün güzel güzell hiççç kıpırdamadan yattımm, sadece tuvalete kalktım, iğnem de evde yapılıyordu.. 7 günü tamamladıktan sonra evde biras hareket etmeye başladım iğne olmaya tıp merkezine gidip geldik.. Test yaptırmaya iki kere hastaneye gittik.. O kaaaa.. Hala evde dinlenme modundayım canım..
Hiçççç yormadım kendimi.
inşallah arkadaşım sağol. tutunsunlar onlarda artık dimi ama onca uğraştık emek verdik yani.
siz transferden sonra hep yattınız mı kızlar? ben sadece 2-3 gündü sanırım evde kaldım, ondan sonra işe başlamıştım, tabi gene işte de dikkat ettim ama sürekli evde kalmadım..
Ben zaten çalışmıyorum canım hep yattım bu seferde yatıyorum bakalım ne olacak.
Bugün 5. gün hala banyo yapmadım :sinifsinif: allah tan havalar serin sırnaşık şey
Ben zaten çalışmıyorum canım hep yattım bu seferde yatıyorum bakalım ne olacak.
Bugün 5. gün hala banyo yapmadım :sinifsinif: allah tan havalar serin sırnaşık şey
Mystryyi de katalım işin içine, ilaçlar onların eczanesinden geldi biliyorsunuz, hepimize uğur getirecek canım.. Sağlıklı sağlıklı bebişlerimiz olacak inşallah
Sıkılmadıysan kal canım bir kaç gün daha.. Ama Cuma geçeyim artık diyorsan bir haftayı tamamladığın için bende içim rahat eve geç diyebilirim.
Ohhh ne güzel ağrı , sızı , kramp da yokk.. Size Maşallah canım
Ben hiç öncesinde yaptırmayı düşünmedim canım.. Erken yaptırınca çıkmama ihtimali var, niçin tatlı kendi kendimizi boşu boşuna üzelim di mi?
İnşallah canım
Sıkılmadım zaten onlar yalnız bırakmak istemez beni bakalım
Yemekteyizi izliyorum bir yandan :) sen izliyormusun?
Sen diyince açtımm.. Ne kadar panik ve yapmacık bir kadın di miklava:
evet yaa 15 yaşında doğum yapmış kızı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?