Grapes;
Acıktımm vallahi, bişiiler atıştırayım bariiii kaydirigubbakcemile3
Impression;
Canım ben işletme mezunuyum ve üstüne de yüksek lisans yaptım ve insan kaynakları uzmanı belgesi aldım.. 14 yıl kamu kurumu hizmetim vardı, ama 2007 Aralık ayında istifa ettim.. Arkadaşlarımla birlikte kurduğumuz bir danışmanlık firmamız var ve i.k hizmeti veriyoruz.. Özellikle bilişim sektörüne.. Ayrıca ben insan kaynaklarının eğitim fonksiyonundayım. Hizmetiçi eğitim seminerleri veriyorum. Uzmanlık konum doğru iletişim, motivasyon, zamanı etkin kullanma, doğru karar verme, etkili liderlik ve yöneticilik.. Ayrıca tez konum da çatışma ve çatışma çözümleme yöntemleri idi...
Neyseee bir ekibimiz ve asistanlarım var.. Anlaşmalı şirketlerimize periyodik olarak eğitim seminerleri veriyoruz ayrıca insan kaynakları sistemi kuruyoruz.. Eğitimlerimizin tarihlerini eğitim vereceğimiz şirketle birlikte belirliyoruz.. Genelde haftasonları ya da mesai dışı saatleri tercih ediyorlar sempatiksalakcinni Ben de tedavi öncesine kadar şehirler arası koşturup duruyordum.. Benim eğitim konumu cici asistanlarım Cüneyt ve Nihan üstlendi.. Uzun zamandır onları yetiştirmeye çalışıyordum.. İyi bir gazla önce biraz zorlanarak kotardı yavrularım sağolsunlar.. Şimdi işim konusunda içim rahat.. Kendim ve bebişlerime böylelikle vakit ayırabildim canım.. Eğer herşey yolunda giderse ve Aydın Bey de izin verirse kendimi yormayacağım program çerçevesinde belki bir süre daha eğitim verebilirim..
çok güzelll, hele de böyle bir süreçte işleri ayarlayıp bir sisteme oturtmuş olmak, kafan rahat, için rahat.. benim acayip ters bir zamana denk gelmişti...herşey üst üste...insanın arkasını döndüğünde işlerini aksatmadan yürüteceğini bildiği elemanlarının olamsı gerçekten çok önemli..uzmanlık konun olan doğru iletişim, motivasyon, zamanı etkin kullanma, doğru karar verme, etkili liderlik ve yöneticilik ..herkese lazım konular hee 1:
hadi siz atıştırın, afiyet olsun..
ben de çıkayım yavaş yavaş.. evde eşim bekliyor beni, geç kalma demişti :))
iyi akşamlarrr..
Ladyyciğimmm,
Canım benim güzel güzelll uyumuş olmalısın.. Ne güsell di mi :))) boshayallersmile
Evet evet 1,5 saat uyumusum. Sonra uyanip ogle yemegimi yedim. Ogleden sonra da annemin arkadasi geldi birlikte cay saati yaptik. Tabi ben yatar moddaydim.
Siz neler yaptiniz?
Grapes nasil gidiyor canim?
Facebook'da yigeninin fotolarini gordum. Masallah cok tatli pek yakisikli.
Aysegul senin kizlara damat buldum. :))
hehehhh
Hiçççç bişiii yapmadık.. kaydirigubbakcemile3
Kızlarla arada yazıştık, iştekiler çalıştı, evdekiler uzandı yattı.. Bööle işte..
İki kız Whitecat'de , iki kız bende, bir sende.. 3 prenses varr.. Minik yakışıklı hangisini seçerse artık .. Elektrik tutarsa.. (Ayyy bugün izdivaç programları seyrettim 3 ayrı kanalda koptum Ladyy, elektrik çok önemliymiş sırnaşık şey )
İki kız Whitecat'de , iki kız bende, bir sende.. 3 prenses varr.. Minik yakışıklı hangisini seçerse artık .. Elektrik tutarsa.. (Ayyy bugün izdivaç programları seyrettim 3 ayrı kanalda koptum Ladyy, elektrik çok önemliymiş sırnaşık şey )
Ayy 5 yazacağıma 3 prenses yazmışımm sırnaşık şeysırnaşık şey
5 prenses. Abileri de yok.))
ben de simdi trt izliyorum, basit bi yarisma var. :))
5 prenses. Abileri de yok.))
ben de simdi trt izliyorum, basit bi yarisma var. :))
Bende sen kizlari kendine sakliyorsun sanmistim. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?