Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

çok güzelll, hele de böyle bir süreçte işleri ayarlayıp bir sisteme oturtmuş olmak, kafan rahat, için rahat.. benim acayip ters bir zamana denk gelmişti...herşey üst üste...insanın arkasını döndüğünde işlerini aksatmadan yürüteceğini bildiği elemanlarının olamsı gerçekten çok önemli..uzmanlık konun olan doğru iletişim, motivasyon, zamanı etkin kullanma, doğru karar verme, etkili liderlik ve yöneticilik ..herkese lazım konular hee 1:

hadi siz atıştırın, afiyet olsun..

ben de çıkayım yavaş yavaş.. evde eşim bekliyor beni, geç kalma demişti :))
iyi akşamlarrr..

Evet canım, sadece işletmelerde ve iş yaşamında değil, özel hayatta da çok önemli konular.. çok da keyifli konulardır.. çok güzel yaşanmış örnekler, fıkralar ile süsleyince eğitim alanların en sevdiği ders benim derslerim oluyor.. Düşünsene arkadaşlarımdan Cahit İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku dersi veriyor kaydirigubbakcemile3 ya da Canan Hanım Ticaret Hukuku kaydirigubbakcemile3 Erhan Sendikacılık kaydirigubbakcemile2 İğğğğğğ akannehir akannehir
Çok doğru dediğin gibi iyi bir sisteme oturttum, içim çok rahat ama hepsi planlı ve programlı bir süreç ile gerçekleşti.. Malum hem uzmanlık konum hem de başak burcunun etkileri... Her detayı dikkate alarak plan yapmazsamm ı - ıhhh olmasss eyvahedigeldismile

Evet evet 1,5 saat uyumusum. Sonra uyanip ogle yemegimi yedim. Ogleden sonra da annemin arkadasi geldi birlikte cay saati yaptik. Tabi ben yatar moddaydim.
Siz neler yaptiniz?

Hiçççç bişiii yapmadık.. kaydirigubbakcemile3
Kızlarla arada yazıştık, iştekiler çalıştı, evdekiler uzandı yattı.. Bööle işte..

Grapes nasil gidiyor canim?
Facebook'da yigeninin fotolarini gordum. Masallah cok tatli pek yakisikli.
Aysegul senin kizlara damat buldum. :))
hehehhh

Grapes nasil gidiyor canim?
Facebook'da yigeninin fotolarini gordum. Masallah cok tatli pek yakisikli.
Aysegul senin kizlara damat buldum. :))
hehehhh

İki kız Whitecat'de , iki kız bende, bir sende.. 3 prenses varr.. Minik yakışıklı hangisini seçerse artık .. Elektrik tutarsa.. (Ayyy bugün izdivaç programları seyrettim 3 ayrı kanalda koptum Ladyy, elektrik çok önemliymiş sırnaşık şey )

Ayy 5 yazacağıma 3 prenses yazmışımm sırnaşık şeysırnaşık şey

5 prenses. Abileri de yok. ))
ben de simdi trt izliyorum, basit bi yarisma var. :))

5 prenses. Abileri de yok. ))
ben de simdi trt izliyorum, basit bi yarisma var. :))

Haaa biliyorum o yarışmayı, dün akşam çok komikti.. Bir dede vardı üç tane üniversite öğrencisini seçti doğru cevap versinler diye, iki kız bir erkek.. Neyse sunucu sordu deniz derinliğini ölçen alet nedir diye, cevap iskandil... Ama çocuklar bilmiyor, etraf da kalabalık, herkes birbirine soruyor, deniz derinliğini ölçme aleti diye, az sonra denizin dibini ölçme şekline dönüştü kulaktan kulağa gibi .. Çocuklardan biri dibimetre dedi sırnaşık şeysırnaşık şey .. Koptum resmen.. Sunucu da koptu.. Çok keyifliydi..

Bende sen kizlari kendine sakliyorsun sanmistim. kaydirigubbakcemile3

Valla şekerim hepimiz sağlıcakla doğuralım da kız olsun erkek olsun hiçç farketmez.. Allah herkesin gönlüne göre versin..
(Demek istiyorum ama, babamızı naapcaz bilmiyoyummm Ladyyciğim eyvahedigeldismile )

Kızlar ben sizin hızınıza yetişemiyorum yaa :) halbuki ben de laf yetiştirmek istiyorum çok :)

2 gündür benim de kafama abuk subuk düşünceler üşüştü haftaya 20.haftama gireceğim, perşembe günü detaylı ultrasonum var, Prof.Dr. Atıl Yüksel'e gideceğiz. İkiz olduğu için ense kalınlığı ölçümü dışında hiçbir test yapılamıyor, Aydın bey de söylemişti. ense kalınlıkları normal çıktı ama bu detaylı ultrason çok önemli. Şimdiki doktoruma amniosentez istiyorum diyorum beni sallayıp duruyor, önce detaylıya bakalım, sorun çıkarsa 22.haftaya kadar yapabiliriz diyor. Ama ben çok endişeliyim. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Eşim doktor sorun yok dese de yaptırma taraftarı, ben de biraz böyle düşünüyorum ama ya yaptırdıktan sonra o binde bir denilen komplikasyonlar benim başıma gelirse, ya kızlarıma bişey olursa aslında dereyi görmeden paçayı sıvayıp kendi kendime dert ediyorum ama hormonlardan herhalde :) çok dertliyim çoookkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…