Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

whitecat dr problem yok diyorsa neden amniyosentez istiyorsun anlayamadim.
Pek bilgim yok AMA eger problem olma ihtimali varsa amniyosentez yapiliyor. 2-3 gun evde yatiriyorlar. Bence sen hormonlarina mantikli olmalarini soyle. Olmadik yere vesvese yapma. lmaz: :1hug:

aslında doktorum sağlıklı görünüyorlar diyor ama ekliyor, dünyada hiçbir doktor sana yüzde yüz garanti veremez, sadece amniosentez ile down sendromu olup olmadıklarını öğrenebilirsin. Ben sana yaptır ya da yaptırma diyemem diyor. Zor bir durum, yani yaptırmasam ve sonucunda bebeklerim hasta doğarsa o sorumlulukla yaşayamam, yaptırırsam ve yaptırdığım için de bebeklerime birşey olursa o zaman da yaşayamam kafam çok fena karıştı yani, haftaya perşembe bakalım Atıl Bey ne diyecek ona göre karar vermeye çalışacağım.

(((( Bende bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum malesef.. Ayrıca doktoruna koşulsuz güvenmek çok önemli.. Biz hepimiz sevgili doktorumuz Aydın Bey'e çok güveniyoruz ve her zaman onun kararları doğrultusunda karar üretiyoruz. Kızların buradan çoook sağlıklı görünüyor annesi Gereksiz endişelere kapılma lütfen..

Endiselerini anliyorum ama ense kalinligi down sendromunun bir gostergesi, bunu isaret eden bir bulgu yoksa daha ileri bir yontemle arastirmak gerekli degil bence. Tabiki hic bir dr hicbir konuda %100 garanti veremiyorlar. Ama amniyosentezden korkmana gerek yok. Basarili bir dr zarar vermeden siviyi alacaktir. Birkac gun evde uzanirsin ve icin rahat da devam edebilirsin. Bence hic bir sorun yok, olsa zaten dr mutlaka bakalim derdi. Sen simdi persembe yapilacak muayenden sonra ver kararini.
Henuz cok erken. Icini ferah tut canim. Kizlar gayet sagliklilar. )
opuyorumnanaktan

Aysegulum ikimiz variz su anda. Herkes yemekte galiba. Bende seni opup esimin yanina geciyorum.
Guzelce bitti ilk gun :))

Aysegulum ikimiz variz su anda. Herkes yemekte galiba. Bende seni opup esimin yanina geciyorum.
Guzelce bitti ilk gun :))

Tamam canım, biz de haberler bitince iğneye gidcezzz :)
Süratle geçecek günler canım, test günü göz açıp kapayıncaya kadar gelecekk..
Eşine de selam sööle olur mu
opuyorumnanaktan

Tamam canım, biz de haberler bitince iğneye gidcezzz :)
Süratle geçecek günler canım, test günü göz açıp kapayıncaya kadar gelecekk..
Eşine de selam sööle olur mu
opuyorumnanaktan

ayşegülcügüm nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bebişler umarım iyidir buyüyorlar saglıklı buyusunlerde bende yaramazlık yok evde dinlenerek geçiriyorum cuma kalp atışı günü pıt pıtları duyacagım inşallah kendine dikkat et öpüyorum iyi akşamlar...

herkese merhabalar işe başlayalı hiç yazamadım neredeyse dün pek yormadım kendimi ama bugun epey yoruldum eve geldim yemek yaptım yedim ve uzandım şimdi..
white cat canım lütfen luzumsuz yeree kendini üzme bence amniyo senteze hiç gerek yok, ense kalınlıgı normal çıkmıs ne de olsa biliyorsun benim bebeklerimden birisinin ense kalınlıgı 4mm çıkmıstı epey yüksek bir orandı ama tek yumurta ikizi olmaları dolayısıyla (IQ larıda %100 aynı olması beklendiginden) daha çok TTTS' ten şüphelenilmişti ama amniyo sentez yaptırmam gerekiyordu, öyle zor bir kararki eger amniyo sentez yaptırır ve bunun sonucunda olumsuz bir sonuc alsaydım ne olacaktı? Nasıl kıyacaktım onlara? Aldırmayı hiç düşünmemiştim çok zor olacaktı emindim ama onların canına kıyamazdım, sonra TTTS için hep bebeklerimden birisini feda etmekten bahsetti doktorlar ama ben buna da razı degildim nasıl derdim büyük yaşaasın küçük ölsün(( Rabbim kalbimi biliyor herzaman hakkımızda hayırlısı olsun dedik ve Allah'ım sen beni seçmek zorunda bırakma sen hakkımda herşeyin hayırlısını ver dedim...ve bu dualarım kabul oldu belkide ama çok zor günlerdi üzülmemek mümkün degildi, ama demekki hayırlısı buymus diyip avunmak kalıyor...
mystryy hi bahsetmedin kıbrıs tatilinden seninde benden kalır yanın yok galiba...Gerçi bizim iş yerinde kalan işlerin birikmesi sözz konusu olamaz arkdaslar kaldıgım yeren devam etmişler ama problemli bir işim vardı tam onu bitirmiş şükretmiş cuma günü eve gitmiştim ama evraklarımın çıktısı alınıp yollanmamış ve yeni baştan başlamam lazım bu iş gözümde büyüyor hala başlayamadım, ayrıca bir arkadas izne ayrılmıs onun işlerini kovalıyorum...
ladybird canım bol bol dinlen...
bu arada ben bloomberg tv'deki kelime oyunu'nu çok severek izliyorum tavriye ederim:))
evlilik programlarna gelince tam anlamıyla komedi:)ben epey iyi okudum evdeki dönemlerde aldıgım kitapların hepsi bitti:))
sancux puzzle yapmayı denedin mi hiç?bence cok eglenceli bir ugraş ama bel fıtıgı sonrası ben artık yapamıyorum uzun süre oturamıyorum çünkü evde fırsat bulunca yatay pozisyondayım:))bu tabirde hoş oldu...
bu arada aramıza yeni katılan ASM hemşiresi arkadasımız hoşgeldin aramıza... siz şu transfer esnasında projektörü!!! tutan tatlı hemşire misiniz??:)

panadol canım şimdiden hayırlı olsun inş herşey gönlünce olur, ASM suadiyenin ultrason cihazı gerçektende daha kaliteli biz ilk gidişimizde hem keseyi hem kalp atışını duymustuk
Ayşegül canım eğitiminin hakkını verdigin zaten her halinden belli oluyor maşaallah... benim eşimde işletme mezunu onun yüksek lisans alanı ise pazarlama, sanırım senin eşinde fen bilimleri(kimya) alanındaydı degil mi? eşlerin farklı uzmanlık alanlarının olması evlilige zenginlik katıyor bilmem sende bana katılır mısın?

Son düzenleme:

atıl hoca bu konuda en iyi isim biliyorsundur mutlaka, bende koryon biyopsisi yaptıracaktım ona ama nasip olmadı benim sürekli kanamam vardı ve kanama varken ne koryon biopsisi nede amniyosentez önerilmiyor çünkü baslı basına risk teşkil ediyor...
canım bu arada senin yaş kaçtı? ve hikayen neydi?daha önce denemen varmıydı veya düşük vs.. söz konusumydu? inş yoktur ve hiç olmaz

Nerelerdesinnn ? Bu cuma mııı pıtpıtlar ? Ayy ne kadar heyecanlısındır kimbilir.. Sen de bol bol dinlen canım.. Hiç yorma kendinii..

Kesinlikle katılıyorum canım:))) Benim eşim ODTÜ kimya okurken son sınıfta bırakıp büyüüük tutkusu olan Dokuz Eylül Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi okumuş, sonra da İngiltere'de yüksek yapmış.. Ehhh 17 yıl bekar hayatı sonucu ev işleri ve yemek konusunda da anneciğininden aldığı temel bilgileri harmanlayarak ekstra bir uzmanlık elde etmiş, iyi bir gurmedir Her konuda yardımcı sağolsun bana.. Su böreği dahi açabiliyor... Bende İşletme, iletişim, spor (eski voleybolculardanım) ve müzik (nacizane kanun çalıyorum) eşimde: kimya, deniz işletmeciliği, yemek, spor ve sonsuzz bir genel kültür.. Anlayacağın çook sıkıcıyızz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Ama ukalalığımız sadece birbirimize . Bir konuyla ilgili takılıp, dediğimizin doğruluğunu ispatlayıncaya kadar harp yaşanıyor kaydirigubbakcemile

Aydın Bey'e ben de çok güveniyorum, zaten testten sonra onu da görmeye gelicem, istediğin zaman arayabilirsin biz hep buradayız demişti onun da fikrini alıcam. Umarım sağlıklıdır kızlarım :) :)

inşallah amniyosenteze gerek kalmaz, teşekkür ederim destekleriniz için. Kızlarım sağlıkla gelirler umarım çok zamandır bekliyorum onları çünkü :)

Utkumm senin yaşadıklarının yanında benim kuruntularım şımarıklık oluyor biliyorum, ama insan engel olamıyor, hele de çok istediği bebekleri söz konusuysa..Allah hakkımızda hayırlısını versin. Ben de çok dua ediyorum sağlıklı olsunlar diye, inşallah rabbim sesimi duyar.

Atıl Bey evet detaylı ultrasonda bir numara, ben randevumu 8 haftalıkken filan almıştım, 3 ay sonraya ancak gün verebiliyorlar, detaylı ultrason için de 20.haftada görmek istiyormuş. Gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa ona göre erken davransınlar. Bu arada ücreti tek bebek için 450 ikiz gebelik için 650TL. Fena bayılıcaz paraları yani ama değer :) Sen de yeniden hamile kalacaksın inşallah o zaman randevunu hemen alırsın detaylı için :)

Canım ben 33 yaşındayım. Yumurtlama problemim var, yani belli bir boya kadar büyüyorlar ama nedensiz büyümeleri duruyor ve çatlayacak boya gelemiyorlardı. Önceleri kendi haline bıraktım ha oldu ha olacak filan, 2 yıl kadar yumurtlamayı arttırıcı hapla denedim, 1 kere de iğne ile yumurta büyütmeyi denedim. Olmadı. 5 yılımı böyle harcadım. En sonunda Aydın Bey'i buldum ve aşılama istemediğimi söyledim, o da onaylayınca bugünlere geldik. ilk tüp denememdi. 7 yumurta toplandı, 2 si transfer edildi, kalanı donduruldu. Benim zamanım gelmişti galiba ki kızlarım beni zorlamadan geldiler. Eminim senin de bundan sonra yüzün gülecek :) desteğin için teşekkürler..

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…