Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

bugün nasılmış bakalım ayşegül anne?

panadol sen de bizi böyle habersiz bırakma, cuma da haberdar et pıt pıtlardan...

white cat, vesvese yapıyorsun bence de. içini ferah tut ve sırf endişelerine yenik düşüp, gereksiz riskler alma... taramalarda da herşeyin yolunda gittiğini görüp, sakinleşeceksin nasılsa...

mystryyy nerdesiiiinnn, kıbrısa mı yerleştiiiinnn....?

Nasıl geçti canım günün, yağmurlar seller arasında sorun yaşamadın inşallah

dün dışarı çıkmış, yağmurla haşır neşir olmuştum. ama bugün tüm gün şirketteydim. canım kalmadı desem yalan olur yağmura... eşim de ben de bayılırız yağmurda yürümeye, artık h.sonu atarız kendimizi sokağa... ama yağmur evde yatan her birinize çok iyi oldu bence... şanslısınız, hava serinledi, patlamış mısır tv kıvamına geldi tam da..

Ben yatmaya alıştım artıkk :)))) Yağmur, güneş farketmiyor ama Ladyy ve Grapes için iyi oldu..
Canın kalsa da iyi olmus tüm gün şirkette olman canım.. Yollarda kalanlar mı dersin, kazalar mı dersin.. offf ki offf .. haberler kötüydü.. ((

canım merhaba eşim izin vermiyor pc. fazla arada giriyorum bende radyosyon alıyosun vs. gerçi herşeyden alıyoruz radyosyonu haberdar ederim pıt pıtlardan teşekkür ettim kendine dikkat et..

Nerelerdesinnn ? Bu cuma mııı pıtpıtlar ? Ayy ne kadar heyecanlısındır kimbilir.. Sen de bol bol dinlen canım.. Hiç yorma kendinii..

canım bu aşamaların her dönemi heycanlıymış insan dogal hamile kalınca zaten ögrenip edene kadar 6 hafta geçmiş oluyor sonrada aynı anda kese ve kalp atışı bizler öyle degilizki evet çok heycanlıyım endişeliyim evden çıkmıyorum dedigin gibi battaniye tv.kitap uyumakla geçiyor zaman herşey olacagına varır sanırım iyi geceler..

Kızlarr;
Şimdi büyük görümcemle görüştük.. Bugün kötü bir ev kazası geçirmiş malesef..
Her gün gelen yardımcısı geçen ay ameliyat olmuştu ve ameliyat sonrası hastane enfeksiyonu kaparak yürüyemez hale geldi.. E tabii onlar da yeni bir yardımcı bakmaya başlamışlardı. Bir kaç kadın denediler, neyse bir haftadır bir kadın devam ediyordu..
Kadın bazı eşyaların yerini değiştirmiş.. Ablam da uzanıp borcamı almaya çalışırken kütt yüzüne düşmüş ve burnu kırılmış iyi mi.. Tüm öğleden sonrayı hastanede geçirmişler, anesteziyle düzeltmişler ve plastik alçı gibi bişii takmışlar.. Şimdi öğrendik çok üzüldük.. Ev kazası işte.. ıyiymiş Allaşa şükür.. Çok kötü de olabilirdi.
Şimdi çok geç oldu bir de ıstinye'deler, gelmeyin dedi, yarın akşam gideceğiz..

Tedbir bizdennn, takdir Allahtan canım..
Biz kendimizi koruyalım, iyi bakalım..
İyi gecelerrr opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederim umarım iyisin kendine dikkat et sevgiyle kal..

çok geçmiş olsun canım.. burun operasyonları da çok zor. inşallah çabuk atlatır.

ev kazası diyip, geçmemek lazım bak aman sen de dikkat et kendine... iyi geceler sana da...

ay canım çok geçmiş olsun görümcene görünmez kaza kimin aklına gelirki böyle kazalar allah korumuş yinede burun kırılmasıda kötüdür acil şifalar...

ay canım çok geçmiş olsun görümcene görünmez kaza kimin aklına gelirki böyle kazalar allah korumuş yinede burun kırılmasıda kötüdür acil şifalar...

Teşekkür ederim canım.. Görülmez kaza işte.. Hadi sen eşini kızdırmaaa, doğruuu yanına :teselli:

çok geçmiş olsun canım.. burun operasyonları da çok zor. inşallah çabuk atlatır.

ev kazası diyip, geçmemek lazım bak aman sen de dikkat et kendine... iyi geceler sana da...

Teşekkür ederim canım.. Neyse ki ucuz atlatmış ablacığım..
Dolaptan bardak almak için bile uzanmıyorum vallahii, bazen sakarlığım tutar benim de kaydirigubbakcemile3

Gececiğim;
ıkimiz kaldık ama ben iznini rica edeceğim.. Ablamla konuştuğumuzdan bu yana bir tuhaf oldum sanki ((
Çok öpüyorum canım.. ıyi geceler diliyorum.. opuyorumnanaktan

Ayşegül selam. Dün hiç giremedim siteye. Hayır canım eşim öğretmen. Kendi işi olduğu için o gelmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…