Nasıl geçti canım günün, yağmurlar seller arasında sorun yaşamadın inşallah
dün dışarı çıkmış, yağmurla haşır neşir olmuştum. ama bugün tüm gün şirketteydim. canım kalmadı desem yalan olur yağmura... eşim de ben de bayılırız yağmurda yürümeye, artık h.sonu atarız kendimizi sokağa... ama yağmur evde yatan her birinize çok iyi oldu bence... şanslısınız, hava serinledi, patlamış mısır tv kıvamına geldi tam da..
geçmişi okudum şimdi de seninle ortak yanımız gittikçe artıyor. dur özelden yazayım bir bir...
bugün nasılmış bakalım ayşegül anne?
panadol sen de bizi böyle habersiz bırakma, cuma da haberdar et pıt pıtlardan...
white cat, vesvese yapıyorsun bence de. içini ferah tut ve sırf endişelerine yenik düşüp, gereksiz riskler alma... taramalarda da herşeyin yolunda gittiğini görüp, sakinleşeceksin nasılsa...
mystryyy nerdesiiiinnn, kıbrısa mı yerleştiiiinnn....?
Nerelerdesinnn ? Bu cuma mııı pıtpıtlar? Ayy ne kadar heyecanlısındır kimbilir.. Sen de bol bol dinlen canım.. Hiç yorma kendinii..
canım bu aşamaların her dönemi heycanlıymış insan dogal hamile kalınca zaten ögrenip edene kadar 6 hafta geçmiş oluyor sonrada aynı anda kese ve kalp atışı bizler öyle degilizki evet çok heycanlıyım endişeliyim evden çıkmıyorum dedigin gibi battaniye tv.kitap uyumakla geçiyor zaman herşey olacagına varır sanırım iyi geceler..
panadol canım şimdiden hayırlı olsun inş herşey gönlünce olur, ASM suadiyenin ultrason cihazı gerçektende daha kaliteli biz ilk gidişimizde hem keseyi hem kalp atışını duymustuk
Ayşegül canım eğitiminin hakkını verdigin zaten her halinden belli oluyor maşaallah... benim eşimde işletme mezunu onun yüksek lisans alanı ise pazarlama, sanırım senin eşinde fen bilimleri(kimya) alanındaydı degil mi? eşlerin farklı uzmanlık alanlarının olması evlilige zenginlik katıyor bilmem sende bana katılır mısın?
Kızlarr;
Şimdi büyük görümcemle görüştük.. Bugün kötü bir ev kazası geçirmiş malesef..
Her gün gelen yardımcısı geçen ay ameliyat olmuştu ve ameliyat sonrası hastane enfeksiyonu kaparak yürüyemez hale geldi.. E tabii onlar da yeni bir yardımcı bakmaya başlamışlardı. Bir kaç kadın denediler, neyse bir haftadır bir kadın devam ediyordu..
Kadın bazı eşyaların yerini değiştirmiş.. Ablam da uzanıp borcamı almaya çalışırken kütt yüzüne düşmüş ve burnu kırılmış iyi mi.. Tüm öğleden sonrayı hastanede geçirmişler, anesteziyle düzeltmişler ve plastik alçı gibi bişii takmışlar.. Şimdi öğrendik çok üzüldük.. Ev kazası işte.. İyiymiş Allaşa şükür.. Çok kötü de olabilirdi.
Şimdi çok geç oldu bir de İstinye'deler, gelmeyin dedi, yarın akşam gideceğiz..
Kızlarr;
Şimdi büyük görümcemle görüştük.. Bugün kötü bir ev kazası geçirmiş malesef..
Her gün gelen yardımcısı geçen ay ameliyat olmuştu ve ameliyat sonrası hastane enfeksiyonu kaparak yürüyemez hale geldi.. E tabii onlar da yeni bir yardımcı bakmaya başlamışlardı. Bir kaç kadın denediler, neyse bir haftadır bir kadın devam ediyordu..
Kadın bazı eşyaların yerini değiştirmiş.. Ablam da uzanıp borcamı almaya çalışırken kütt yüzüne düşmüş ve burnu kırılmış iyi mi.. Tüm öğleden sonrayı hastanede geçirmişler, anesteziyle düzeltmişler ve plastik alçı gibi bişii takmışlar.. Şimdi öğrendik çok üzüldük.. Ev kazası işte.. İyiymiş Allaşa şükür.. Çok kötü de olabilirdi.
Şimdi çok geç oldu bir de İstinye'deler, gelmeyin dedi, yarın akşam gideceğiz..
ay canım çok geçmiş olsun görümcene görünmez kaza kimin aklına gelirki böyle kazalar allah korumuş yinede burun kırılmasıda kötüdür acil şifalar...
çok geçmiş olsun canım.. burun operasyonları da çok zor. inşallah çabuk atlatır.
ev kazası diyip, geçmemek lazım bak aman sen de dikkat et kendine... iyi geceler sana da...
Gececiğim;
İkimiz kaldık ama ben iznini rica edeceğim.. Ablamla konuştuğumuzdan bu yana bir tuhaf oldum sanki((
Çok öpüyorum canım.. İyi geceler diliyorum.. opuyorumnanaktan
Hu huuuu geceeee gidiyoyummm
Ayşegül selam. Dün hiç giremedim siteye. Hayır canım eşim öğretmen. Kendi işi olduğu için o gelmeyecekMerhaba Görkemciğim;
Hayırlısı olsunn.. Siz iki kız başbaşa mecburi hizmetinizi tamamlarsınız.. Sayılı günler çabuk geçiyor.. İnşallah çook uzaklarda bir yer olmaz.. Eşinin de rahatlıkla ulaşabileceği bir nokta olmasını diliyorum. Bu arada eşin de hekim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?