Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ayşegülcüğüm öncelikle sana çooook geçmiş olsun ablan için çok üzüldüm. burun çok acıyor biliyorum.

diğer arkadaşlar sizlere de merhabalar nasılsınız bugün?? benim yarın büyük günüm tatlılarımı almaya gidiyorum yarın çok heyecanlıyım...

Melissciğim;
Nasılsın, kaçıncı haptasın, ne kadar kaldı ?

herkese günaydın..
iiym cnm sen nasılsın okuduğum kadarıyla herşey yolundaymış:) ne güzel
benim son 8 hapım var. şafak 8 yani ne güzel kariyer olayını halledip öyle çocuğu düşünmüşsünüz. ben de ilerde kendime ait bi danışmanlık firması açmak istiyorum tabi kendi alanımda kalite yönetim danışmanlığı (gıda mühendisiyim) ama daha kendimi eğitmem gerek bakalım çocukla birlikte nasıl olucak ama isteyince olur herşey:) ben de başak burcuyum..

Günaydın canım, teşekkür ederim..
Yarın bebişini alacaksın , heyecan bugün doruktadır, ayakların yere basmaz.. Çok güzel bir duygu canım, ekranda nokta şeklinde görüyorsun.. O dakikadan itibaren kıpırdamak istemiyorsun ona bişii olmasın diye.. Çok güzel şeyler bunlar çookkk..

selam
ayyy ne güzel ya benim de az kaldı ya hemen geçsin zaman istiyorum
gerçekten öncesinde gösteriyolar mı?

Tekkür ederim canım..
Demek şafak 8... Senin de söylediğin gibi muhtemelen 21'i gibi hastanede olursun ve başlarsın canım.. İlaçlarını nasıl temin edeceksin? Vermişlermiydi reçete?
Kalite yönetim danışmanlığının da popüleritesi artmaya başladı ama şimdi bebek vakti.. Kariyermiş, işmiş hiçççç bişeyin önemi yok.. En iyi kariyer hayata doğru çocuklar yetiştirmek.. Annenin bire bir bakması gerektiğini düşünüyorum.. 4-5 yaşlarına gelsinler ondan sana tekrar çalışma hayatı düşünülebilir.
Demek sen de başak burcusun.. İyiyiz hoşuz da çok detaycıyız di mi? Bir detay eksik kalınca dünyayı dar ediyorus kendimize akannehir

Selam kizlar herkese guzel bir gun diliyorum....

Aysegulcum gecmis olsun ablana buyuk birsey atlatmis.
ev kazalari cok tehlikeli cok dikkatli olmak gerekiyor.
Birkeresinde annemin üzerine mutfak dolabi dustu gerci annem son anda geriye cekildi siyirarak gecti o zamanda kucuk kardesime hamileydi 8 aylik falandi Allah korudu.

selam

Hiçççç merak etme Melisciğim, şimdi haplar bir bitse diyorsun, 3-5 gün içinde regli olmayı bekliyorsun, regli olur olmaz da muayene ve hemen iğneler ve yumurta takibi.. İşte iğneler ve yumurta takibi koşturmaca ile geçiyor, sonra yumurta toplama ve embriyoların gelişmelerini beklemek.. İnan hemencek geçiyor vakit..
Öncesinde göstermek değil de, ameliyathane ortamında yapılıyor bu işlem.. Sen ameliyat masasına yatmış oluyorsun, pozisyon veriyorlar, hemşirehanım sıkışık olup olmadığını rahat görüntü alınıp alınmadığına bakıyor (su içip sıkışık vaziyette olman gerek çünkü) sonra canım doktorumuz Aydın Bey geliyor ve aletlerini yerleştirip rahmi strerilize ediyor, sonra da embriyologlara tamamdır diye sesleniyor.. Ufuk Bey ya da Muharrem Bey kateter mi diyorlar bilmiyorum bir karıştan uzun bir şeyi heyecanla getiriyorlar, Aydın Bey alıp içeri doğru hareket ettiriyor işte o anda ekranda görüyorsun zaten.. Hemşirehanım ultrasonda, Aydın Bey doğru yeri bulmaya çalışıp pıtt diye içine bırakıveriyor.. İşte sende ekrandan görüyorsun minicik noktayı.. alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Of offf offf anneni de kardeşini de Allah korumuş vallahi.. Teşekkür ederim canım, gece öğrendik bizde, sesi iyi geliyordu ama bu akşam eşim gelir gelmez gideceğiz..
Bende ucuz atlattığını düşünüyorum koca ağır cam, başına düşse çok daha kötü neticelenebilirdi..
Hepimiz evde özellikle banyoda ve mutfakta çok dikkatli olmalıyız..
Oğlanlar nasıl canım? Hava serince bir kaç gündür gece daha iyisindir sanırım di mi.

kızlaarr çook özledim siziii amma yazmışsınız maşallaah yokluğumda neyse haberler güzeell.
ayşegülcüüm benimde son adet tarihim 4 nisan yani bir aycık var bebişlerimizin arasında e benimki oğlansa kızlar sana benzerse alırım birini şimdiden rezervasyon yaptırayım .bu arada şişliklerin çok çok normal yani öyle olmalı yoksaa bende anormalim.geçen seneki 4 aylık halimdeyim şu an bende inanamıyorum hatta akşama doğru tavan yapıyorum saklamak çok zor oluyor ne giyeceğimi şaşırdım valla millet acayip acayip bakıyo bende onlar sormadan diyorum ki ayy yaz geldi millet kilo verdi ben malesef aldım sonra tabi pusss bişi diyemiyolar.

meliss seninde hayırlı olsun:)

margar ve impression sizden doğal mucize bekliyoruz inşalaahhh

sancux sana bi sorum var sen tam ne zamana kadar iğne kullandın ve sonrasında ne kadar fitil kullandın ben şu an 9+4 haftalığım ve fitilleri haftaya hafta sonuna kadar kullanıcam hemşire azaltarak bırakmamı söyledi şu an sabah 3 akşam 3 kullanıyorum sonra 2 2 sonra 1 1 sonrada bırakıcam sendede öyle mi oldu?bide sen kaç haftalık oldun?

vanilya canım hakikatten de ucuz atlatmışsın bundan sonra inşallah sağlıkla gelicek bebeğin hemde seni çok bekletmeden inşallah.

laydcim rapora uyuz oldum ne demek 5 günlük vermek birde ben yolladım o salak hastaneye seni. neyse arkasından alacakmışsın 5 gün daha.hayırlı olsun sonda canın bebeğin seninle sende bizi çook yakında havalarda uçurucaksın sevinçten hep beraber halaylar çekicez mutlu mutlu.

rengi aramızda görmek çok güzel yaşadıklarımıza zaten en yakından tanık oluyordun buradanda izlemek değişiktir herhalde ama sevincimizede üzüntümüzede ortak olman çok çok güzel.

ayşegül nolur birleşelim açalım görüntüleme merkezini o kadar ihtiyacım varkii hatta adı ultroson cafe olsun bebişleri izlerken taza meyveler ya da meyve suları ikram edilsin eveet istiyoruum.

kızlar gelelim banaa tatil çok güzel geçti dinlendim uyudum sizleri dinlemedim çook yedim + iki kilo ile döndüm (kızmayıın yemekler çok güzeldii) eşime çok iyi geldi bayaa bunalmış garibim eh kolay değil çamaşır bulaşık yemek o da dinlendi:)) yanllızz tüm dinlenmişlik dönüş çilesiyle mahfoldu uçak rötar yaptı zaten bu benim şansımdır rötarsız uçmam gece 3te geldi havaalanında sefil olduk beklerken neyse geldik deli gibi yağmur uçak körüğe yanaşmadı açık merdiveni dayadılar ayağımda açık ayakkabılar üstümde tiril tiril elbise sırılsıklam oldum çok korktum bişi olcak diye eve gittik küüt uyudum dün işe tabii 2 saat gecikmeli geldim benim zaten haziran ayım çok sıkıntılı geçer yoğundur sanki 1 hafta ofiste yokmuşum gibi yoğundu işlerim nefes alamadım pazartesi akşamı eve küüt yatağa dün gene nefes almadan çalıştım akşam bebek ziyaretine gittik ikizler ay kızlar nasıl tatlılar anlatamam ufacıklarr Allah inşallah bizede nasib etsin bu duyguyu bu huzuru mutluluğu.
neyse uzuun uzun yazdım sizleri gerçekten özlemişim yok insan bağlanınca ayrı duramıyor.aramıza yeni katılanlarada hoşgeldiniz demek istiyorum bu arada.

Utkumm cnm puzzle hic bana gore degil sıkılırım minik minik parçalar:))))
Dun birazkitap okuyabildim ama digiturk olmasa cok sıkılırım.
Polisiye dizileri seviyorum onlarla oyalaniyorum işte.
Çalişan insanin evde oturmasi zor oluyor ilk zamanlar insanin hosuma gidiyorda sonra sıkıyor.

canımın içiii sonunda senin transfer günün geldii inan bende çok heyecanlıyım günler geçiceek sen bool bol dinleniceksin vee güzel haberi alıcaz nolur sakin ol nolur güzel düşün bol bol dua et ve telkin et kendini..

Oglanlar iyi cnm soldaki cok yaramaz cok hareketli sagdaki de pek uslu hic anlamiyorum onun hareketlerini.
Havalarin sicak olmamasi iyi geldi tabi bana ozellikle de nefes almamda ama gece agrilarim aynen devam dun cok belim agrisi halbuki yuruyus bile yapmadim.

selam

sağol canım. evet zaman geçiyor aslında inan hastane ev ilaç derken anlamıyorsun iğnelerden sonraki aşamalarda.... bak nasıl hemen gelecekler annelerinin göbişlerine.. ayy severim ben onlarııı :ecrin_bebek:

Allahım korumuşş. aman Allahım mutfak dolabı ne demek :1shok: insanı öldürür. bide hamile ... ev kazaı deyip geçmemek gerek vallahi aman arkadaşlarım dikkat edin kendinize helede şimdi...

benimde kışın banyoda ayağım kaydı düştüm ve öndeki 3 dişim kırıldı sapasağlamdı dişlerim halbuki. ne kadar çok çektim yüzüm şişti önce burnum kırıldı sanmıştım hiç dişlerimi anlamadım bile olayın sıcaklığıyla bütün banyo yerler kan oldu tabi aynaya bakana kadar kendimden haberim yoktu bir baktımki surat anında şişmiş dişler yok ve hiç hissetmiyorum.. acile gittik filmler emarlar çok kötü günlerdi offff... şimdi önlerim oldu takma şekli bi acaip oldu araları açık biri uzun biri kısa geçici yaptılar yani. bu işlere de kalkışınca kaldı daha tedavisi devam ediyordu aslında ama ara vermek zorunda kaldım şimdi. bakalım şu bebek işi hayırlısıyla olursa hemen onlara devam etmem gerekli çünkü birinin kökünde iltihap oluştu. ağrım sızım yok çok şükür çokta dikkat ediyorum hiç ısırarak bişi yemiyorum mesela hep küçük kesiyorum bıçakla. yani ev kazaları az buz kazalar değil...

boşverin kariyeri falan önce çocuuk en güzel miras o ne işş ne başka bişey. bende başağım e oluyo biraz manyaklık tabii bendede amaa evine de düşkündür başak burçları. 8 hap 8 gün nedirki az kalmış az sana tavsiyem hani koşasın eğlenesin zıplayasın varsa zıpla yoksaa uzun bir sakinliğe giriş yapıcaksın hatta belki ufak bi tatil deniz??

Mystryy;
Şükür kavuşturana canım... ınşallah işlerini kolaylamışsındır ofiste... Tatilinin güzel geçtiğine sevindim.. ınan görsen şimdi beni şaşırırsın diyeceğim ne ince bel kaldı, ne bişii, balon gibi şişiyorum ve beslenmem de sağlıklı, aldığım kalori belli.. ama sende de öyleymişş iyi sevindim kaydirigubbakcemile3
Haaa bak aklımdayken hani LCW'den aldığımız pantolonlar vardı ya, küçük bedenleri gelmiş Viaya, biz birini alkole feda ettiğimiz için sırnaşık şey sadece evde giyebiliyorum, eşim yine almış bana aynından.. Ayrıca Mangodan keten ve beli iki karış penyeden bol kesimli çok cici asker yeşili bir pantolon daha almış.. Hamile reyonları yok ama öyle bir modelleri varmış.. Turuncusu , kemik rengi ve yeşili varmış.. 34 lira Bilginiz olsun.
Evett canım Ultrason Cafe bizim projemiz olsun.. Ama bize yetişmezz ((( malesef.. Cihazlar çok pahalı, şu an hepimizin sermaye sorunu var sırnaşık şey .. Biz bebişlerimizi alalım kucağımıza sonra girişimci kadınlar olarak Cafemizi hizmete açalım, destek kredisi bilee alırısss :roflol:
2 kg? Nuri Bey sana da kızacak vallahiii klava:

ayşegülcüm allah korumuş görümceni buna da şükür neyse hepimize ders oldu acelecilik yook herşeyi sakin sakin düşüne düşüne yapıcaz öyle atlamak yok banyo mutfak tehlike yani dikkat!!!
bu arada geshen keşke tüm diş problemlerini çözmüş olsaydın tedavi öncesi ama neyse 3 ay dayanırsın bebiş 3 aylık olunca dişçiye gidilebiliniyor.
bu arada ilaçların uğurlu geldiğinden bahsetmişsiniz eczanede ayşegülcüğüme verirken içinden dua ettim o kapıdan çıkıncada eşim ve çalışanlar dua ettiler yani eğer uğurunda etkisi varsa ne mutlu ne mutlu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…