Melissciğim;
Nasılsın, kaçıncı haptasın, ne kadar kaldı ?
Ayşegülcüğüm öncelikle sana çooook geçmiş olsun ablan için çok üzüldüm. burun çok acıyor biliyorum.
diğer arkadaşlar sizlere de merhabalar nasılsınız bugün?? benim yarın büyük günüm tatlılarımı almaya gidiyorum yarın çok heyecanlıyım...
Ayşegülcüğüm öncelikle sana çooook geçmiş olsun ablan için çok üzüldüm. burun çok acıyor biliyorum.
diğer arkadaşlar sizlere de merhabalar nasılsınız bugün?? benim yarın büyük günüm tatlılarımı almaya gidiyorum yarın çok heyecanlıyım...
herkese günaydın..
iiym cnm sen nasılsın okuduğum kadarıyla herşey yolundaymış:) ne güzel
benim son 8 hapım var. şafak 8 yanine güzel kariyer olayını halledip öyle çocuğu düşünmüşsünüz. ben de ilerde kendime ait bi danışmanlık firması açmak istiyorum tabi kendi alanımda kalite yönetim danışmanlığı (gıda mühendisiyim) ama daha kendimi eğitmem gerek bakalım çocukla birlikte nasıl olucak ama isteyince olur herşey:) ben de başak burcuyum..
selam
ayyy ne güzel ya benim de az kaldı ya hemen geçsin zaman istiyorum
gerçekten öncesinde gösteriyolar mı?
Selam kizlar herkese guzel bir gun diliyorum....
Aysegulcum gecmis olsun ablana buyuk birsey atlatmis.
ev kazalari cok tehlikeli cok dikkatli olmak gerekiyor.
Birkeresinde annemin üzerine mutfak dolabi dustu gerci annem son anda geriye cekildi siyirarak gecti o zamanda kucuk kardesime hamileydi 8 aylik falandi Allah korudu.
Benimde bugun temizligim var. Gerci ben birsey yapamiyorum, yatakta oturur pozisyondayim.
Canım benim, kontrol saatleri gelince embriyoları inceleyip, durumlarını rapor ediyorlar. Kesinlikle aramamaları gibi bir durum söz konusu değill..
Bak yaaaklava: o ne demek öyle yarına 2 kaldı demese bari .. Hep söylüyorum iyiyi çağır, kötüyü çağırma diye.. İnşallah 4'ü de yarına güzel güzel bölünür, 4 embriyom için dua ediyorum, iyi olmalarını istiyorum diyeceğine söylediğin şeye bak.. klava:
Oglanlar iyi cnm soldaki cok yaramaz cok hareketli sagdaki de pek uslu hic anlamiyorum onun hareketlerini.Of offf offf anneni de kardeşini de Allah korumuş vallahi.. Teşekkür ederim canım, gece öğrendik bizde, sesi iyi geliyordu ama bu akşam eşim gelir gelmez gideceğiz..
Bende ucuz atlattığını düşünüyorum koca ağır cam, başına düşse çok daha kötü neticelenebilirdi..
Hepimiz evde özellikle banyoda ve mutfakta çok dikkatli olmalıyız..
Oğlanlar nasıl canım? Hava serince bir kaç gündür gece daha iyisindir sanırım di mi.
selam
ayyy ne güzel ya benim de az kaldı ya hemen geçsin zaman istiyorum
gerçekten öncesinde gösteriyolar mı?
Selam kizlar herkese guzel bir gun diliyorum....
Aysegulcum gecmis olsun ablana buyuk birsey atlatmis.
ev kazalari cok tehlikeli cok dikkatli olmak gerekiyor.
Birkeresinde annemin üzerine mutfak dolabi dustu gerci annem son anda geriye cekildi siyirarak gecti o zamanda kucuk kardesime hamileydi 8 aylik falandi Allah korudu.
herkese günaydın..
iiym cnm sen nasılsın okuduğum kadarıyla herşey yolundaymış:) ne güzel
benim son 8 hapım var. şafak 8 yanine güzel kariyer olayını halledip öyle çocuğu düşünmüşsünüz. ben de ilerde kendime ait bi danışmanlık firması açmak istiyorum tabi kendi alanımda kalite yönetim danışmanlığı (gıda mühendisiyim) ama daha kendimi eğitmem gerek bakalım çocukla birlikte nasıl olucak ama isteyince olur herşey:) ben de başak burcuyum..
Kızlarr;
Şimdi büyük görümcemle görüştük.. Bugün kötü bir ev kazası geçirmiş malesef..
Her gün gelen yardımcısı geçen ay ameliyat olmuştu ve ameliyat sonrası hastane enfeksiyonu kaparak yürüyemez hale geldi.. E tabii onlar da yeni bir yardımcı bakmaya başlamışlardı. Bir kaç kadın denediler, neyse bir haftadır bir kadın devam ediyordu..
Kadın bazı eşyaların yerini değiştirmiş.. Ablam da uzanıp borcamı almaya çalışırken kütt yüzüne düşmüş ve burnu kırılmış iyi mi.. Tüm öğleden sonrayı hastanede geçirmişler, anesteziyle düzeltmişler ve plastik alçı gibi bişii takmışlar.. Şimdi öğrendik çok üzüldük.. Ev kazası işte.. İyiymiş Allaşa şükür.. Çok kötü de olabilirdi.
Şimdi çok geç oldu bir de İstinye'deler, gelmeyin dedi, yarın akşam gideceğiz..[/QUOT
çok büyük geçmiş olsun Allah acil şifa versin, görünmez kazalar çok kötü oluyor geçenlerde benim yardımcıda banyonun camını silerken elinden kaydı gümbür önce aynanın önündeki camı kırdı sonra sonra lavabonun içine düştü tam 2 saniye önce lavobonun önünde duruyordum az daha kafama inecekti... ben ucuz atlattım diye sevinmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?