canımın içiii sonunda senin transfer günün geldii inan bende çok heyecanlıyım günler geçiceek sen bool bol dinleniceksin vee güzel haberi alıcaz nolur sakin ol nolur güzel düşün bol bol dua et ve telkin et kendini..
Oglanlar iyi cnm soldaki cok yaramaz cok hareketli sagdaki de pek uslu hic anlamiyorum onun hareketlerini.
Havalarin sicak olmamasi iyi geldi tabi bana ozellikle de nefes almamda ama gece agrilarim aynen devam dun cok belim agrisi halbuki yuruyus bile yapmadim.
Mystryy;
Şükür kavuşturana canım... İnşallah işlerini kolaylamışsındır ofiste... Tatilinin güzel geçtiğine sevindim.. İnan görsen şimdi beni şaşırırsın diyeceğim ne ince bel kaldı, ne bişii, balon gibi şişiyorum ve beslenmem de sağlıklı, aldığım kalori belli.. ama sende de öyleymişş iyi sevindim kaydirigubbakcemile3
Haaa bak aklımdayken hani LCW'den aldığımız pantolonlar vardı ya, küçük bedenleri gelmiş Viaya, biz birini alkole feda ettiğimiz için sırnaşık şey sadece evde giyebiliyorum, eşim yine almış bana aynından.. Ayrıca Mangodan keten ve beli iki karış penyeden bol kesimli çok cici asker yeşili bir pantolon daha almış.. Hamile reyonları yok ama öyle bir modelleri varmış.. Turuncusu , kemik rengi ve yeşili varmış.. 34 lira Bilginiz olsun.
Evett canım Ultrason Cafe bizim projemiz olsun.. Ama bize yetişmezz((( malesef.. Cihazlar çok pahalı, şu an hepimizin sermaye sorunu var sırnaşık şey .. Biz bebişlerimizi alalım kucağımıza sonra girişimci kadınlar olarak Cafemizi hizmete açalım, destek kredisi bilee alırısss :roflol:
2 kg? Nuri Bey sana da kızacak vallahiiiklava:
Geshenkciğim;
Diş tedavini hamileyken devam ettiremezsin biliyosun di mi canım.. Uyuşturucu iğne ve ilaçsız olabilecek biş şeyse sorun yok.. Amann şimdiden seni uyaralım da..
Geçen hafta Mystryy herkesi uyarmıstı.. Aman kızlar transfer öncesi dişlerinizi halledin diye..
kızlar siz transfer öncesi yiyeceklerinizde özel tercih yaptınızmı hani şunu yiyim bunu yememeliyim gibi. ben bayise hemşireye sormuştum bana evet sizin grup yapıyor bir şeyler ama önemli özellikle yiyin için dediğimiz bir şey yok dedi genede isterseniz o dediğiniz şeyleri yiyebilirsiniz diye söyledi... bide sakın kabız olma dediler hepsi gel gelelim ben 3 gündür kabızım. karnım şişti hareket etmiyor ağrıda yapıyor şu an. hem taze hem kuru kayısı yedim bir dünya banamısın demedi ne yapayım başka su içiyorum sulu şeyler yiyorum ama yok.... yarına kadar çözmem lazım bu durumu..
Günaydın
Dün akşamdan beri yazamıyorum internet sorunlu
Ayşegül ablana çok geçmiş olsun her an heryerde çok dikkatli olmak gerek gerçekten
Tekkür ederim canım..
Demek şafak 8... Senin de söylediğin gibi muhtemelen 21'i gibi hastanede olursun ve başlarsın canım.. İlaçlarını nasıl temin edeceksin? Vermişlermiydi reçete?
Kalite yönetim danışmanlığının da popüleritesi artmaya başladı ama şimdi bebek vakti.. Kariyermiş, işmiş hiçççç bişeyin önemi yok.. En iyi kariyer hayata doğru çocuklar yetiştirmek.. Annenin bire bir bakması gerektiğini düşünüyorum..4-5 yaşlarına gelsinler ondan sana tekrar çalışma hayatı düşünülebilir.
Demek sen de başak burcusun.. İyiyiz hoşuz da çok detaycıyız di mi? Bir detay eksik kalınca dünyayı dar ediyorus kendimize akannehir
Geshenkciğim;
Stresten olmuştur muhtemelen, ıkınmamamız gerektiği için kabız olmayın diyorlar.. Hem kuru, hem taze kayısı yemişssin zaten, yarına kadar çözülür diye düşünüyorum. Ama yine de sorun hemşirehanıma söylersin reçete yazarlar, kızlara reçete ile şurup verildiğini biliyorum.
Ben herşeyi yedim transfer döneminde.. Peynir, sebze, et, meyva, yoğurt ve süt, badem, bal..(Beslenme programımda olan şeylerdi zaten bunlar )
Ekstra kızlardan öğrendiğim şeyy; bol bol taze ananas... Günde neredeyse iki taneden fazla ananas yedim.. Çok seviyoyum zatenn
Hiçççç merak etme Melisciğim, şimdi haplar bir bitse diyorsun, 3-5 gün içinde regli olmayı bekliyorsun, regli olur olmaz da muayene ve hemen iğneler ve yumurta takibi.. İşte iğneler ve yumurta takibi koşturmaca ile geçiyor, sonra yumurta toplama ve embriyoların gelişmelerini beklemek.. İnan hemencek geçiyor vakit..
Öncesinde göstermek değil de, ameliyathane ortamında yapılıyor bu işlem.. Sen ameliyat masasına yatmış oluyorsun, pozisyon veriyorlar, hemşirehanım sıkışık olup olmadığını rahat görüntü alınıp alınmadığına bakıyor (su içip sıkışık vaziyette olman gerek çünkü) sonra canım doktorumuz Aydın Bey geliyor ve aletlerini yerleştirip rahmi strerilize ediyor, sonra da embriyologlara tamamdır diye sesleniyor.. Ufuk Bey ya da Muharrem Bey kateter mi diyorlar bilmiyorum bir karıştan uzun bir şeyi heyecanla getiriyorlar, Aydın Bey alıp içeri doğru hareket ettiriyor işte o anda ekranda görüyorsun zaten.. Hemşirehanım ultrasonda, Aydın Bey doğru yeri bulmaya çalışıp pıtt diye içine bırakıveriyor.. İşte sende ekrandan görüyorsun minicik noktayı.. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ananası önceden yemeye başladın galiba doğrumu?
grapes dediğin şurubu şimdi alsam geç değil dimi yarına kadar söker inşallah bağırsaklarımı harekete geçirse bari. ıkınmaya gelince valla çok uğraştım söylemesi ayıptır özür dilerim ama çıkmadıkça zorladım napiiimm..
ay çok heyecanlıymış gerçekten
annem bana 'senin yumruğum kadar kafan vardı' derdi ama ben çocuğuma ''ben senin nokta halinde 8 hücreli halini gördüm' diycam:lepi:
ay çok heyecanlıymış gerçekten
annem bana 'senin yumruğum kadar kafan vardı' derdi ama ben çocuğuma ''ben senin nokta halinde 8 hücreli halini gördüm' diycam:lepi:
çok teşekkür ederim. iyi vakit geçirmene dinlenebilmene çok sevindim canım. sakinim mstryy inan bana sakinim sadece accık heyecanlıyım ee o kadarda olsun dimii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?