Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

çok teşekkür ederim. iyi vakit geçirmene dinlenebilmene çok sevindim canım. sakinim mstryy inan bana sakinim sadece accık heyecanlıyım ee o kadarda olsun dimii.

Hep öyle olurmuş ya, biri yaramaz biri uslu.. Farklı cinsiyet olunca da erkekler yaramaz olup, kızlar uslu olurmuss.. Senin soldaki yaramas olunca, sağdaki sinmiştir yavrum korunma moduna girmiştir..
İkizlerin en önemli avantajı birbirlerine arkadaş olmalarıymış, birbirleriyle oynayarak vakit geçirmeleriymiş.. Doğmadan evvel de, doğduktan sonra da.. gamyoncuiremsu

ohhh bu alışveriş bilgileri iyi oldu aahh ahh şanslısın benim kocam çook iyidir sağolsun çook sakin huzurlu hep mutlu en önemliside çook vicdanlıdır ama alışveriş ruhu sıfır yok öyle bir duygu yok adamda çoook nadir gelirler o zamanda toptan alır ne varsa ama durumumu kullanıp yalvarsam hani aşerdim mangoaki o pantolona ve lcvdeki küçük bedene diye belki ikna ederim karşılığında pazar günü 1 saat daha uyuma izni veririm benimkide senin gibi tembel ye iç yat modeli uykucu:)
ince beli falan boşveeer veririz sonra takarız bebeleri kucağa yürürüz bol bol gerçi seninkileri nasıl takıcaz iki tane bilemedim ama onlar zaten sana verdirir o kiloları sen rahat ol koşturucan peşlerinde gaz süt bez....
yaa evet projemizi ilerde bizim gibiler için geçiririz inşallah hayata para basarız valla hepimizin tedavi parasını çıkarırız kızlar
kiloları aldım ama şimdi dikkat ediyorum gerçi domuyorum canım ya sorma oyalıyurum meyve kraker falan ama kanmıyo benim miğde.bu konu nuri beyin takıntısı kızıcak haklısın :kedi:

çok büyük geçmiş olsun Allah acil şifa versin, görünmez kazalar çok kötü oluyor geçenlerde benim yardımcıda banyonun camını silerken elinden kaydı gümbür önce aynanın önündeki camı kırdı sonra sonra lavabonun içine düştü tam 2 saniye önce lavobonun önünde duruyordum az daha kafama inecekti... ben ucuz atlattım diye sevinmiştim[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım.. Gece sesi iyi geliyordu, bugün gideceğiz görmeye..
Sen de ucuz atlatmışsın, gerçekten çok dikkatli olmak gerek banyo ve mutfakta..

Geshenkciğim;
Diş tedavini hamileyken devam ettiremezsin biliyosun di mi canım.. Uyuşturucu iğne ve ilaçsız olabilecek biş şeyse sorun yok.. Amann şimdiden seni uyaralım da..
Geçen hafta Mystryy herkesi uyarmıstı.. Aman kızlar transfer öncesi dişlerinizi halledin diye..

ooo baya kalabalıgız....
arkadaslar sıkıldım ben yaaaaaaaaaaa
işler yogunlastı birden gene:)))
sancux canım çok haklısın insan calısma ortamında kalınca ev sıkıcı geliyor, uzun süre evde oluncada iş yeri sıkıcı geliyor:))

biliyorum canım. zaten ağrım sısım olmadığı için erteledim bende ya. idare ederim o zaman süresince bu durumu acil bişi yok yani müdahale edildi zaten ısırma işinide hiç yapmıyorum ancak yumuşak şeyleri yandan ısırıyorum yani çoook dikkat ediyorum ki başıma iş çıkartmasın diye sorun çıkmayacak inşallah.çünkü dediğim gibi hiç ağrı yapmadı.

kızlar siz transfer öncesi yiyeceklerinizde özel tercih yaptınızmı hani şunu yiyim bunu yememeliyim gibi. ben bayise hemşireye sormuştum bana evet sizin grup yapıyor bir şeyler ama önemli özellikle yiyin için dediğimiz bir şey yok dedi genede isterseniz o dediğiniz şeyleri yiyebilirsiniz diye söyledi... bide sakın kabız olma dediler hepsi gel gelelim ben 3 gündür kabızım. karnım şişti hareket etmiyor ağrıda yapıyor şu an. hem taze hem kuru kayısı yedim bir dünya banamısın demedi ne yapayım başka su içiyorum sulu şeyler yiyorum ama yok.... yarına kadar çözmem lazım bu durumu..

Günaydın
Dün akşamdan beri yazamıyorum internet sorunlu
Ayşegül ablana çok geçmiş olsun her an heryerde çok dikkatli olmak gerek gerçekten

Canım bende de aynı sorun olmuştu duphalac diye bir şurup var sabah akşam yemek öncesi aldım hemen başla istersen.

Geshenkciğim;
Stresten olmuştur muhtemelen, ıkınmamamız gerektiği için kabız olmayın diyorlar.. Hem kuru, hem taze kayısı yemişssin zaten, yarına kadar çözülür diye düşünüyorum. Ama yine de sorun hemşirehanıma söylersin reçete yazarlar, kızlara reçete ile şurup verildiğini biliyorum.
Ben herşeyi yedim transfer döneminde.. Peynir, sebze, et, meyva, yoğurt ve süt, badem, bal..(Beslenme programımda olan şeylerdi zaten bunlar )
Ekstra kızlardan öğrendiğim şeyy; bol bol taze ananas... Günde neredeyse iki taneden fazla ananas yedim.. Çok seviyoyum zatenn

Günaydın
Dün akşamdan beri yazamıyorum internet sorunlu
Ayşegül ablana çok geçmiş olsun her an heryerde çok dikkatli olmak gerek gerçekten

Günaydııııın,
Teşekkür ederim canım..
Cuma günü kendi internetne kavuşacaksınnn kaydirigubbakcemile2

evet aynen ama artık hayat hakkında uzun vadeli programlar yapmaktan vaz geçtim çünkü herşey olacağına varıyo biraz herşeyi kontrol edemenenin huzursuzluğu olsa da alışmaya başladım:) ilaçlara gelince tanıdık bi eczacı var ona sorduk araştırcaktı bizim için daha uygun fiyata ama olmazsa fazla bekletmeden alıcaz. evet çocuk yetiştirmek çok önemli ayrı bi meslek:)

ananası önceden yemeye başladın galiba doğrumu?

grapes dediğin şurubu şimdi alsam geç değil dimi yarına kadar söker inşallah bağırsaklarımı harekete geçirse bari. ıkınmaya gelince valla çok uğraştım söylemesi ayıptır özür dilerim ama çıkmadıkça zorladım napiiimm..

ay çok heyecanlıymış gerçekten
annem bana 'senin yumruğum kadar kafan vardı' derdi ama ben çocuğuma ''ben senin nokta halinde 8 hücreli halini gördüm' diycam:lepi:

İstersen aradıklarında hemşirelerden biriyle konuş sor canım bilemiyorum :uhm: yanlış birşey yaptırmak istemem
Ben fazla ananas yiyemedim transferden sonra hergün 2 dilim falan yedim

annem bana 'senin yumruğum kadar kafan vardı' derdi ama ben çocuğuma ''ben senin nokta halinde 8 hücreli halini gördüm' diycam:lepi:

meliss hadi bakalım maroton başlıyor regl olduktan sonra herşey o kadar çabuk oluyor ki nasıl geçecek anlamayacaksın zemuszemus

Evett canım... :)))))
Normal hamilelik yaşayanlar reglileri geçince farkedip test yaptırıyorlar..
Biz her hallerini her evreyi biliyoruz sırnaşık şey

çok teşekkür ederim. iyi vakit geçirmene dinlenebilmene çok sevindim canım. sakinim mstryy inan bana sakinim sadece accık heyecanlıyım ee o kadarda olsun dimii.

tabikide canım benim bende çok heyecanlıydım o kadar olucak sabırsızlık heyecan e bunlarda güze beaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…