Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Evet canım, ananas bu çevrede kolaylıkla bulunan bir meyva.. Zaten tüketiyordum, transfer sonrası abarttım :))))

teşekkür ederim :)
dinlenmen ne güzel
seni de tebrik ederim inşallah çocuğunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

Ben geniş kapsamlı bir araştırma yapmıştım canım.. Dur eski yazışmalardan sayfasını bulmaya çalışayım.. Ama bize yardımcı olmak için sağolsun Mystryynin eşi en iyi fiyatı verdi.. Biz de ondan temin ettik.. ASM'nin hemen yakınında zaten eczaneleri..

geç değil canım hemen al şurubu iç o çözer senin sorununu aah ah ben şurup içemiyorum kızlar sıvı ilaçlara küşüklüğümden beri içiemem anında kusarım çocukken öksürük şurubu yerine iğne olurdum o kadar yani.

Hoşgelmişsin canım
Ucundan duaları yakaladık inşallah öyle olur . Daha 5 gün var çok heyecanlanıyorum eyvahedigeldismile

ay çok heyecanlıymış gerçekten
annem bana 'senin yumruğum kadar kafan vardı' derdi ama ben çocuğuma ''ben senin nokta halinde 8 hücreli halini gördüm' diycam:lepi:

yaa evet doğru anlamaz neler çektiğimizi belki ama o da anne ya da baba olunca anlar annem bana öyle dediğinde hoşuma giderdi ama o duyguyu anlayamazdım tam olarak şimdi biraz daha anlıyorum onun için neler ifade ettiğimi.
bu arada ilaçlar için seve seve yardımcı olabilirim sen tabii fiyat al banada istersen listeni ver ben eşime sorarım yapabileceğinin en iyisini yapar bizde bu derdi çektik daha iyi bilemem ve anlayamam.

Hoşgelmişsin canım
Ucundan duaları yakaladık inşallah öyle olur . Daha 5 gün var çok heyecanlanıyorum eyvahedigeldismile

olucaak nolur korkma evet heyecanlan ama sakın korkma bu sefer olucak kese görmeni bekliycez hep beraber hem benim bebişe kardeşler çoğalsın ne de olsa benimki tek bebek...

ayy kızlar deli gibi işim var ama kopamıyorum sizden.
geshenk dupalağı iç olmassa mısır ye üstüne su iç üstüne salatalık üstüne taşa otur kayısı haşla suyunu hoşaf gibi iç şaka şakaaaaa korkma canım ananas lifli o baya yardımı oluyo ki ben dupalak içemedim ve normalde çok tembeldir benim sistemim.

olucaak nolur korkma evet heyecanlan ama sakın korkma bu sefer olucak kese görmeni bekliycez hep beraber hem benim bebişe kardeşler çoğalsın ne de olsa benimki tek bebek...

İnşallah canım

Dün ladybird facebbokta yiğenimin resimlerini görmüş :)))))))))))
Çok tatlı çok özlüyorum onu bugünlerde göremiyorum kucağıma da alamıyorum

Veee büyük bomba kendisi bir Aydın Arıcı yapımı :))))))

Bizimkilerde inşallah öyle tatlı olacak

eveet en zevkli kısım sendeymiş bu durumda:)) planlı programlı olmak her zman güzel aslında ama becerbilene tabi:) bir dahaki sefere inşallah ben de öyle olmayı düşünüyorum, öncesinde belkli planı beraber yaparız benim için :))

Tamam canım, hadi iyi akşamlar..
Aaaaa senin salata ve sofra hazır olacaktı di miii.. Oleyyyy kaydirigubbakcemile2

Birlikte hazırladık gene :)))

white cat , bence de doktorumuza güvendikten sonra onun tavsiyeleri ve de yönlendirmeleriyle hareket etme taraftarıyım, ortada çok şükür bir sorun yokken, kendini boşu boşuna üzüp de dertlenmeye hiç gerek yok... amniyosentez konusunda ben biraz hassasım, 5 ay kesin dolmuş oluyor, bebişler kocaman oluyorlar, o saatten sonra artık kötü ihtimalleri öğrensen ne olur öğrenmesem ne olur diye bakıyorum, bebeklere kıymak çooook zor , imkansız gibi hattaa, inşallah öyle zor kararlarla karşı karşıya bırakmasın allah bizi..

Nerelerdesinnn ? Bu cuma mııı pıtpıtlar ? Ayy ne kadar heyecanlısındır kimbilir.. Sen de bol bol dinlen canım.. Hiç yorma kendinii..

panadol, az kalmış kalp atışalrını duymaya, gerçekten de tarifi imkansız bir heyecean o, ben gözyşalarımı tutamamıştım, Aydın Hoca da bana bir kağıt uzatıp her zaman üzüntüden ağlanmaz sevinçten de ağlanır böyle demişti , tatlı doktorumuz...

ayşegülcümm, görümcenee çook geçmiş olsun, insanoğlu işte , başımıza ne zaman ne gelecek hiç belli olmuyor..

Benimde bugun temizligim var. Gerci ben birsey yapamiyorum, yatakta oturur pozisyondayim.

mystryy, hoşheldinn canım, tatilinin güzel geçtiğine sevindim, bir ferahlık, rahatlık olmuştur ... ee kıbrıs resimlerini görebilecek miyiz doğal mucizeee inşallah olurr, çok teşekkür ederim duan için de..

eee o zaman zamanı geldiğinde ben de alırım o uğurlu ilaçlardan..:))

[

Göbek adını da söööyle lütfennn sempatiksalakcinni

hepinize selam verip akşamdan beri neler olmuş bir bakayım dedim, insan merak ediyor valla..

sürekli burada da duramıyorum, işler beni bekliyor, zaten o kadar olayımdan sonra dönüp te işe adapte olmakta baya zorlandım, ama bekle bekle nereye kadar, artık bir yerinden başlamam gerekiyor ve de hıızzlı bir şekilde :))

Impression;
Tünaydın canım.. Demek hem işe gitmedi hem salata yapmadı haaa , neyyseee birlikte yapmıssınız, ya üstüne üstlük sen yapsaydın di mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aaa o da mıı aydın arıcı imalatı.ne güzeel bizimkiler toplanınca muhabbeti düşünün sen kaçıncı gün transferisin kaç hücrelisin?ilk hcgen kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…