ananası önceden yemeye başladın galiba doğrumu?
grapes dediğin şurubu şimdi alsam geç değil dimi yarına kadar söker inşallah bağırsaklarımı harekete geçirse bari. ıkınmaya gelince valla çok uğraştım söylemesi ayıptır özür dilerim ama çıkmadıkça zorladım napiiimm..
kızlaarr çook özledim siziii amma yazmışsınız maşallaah yokluğumda neyse haberler güzeell.
ayşegülcüüm benimde son adet tarihim 4 nisan yani bir aycık var bebişlerimizin arasında e benimki oğlansa kızlar sana benzerse alırım birini şimdiden rezervasyon yaptırayım .bu arada şişliklerin çok çok normal yani öyle olmalı yoksaa bende anormalim.geçen seneki 4 aylık halimdeyim şu an bende inanamıyorum hatta akşama doğru tavan yapıyorum saklamak çok zor oluyor ne giyeceğimi şaşırdım valla millet acayip acayip bakıyo bende onlar sormadan diyorum ki ayy yaz geldi millet kilo verdi ben malesef aldım sonra tabi pusss bişi diyemiyolar.
meliss seninde hayırlı olsun:)
margar ve impression sizden doğal mucize bekliyoruz inşalaahhh
sancux sana bi sorum var sen tam ne zamana kadar iğne kullandın ve sonrasında ne kadar fitil kullandın ben şu an 9+4 haftalığım ve fitilleri haftaya hafta sonuna kadar kullanıcam hemşire azaltarak bırakmamı söyledi şu an sabah 3 akşam 3 kullanıyorum sonra 2 2 sonra 1 1 sonrada bırakıcam sendede öyle mi oldu?bide sen kaç haftalık oldun?
vanilya canım hakikatten de ucuz atlatmışsın bundan sonra inşallah sağlıkla gelicek bebeğin hemde seni çok bekletmeden inşallah.
laydcim rapora uyuz oldum ne demek 5 günlük vermek birde ben yolladım o salak hastaneye seni. neyse arkasından alacakmışsın 5 gün daha.hayırlı olsun sonda canın bebeğin seninle sende bizi çook yakında havalarda uçurucaksın sevinçten hep beraber halaylar çekicez mutlu mutlu.
rengi aramızda görmek çok güzel yaşadıklarımıza zaten en yakından tanık oluyordun buradanda izlemek değişiktir herhalde ama sevincimizede üzüntümüzede ortak olman çok çok güzel.
ayşegül nolur birleşelim açalım görüntüleme merkezini o kadar ihtiyacım varkii hatta adı ultroson cafe olsun bebişleri izlerken taza meyveler ya da meyve suları ikram edilsin eveet istiyoruum.
kızlar gelelim banaa tatil çok güzel geçti dinlendim uyudum sizleri dinlemedim çook yedim + iki kilo ile döndüm (kızmayıın yemekler çok güzeldii) eşime çok iyi geldi bayaa bunalmış garibim eh kolay değil çamaşır bulaşık yemek o da dinlendi:)) yanllızz tüm dinlenmişlik dönüş çilesiyle mahfoldu uçak rötar yaptı zaten bu benim şansımdır rötarsız uçmam gece 3te geldi havaalanında sefil olduk beklerken neyse geldik deli gibi yağmur uçak körüğe yanaşmadı açık merdiveni dayadılar ayağımda açık ayakkabılar üstümde tiril tiril elbise sırılsıklam oldum çok korktum bişi olcak diye eve gittik küüt uyudum dün işe tabii 2 saat gecikmeli geldim benim zaten haziran ayım çok sıkıntılı geçer yoğundur sanki 1 hafta ofiste yokmuşum gibi yoğundu işlerim nefes alamadım pazartesi akşamı eve küüt yatağa dün gene nefes almadan çalıştım akşam bebek ziyaretine gittik ikizler ay kızlar nasıl tatlılar anlatamam ufacıklarr Allah inşallah bizede nasib etsin bu duyguyu bu huzuru mutluluğu.
neyse uzuun uzun yazdım sizleri gerçekten özlemişim yok insan bağlanınca ayrı duramıyor.aramıza yeni katılanlarada hoşgeldiniz demek istiyorum bu arada.
Mystryy;
Canım yolunuzun üstü burnunuzun dibi Via, kandırabilirsinnn kaydirigubbakcemile3
evet aynenama artık hayat hakkında uzun vadeli programlar yapmaktan vaz geçtim çünkü herşey olacağına varıyo biraz herşeyi kontrol edemenenin huzursuzluğu olsa da alışmaya başladım:) ilaçlara gelince tanıdık bi eczacı var ona sorduk araştırcaktı bizim için daha uygun fiyata ama olmazsa fazla bekletmeden alıcaz. evet çocuk yetiştirmek çok önemli ayrı bi meslek:)
ananası önceden yemeye başladın galiba doğrumu?
grapes dediğin şurubu şimdi alsam geç değil dimi yarına kadar söker inşallah bağırsaklarımı harekete geçirse bari. ıkınmaya gelince valla çok uğraştım söylemesi ayıptır özür dilerim ama çıkmadıkça zorladım napiiimm..
ayşegülcüm allah korumuş görümceni buna da şükür neyse hepimize ders oldu acelecilik yook herşeyi sakin sakin düşüne düşüne yapıcaz öyle atlamak yok banyo mutfak tehlike yani dikkat!!!
bu arada geshen keşke tüm diş problemlerini çözmüş olsaydın tedavi öncesi ama neyse 3 ay dayanırsın bebiş 3 aylık olunca dişçiye gidilebiliniyor.
bu arada ilaçların uğurlu geldiğinden bahsetmişsiniz eczanede ayşegülcüğüme verirken içinden dua ettim o kapıdan çıkıncada eşim ve çalışanlar dua ettiler yani eğer uğurunda etkisi varsa ne mutlu ne mutlu:))
ay çok heyecanlıymış gerçekten
annem bana 'senin yumruğum kadar kafan vardı' derdi ama ben çocuğuma ''ben senin nokta halinde 8 hücreli halini gördüm' diycam:lepi:
teşekkür ederim :)
dinlenmen ne güzel
seni de tebrik ederim inşallah çocuğunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
Hoşgelmişsin canım
Ucundan duaları yakaladık inşallah öyle olur . Daha 5 gün var çok heyecanlanıyorum eyvahedigeldismile
olucaak nolur korkma evet heyecanlan ama sakın korkma bu sefer olucak kese görmeni bekliycez hep beraber hem benim bebişe kardeşler çoğalsın ne de olsa benimki tek bebek...
Evet canım, sadece işletmelerde ve iş yaşamında değil, özel hayatta da çok önemli konular.. çok da keyifli konulardır.. çok güzel yaşanmış örnekler, fıkralar ile süsleyince eğitim alanların en sevdiği ders benim derslerim oluyor.. Düşünsene arkadaşlarımdan Cahit İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku dersi veriyor kaydirigubbakcemile3 ya da Canan Hanım Ticaret Hukuku kaydirigubbakcemile3 Erhan Sendikacılık kaydirigubbakcemile2 İğğğğğğ akannehir akannehir
Çok doğru dediğin gibi iyi bir sisteme oturttum, içim çok rahat ama hepsi planlı ve programlı bir süreç ile gerçekleşti.. Malum hem uzmanlık konum hem de başak burcunun etkileri... Her detayı dikkate alarak plan yapmazsamm ı - ıhhh olmasss eyvahedigeldismile
Tamam canım, hadi iyi akşamlar..
Aaaaa senin salata ve sofra hazır olacaktı di miii.. Oleyyyy kaydirigubbakcemile2
Kızlar ben sizin hızınıza yetişemiyorum yaa :) halbuki ben de laf yetiştirmek istiyorum çok :)
2 gündür benim de kafama abuk subuk düşünceler üşüştühaftaya 20.haftama gireceğim, perşembe günü detaylı ultrasonum var, Prof.Dr. Atıl Yüksel'e gideceğiz. İkiz olduğu için ense kalınlığı ölçümü dışında hiçbir test yapılamıyor, Aydın bey de söylemişti. ense kalınlıkları normal çıktı ama bu detaylı ultrason çok önemli. Şimdiki doktoruma amniosentez istiyorum diyorum beni sallayıp duruyor, önce detaylıya bakalım, sorun çıkarsa 22.haftaya kadar yapabiliriz diyor. Ama ben çok endişeliyim. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Eşim doktor sorun yok dese de yaptırma taraftarı, ben de biraz böyle düşünüyorum ama ya yaptırdıktan sonra o binde bir denilen komplikasyonlar benim başıma gelirse, ya kızlarıma bişey olursa aslında dereyi görmeden paçayı sıvayıp kendi kendime dert ediyorum ama hormonlardan herhalde :) çok dertliyim çoookkkkk
Nerelerdesinnn ? Bu cuma mııı pıtpıtlar? Ayy ne kadar heyecanlısındır kimbilir.. Sen de bol bol dinlen canım.. Hiç yorma kendinii..
Kızlarr;
Şimdi büyük görümcemle görüştük.. Bugün kötü bir ev kazası geçirmiş malesef..
Her gün gelen yardımcısı geçen ay ameliyat olmuştu ve ameliyat sonrası hastane enfeksiyonu kaparak yürüyemez hale geldi.. E tabii onlar da yeni bir yardımcı bakmaya başlamışlardı. Bir kaç kadın denediler, neyse bir haftadır bir kadın devam ediyordu..
Kadın bazı eşyaların yerini değiştirmiş.. Ablam da uzanıp borcamı almaya çalışırken kütt yüzüne düşmüş ve burnu kırılmış iyi mi.. Tüm öğleden sonrayı hastanede geçirmişler, anesteziyle düzeltmişler ve plastik alçı gibi bişii takmışlar.. Şimdi öğrendik çok üzüldük.. Ev kazası işte.. İyiymiş Allaşa şükür.. Çok kötü de olabilirdi.
Şimdi çok geç oldu bir de İstinye'deler, gelmeyin dedi, yarın akşam gideceğiz..
Ayşegülcüğüm öncelikle sana çooook geçmiş olsun ablan için çok üzüldüm. burun çok acıyor biliyorum.
diğer arkadaşlar sizlere de merhabalar nasılsınız bugün?? benim yarın büyük günüm tatlılarımı almaya gidiyorum yarın çok heyecanlıyım...
Benimde bugun temizligim var. Gerci ben birsey yapamiyorum, yatakta oturur pozisyondayim.
kızlaarr çook özledim siziii amma yazmışsınız maşallaah yokluğumda neyse haberler güzeell.
ayşegülcüüm benimde son adet tarihim 4 nisan yani bir aycık var bebişlerimizin arasında e benimki oğlansa kızlar sana benzerse alırım birini şimdiden rezervasyon yaptırayım .bu arada şişliklerin çok çok normal yani öyle olmalı yoksaa bende anormalim.geçen seneki 4 aylık halimdeyim şu an bende inanamıyorum hatta akşama doğru tavan yapıyorum saklamak çok zor oluyor ne giyeceğimi şaşırdım valla millet acayip acayip bakıyo bende onlar sormadan diyorum ki ayy yaz geldi millet kilo verdi ben malesef aldım sonra tabi pusss bişi diyemiyolar.
meliss seninde hayırlı olsun:)
margar ve impression sizden doğal mucize bekliyoruz inşalaahhh
sancux sana bi sorum var sen tam ne zamana kadar iğne kullandın ve sonrasında ne kadar fitil kullandın ben şu an 9+4 haftalığım ve fitilleri haftaya hafta sonuna kadar kullanıcam hemşire azaltarak bırakmamı söyledi şu an sabah 3 akşam 3 kullanıyorum sonra 2 2 sonra 1 1 sonrada bırakıcam sendede öyle mi oldu?bide sen kaç haftalık oldun?
vanilya canım hakikatten de ucuz atlatmışsın bundan sonra inşallah sağlıkla gelicek bebeğin hemde seni çok bekletmeden inşallah.
laydcim rapora uyuz oldum ne demek 5 günlük vermek birde ben yolladım o salak hastaneye seni. neyse arkasından alacakmışsın 5 gün daha.hayırlı olsun sonda canın bebeğin seninle sende bizi çook yakında havalarda uçurucaksın sevinçten hep beraber halaylar çekicez mutlu mutlu.
rengi aramızda görmek çok güzel yaşadıklarımıza zaten en yakından tanık oluyordun buradanda izlemek değişiktir herhalde ama sevincimizede üzüntümüzede ortak olman çok çok güzel.
ayşegül nolur birleşelim açalım görüntüleme merkezini o kadar ihtiyacım varkii hatta adı ultroson cafe olsun bebişleri izlerken taza meyveler ya da meyve suları ikram edilsin eveet istiyoruum.
kızlar gelelim banaa tatil çok güzel geçti dinlendim uyudum sizleri dinlemedim çook yedim + iki kilo ile döndüm (kızmayıın yemekler çok güzeldii) eşime çok iyi geldi bayaa bunalmış garibim eh kolay değil çamaşır bulaşık yemek o da dinlendi:)) yanllızz tüm dinlenmişlik dönüş çilesiyle mahfoldu uçak rötar yaptı zaten bu benim şansımdır rötarsız uçmam gece 3te geldi havaalanında sefil olduk beklerken neyse geldik deli gibi yağmur uçak körüğe yanaşmadı açık merdiveni dayadılar ayağımda açık ayakkabılar üstümde tiril tiril elbise sırılsıklam oldum çok korktum bişi olcak diye eve gittik küüt uyudum dün işe tabii 2 saat gecikmeli geldim benim zaten haziran ayım çok sıkıntılı geçer yoğundur sanki 1 hafta ofiste yokmuşum gibi yoğundu işlerim nefes alamadım pazartesi akşamı eve küüt yatağa dün gene nefes almadan çalıştım akşam bebek ziyaretine gittik ikizler ay kızlar nasıl tatlılar anlatamam ufacıklarr Allah inşallah bizede nasib etsin bu duyguyu bu huzuru mutluluğu.
neyse uzuun uzun yazdım sizleri gerçekten özlemişim yok insan bağlanınca ayrı duramıyor.aramıza yeni katılanlarada hoşgeldiniz demek istiyorum bu arada.
ayşegülcüm allah korumuş görümceni buna da şükür neyse hepimize ders oldu acelecilik yook herşeyi sakin sakin düşüne düşüne yapıcaz öyle atlamak yok banyo mutfak tehlike yani dikkat!!!
bu arada geshen keşke tüm diş problemlerini çözmüş olsaydın tedavi öncesi ama neyse 3 ay dayanırsın bebiş 3 aylık olunca dişçiye gidilebiliniyor.
bu arada ilaçların uğurlu geldiğinden bahsetmişsiniz eczanede ayşegülcüğüme verirken içinden dua ettim o kapıdan çıkıncada eşim ve çalışanlar dua ettiler yani eğer uğurunda etkisi varsa ne mutlu ne mutlu:))
İnşallah canım
Dün ladybird facebbokta yiğenimin resimlerini görmüş :)))))))))))
Çok tatlı çok özlüyorum onu bugünlerde göremiyorum kucağıma da alamıyorum
Veee büyük bomba kendisi bir Aydın Arıcı yapımı :))))))
Bizimkilerde inşallah öyle tatlı olacak
İnşallah canım
Dün ladybird facebbokta yiğenimin resimlerini görmüş :)))))))))))
Çok tatlı çok özlüyorum onu bugünlerde göremiyorum kucağıma da alamıyorum
Veee büyük bomba kendisi bir Aydın Arıcı yapımı :))))))
Bizimkilerde inşallah öyle tatlı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?