Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

aaa o da mıı aydın arıcı imalatı.ne güzeel bizimkiler toplanınca muhabbeti düşünün sen kaçıncı gün transferisin kaç hücrelisin?ilk hcgen kaç?

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Aynen öyle muhabbet edecekler şekerimm

kızlar merhaba,
önce geçmişi okuyup sonra yanınıza gelicem..
sbah kitap okudum, ve kitabı bitirip öyle geldim yanınıza..
ondan beklettim ayşegülcüm kusuruma bakma..

eee o zaman zamanı geldiğinde ben de alırım o uğurlu ilaçlardan..:))

[[/QUOTE]

seve seve veririzde nolur gerek kalmasın yaa e seninki doğal olucak inşallah.çalışın canım çalışın süreniz dolsun çalışınnn

eee o zaman zamanı geldiğinde ben de alırım o uğurlu ilaçlardan..:))

[

seve seve veririzde nolur gerek kalmasın yaa e seninki doğal olucak inşallah.çalışın canım çalışın süreniz dolsun çalışınnn[/QUOTE]

iinşaallahhhhh gerek kalmazz, allahım yaa, ne kadar da güzel olur... ama yasaklı beklenmesi gereken süre de var yaa.. ondan sonra da birkaç ay bakacaz bakalım nolacak :)

kızlar merhaba,
önce geçmişi okuyup sonra yanınıza gelicem..
sbah kitap okudum, ve kitabı bitirip öyle geldim yanınıza..
ondan beklettim ayşegülcüm kusuruma bakma..

İyi yapmıssın canım...
Hiç kalkmadan kıpırdamadan kitabını oku, film seyret de, bize geç yaz..

geshenk yarın büyük gün , hadi bakalım hayırlısıyla bebişlerini al ve 9 ay boyunca taşı :)

teşekkür ederim eksik olma canım çoook sağol... dün gece uyuyamadım sabahta ona rağmen erken uyandım bugünde hep gözüm telefonumda.... gece uyusam bari dinlenmiş olmak için ama hiç sanmam.. aslında şu döllenme olayı embriyolar bile benim için mucize oldu ben hiç gebe kalamamıştım 4. yılı evliliğimin hiç korunmadım üstelik.bu nedenlede döllenme olmayacak diye korkuyordum yapay yolla bile.. bunu bedenimde başaramadım ama dışarıdan müdahale ile de olsa bunun gerçekleşmiş olması bile mutlu ediyor beni.

aslında bir bebeğin olması başlı başına mucize zaten, kimi erken kavuşuyor buna kimi geç, ama bu erken-geç bizim düşüncemiz, aslında zamanı ne zamansa o zaman oluyor , tıbbi teknikler , teknoloji herşey kullanılıyor, elimizden gelen yapılıyor, ama sonuçta kaderimizde yazan şeyi zamanı geldiğinde yaşıyoruz.. aslında hayırlısını isteyip sabırla bekleyip, imtihanımızı doğru bir şekilde verebilmek önemli olan.. ama insan çok isteyince telaş ve panik te diğer yanda olabiliyor, yapımzıla ilgili biraz da bu, değiştiremiyorsun işte böyle olmak lazım şöyle olmak lazım desek te, nasılsak öyleyiz son tahlilde yine ...

canım benim mucize değil bence çünkü senin durumun demekki o kadar da vahim değil yumurta üretiyorsun sadece ilaç desteği alman lazım e eşininde üretimi var yani farkında değiliz ama galiba şanslıyız daha zor durumda olanlar çok malesef Allah onlarada yardımcı olsun inşallah.

bu arada impression çocuğun olması bencede mucizevi ama geshenkin durumu mucize değil çok şükür yumurta üretiyor:))
geçen sene nuri bey ultrosondan bebeğimi gösterirken bana demiştiki allaha inanmıyanları buraya çağırıp göstermek istiyorum sonuçta tıp ve bizler bir yere kadar ne yapay yumurta ne yapay sperm yapabiliyoruz sadece birleşmelerine yardımcı oluyoruz bazen hahikatten öyle...

yanlış anlaşılmasın sakın, mucize olan iki tane minicik hücrenin bir araya gelip küçücük noktadan bir insanın oluşması mucize olan...

evet aynen ben de öyle düşünüyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…