Impression;
Tünaydın canım.. Demek hem işe gitmedi hem salata yapmadı haaa , neyyseee birlikte yapmıssınız, ya üstüne üstlük sen yapsaydın di mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aaa o da mıı aydın arıcı imalatı.ne güzeel bizimkiler toplanınca muhabbeti düşünün sen kaçıncı gün transferisin kaç hücrelisin?ilk hcgen kaç?
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Aynen öyle muhabbet edecekler şekerimm
eee o zaman zamanı geldiğinde ben de alırım o uğurlu ilaçlardan..:))
[
Göbek adını da söööyle lütfennn sempatiksalakcinni
kızlar merhaba,
önce geçmişi okuyup sonra yanınıza gelicem..
sbah kitap okudum, ve kitabı bitirip öyle geldim yanınıza..
ondan beklettim ayşegülcüm kusuruma bakma..
kızlar merhaba,
önce geçmişi okuyup sonra yanınıza gelicem..
sbah kitap okudum, ve kitabı bitirip öyle geldim yanınıza..
ondan beklettim ayşegülcüm kusuruma bakma..
geshenk yarın büyük gün , hadi bakalım hayırlısıyla bebişlerini al ve 9 ay boyunca taşı :)
aaa o da mıı aydın arıcı imalatı.ne güzeel bizimkiler toplanınca muhabbeti düşünün sen kaçıncı gün transferisin kaç hücrelisin?ilk hcgen kaç?
Kızlarr;
Bu saat oldu Ladyy henüz hiçbiişii yazmadı..
Hu huuuuu Ladyyciğimmm nerdesin canımm
teşekkür ederim eksik olma canım çoook sağol... dün gece uyuyamadım sabahta ona rağmen erken uyandım bugünde hep gözüm telefonumda.... gece uyusam bari dinlenmiş olmak için ama hiç sanmam.. aslında şu döllenme olayı embriyolar bile benim için mucize oldu ben hiç gebe kalamamıştım 4. yılı evliliğimin hiç korunmadım üstelik.bu nedenlede döllenme olmayacak diye korkuyordum yapay yolla bile.. bunu bedenimde başaramadım ama dışarıdan müdahale ile de olsa bunun gerçekleşmiş olması bile mutlu ediyor beni.
Kızlar biraz uzanıcam görüşürüz opuyorumnanaktan
Kızlar biraz uzanıcam görüşürüz opuyorumnanaktan
teşekkür ederim eksik olma canım çoook sağol... dün gece uyuyamadım sabahta ona rağmen erken uyandım bugünde hep gözüm telefonumda.... gece uyusam bari dinlenmiş olmak için ama hiç sanmam.. aslında şu döllenme olayı embriyolar bile benim için mucize oldu ben hiç gebe kalamamıştım 4. yılı evliliğimin hiç korunmadım üstelik.bu nedenlede döllenme olmayacak diye korkuyordum yapay yolla bile.. bunu bedenimde başaramadım ama dışarıdan müdahale ile de olsa bunun gerçekleşmiş olması bile mutlu ediyor beni.
canım benim mucize değil bence çünkü senin durumun demekki o kadar da vahim değil yumurta üretiyorsun sadece ilaç desteği alman lazım e eşininde üretimi var yani farkında değiliz ama galiba şanslıyız daha zor durumda olanlar çok malesef Allah onlarada yardımcı olsun inşallah.
bu arada impression çocuğun olması bencede mucizevi ama geshenkin durumu mucize değil çok şükür yumurta üretiyor:))
geçen sene nuri bey ultrosondan bebeğimi gösterirken bana demiştiki allaha inanmıyanları buraya çağırıp göstermek istiyorum sonuçta tıp ve bizler bir yere kadar ne yapay yumurta ne yapay sperm yapabiliyoruz sadece birleşmelerine yardımcı oluyoruz bazen hahikatten öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?