Kızlar biraz uzanıcam görüşürüz opuyorumnanaktan
aslında bir bebeğin olması başlı başına mucize zaten, kimi erken kavuşuyor buna kimi geç, ama bu erken-geç bizim düşüncemiz, aslında zamanı ne zamansa o zaman oluyor , tıbbi teknikler , teknoloji herşey kullanılıyor, elimizden gelen yapılıyor, ama sonuçta kaderimizde yazan şeyi zamanı geldiğinde yaşıyoruz.. aslında hayırlısını isteyip sabırla bekleyip, imtihanımızı doğru bir şekilde verebilmek önemli olan.. ama insan çok isteyince telaş ve panik te diğer yanda olabiliyor, yapımzıla ilgili biraz da bu, değiştiremiyorsun işte böyle olmak lazım şöyle olmak lazım desek te, nasılsak öyleyiz son tahlilde yine ...
merhaba kızlar,
aysegulcum ablan icin cok uzuldum canım burun kırıgı zordur allah kolaylıklar versin umarım en kısa zamanda saglıgına kavusur aksam gordugunde bizim de gecmis olsun dileklerimizi ilet lutfen..
dogumgununu sormussun yeni gordum kusura bakma dogumgunu guzeldi dogdugunda buyurmu diyorduk ama 5 yasına girdi bile..
meliss senin de tedavin hayırlı olsun simdiden canım az kalmıs ignelere baslamaya.. bu arada bende kalite yönetim sistemleri ile ilgileniyorum (daha yeni bas denetci oldum) isler nasılsa oluyor onemli olan annalik kariyeri..
mystrry tatilinin guzel ve sorunsuz gecmesine sevindim canım kanamaların ne durumda? azalmıstır umarım
hatırlarsanız ablamla aynı anda tedaviye baslayacagımızı soylemistim o bugun raporla ilaclarını almak icin gitti hastaneye yeni bi ilac cıkmıs adı menopur uzun protokol olmasına ragmen 580 lira tutmus ilacların tamamı sasırdım bende mystryy bu ilacla ilgili rica etsem esinden bilgi alabilirmisin? fiyatında degilimde gercekten diger ignelerin türevi mi yada ne zamandır piyasada? eger digerlerinin türeviyse neden herkeze onu vermiyorlar cunku fiyatı da uygun... kafamçokkarıştı
sancux, lady, utkumm, panadol, geshenk, gece, grapes, impression,.. (kalabalıklastık ya unuttklarım varsa lutfen kusura bakmayın) umarım hepiniz iyisinizdir..
merhaba kızlar,
aysegulcum ablan icin cok uzuldum canım burun kırıgı zordur allah kolaylıklar versin umarım en kısa zamanda saglıgına kavusur aksam gordugunde bizim de gecmis olsun dileklerimizi ilet lutfen..
dogumgununu sormussun yeni gordum kusura bakma dogumgunu guzeldi dogdugunda buyurmu diyorduk ama 5 yasına girdi bile..
meliss senin de tedavin hayırlı olsun simdiden canım az kalmıs ignelere baslamaya.. bu arada bende kalite yönetim sistemleri ile ilgileniyorum (daha yeni bas denetci oldum) isler nasılsa oluyor onemli olan annalik kariyeri..
mystrry tatilinin guzel ve sorunsuz gecmesine sevindim canım kanamaların ne durumda? azalmıstır umarım
hatırlarsanız ablamla aynı anda tedaviye baslayacagımızı soylemistim o bugun raporla ilaclarını almak icin gitti hastaneye yeni bi ilac cıkmıs adı menopur uzun protokol olmasına ragmen 580 lira tutmus ilacların tamamı sasırdım bende mystryy bu ilacla ilgili rica etsem esinden bilgi alabilirmisin? fiyatında degilimde gercekten diger ignelerin türevi mi yada ne zamandır piyasada? eger digerlerinin türeviyse neden herkeze onu vermiyorlar cunku fiyatı da uygun... kafamçokkarıştı
sancux, lady, utkumm, panadol, geshenk, gece, grapes, impression,.. (kalabalıklastık ya unuttklarım varsa lutfen kusura bakmayın) umarım hepiniz iyisinizdir..
yanlış anlaşılmasın sakın, mucize olan iki tane minicik hücrenin bir araya gelip küçücük noktadan bir insanın oluşması mucize olan...
Kızlarr;
Bende izninizi rica edeceğim..
Hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan sonra görüşmek üzereee a.s.
kızlar siz transfer öncesi yiyeceklerinizde özel tercih yaptınızmı hani şunu yiyim bunu yememeliyim gibi. ben bayise hemşireye sormuştum bana evet sizin grup yapıyor bir şeyler ama önemli özellikle yiyin için dediğimiz bir şey yok dedi genede isterseniz o dediğiniz şeyleri yiyebilirsiniz diye söyledi... bide sakın kabız olma dediler hepsi gel gelelim ben 3 gündür kabızım. karnım şişti hareket etmiyor ağrıda yapıyor şu an. hem taze hem kuru kayısı yedim bir dünya banamısın demedi ne yapayım başka su içiyorum sulu şeyler yiyorum ama yok.... yarına kadar çözmem lazım bu durumu..
merhaba kızlar,
ladybird canım jelden sonra hemen kalkıp yürüyorsun degil mi? çünkü öyle öneriliyor ben hiç kullanmamıstım ama eltimin kız kardesi kullanmıstı aynen dedigin gibi akıntı oluyormus..
merhaba kızlar,
yaa evet doğru anlamaz neler çektiğimizi belki ama o da anne ya da baba olunca anlar annem bana öyle dediğinde hoşuma giderdi ama o duyguyu anlayamazdım tam olarak şimdi biraz daha anlıyorum onun için neler ifade ettiğimi.
bu arada ilaçlar için seve seve yardımcı olabilirim sen tabii fiyat al banada istersen listeni ver ben eşime sorarım yapabileceğinin en iyisini yapar bizde bu derdi çektik daha iyi bilemem ve anlayamam.
umutcum eşime sordum canım menapur bizim kullandığımız iğne grubunun muadiliymiş genelde bizim kullandığımız iğneler tercih ediliyor ama anlaşmalı kurumlarda belirttiğin ilaç önerebiliyorlarmış yaa karışık bu işler valla bende anlamıyorum grip ilacı mesella çeşit çeşit isimleri farklı ama bazen içerikleri tamamen aynı ama işte insan güvenilir ve sık kullanılan markalara daha fazla güveniyor.eşimde messela ben grip olduğumda adını bilmediğim antibiyotikler veriyo bana diyorum ben bunu içmem ne bileyim agumentin ver hani ona çok aşinayız ya eşimde yazık diyoki aşkım seni zehirlermiyim hiç ben vallahi aynı içeriği diyo ama ıı yok içime sinmiyo bildiğimden şaşmıyorum. bence sende bizler gibi aydın beyin önereceği iğnelerini al ablanın doktoru demekki bunları ön görmüş.bilmem yardımcı olabildim mi başkada sorular olursa sorarım gene canım
ilacın önerilmesinin önemli bir sebebide kurumun karşılamasıymış öle bişiler dedi eşim.
Melissciğim;
205. sayfayı okurmusun lütfen canım. Akabindeki 4-5 sayfada da yine bilgi bulabilirsin.
Merhaba Canımm;
Ayy ayy ayyy 5 yaş mııı.. Soruların hiçççç bitmediği yaş 5 yaş sempatiksalakcinni
Gerçi şimdiki çocuklar lise mezunu doğuyorlar.. :))))
Ablama (yani büyük görümceme) iletirim canım..
İlk defa duydum bende o ilacı.. Ancak herkesin durumuna göre farklı ilaçlar oluyor canım.. Yani Aydın Beyin hastalarıyız hepimizin ilaçları farklı olabiliyor. Bizim durumumuz için neyi uygun görüyorsa onu alıyoruz canım. Hatta elinde farklı ilacı olan varsa (Geshenk'in öyleydi sanırım) onu da kullandırıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?