Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

merhaba kızlar,
aysegulcum ablan icin cok uzuldum canım burun kırıgı zordur allah kolaylıklar versin umarım en kısa zamanda saglıgına kavusur aksam gordugunde bizim de gecmis olsun dileklerimizi ilet lutfen..
dogumgununu sormussun yeni gordum kusura bakma dogumgunu guzeldi dogdugunda buyurmu diyorduk ama 5 yasına girdi bile..
meliss senin de tedavin hayırlı olsun simdiden canım az kalmıs ignelere baslamaya.. bu arada bende kalite yönetim sistemleri ile ilgileniyorum (daha yeni bas denetci oldum) isler nasılsa oluyor onemli olan annalik kariyeri..
mystrry tatilinin guzel ve sorunsuz gecmesine sevindim canım kanamaların ne durumda? azalmıstır umarım
hatırlarsanız ablamla aynı anda tedaviye baslayacagımızı soylemistim o bugun raporla ilaclarını almak icin gitti hastaneye yeni bi ilac cıkmıs adı menopur uzun protokol olmasına ragmen 580 lira tutmus ilacların tamamı sasırdım bende mystryy bu ilacla ilgili rica etsem esinden bilgi alabilirmisin? fiyatında degilimde gercekten diger ignelerin türevi mi yada ne zamandır piyasada? eger digerlerinin türeviyse neden herkeze onu vermiyorlar cunku fiyatı da uygun... kafamçokkarıştı
sancux, lady, utkumm, panadol, geshenk, gece, grapes, impression,.. (kalabalıklastık ya unuttklarım varsa lutfen kusura bakmayın) umarım hepiniz iyisinizdir..

Kızlar biraz uzanıcam görüşürüz opuyorumnanaktan

mirmirmirmir... buyrunnnnnnnnn

a.s aynen öyle...

Merhaba Canımm;
Ayy ayy ayyy 5 yaş mııı.. Soruların hiçççç bitmediği yaş 5 yaş sempatiksalakcinni
Gerçi şimdiki çocuklar lise mezunu doğuyorlar.. :))))
Ablama (yani büyük görümceme) iletirim canım..
İlk defa duydum bende o ilacı.. Ancak herkesin durumuna göre farklı ilaçlar oluyor canım.. Yani Aydın Beyin hastalarıyız hepimizin ilaçları farklı olabiliyor. Bizim durumumuz için neyi uygun görüyorsa onu alıyoruz canım. Hatta elinde farklı ilacı olan varsa (Geshenk'in öyleydi sanırım) onu da kullandırıyor..

iyiyiz canım hoşgeldin. ne yapalım mutluyuz, umutluyuz.... şu ilaçlar konusuna gelince aşılama da olsun tüp bebek teadvisinde olsun farklı ilaçlar kullanlıyor her doktor her ekip değişik yöntem ve ileçlarla yapıyorlar bu işlemleri fakat seninde hayret ettiğin gibi benide çok şaşırtıyor şu fiyatları.. nasıl bu kadar fark olabiliyor türevi işlevi tam olarak aynımı o halde bunların neye göre seçiyorlar değilmi...

yanlış anlaşılmasın sakın, mucize olan iki tane minicik hücrenin bir araya gelip küçücük noktadan bir insanın oluşması mucize olan...

kesinlikle öyle... çok şükür bizi Yaradana ki kusursuz vermiş her şeyimizi bu imkanı buluyoruz bu sayede. o parçaları bir araya getirme işini de bu yüce mesleğin sahibi doktorlarımızı görevlendirerek aracı vesile etmiş bizlere... daima şükretmek gerek demekki. bu mucizeyi hepimiz yaşarız en iyi sonuçlarla innnnşşşaaaallllaahhhhhhh....

tekrardan merhabalar..
ayşegülcüm çok geçmiş olsun görümcene.. görünmez kaza diye buna diyorlar sanırım. hepimiz çok dikkatli olmalıyız ama dikkat de bir yere kadar..

grapes, test günü yaklaştıkça heyecan artıyor dimi? :)) ben henüz heyecanlanmaya başlamadım ama bikaç gün sonra herşey değişebilir :)))

geshenk, yarın kavuşuyorsun bebişlerine.. hayırlı olsun şimdiden..

mystry, canım, hoşgeldin... dinlenmeniz çok iyi olmuş. rapor olayını dert etme, ikinci raporu alacak yeri de buldum. daha 10 gün evdeyim yani.. inşallah sonucu iyi olur.

impression eşine sevgilerimizi ilet, insan karısına salata yapmaz mı canım neyseki birlikte yapmışsınız. ben mutfağı hiç sevmediğimden ancak eşimde olursa yanımda mutfağa giriyorum.

kızlar sürekli yatay kalamıyorum, arada evin içinde dolanıyorum, 1-2 dk kadar ama tv seyretmeyi de pek sevmiyorum, biraz maillerimle ilgileniyorum, hala işle ilgili ufak tefek şeyler çıkıyor, onları hallediyorum. :)) şimdi de birtürlü fırsat bulamadığım kitaplarımla ilgileneceğim. :))

geçen sefer acaip bir şişkinlik olmuştu, şu anda yok, gerçi daha çok erken diyebilirsiniz ama, bakalım karnımın manasız şekilde davul moduna geçmesini bekliyorum :))

bir de tatlı istiyor canım deli gibi ama yemiyorum, şeker probleminden dolayı... geçen sefer dikkat etmemiştim bu sefer diyete dikkat ediyorum. (şeker için) gerçi aydın bey bende insülin rezistansı olmadığını söyledi ama ben gene de içim rahat olsun diye dikkatli olacağım..

bu arada burda güneş açıyor... evde vakit geçirmek giderek zorlaşacak..

grapes canım, yiğenin gerçekten çok tatlı, ama aydın beyin etkisi olduğunu bilmiyordum işin içinde. birde soyadıda benziyor galiba, yanlış hatırlamıyorsam... ablan yoksa aydın beyin gelini mi? hehehh hee :)))

bir de sana bir şey soracağım, bu kullandığım crinojel, vajinanın doğal akıntısıyla birlikte bi miktar geri geliyor, bir de iki gündür arada miniminicik parçalarda (lor peyniri kıvamında) geliyor. daha önce kullanmadığım için normal mi değil mi bilemedim. belki sen bir yorum yaparsın..

mystry, bizim çocukların kaç hücrelisin muhabbeti yapacağı fikri çok hoşuma gitti. çok alemsin gerçekten..

kızlar geldim ve cee deyip kaçıyorum gibi olacak ama, acıktım öğle yemeğimi yemem lazım. 20 dk sonra dönerim,
öpüyorum hepinizi...

Ladyciğim;
Teşekkür ederim canım.. Görünmez kaza işte..
Çok dolanma lütfen, tuvalete giderken dolanma ihtiyacını da gidermiş olursun :))
Burada da havanın suratı asıktı ama yarım saat evvel azıcııkkk güneş çıktı..
Geçen sefer acayip bir şişkinlik oldu demişsin.. ama o zaman iğnelerin vardı canım unutma..

Kızlarr;
Bende izninizi rica edeceğim..
Hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan sonra görüşmek üzereee a.s.

en kötü ihtimalle lagman yap bu gece ben transfer öncesi yapmıstım valla:))
aynen dedigin gibi hiçbişey fayda etmemişti birde dupalak diye bir surup var transfer sonrasıda tavsiye ediyorlar...

öylemi yapayım drsin..utkumm o lağmanı sabunlu suyu nasıl şey ediyosun yani ben onuda hiç bilmiyorum. salatalık falan alacam işten çıkayım giderken belki iyi gelir geceye kadar beklerim bakalım olmadı öyle yaparım

ladybird canım jelden sonra hemen kalkıp yürüyorsun degil mi? çünkü öyle öneriliyor ben hiç kullanmamıstım ama eltimin kız kardesi kullanmıstı aynen dedigin gibi akıntı oluyormus..

eminim mystryy nin eşi daha güzel aydınlatır ama ben gecenlerde gonal-f gibi daha etkili ve kaliteli ilaçları devlettin ödeme kapsamına almadıgını duymustum((
bende gonal-f kullanmıstım sanırım benimde yumurtlamamda problem gördü Aydın bey çünkü sancux ladybird ve ben aynı gün basladık ama ilaçlarımız farklıydı... buna ragmen benden toplamda 7 yumurta çıkmıstı, 5 i döllenmmişsti ve 3 ü bölünmüştü

ladybird canım jelden sonra hemen kalkıp yürüyorsun degil mi? çünkü öyle öneriliyor ben hiç kullanmamıstım ama eltimin kız kardesi kullanmıstı aynen dedigin gibi akıntı oluyormus..

Hayir canim, tam tersi. Aksam yatarken yapiyorum sabah da yaptiktan sonra 5-10 dk yatiyordum ise giderken simdi daha uzun yatiyorum.

Sen nasilsin cnm? Isler tum hiziyla baslamis. Duzeldi mi tum sikintilarin, yani tansiyon kanama vs.

umutcum eşime sordum canım menapur bizim kullandığımız iğne grubunun muadiliymiş genelde bizim kullandığımız iğneler tercih ediliyor ama anlaşmalı kurumlarda belirttiğin ilaç önerebiliyorlarmış yaa karışık bu işler valla bende anlamıyorum grip ilacı mesella çeşit çeşit isimleri farklı ama bazen içerikleri tamamen aynı ama işte insan güvenilir ve sık kullanılan markalara daha fazla güveniyor.eşimde messela ben grip olduğumda adını bilmediğim antibiyotikler veriyo bana diyorum ben bunu içmem ne bileyim agumentin ver hani ona çok aşinayız ya eşimde yazık diyoki aşkım seni zehirlermiyim hiç ben vallahi aynı içeriği diyo ama ıı yok içime sinmiyo bildiğimden şaşmıyorum. bence sende bizler gibi aydın beyin önereceği iğnelerini al ablanın doktoru demekki bunları ön görmüş.bilmem yardımcı olabildim mi başkada sorular olursa sorarım gene canım

ilacın önerilmesinin önemli bir sebebide kurumun karşılamasıymış öle bişiler dedi eşim.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim :) yazim ilaçlarımı:
Ganol-f 450 (üç kutu)
Cetrotide 0,25 (5 kutu tekli
ovitrelle 250 mg (bir kutu)
Zitromax 500 (2 kutu)
bize eczane 1.575 lik bi fiyat verdiler.
Atlantis eczanesine de sorarım.

tesekkurler canım esine de bilgilendirdigi icin tesekkurlerimi ilet lutfen kızlarında soyledigi gibi doktordan doktora degisiyor bi de probleme gore degisiyor ilaclar biz de aydın bey hangisini verirse onu kullanacagız elbette ama bu ilacı da merak etmistim neden ucuz oldugunu onun icin sordum tekrar tesekkurler..
ladyycim o jeli bende kullanmıstım bi kac gun sonra dedin gibi kıvamında koyulasmalar oluyor endiselenmene gerek yok hatta sonlarına dogru rengi de koyulasıyor canım bilgin olsun..
geshenkcim geriye sayım basladı bebisinle kavusma zamanına saatler kaldı simdiden bol sans diliyorum gerci hiiiccc ihtiyacın olmayacak cunku zaten hersey yolunda gidecek ve bizi aysegul gibi havalara ucuracaksın sevincten.. yanlız kabızlık olayı kotu gerci sen her yolu denemeye kararlı gorunuyorsun dikkat et hepsinin aynı anda ise yarayacagı tutmasın ben kabızlık problemini ac karnına biiter cikolata uzerine ılık su icerek cozmustum cok ise yaramıstı hatta kızlara da tavsiye etmistim yapan oldumu yada onlarda da ise yaradımı bilmiyorum ama umarım sen o veya bu yolla halledersin de zorlanmassın insallah

Melissciğim;
205. sayfayı okurmusun lütfen canım. Akabindeki 4-5 sayfada da yine bilgi bulabilirsin.

saol cnm
evet baktım şimdi :)
bizzat kendim sorucam eczanelere sizin söylediklerinizi de ararım
kayınpedere devretmiştim sağlıkçı olduğundan ama onlar da bi utanıyolar anlamıyorum sadece bi yere sormuşlar tabi isim vermeden.
iş başa düştü

ay ne bileyim ben bu sanki üniversite mezunu gibi herbiseyi cok biliyor teyzesi biraz da kokosluk ta var gorsen 5 yasında bi cocukla degilde komsu ablayla konusur gibi oluyor hanfendiyle sohbet bayanssulusmile

Mystry hoşgeldin canım bizde seni özledik.
Güzel güzel dinlenmişsin mamaları da götürmüşsün afiyet şeker olsun:) Ama kilolar.......sende benim gibi azarı işitmede Nuri beyden :)

Ben iğneleri keseyi gördükten sonra yani kan tahlilinden 2 hafta sonra bıraktım fitile başladım. Fitili de keseyi gördükten 2 hafta sonra gittiğim kontrolden sonra Aydın bey yavaş yavaş bırak dedi 2-3 gün daha kullandım.
Ondan sonra da Nuri beye devam ettim zaten rutin kontrollere gittim.
18.haftada detaylı ultrasona gittik.
Şu an 20.haftayız cuma gününü 21 olacak hayırlısıyla.
Ayın 18 inde de (22.haftada) fetal eko randevumuz var.

Senin ikiz olmadığı için detaylı ultrasonu daha geç bir tarihe veririler.
Fetal ekoyu da ıvf bebeklerine istiyorlarmış genelde.
Bilmiyorum belki Nuri bey senden istemeyebilir.

Sen kaç haftalık oldun şimdi canım? Cinsiyeti ne acaba çok merak ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…