yok cnm uzak olduğundan değil.
erken doğum olunca bebekler küvezde çok kalıyor küvezin günlük maliyeti 1500-2000 tl arası iki bebek olunca çarpı iki. arkadaşım erken doğum yapmıştı ikizleri 7 hafta küvezde kaldı düşün maliyeti. ayrıca sadece paradan dolayı değil c.tesi anlatırım.
ssk anlaşmalı özel hastanelerde küvaz masrafını ssk karşılıyormuş.
şimdi internetten dokto araştırıyorum. medicalparka bakıyorum
12 yaşında daha :)
sancux baktim simdi benim dedigim kadinda gitmis, adi yok, bole enteresan orasi bi olan doktor, bi bakiosun olmuo... dedigim arkadaslar tup bebekciler, amerikan hastahanesinde calisiolardi, yurtdisindalar simdi, geri donusleri gec olabilir ama isimleri aldim, soracagim...
anladımm, inşallah içine sinecek güven duyabileceğin 2. bir doktoru bulursun..
daha çoook küçükkk , nasıl yemek yapsın, ben bile daha yeni öğrendimhiç sevmiyorummmm
Mystry geçti ağrın galiba bir daha olmadı değil mi?
Dünde benim göbek deliğimin etrafı ağrıdı. Ama sanırım eğilip kalkmaktan oldu kendini zorlayacak hareketler yapma.
Ayşegülden iyi haberler alırız umarım bugün.
Kaç haftalık oldu bebişler acaba?
bende en son bodruma gitmeden aramıştım Ayşegülü arayıp rahatsız etmek istemiyorum dinleniyordur.
geçti çok şükür dünde gene ne olur olmaz kıpırdanmadım işten dönünce dinlendim hep yok bugün ama tabii biliyosun o biter abuk başka ağrı başlar. ağırlaştın tabii iyice napalım dayan canım çoğu bitti azı kaldı ikiz olunca mutlaka farkı vardır dahada anneciğin gelicek artık yanına seve seve sen tam kaç haftalık oldun?
İnşallaaaaahhh canım şuan Ayşegül 13 haftalık olmalı..
inşallah bulurum iyi bir doktor
Ogluslar 2 ay daha sabredip zamanında gelecekler annesi. Başka Dr a gerek kalmayacak
ayyy bende ne sıktım sizi, bi filmimi de cektirsem de kurtulsaniz sizdetabe direkt hamile kalirsam kisa yoldan kurtulursunuz, obur turlu diger sorularla da basinizi agriticam
:) bende hiç sevmem yenge lafını.
Yok canım daha isimlere tam karar veremedik. Çünkü değişik ve güzel bir isim bulamıyoruz. En başta Poyraz ve Rüzgar demiştik onun haricinde beğendiğimiz bir isim çıkmadı. Bulamazsak bu isimler olacak galiba. Gerçi Ata ismini de beğeniyoruz.
Benim acımamıştı adet agrısına benzer bir agrı olmuştu sadece.
Utkumm kartal mado tam olarak nerde ben hiç gitmedim bilmiyorum yerini.
Belizcim doğumu sormuştun unuttum ona cvp vermeyi.
Bir aksilik çıkmazsa asm de Nuri beye yaptırmayı düşünüyorum doğumu.
Nuri bey 2 yıldır doktorum çok alıştım ona hem güveniyorum. Geçirdiğim tüm aşamaları biliyor.
Ama plan yapmakla olmuyor tabi.
Erken doğum olursa asm ye pek sıcak bakmıyorum. Ama gittiğim başka bir doktorda yok. O nedenle bu aralar b planı olarak ssk anlaşmalı bebek yoğun bakımı olan bir hastane araştırıyorum. Tabi doktoru da iyi olan.
yok canım o yemek yapmaktan falan anlamaz tam tersi ben ona hizmet ederim:)
27+5 olduk canım
Doğum yaklaştıkça zaman daha ağır akıyor sanki.
Birde hep evdeyim ya oyalanamıyorum.
Bir sizlerle konuşuyorum o da kendimi iyi hissedersem.
Dün pek iyi değildim mesela giremedim çok kulübe.
Sizlerde olmasanız ne yapardım bilmiyorum.
yok artık delii ne sıkması valla acımadı diyemiycem korkutmak istemem amaaa benimki acıdı üstelik nuri bey birazcık acıyabilir demişti ve ben bu konuda çok çok tecrübesizdim iyii çektirelim dedim ne bilim smear testi falan gibi sandım daha önce duymamıştım hiç bu konulara dalmamıştım. amaaa sonradan işin aslını okuyup öğrenince eh belkide iyiki acımış ne varsa açılmış demekki o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?