Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

anladımm, inşallah içine sinecek güven duyabileceğin 2. bir doktoru bulursun..

12 yaşında daha :)

daha çoook küçükkk , nasıl yemek yapsın, ben bile daha yeni öğrendim hiç sevmiyorummmm

sancux baktim simdi benim dedigim kadinda gitmis, adi yok, bole enteresan orasi bi olan doktor, bi bakiosun olmuo... dedigim arkadaslar tup bebekciler, amerikan hastahanesinde calisiolardi, yurtdisindalar simdi, geri donusleri gec olabilir ama isimleri aldim, soracagim...

tamam sağol canım

Mystry geçti ağrın galiba bir daha olmadı değil mi?
Dünde benim göbek deliğimin etrafı ağrıdı. Ama sanırım eğilip kalkmaktan oldu kendini zorlayacak hareketler yapma.

geçti çok şükür dünde gene ne olur olmaz kıpırdanmadım işten dönünce dinlendim hep yok bugün ama tabii biliyosun o biter abuk başka ağrı başlar. ağırlaştın tabii iyice napalım dayan canım çoğu bitti azı kaldı ikiz olunca mutlaka farkı vardır dahada anneciğin gelicek artık yanına seve seve sen tam kaç haftalık oldun?

27+5 olduk canım
Doğum yaklaştıkça zaman daha ağır akıyor sanki.
Birde hep evdeyim ya oyalanamıyorum.
Bir sizlerle konuşuyorum o da kendimi iyi hissedersem.
Dün pek iyi değildim mesela giremedim çok kulübe.
Sizlerde olmasanız ne yapardım bilmiyorum.

Gecmis olsun mariner. Sorunsuz bitecek inşallah ve bebisini alacaksın saglicakla kucağına.
Pek çok kiside kanama oluyormuş ama sonuçta herkes kendi yaşadığını biliyor. Endiseleri bir kenara bırak İcindeki iyi sesleri dinle ve güzel günleri bekle
çünkü hersey güzel olacak.

ayyy bende ne sıktım sizi, bi filmimi de cektirsem de kurtulsaniz sizde tabe direkt hamile kalirsam kisa yoldan kurtulursunuz, obur turlu diger sorularla da basinizi agriticam

yok artık delii ne sıkması valla acımadı diyemiycem korkutmak istemem amaaa benimki acıdı üstelik nuri bey birazcık acıyabilir demişti ve ben bu konuda çok çok tecrübesizdim iyii çektirelim dedim ne bilim smear testi falan gibi sandım daha önce duymamıştım hiç bu konulara dalmamıştım. amaaa sonradan işin aslını okuyup öğrenince eh belkide iyiki acımış ne varsa açılmış demekki o yüzden.

yakın bir arkadaşımın ablasının ikizleri kuzey ve rüzgar ama poyraz ve rüzgarda ayrı bi güzel ben beğendim bu aralar yeni isimler hep öyle ama güzel sonuçta bin tanede ahmet can mert var neyse başkada öneriler olursa paylaş benimlede eh biliyosun bizimde belli cinsiyet :ecrin_bebek:

Utkumm kartal mado tam olarak nerde ben hiç gitmedim bilmiyorum yerini.

kartalda nereyi biliyorsun
sahilden gelirsen yalova feribot iskelesini geçiyorsun ama meydana gelmeden inip içeri yürüyorsun, sen nasıl geleceksin, bankalar caddesinden de girişi var
kıyı pastanesini falan biliyormusun aynı hizzadalarr

medipol??ssk anlaşması da varmışşş tabii bu arada erken doğum falan olmıycak getirme öyle şeyleri aklına ama haklısın alternatifler her zaman olmalı

bilmiyorum sever misin ama puzzle al bi tane, onu yap... ben cok seviyorum puzzle yapmasini ve bazen basinda 2-3 saat oturuyorum farkinda olmadan.. zmn gecirmek icin ii bi yontem hem masaya koyarsin orda otururken bi eglence olur sana ama seviosan tabe, esim hic sevmio ve beni anlamaktada zorluk cekio mesela

iste aslinda en iisini sen yapmissin, bilmemek en iisi... ben ogrendim kotu oldu, korkmaya basladim. bir de bi sitede ayaklarini kendine cekiosun sole bole die anlatiodu o da kasdi beni, yani ameliyatta kimler gordu ne oldu hatirlamiom ama burda hatirlicam yani, o da stres biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…