Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kuzey isminide beğeniyorum ama karşı komşumum oğlunun ismi 2 kuzey olmaz şimdi:)

Bak sen düşünebilirsin kuzeyi.

noluurr medical parka bakma berbat bir hastane nolursun geçen hamileliğimde 1 gece yatmak zorunda kalmıştım orda sakın arkadaşım.medipolde geçen ay bir tanıdığım doğum yaptı ssk anlaşması var ve bebiş küvezde kalmak zorunda kalmış küvez için ayrıca para almamışlar 4 gün kalmış küvezde bebiş doğum içindee ssk fiyat farkı olarak 1500tl ödemişler ama bu sadece uzaktan bir tanıdık onlar çok memnun kalmış özellikle bana tavsiye etti yeni doğan yoğun bakımı çok önemli ve oranınki çok iyi dedi e onlar mecburen araştırmak zorunda kalmışlar.bilmiyorum ama bir bak istersen :bbo:

kaymakamlığı biliyorum birde sahil tarafını biraz

cnm bende bilmiyorum ve isin kotusu o dedigin yerleri de bilmiyorum ama yalniz gelirsem yani esim getirmezse araba ile gelicem ve arabada navigasyon var bulurum herhalde ama bu seferde park sorunu doguo... orda park edecek yerler var mi? otopark falan olursa daha ii olur tabe, nitekim kaldirim kenari iki arac arasi park konusunda kotuyum sole genis bi alan olmasi lazim kaldirim kenarina park etmem icin:):)

medipolu düşünüyorum ama ordaki tüm doktorlar kadın. Tek erkek doktor Hakan bey o da sadece riskli gebeliklere bakıyormuş.

kızlar burdayim telefondan bakıyorum arada ama yazamiyorum
margaar sonuca çok sevindim tebrikler
Cumartesi buluşmaya gelicem arkadaslar orada görüşürüz hepinizi çok öpüyorum

aahh ah şimdiki aklım olsa ama herşey olacağına varıyor arkadaşlar bende kadıköy şifada yapmıştım doğumumu sonradan duydumki yeni doğan yoğun bakımı küvezi falan hiç iyi değilmiş birde doğum hastanesi derler neyse amacım sizi üzmek değil Allah hiç birimize yaşatmasın ama bu konuya hakikatten önem vermemiz lazım kızlar.

Evet canım yenidoğan bakım ünitesi çok önemli bir ayrıntı.
Ama inşallah hiçbirimize gerek kalmayacak.

yaa aynı şeyleri aynı dönemlerde yaşadık benim ikiyede çıkardılar biliyorsun şimdii 13. hafta itibari ile kesicekler çünkü anlamı kalmıycakmış vücut o haftadan itibaren zaten üretime başlıyormuş sende sabret arkadaşım 12. haftada biticek bir daha olmıycak kanama falan.

ay maşallaahh söyle onlara 10 hafta daha sabredicekler kocam olucaklar o zamana kadar.havada çok sıcak haklısın valla ben işte olmama rağmen zaman hiiç geçmiyor saya saya bir hal oluyorum saymadan da olmuyor çook var daha bana çook ama moral olucaksa sanaa tam 10 hafta var aramızda düşün yani

Onunda bayağı olmuş maşallah.....
Artık bulantıları da geçer yavaş yavaş.
Senin pek bulantın olmamıştı değil mi?

çok şükür sadece 2 gün olmuştu bulantım eh artık o da olmasın yaa Allah acıdı sanırım geçen hamileliğimde felaketti bulantılarım halbuki o da erkekti demekki neymiş ona bakmıyormuş bu işler. ya bende onu dedim ayşegüle hiç mi geçmedi bulantın diye ama yok geçen konuştuğumuzda ful devamdı ekmeklerden bile tiksinmiş düşünün artık tarhana çorbası içebiliyordu bıkmadıysa ona devamdır herhalde sorarım bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…