yakın bir arkadaşımın ablasının ikizleri kuzey ve rüzgar ama poyraz ve rüzgarda ayrı bi güzel ben beğendim bu aralar yeni isimler hep öyle ama güzel sonuçta bin tanede ahmet can mert var neyse başkada öneriler olursa paylaş benimlede eh biliyosun bizimde belli cinsiyet :ecrin_bebek:
yok cnm uzak olduğundan değil.
erken doğum olunca bebekler küvezde çok kalıyor küvezin günlük maliyeti 1500-2000 tl arası iki bebek olunca çarpı iki. arkadaşım erken doğum yapmıştı ikizleri 7 hafta küvezde kaldı düşün maliyeti. ayrıca sadece paradan dolayı değil c.tesi anlatırım.
ssk anlaşmalı özel hastanelerde küvaz masrafını ssk karşılıyormuş.
şimdi internetten dokto araştırıyorum. medicalparka bakıyorum
kartalda nereyi biliyorsun
sahilden gelirsen yalova feribot iskelesini geçiyorsun ama meydana gelmeden inip içeri yürüyorsun, sen nasıl geleceksin, bankalar caddesinden de girişi var
kıyı pastanesini falan biliyormusun aynı hizzadalarr
kartalda nereyi biliyorsun
sahilden gelirsen yalova feribot iskelesini geçiyorsun ama meydana gelmeden inip içeri yürüyorsun, sen nasıl geleceksin, bankalar caddesinden de girişi var
kıyı pastanesini falan biliyormusun aynı hizzadalarr
haklısın canım:) yeni nesil çokkkkkkkk rahat hem daha küçük senin kardesin:)
noluurr medical parka bakma berbat bir hastane nolursun geçen hamileliğimde 1 gece yatmak zorunda kalmıştım orda sakın arkadaşım.medipolde geçen ay bir tanıdığım doğum yaptı ssk anlaşması var ve bebiş küvezde kalmak zorunda kalmış küvez için ayrıca para almamışlar 4 gün kalmış küvezde bebiş doğum içindee ssk fiyat farkı olarak 1500tl ödemişler ama bu sadece uzaktan bir tanıdık onlar çok memnun kalmış özellikle bana tavsiye etti yeni doğan yoğun bakımı çok önemli ve oranınki çok iyi dedi e onlar mecburen araştırmak zorunda kalmışlar.bilmiyorum ama bir bak istersen :bbo:
12 yaşında daha :)
kızlar burdayim telefondan bakıyorum arada ama yazamiyorum
margaar sonuca çok sevindim tebrikler
Cumartesi buluşmaya gelicem arkadaslar orada görüşürüz hepinizi çok öpüyorum
medipolu düşünüyorum ama ordaki tüm doktorlar kadın. Tek erkek doktor Hakan bey o da sadece riskli gebeliklere bakıyormuş.
Sancux benim bir arkadasım 6,5 aylık doğurdu. Hamilelik surecide sikintiliydi yattı sürekli vs. Acıbadem girişinde (E-5) medipol sanırım adı. Orda 2ay kuvezde kaldı. Şimdi maşallah sapasaglam ve kuveze para vermediler.
Medical park Göztepe'de abimin eşinin druvar. O çok memnun ondan, ismini öğrenebilirim istersen.
Yenge lafına da kıl olurum ama uzun uzun yazamadim iste
kadinlara guvenmiyor musun??? cik cik cik cinsiyet ayrimciligi hic hos diiilnaniknanik
aahh ah şimdiki aklım olsa ama herşey olacağına varıyor arkadaşlar bende kadıköy şifada yapmıştım doğumumu sonradan duydumki yeni doğan yoğun bakımı küvezi falan hiç iyi değilmiş birde doğum hastanesi derler neyse amacım sizi üzmek değil Allah hiç birimize yaşatmasın ama bu konuya hakikatten önem vermemiz lazım kızlar.
Canim oyle guzel destek veriyorsunuz ki cook tesekkur ederim.igneler aslinda dunden itibaren 3 gun yarim vurulup biticekti.pazartwsi amerikadan aydin beyi aradim gecen hafta kanamam olmustu.gene ayni usul davranip bitirecekmiyim dedim evet dedi.dun tekrar pembe kanama gorunce ebru hanimi aradim.tek doz kullan taki ust uste 3 gun kanaman olmamadi gerekiyor dedi.benim ikiye cikmam sadece testten once ciktim.testten sonrada bir iki defa belki.bir daha da ikiye cikarmadilar.niye bilmiyorum.bugun itibariyle bende 9+5 oldum tatlim.
Sagol canim benim.hayirlisi insallah.guzel allahim bizlere de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
27+5 olduk canım
Doğum yaklaştıkça zaman daha ağır akıyor sanki.
Birde hep evdeyim ya oyalanamıyorum.
Bir sizlerle konuşuyorum o da kendimi iyi hissedersem.
Dün pek iyi değildim mesela giremedim çok kulübe.
Sizlerde olmasanız ne yapardım bilmiyorum.
Onunda bayağı olmuş maşallah.....
Artık bulantıları da geçer yavaş yavaş.
Senin pek bulantın olmamıştı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?