kartalda nereyi biliyorsun
sahilden gelirsen yalova feribot iskelesini geçiyorsun ama meydana gelmeden inip içeri yürüyorsun, sen nasıl geleceksin, bankalar caddesinden de girişi var
kıyı pastanesini falan biliyormusun aynı hizzadalarr
ay maşallaahhsöyle onlara 10 hafta daha sabredicekler kocam olucaklar o zamana kadar.havada çok sıcak haklısın valla ben işte olmama rağmen zaman hiiç geçmiyor saya saya bir hal oluyorum saymadan da olmuyor çook var daha bana çook ama moral olucaksa sanaa tam 10 hafta var aramızda düşün yani
bilmiyorum sever misin ama puzzle al bi tane, onu yap... ben cok seviyorum puzzle yapmasini ve bazen basinda 2-3 saat oturuyorum farkinda olmadan.. zmn gecirmek icin ii bi yontem hem masaya koyarsin orda otururken bi eglence olur sana ama seviosan tabe, esim hic sevmio ve beni anlamaktada zorluk cekio mesela
iste aslinda en iisini sen yapmissin, bilmemek en iisi... ben ogrendim kotu oldu, korkmaya basladim. bir de bi sitede ayaklarini kendine cekiosun sole bole die anlatiodu o da kasdi beni, yani ameliyatta kimler gordu ne oldu hatirlamiom ama burda hatirlicam yani, o da stres biraz
çok şükür sadece 2 gün olmuştu bulantım eh artık o da olmasın yaa Allah acıdı sanırım geçen hamileliğimde felaketti bulantılarım halbuki o da erkekti demekki neymiş ona bakmıyormuş bu işler. ya bende onu dedim ayşegüle hiç mi geçmedi bulantın diye ama yok geçen konuştuğumuzda ful devamdı ekmeklerden bile tiksinmiş düşünün artık tarhana çorbası içebiliyordu bıkmadıysa ona devamdır herhalde sorarım bugün.
kuzey isminide beğeniyorum ama karşı komşumum oğlunun ismi 2 kuzey olmaz şimdi:)
Bak sen düşünebilirsin kuzeyi.
medipolu düşünüyorum ama ordaki tüm doktorlar kadın. Tek erkek doktor Hakan bey o da sadece riskli gebeliklere bakıyormuş.
kızlar burdayim telefondan bakıyorum arada ama yazamiyorum
margaar sonuca çok sevindim tebrikler
Cumartesi buluşmaya gelicem arkadaslar orada görüşürüz hepinizi çok öpüyorum
Valla teyzesi hergün söylüyorum yaramazlara uslu durun 10 hafta daha diye bakalım şimdilik dinliyorlar beni:)
bende konuşurum onlarla cumartesi günü biz sabırla bekliycez onlarda beklesin lütfen.
sancux
canım hiç erken doğum olursa diye telaş yapma kendine dikkat et sonuçta gençsin
tabi ki yine araştırmanı yap ne olur ne olmaz da ama olcağını zannetmiyorum
bizim komşu 11 sene sonunda 4-5 tüp bebek denemesi sonucunda ikiz bebek dünyaya getirdi bi erkek bi kız ve bizi 3,200 biri de 3,100 lerdemiydi neydi :)))
son 1-2 ay bol bol dinlenme ki zaten dinleniyosun tamam gelsin bebekler
deliii ne görmesi görünmesi yaa ohoo beni görmeyen kalmadı valla ne doktorlar ne doktorlar
sancux
canım hiç erken doğum olursa diye telaş yapma kendine dikkat et sonuçta gençsin
tabi ki yine araştırmanı yap ne olur ne olmaz da ama olcağını zannetmiyorum
bizim komşu 11 sene sonunda 4-5 tüp bebek denemesi sonucunda ikiz bebek dünyaya getirdi bi erkek bi kız ve bizi 3,200 biri de 3,100 lerdemiydi neydi :)))
son 1-2 ay bol bol dinlenme ki zaten dinleniyosun tamam gelsin bebekler
10,30 canımmelis yarın randevun kaçta?
aman aman... maasallah nazar degmesin... sancux ins sende ole olursun ama kadincagizin son ayki halini gormek isterdim... nsl bi karin olmustur onda:):) oturup kalkabiliomuydu bare
Bizim bir dahaki randevu 28 ınde. Aslında zamanın ne kadar çabuk geçtiğini kontrol günleri geldikçe anlıyorsun.
10,30 canım
çok heyecanlıyım gerçekten :)) aklıma geldilçe karnıma ağrılar giriyo. umarım herşey yolundadır. hafif hafif mide bulantılarım devam ediyo ama uyku problemim düzeldi çok şükür
şimdi aşırı uykum var ama zaten genelde öyle olur:))
çok komiğim midem bulanınca seviniyorum bebek iyidir diye ama artarsa naaparım bilmiyorum
benimkide 21inde( çook vaarr 28i benim doğum günüm bu arada.haftayada nuri bey yok hani gidesim gelirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?