Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

arabayla önüne gelinemiyormu madonun?

Valla teyzesi hergün söylüyorum yaramazlara uslu durun 10 hafta daha diye bakalım şimdilik dinliyorlar beni:)

deliii ne görmesi görünmesi yaa ohoo beni görmeyen kalmadı valla ne doktorlar ne doktorlar

benimde olmuştu bulantılarım ama geceleri daha çok ayva çok iyi geliyordu bana.
Malesef Ayşegül ün bulantıları çok kuvvetli.

medipolu düşünüyorum ama ordaki tüm doktorlar kadın. Tek erkek doktor Hakan bey o da sadece riskli gebeliklere bakıyormuş.

yaa bende aslında kadınlardan haz etmiyorum ama ne bileyim belkide biz yanılıyoruz denekmi lazım bilemedimki.ya da hakan bey belkide yardımcı olur kaydirigubbakcemile2

sancux
canım hiç erken doğum olursa diye telaş yapma kendine dikkat et sonuçta gençsin
tabi ki yine araştırmanı yap ne olur ne olmaz da ama olcağını zannetmiyorum
bizim komşu 11 sene sonunda 4-5 tüp bebek denemesi sonucunda ikiz bebek dünyaya getirdi bi erkek bi kız ve bizi 3,200 biri de 3,100 lerdemiydi neydi :)))
son 1-2 ay bol bol dinlenme ki zaten dinleniyosun tamam gelsin bebekler

Ne güzel maşallah onlara.....

Telaş yapmıyorum canım olumlu düşünüyorum hep sadecebir b planım olsun istiyorum.
Banada erken doğucaklar gibi gelmiyor ama yinede ben kendimi sağlama alıyım.

deliii ne görmesi görünmesi yaa ohoo beni görmeyen kalmadı valla ne doktorlar ne doktorlar

vallahi ben kadindan baskasi olmaz diodum, yeditepede de bayan doktora gitmistim ama bu isler cikinca erkek bayan dusunmez oldum ama polip ameliyatindan snr ameliyathanede kac erkek vardi die dusunmedim de diil hani

aman aman... maasallah nazar degmesin... sancux ins sende ole olursun ama kadincagizin son ayki halini gormek isterdim... nsl bi karin olmustur onda:):) oturup kalkabiliomuydu bare

Bizim bir dahaki randevu 28 ınde. Aslında zamanın ne kadar çabuk geçtiğini kontrol günleri geldikçe anlıyorsun.

melis yarın randevun kaçta?
10,30 canım
çok heyecanlıyım gerçekten :)) aklıma geldilçe karnıma ağrılar giriyo. umarım herşey yolundadır. hafif hafif mide bulantılarım devam ediyo ama uyku problemim düzeldi çok şükür
şimdi aşırı uykum var ama zaten genelde öyle olur:))
çok komiğim midem bulanınca seviniyorum bebek iyidir diye ama artarsa naaparım bilmiyorum

aman aman... maasallah nazar degmesin... sancux ins sende ole olursun ama kadincagizin son ayki halini gormek isterdim... nsl bi karin olmustur onda:):) oturup kalkabiliomuydu bare

valla kadının son hallerini görmedim evden çıkmadığı için:))
ben de merak etmiştim şimdi bazen geceleri bebeklerin seslerini duyuyoruz

canım inşallah herşey çok güzel geçicek eşinde mutlaka gelebiliyorsa gelsin seninle bunu beraber yaşamak süper bir duygu dönüncede hemen yaz bize.midende bulanmasın inşallah sıcaklarda çok zor hem inan bebeğin sağlığıyla mide bulantısının aslında alakası yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…