Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

eşim de gelicek :)
ayyy ne bilim internette bulantıyla alakalı bi sürü şeye bakıyodum bi yerde yazıyodu

ben size yarın tam adresi park yerlerini vs. açık açık belirtecegim en kötü ihtimal ortak bir yerde bulusur öyle gideriz ok?

kızlar selam... tatil bitti...boshayallersmile güzeldi ama çabuk bir de çooook sıcaaakk geçti :)

ne çok yazmışsınız bitiremedim daha... meliscim güzel haberi vermişsin, çok sevindim... hem de dondurulmuşlar öncesi bana da büyük moral oldun. ben de büyük olasılıkla c.tesi asm'deyim...

utkum kolları sıvamışsın buluşma için. kartal ve ctesi bana da uyar. bu kez ayşegülcüm aramızda olamayacak. ondan da son haberler iyi galiba.. ben de her birimiz sık sık arayıp, bişeyleri tekrar tekrar anlattırıp, yormayalım diye önce size sorayım dedim. yoksa çok da merak ediyorum aslında...

ladycim, sancuxcum sizin de hoşgeldin tatilinizin güzel geçmesine sevindim.

mariner kanamalar gayet normal, pıt pıtları duydun ya herşey yolunda merak etme...

geshenk ses vermiyor, unuttu bizi c.tesi gelse keşke... grapes'in denizleri aşıp gelecek olmasına da sevindim.

öpüyorum hepinizi

BULUŞMA MEKANI DEĞİŞTİ DİKKAT!!!!
Evet arkadaslar facebook'ta yaptıgımız öngörüşmeler sonucu bu haftasonu bir buluşmaya imza atmaya karar verdik mekan hem gebzeden gelenlere hemde caddebostan tarafından gelenlere kolaylık olssun diye seçildi ama eger daha iyi bir öneriniz varsa degerlendirmeye açıgız...
2. Aydın ARICI Fan Klüp Kızları BULUŞMASINA DAVETLİSİNİZ hihoyyyt

YER : Maltepe Sahil ÜNLÜER
ADRES : Dr. Sadık Ahmet Bulvarı, No:2
Sahilyolu - Maltepe / ISTANBUL

+90 (216) 459 67 96 Tel. (Hat1)
+90 (216) 441 28 69 Tel. (Hat2)
+90 (216) 457 08 08 Tel. (Hat3) :

KAHVALTI : Kahvaltı (30TL) Sınırsız Çay, gazsız içecek
ZAMAN :07.08.2010 Cumartesi10:30
KATILANLAR :Cuma günü 17 ' ye kadar katılacaklar ismini yazarsa sevinirim,rezervasyon yaptıracagım.

1.Utkummm
2.ladybird
3.sancux
4.Mystryy
5.Grapes
6.impression
7.melissss
8.belizzzz
9.G(ece)
10.

Son düzenleme:
keşke geshenk te gelebilse ve tabii ki ayşegül
bu arada ayşegülle konusan var mı? Hayri ERMİŞ ne dedi aceba? keşke ona gitmeseydi, umarım moralini bozmamıstır...

Son düzenleme:
günaydın kızlaarr

felaket tellaı mı bu hayri ermiş, kocaelide de varmış bir tane öyle detalylı bakanlar iyi bişey söylemeyi sevmiyorlar herhalde..

mystry haber verceketi ayşegülün durumunu , ben de meraktayım.. margar da 2.testi bugün yaptıracaktı değil mi?

Tunaydin kizlaaar

aaa benim annemin doğum günü 28 ağustos benimki 1 eylül
sen de başak burcusun :)

titiz, temizlik hastasi misiniz??? iki basak burcu arkadasim var, inanilmazlar... biz banklara otururken onlar ustumuz kirlenir die ayakta takilirlardi:):)

uzaga gitmissiniz mi??? kucukbakkalkoyden gelicem maltepe kartalin ilerisinde kalio di mi

utkumm mekan degismedi mi? mado ile ilgili bilgi vermissinde, kafam karisti...

aysegule de cok uzuluyorum umarim bir an once duzelir. bu arada nsl besleniyor o, bisi yiyemiyor diyorsunuz, bebisler icin vitamin falan mi aliyor, kiloda vermistir umarim bir an once iyilesir :Saruboceq:

Selam kizlar......
Gece hoşgeldin canim tatil guzel ve kisa geciyor hep degil mi?
Belizcim sana daha yakin oldu maltepe. Sahil yolu uzerinde araba ile daha rahat gelirsin.

Margar in bugun 2. Testi vardi yaptirmistir herhalde bu saate kadar.
Bizi merakta birakmasa bari versin guzel haberi hemen.

günaydın kızlar:)))
kontrolüm süperdi keseyi ve belli belirsiz minik yavrumuzu gördük zemuszemus
kalp atışlarını dinledik
çok rahatladım gerçekten çok güzel bişiymişkaydirigubbakcemile3

kızlaar özür dilerim geç yazdım,
Ayşegülle konuştuk hayri beyde bakmış ve yaş faktörüde göz önünde bulundurularak amniyosenteze karar vermişler ortaklaşla olarak. Biliyorsunuz 2li test sonuçlarına göre bir bebeğin pozitif bir bebeğin negatif çıkmıştı riski.Aslında kordon biyopsi deniliyor sanırım daha erken haftalarda yapılabiliniyor ona karar vermişlerdi ancak Hayri beyle tekrar görüşünce amniyosentezin daha uygun olacağına karar vermişler. 16. haftaya yani Ağustos 25ine gün almışlar risk yok denecek kadar azmış ama işlerinin rahatlaması için yapılacakmış.Ayşegülün morali gayet iyiydi birşey çıkmayacağından o da emin sadece dedim ya gönül ferahlığı için yapılacak. ASM'de Hayri Bey yapıcakmış işlemi. Bunun dışında bulantıları malesef devam ediyormuş hatta dün hastaneye gidene kadar bile 4 kere çıkarmış. Buluşmayı söyledim malesef katılamıycak ama sizlere çok selamı var ve ramazandan sonra inşallah öbür buluşmada katılabileceğini söylesi. Sizlerinde selamını ilettim. İşte böyle kızlar...

belizz hiçte bileee titizlik hastası değiliim temiz olsun ççoook severim hatta ev pisken eve girmek istemem banyo mutfak çok önemli sinirlenebilirim pisse eşimde aynen öyle AMAAA biz yapmayalım başkası yapsın bu titizlik oluyomu??bak yemek dersen akan sular durur saatlerimi adıyabilirim mutfağıma ne zaman sinirlensem başlarım kurabiye yuğurmaya resmen sakinleştirir aklıma hangi yemek gelse hayatta üşenmem yaparım hatta birinin canı bişi istesin çook sevinirim ama temizliği nolur ben yapmıyım. ütü mü?? bilmem var heralde bizim evde ki temizlik günlerinde dolabımıza ütülü giriyor kıyafetlerimiz.

yok canım yaa hepsi öyle değil bence Rıza Madazlı acayip pozitif biri şiddetle tavsiye ederim hatta Allah nasib ederse ben bu seferde ona gidicem randevumu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…