benimkide 21inde( çook vaarr 28i benim doğum günüm bu arada.haftayada nuri bey yok hani gidesim gelirse.
canım inşallah herşey çok güzel geçicek eşinde mutlaka gelebiliyorsa gelsin seninle bunu beraber yaşamak süper bir duygu dönüncede hemen yaz bize.midende bulanmasın inşallah sıcaklarda çok zor hem inan bebeğin sağlığıyla mide bulantısının aslında alakası yok:)
aaa benim annemin doğum günü 28 ağustos benimki 1 eylül
sen de başak burcusun :)
BULUŞMA MEKANI DEĞİŞTİ DİKKAT!!!!
Evet arkadaslar facebook'ta yaptıgımız öngörüşmeler sonucu bu haftasonu bir buluşmaya imza atmaya karar verdik mekan hem gebzeden gelenlere hemde caddebostan tarafından gelenlere kolaylık olssun diye seçildi ama eger daha iyi bir öneriniz varsa degerlendirmeye açıgız...
2. Aydın ARICI Fan Klüp Kızları BULUŞMASINA DAVETLİSİNİZ hihoyyyt
YER : Maltepe Sahil ÜNLÜER
ADRES : Dr. Sadık Ahmet Bulvarı, No:2
Sahilyolu - Maltepe / ISTANBUL
+90 (216) 459 67 96 Tel. (Hat1)
+90 (216) 441 28 69 Tel. (Hat2)
+90 (216) 457 08 08 Tel. (Hat3) :
KAHVALTI : Kahvaltı (30TL) Sınırsız Çay, gazsız içecek
ZAMAN :07.08.2010 Cumartesi10:30
KATILANLAR :Cuma günü 17 ' ye kadar katılacaklar ismini yazarsa sevinirim,rezervasyon yaptıracagım.
1.Utkummm
2.ladybird
3.sancux
4.Mystryy
5.Grapes
6.impression
7.melissss
8.belizzzz
9.G(ece)
10.
arkadaslar madonun girişi bankalar caddesinden araçla gelecekler için civarda pek çok ispark var, sahilde minibüs duraklarının yanında caminin yan tarafında park edebileceginiz yerler mevcut, eger isterseniz bildiginiz bir yerde buluşur beraber gideriz..
keşke geshenk te gelebilse ve tabii ki ayşegül
bu arada ayşegülle konusan var mı? Hayri ERMİŞ ne dedi aceba? keşke ona gitmeseydi, umarım moralini bozmamıstır...
Selam kizlar......
Gece hoşgeldin canim tatil guzel ve kisa geciyor hep degil mi?
Belizcim sana daha yakin oldu maltepe. Sahil yolu uzerinde araba ile daha rahat gelirsin.
günaydın kızlar:)))
kontrolüm süperdi keseyi ve belli belirsiz minik yavrumuzu gördük zemuszemus
kalp atışlarını dinledik
çok rahatladım gerçekten çok güzel bişiymişkaydirigubbakcemile3
Az kalmış doğum gününe başak burcusun o zaman sen.
Evet haftaya yok Nuri bey bayramdan önceki 3-4 günde yokmuş.
aaa benim annemin doğum günü 28 ağustos benimki 1 eylül
sen de başak burcusun :)
günaydın kızlaarr
felaket tellaı mı bu hayri ermiş, kocaelide de varmış bir tane öyle detalylı bakanlar iyi bişey söylemeyi sevmiyorlar herhalde..
mystry haber verceketi ayşegülün durumunu , ben de meraktayım.. margar da 2.testi bugün yaptıracaktı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?