günaydın kızlar:)))
kontrolüm süperdi keseyi ve belli belirsiz minik yavrumuzu gördük zemuszemus
kalp atışlarını dinledik
çok rahatladım gerçekten çok güzel bişiymişkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar:)))
kontrolüm süperdi keseyi ve belli belirsiz minik yavrumuzu gördük zemuszemus
kalp atışlarını dinledik
çok rahatladım gerçekten çok güzel bişiymişkaydirigubbakcemile3
evet canım başak burcuyum ama her özellliği yok bende takıntılımıyım EVEETT ya işin fenası eşimde başak o da takıntılımı EVEEETT.
kızlaar özür dilerim geç yazdım,
Ayşegülle konuştuk hayri beyde bakmış ve yaş faktörüde göz önünde bulundurularak amniyosenteze karar vermişler ortaklaşla olarak. Biliyorsunuz 2li test sonuçlarına göre bir bebeğin pozitif bir bebeğin negatif çıkmıştı riski.Aslında kordon biyopsi deniliyor sanırım daha erken haftalarda yapılabiliniyor ona karar vermişlerdi ancak Hayri beyle tekrar görüşünce amniyosentezin daha uygun olacağına karar vermişler. 16. haftaya yani Ağustos 25ine gün almışlar risk yok denecek kadar azmış ama işlerinin rahatlaması için yapılacakmış.Ayşegülün morali gayet iyiydi birşey çıkmayacağından o da emin sadece dedim ya gönül ferahlığı için yapılacak. ASM'de Hayri Bey yapıcakmış işlemi. Bunun dışında bulantıları malesef devam ediyormuş hatta dün hastaneye gidene kadar bile 4 kere çıkarmış. Buluşmayı söyledim malesef katılamıycak ama sizlere çok selamı var ve ramazandan sonra inşallah öbür buluşmada katılabileceğini söylesi. Sizlerinde selamını ilettim. İşte böyle kızlar...
belizz hiçte bileee titizlik hastası değiliim temiz olsun ççoook severim hatta ev pisken eve girmek istemem banyo mutfak çok önemli sinirlenebilirim pisse eşimde aynen öyle AMAAA biz yapmayalım başkası yapsın bu titizlik oluyomu??bak yemek dersen akan sular durur saatlerimi adıyabilirim mutfağıma ne zaman sinirlensem başlarım kurabiye yuğurmaya resmen sakinleştirir aklıma hangi yemek gelse hayatta üşenmem yaparım hatta birinin canı bişi istesin çook sevinirim ama temizliği nolur ben yapmıyım. ütü mü?? bilmem var heralde bizim evde ki temizlik günlerinde dolabımıza ütülü giriyor kıyafetlerimiz.
Aferin sana belizcim esine uzuldum cocuk acmi kaliyor:))))
Bende duzenli ve titizimdir. Hatta temizlik yapinca cok guzel stres atarim. Yemek yapmayi da severim ama daha cok pasta borek. Bebekler dogsun sizlere cay partisi verecegim. Uzun zamandir pasta borek yapmiyorum
:):) vallahi annem gideli pek bi yemek yemedi diyebilirim. aksam sporada gidiyoruz ztn, gec donuyoruz eve, salata falan yapiyoruz, ton balikli, peynirli vs... bazende tost yiyoruz... bazi gunlerde disarda atistiriyoruz... ama arada hazir, pisimi kolay seyler yapiyorum cnm, hic yapmio dilimde bole karniyariktir, dolmadir vs vs yemekler hic yapmadim 2 senelik evliyiz.. annem geldiginde annem yapiyor. vaktim olmuyor benim ztn en erken 7:20de falan evde oluyorum, o saatten snr agir bi yemek pisirmekle ugrasilmiyor ne yazik kiztn yemek yemeyi de pek sevmiyorum ben, keske hic acikmasak diyenlerdenim, ac oldugum icin yiyorum yani, mecburiyetten...
kardesim gibisin o zmn sen... o da kek yapsin, kurabiye yapsin bayilir... benim yaptigim kurabiyelerin ise sekli bile bozuk oluo, insanin yapasi gelmio cnm o zmnda...
temizlikse evt cok severim, ev camasir suyu koksun bayilirim...
o diil kafanizda nsl bi belizzz canlandi merak ediyorum
yaa yemek yapmayı sevmeyeni çok çok iyi anlıyorum amaa yemeği sevmeyeni inanın anlayamıyorum ben yemek için yaşıyorum galiba
amaaan boşver sevmeyince zorla olunca herşey zor sende sevdiklerini yaparsın eşinde yazık bilerek evlenmiş sonuçta çocuk olunca mecbur yapıcan zaten:))hamileliğindede canın bişi çekerse yaparız biz sana..
sancux canım o bebişler bir doğsun sen bırak çayı çöreği onları yiycez biz kolay mı ilk bebeklerimiz olucak hayırlısıyla:)
Belizz kafamda canlanan ile gördüğüm arasındaki benzerlik/farklılık ne varsa cts söylerim
yaa yemek yapmayı sevmeyeni çok çok iyi anlıyorum amaa yemeği sevmeyeni inanın anlayamıyorum ben yemek için yaşıyorum galiba
Haklısın cnm çalışınca zor oluyor yemek yapmak insan pratik şeyler yapıyor genelde.
Yemek yemeyi sevmiyorsan zayıfsın o zaman sen.
Sancux sen vakit bulursan iki yaramazdan geliriz yaptığın kurabiyeleri ve yumurcaklari yemeye :))
bende mutfak sevmem. Temizlik ütü hatta taşındıktan sonra mutfak islerini de tasere ettim.
Oohhhh çok rahat böylesi.
:)))
amaaan boşver sevmeyince zorla olunca herşey zor sende sevdiklerini yaparsın eşinde yazık bilerek evlenmiş sonuçta çocuk olunca mecbur yapıcan zaten:))hamileliğindede canın bişi çekerse yaparız biz sana..
sancux canım o bebişler bir doğsun sen bırak çayı çöreği onları yiycez biz kolay mı ilk bebeklerimiz olucak hayırlısıyla:)
51 kiloyum cok cok zayif diilim ama kiloluda diilim.
ama ne yesem yarar bana
Ah ah bende bir zamanlar 52 kiloydum:)
ay hic sorma hamilelik doneminden bende cok korkuyorum, ne olurum allah bilir... ama canim sen kilo alabilirsin 2 can tasiosun, aldigin kilolarin cogu bebisler dogunca onlarla gidecek ztn... cok dert etme
Ah ah bende bir zamanlar 52 kiloydum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?