Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

günaydın kızlar:)))
kontrolüm süperdi keseyi ve belli belirsiz minik yavrumuzu gördük zemuszemus
kalp atışlarını dinledik
çok rahatladım gerçekten çok güzel bişiymişkaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım benim bundan sonrada inşallah hafta hafta ay ay büyüyüşünü görüceksin Allah sağlık versin miniğine opuyorumnanaktan

günaydın kızlar:)))
kontrolüm süperdi keseyi ve belli belirsiz minik yavrumuzu gördük zemuszemus
kalp atışlarını dinledik
çok rahatladım gerçekten çok güzel bişiymişkaydirigubbakcemile3

canim tebrik ederim:):) sen geliyordun cmtesi di mi? kutlariz artik, bi kutlama cayi iceriz sen acik icersin tabi

evet canım başak burcuyum ama her özellliği yok bende takıntılımıyım EVEETT ya işin fenası eşimde başak o da takıntılımı EVEEETT.

ay neyseki tencere kapak olmussunuz, biriniz olsaydi, oburu yanmisti simdi bi arkadasim basak burcu ile evlenecek, merakla bekliyorum, cocuk aksam arkadaslari gittikten snr temizlik yapiyor, salonda sehbanin uzerinde bi bardak gorse kafayi yiyomus, kizda acayip daginik, ilginc bi evlilik olacak

cnm bir daha konusursan bizden de cok slm sole... hersey ii cikacak bende eminim

ahahhaha sırnaşık şey sayilir sayilir:) basak burcu diyince aklima hep seyde gelir, universitede hoslandigim bi cocuk vardi, basak burcuydu kendisi, ilk defa okl disinda bi yere gittik, besiktastaki cayci, belki bilirsiniz iskelenin yanindaydi, simdi yok ama gunlerim orda gecerdi, herneyse oraya gittik, orda da duvar dibinde sirtini duvara yasliosun falan, bu bole tedirgin oldu pistir, montum kirlenir falan die... peki peki ben ne yaptim, "elimi duvara surttum ve temiz temiz bisi yok dedim" iste o dakika buyuk bi ask baslamadan bitti, bir daha cocuk benimle hic takilmadi

yemek konusunda da ay cok kiskandim seni, ben mutfagi hic sevmiyorum, utu yapmayi hic sevmiyorum, temizlik yapmayi da sevmiyorum... ev temiz olsun isterim bende ve allahtan utu ve temizlik islerini tasere ettim ama yemek isi bende kaldi, tahmin edebileceginiz gibi evde pek yemek de olmuo, haftada bir falan yapiyorum, diger gunler gecistirme, kolay yemeklerle gecio ama illa bisi yapmak zorunda olsam, temizligi tercih ederim. bole bi yerler temizlenince falan mutlu oluyorum cunku ama tipik yengecim, acayip daginigimdir, koltugun uzerinde 2-3 parca elbisem birikmeden toplamam ne yazik ki

Bende duzenli ve titizimdir. Hatta temizlik yapinca cok guzel stres atarim. Yemek yapmayi da severim ama daha cok pasta borek. Bebekler dogsun sizlere cay partisi verecegim. Uzun zamandir pasta borek yapmiyorum

Aferin sana belizcim esine uzuldum cocuk acmi kaliyor:))))

:):) vallahi annem gideli pek bi yemek yemedi diyebilirim. aksam sporada gidiyoruz ztn, gec donuyoruz eve, salata falan yapiyoruz, ton balikli, peynirli vs... bazende tost yiyoruz... bazi gunlerde disarda atistiriyoruz... ama arada hazir, pisimi kolay seyler yapiyorum cnm, hic yapmio dilimde bole karniyariktir, dolmadir vs vs yemekler hic yapmadim 2 senelik evliyiz.. annem geldiginde annem yapiyor. vaktim olmuyor benim ztn en erken 7:20de falan evde oluyorum, o saatten snr agir bi yemek pisirmekle ugrasilmiyor ne yazik ki ztn yemek yemeyi de pek sevmiyorum ben, keske hic acikmasak diyenlerdenim, ac oldugum icin yiyorum yani, mecburiyetten...

Bende duzenli ve titizimdir. Hatta temizlik yapinca cok guzel stres atarim. Yemek yapmayi da severim ama daha cok pasta borek. Bebekler dogsun sizlere cay partisi verecegim. Uzun zamandir pasta borek yapmiyorum

kardesim gibisin o zmn sen... o da kek yapsin, kurabiye yapsin bayilir... benim yaptigim kurabiyelerin ise sekli bile bozuk oluo, insanin yapasi gelmio cnm o zmnda...
temizlikse evt cok severim, ev camasir suyu koksun bayilirim...

o diil kafanizda nsl bi belizzz canlandi merak ediyorum

Sancux sen vakit bulursan iki yaramazdan geliriz yaptığın kurabiyeleri ve yumurcaklari yemeye :))

bende mutfak sevmem. Temizlik ütü hatta taşındıktan sonra mutfak islerini de tasere ettim.

Oohhhh çok rahat böylesi.
:)))

amaaan boşver sevmeyince zorla olunca herşey zor sende sevdiklerini yaparsın eşinde yazık bilerek evlenmiş sonuçta çocuk olunca mecbur yapıcan zaten:))hamileliğindede canın bişi çekerse yaparız biz sana..
sancux canım o bebişler bir doğsun sen bırak çayı çöreği onları yiycez biz kolay mı ilk bebeklerimiz olucak hayırlısıyla:)

yaa yemek yapmayı sevmeyeni çok çok iyi anlıyorum amaa yemeği sevmeyeni inanın anlayamıyorum ben yemek için yaşıyorum galiba

Haklısın cnm çalışınca zor oluyor yemek yapmak insan pratik şeyler yapıyor genelde.
Yemek yemeyi sevmiyorsan zayıfsın o zaman sen.

orasi olede e biraz da soylenmiyo diil hani:) bi yemek yapsan, hani unutmamis olursun yemek yapmayi, hatirlamak icin vs vs die bi de normalde zeytinyaglisi, salatasi olsun sofrada diyen bi adamdir ama o da goruo yani haftaici cok zor, haftasonu evde oturursam arada ilham gelio iste

ay vallahi ya, bi dogsalar da sevsek:):) biraz buyuyunce minciklarim ben onlari hbrin olsun sancux

Belizz kafamda canlanan ile gördüğüm arasındaki benzerlik/farklılık ne varsa cts söylerim

tmm cnm bakalim ne gibi farklar olacak o diil bende bi heyecanda var hani. ilk defa tanimadigim kisilerle birseyler paylastim ve hic yuzlerini gormedigim birileriyle bulusucam.. neyse buyuk gune az kaldi:)

yaa yemek yapmayı sevmeyeni çok çok iyi anlıyorum amaa yemeği sevmeyeni inanın anlayamıyorum ben yemek için yaşıyorum galiba

benim bi kac sevdigim yemek vardir, onlarin disinda karnimi doyurmak icin yerim ben yemek, hatta bazen oglen acikiyorum die sinir oluyorum... ama bole dondurma olsun, seker olsun, meyve olsun cok severim, onun icinde dikkat etmeye calisiyorum. dondurma yedigim gun aksam yemegini gecistiriyorum mesela... kilo almaya cok musait bi yapim var ne yazik ki

Tabi ilk olarak onları da yersiniz:))))

ay hic sorma hamilelik doneminden bende cok korkuyorum, ne olurum allah bilir... ama canim sen kilo alabilirsin 2 can tasiosun, aldigin kilolarin cogu bebisler dogunca onlarla gidecek ztn... cok dert etme

Yok canım hamilelikte aldığım kilolardan dolayı değil sıkıntım.
Hamile kalmadan önce 62 kilo olmuştum zaten şimdi de 76 kiloyum. Dahada var yolu:)

Doğumdan sonra çabuk veriliyormuş kilolar ama ben şöyle 55 falan olsam diyorum hiç fena olmaz.

Ah ah bende bir zamanlar 52 kiloydum:)

tekrar o günleri görücekmiyiz acaba ben ilk hamileliğimde acayip kilo aldım onları veremedim metabolizmam cortlamasın die sonra tabii midede alıştı geniiş geniş yemeye valla aynı hızla devam doğumdan sonrası için şimdiden çok hırslıyım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…