Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

emzirmek çok kilo verdiriyormuş öyle diyor herkes bakalım yaşarak göreceğiz

sancux steteskopla bebeğin kalbini duymak mümkünmü salı günü denedim duyamadım paranoyaklığında anlamı yok tabii ama merak işte..

sancux senin diyet nsl gidio? faydasi olmuo mu??? bence o iki yaramazla ugrasirken fark etmeden kilo vereceksin dert etme:)

kizlar bi bebisler dogsun, bu seferde rejim icin birbirimize destek oluruz, hic merak etmeyin

bu arada folik asit de kilo yapio mu, bana yapti gibi hissettim, biraktim. su an icmiyorum aydin bey bisi solemedi, icmem gerekiyor mu???

sancux steteskopla bebeğin kalbini duymak mümkünmü salı günü denedim duyamadım paranoyaklığında anlamı yok tabii ama merak işte..

Daha erken olabilir kalp atışlarını duymak için.
27. haftadan sonra kulagını koyunca bile duyuyorsun hatta bazen ben elimle bile yakalıyorum kalp atışlarını.

bence folik asit iç canım önemli bir zararı olmazki sana kilo yaptığınıda zannetmiyorum.

Kızlar pat diye girmişim aranıza Margaar'dan haber geldimi merak ettim.

Bu hamilelik sonrası zayıflama dayanışması fikrini çok sevdim. :))

o gunleride yasarız inşallah

Diyeti birebir uygulamıyorum ancak dikkat ediyorum saatlere meyva yedikten sonra yoğurt yiyorum kesinlikle. Belkide diyetten daha az yiyorum. İştahım yok bu aralar.
Sadece buğday ekmeği yiyorum. Hamurişi, pilav, patates özellikle bunları yememeye çalışıyorum.
Diyete başlayalı 1 ay oldu o zamandan beri 1,5 kilo aldım o da çocuların aldığı toplam kilo nerdeyse.

Kızlar bu arda şekerimi hergün ölçüyorum hep 80 lerde çıkiyor. Bu seferde çok düştü Nuri bey 100 civarında olması iyi dedi. Şimdi de çıkmıyor ne garip değil mi?

neden meyveden sonra yoğurt?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…