Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

neden meyveden sonra yoğurt?

Meyvadaki şekeri dengeliyormuş. Sende dikkat et meyva yedikten sonra süt, yoğurt, ayran yada peynir ye kesinlikle. Söylemiştim sanki sana daha önce tüh bak artık dikkat et.

Bence benim şekerin yüksek çıkmasının nedeni meyvadandı. Çok yiyordum yoğurt olayını da bilmediğimden şeker çıktı.

mystry nuri bey sana fetal eko çektireceksin falan dedi mi?

tüp bebekler için isteniyormuş hep. aslında fetal eko çektirmek çok zevkli nerdeyse 1 saate yakın bebeğini görebiliyorsun ultrasonda hatta ben pipilerini de orda gördüm :)

ayyy bu süper oldu bende devamlı meyve yiyiyorum bilmiyodum yaa sağol valla eh yerim artık peynir yoğurt onuda abartmamak lazım galiba ama :kedi:

Selam Arkadaşlar,
Bende Aydın Arıcı'ya gittim ilk muayenemdi
yumurtalarım azalmış 2 yada 3 tane varmış çok fazla şans vermedi yüzde 40 dedi ama yinede gidicem...
benim gibi olupta başarılı olan var mı aranızda?

yaaa ne zaman çektirmiştin ay banada çektirsin nolur belgesel gibiymiş ya

merhaba arkadaş öncelikle hoşgeldin aramıza. benim böyle bir durumum yoktu ama yüzde 40 düşük bir şans değilki.kaç yaşındasın ve ilk bebek mi?

Evet canım ilk,35 yaşındayım daha önceki aşılamada 2 tane olgun yumurta 1 tanede gelişmemiş yumurta vardı 2 aşılama da başarısız oldu..inşallah tüp bebek denemesinde olur.

Son düzenleme:
Evet canım ilk,35 yaşındayım daha önceki aşılamada 2 tane olgun yumurta 1 tanede gelişmemiş yumurta vardı 2 side başarısız oldu..inşallah bu olur.

biliyorsun aşılamada uygulanan ilaç dozları ve tedaviyle tüp bebek çok farklı inşalah bu sefer çok daha fazla yumurta oluşacak ve sanırım sana 2 embriyo transferi olacak.

belizz folik aside devam etmen gerekiyor canım çok önemliymiş bende çook uzun süre içtim.

tmm ictim simdi... ne bileyim aydin bey bisi demeyince bende herhalde cok onemli bisi diil dedim... unuttu demek ki o da... bende sormadim tabe... bundan snr iceyim bari

ay tmm bak ne guzel iste.. kontrole almissin demek ki. kaldi ki son aylarda hep cok kilo alinio.

Kızlar bu arda şekerimi hergün ölçüyorum hep 80 lerde çıkiyor. Bu seferde çok düştü Nuri bey 100 civarında olması iyi dedi. Şimdi de çıkmıyor ne garip değil mi?

:):) ilginc gercekten

cnm %40 bence oldukca ii bi olasilik... bizim su anda %2-3 ama normal yoldan olmasi icin deniyoruz. cikmadik candan umut kesilmz denir, kafana takacagin bisey yok bence, kesin olur. asilamanin yuzdesel orani az ztn. ben 28 yasindayim benim yasimda biri icin %17-18 demisti ilki icin, ikincisinde oran %10a dusuomus, yani umutsuzluga kapilma, olmamasi kotu bisey oldugu anlamina gelmiyor... tup bebek ile olacagina eminim ben..

Evet canım ilk,35 yaşındayım daha önceki aşılamada 2 tane olgun yumurta 1 tanede gelişmemiş yumurta vardı 2 aşılama da başarısız oldu..inşallah tüp bebek denemesinde olur.

ya bu arada kafama takildi, simdi 2 olgun yumurtada tutsaydi ne olacakti??? yani ikiz olacakti cvp belli de (kendi sordugum soruya kendim guldum:))) demek istedigim ben ikiz istemiyorum mesela o donem olusan tek yumurta ile denemiyorlar mi? yine mi ilac verip yumurta sayisini arttiriolar. ben asilama duzeyine de gelmedim de daha, tam bilmiyorum

belizcim aşılamada verilen ilaçlar ile 2 hatta daha fazla yumurta oluşması mümkün. ama bu yumurtalar senin yumurtalıklarından toplanmıyor. çatlatma iğnesi yapıldıktan 36 saat sonra yumurtaların bulundukları keselerin içinden çıkarak tüpe doğru ilerlemeye başlayacağı düşünülüyor. bu durumda sana çatlatma iğnesi yapıldıktan yaklaşık 32 saat sonra eşini hastaneye çağırıyorlar, ondan aldıkları spermleri yıkama işleminden geçirdikten sonra 36.saat (bu işlemler 2-4 saat kadar sürüyormuş) sen muayene pozisyonundayken bir kanülle spermleri senin rahmine gönderiyorlar. avantajı, döllenmenin en yüksek ihtimalle gerçekleştiği süreçte bu işlem yapılıyor, ve spermin katedeceği yol kısalıyor. rahmin başından sonuna gitmemiş oluyor. dolayısıyla içinden bir yumurta almak gibi bir şey söz konusu değil.
yalnız hiç endişelenme ay ikisi de tutarsa diye. benimde ilk başta öyle endişelerim vardı. şimdi kendime gülüyorum. neyse sonuçta aşılama ile olma ihtimali normal yolla olma ihtimalinin 3 katı sadece. bizim durumumuzda normal yolla olma ihtimali %2 olduğundan aşılamka % 6 ihtimalle tutuyor. nitekim benim 2 aşılamamın ikisinde de 2 yumurta vardı ve hiçbiri tutmadı. boşuna ikiz olacak diye endişelenmişim. ayrıca artık, ikiz olsa da kabulüm. hiç olmamasından daha iyiymiş gibi geliyor :)) nitekim sen tüp bebek denemek istediğinde yaşından dolayı ilk iki sefer de tek embriyo transfer edilecek. dolayısıyla hiç endişelenme. hayatın keyfini çıkar.
umarım açıklayıcı olmuştur.

allahım bu ne sıcak yaaa??? yarında 52 derece hissedilecekmiş. nem %96. imkanı olan evden çıkmaz. tapi klima altında olmak şartıyla...

belizcim bu arada şunu da söyleyeyim, bazen yumurta kesesi olsa bile içinden yumurta çıkmadığı oluyormuş. dolayısıyla ne kadar çok yumurta o kadar çok şans.

birde ikiz olması problem değil, 3-4 embriyo oluşursa o zaman ameliyatla içlerinden 1-2 tanesi sonlandırılabiliyor. bi tanıdığımızın arkadaşının 4 embriyosu tutmuştu. 2 tanesini aldılar ve ikiz doğurdu.
yani bu da başka bir seçenek..

kızlaarrrr geldiimm internette problem vardı.giremedim.leşim sağolsun halletti hemen
neyse 2. test sonucum 927 :)))))) kızlar yaa ikimiz mi sizce??

ilk tanışma 19 ağustos.....ya kızlar bişi daha sorcam crinome jel wc ye gittiğim de akıyo yaa bişi olur mu?

annecim yarın gidiyo azcık daha doyayım anneme.sonra görüşürüz.bi sürü sorum var size görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…