neden meyveden sonra yoğurt?
bende bugün 17+5 oldum yaniii kocaman bir 10 hafta var aramızda :))
Meyvadaki şekeri dengeliyormuş. Sende dikkat et meyva yedikten sonra süt, yoğurt, ayran yada peynir ye kesinlikle. Söylemiştim sanki sana daha önce tüh bak artık dikkat et.
Bence benim şekerin yüksek çıkmasının nedeni meyvadandı. Çok yiyordum yoğurt olayını da bilmediğimden şeker çıktı.
ben tam senin haftanda detaylı ultrasona gitmiştim. ama sana daha erken herhakde sen 20 lerden sonra gidersin.
mystry nuri bey sana fetal eko çektireceksin falan dedi mi?
tüp bebekler için isteniyormuş hep. aslında fetal eko çektirmek çok zevkli nerdeyse 1 saate yakın bebeğini görebiliyorsun ultrasonda hatta ben pipilerini de orda gördüm :)
Selam Arkadaşlar,
Bende Aydın Arıcı'ya gittim ilk muayenemdi
yumurtalarım azalmış 2 yada 3 tane varmış çok fazla şans vermedi yüzde 40 dedi ama yinede gidicem...
benim gibi olupta başarılı olan var mı aranızda?
Evet canım ilk,35 yaşındayım daha önceki aşılamada 2 tane olgun yumurta 1 tanede gelişmemiş yumurta vardı 2 side başarısız oldu..inşallah bu olur.
belizz folik aside devam etmen gerekiyor canım çok önemliymiş bende çook uzun süre içtim.
Diyeti birebir uygulamıyorum ancak dikkat ediyorum saatlere meyva yedikten sonra yoğurt yiyorum kesinlikle. Belkide diyetten daha az yiyorum. İştahım yok bu aralar.
Sadece buğday ekmeği yiyorum. Hamurişi, pilav, patates özellikle bunları yememeye çalışıyorum.
Diyete başlayalı 1 ay oldu o zamandan beri 1,5 kilo aldım o da çocuların aldığı toplam kilo nerdeyse.
Kızlar bu arda şekerimi hergün ölçüyorum hep 80 lerde çıkiyor. Bu seferde çok düştü Nuri bey 100 civarında olması iyi dedi. Şimdi de çıkmıyor ne garip değil mi?
Selam Arkadaşlar,
Bende Aydın Arıcı'ya gittim ilk muayenemdi
yumurtalarım azalmış 2 yada 3 tane varmış çok fazla şans vermedi yüzde 40 dedi ama yinede gidicem...
benim gibi olupta başarılı olan var mı aranızda?
Evet canım ilk,35 yaşındayım daha önceki aşılamada 2 tane olgun yumurta 1 tanede gelişmemiş yumurta vardı 2 aşılama da başarısız oldu..inşallah tüp bebek denemesinde olur.
ya bu arada kafama takildi, simdi 2 olgun yumurtada tutsaydi ne olacakti??? yani ikiz olacakti cvp belli de (kendi sordugum soruya kendim guldum:))) demek istedigim ben ikiz istemiyorum mesela o donem olusan tek yumurta ile denemiyorlar mi? yine mi ilac verip yumurta sayisini arttiriolar. ben asilama duzeyine de gelmedim de daha, tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?