Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlaarrrr geldiimm internette problem vardı.giremedim.leşim sağolsun halletti hemen
neyse 2. test sonucum 927 :)))))) kızlar yaa ikimiz mi sizce??

Tebriklerrr:)))))
hadi bakalim bir merdiven basamagi daha ciktin tatlim.yolumuz coook uzun nasipse guzel saglikli kuzucuklarimizi kucagimiza alacagiz...

Kizlar birkac sorum olacak.benim onumuzdeki randevum11+1 oldugum gun.bu haftadan sonra kac haftada bir kontrole gidecegiz ve hangi haftalarda hangi testler yapilacak.kan tahlilinde demir ve sekere ne zaman bakiliyor.2li 3lu 4lu testler ne zaman yapiliyor fetal eko ve ayrintili ultrason ne zaman yapiliyor.tum bu testleri kim yapiyor.ben aydin beye kontrol oluyorum.tamamini aydin bey mi yapiyor.

ben ce bişiy çıkmıycak ama her ihtimale karşı yaptırılmalı :)
ayyy bulantıları bi geçse aslında artık azalması gerekiyo ...

ben de temizlik yapınca stres atıyorum başkalarının yaptıklarını da pek beğenmiyorum:) yemek pek sevmem ama mecbur yapıyoruz ama tatlı yapmaktan hoşlanırım.

yaaa ne zaman çektirmiştin ay banada çektirsin nolur belgesel gibiymiş ya
valla ben de merak ettim fetal eko yu cumartesi sorarım artık:)
kızlaarrrr geldiimm internette problem vardı.giremedim.leşim sağolsun halletti hemen

ayyy süper yaaa valla ben kesin ikiz diyorum :))

belizz
evet canım ben de geliyorum cumartesi

Margaar tebrik ederim cnm çok sevindirici bir hbr verdin. Maşallah bebise. Belki tek yumurta ikizi olabilir 2 hafta sonraki kese görme randevusunda çıkar sayısı.
Saglikla gelsin(ler) yeter.

Crinojel geri geliyor cnm. Merak etme normal hali bu :)

Cok sevindim cnm 1 kiz 1 erkek ne guzel masallah.
Ben 19 haftalikken gitmistim hayri beye cok kisa bakmisti.
Sen takibini kime yaptiriyorsun ?

Ben Aydın beyle devam ediyorum.Üç haftada bir Anadolu Sağlıktayım. Riskli ve gerekli durumlarda Hayri Beye yönlendiriyor. Ben Hayrİ Beyi bir ense kalınlığı ölçümünde gördüm.Birde Ayşegüle iletin benimde biri riskli çıktı ve amniyosentez oldum.Hayri Bey yaptı ve çok şükür temiz çıktı. Hiçde acımıyor...

Şimdi ayrıntılı ultrasondayz ve 22.haftadayız.Haftaya çarşamba günü. Yalnız hepside çokiyi ve hoş doktorlar emin ellerde Ayşegül. Hiç korkmasın.

Senin sıkntıların bende de var.küvez derdi. Bende bulunduğum yerde araştıracağım v eerken doğum durumunda burda doğum yapacak hastane ve doktor rayacağım.Aa bir hemşire hastanenin çoçuk doktorununda iyi olması gerektiğini, söyledi. Çünkü çocuklarda ilk muayenelerini ve tetkiklerini orda yapacaklar aklında olsun..

Mysterry senin oğluşşun olacakmış çok tebrik ederm. İstanbulda olsam kesin görüşmeye gelirdim.Uzun zaman olunca uzun yazılıyor.Hepinize sevgiler...

İşallah aralık 13 enbüyük sancux onlar abi olacaklar...

cnm cok aciklayici olmus tesekkur ederim... bu arada merak ettim asilamanin fiyati ne? tup bebeginkini biliyoruz da asilamayi hic konusmadik sanirim...

ya ben kiyamam gibi geliyo. yani tabi 4 bebege sahip olmak cok zor yani sadece bakim degil hamilelik sureci de sikintili o zmn belki dusunurum ama ikiz veya ucuzde dogurabilirim. ya ne bileyim o da benim bi parcam olacak, hem bi suru ugrastiktan snr ona bi hayat vermemek beni uzer gibi gelio. tabi olursa o zmn dusunmek lazim ama. ben eskiden ikiz cok istiodum, hatta kucukken kardesin sana hic benzemio dediklerinde uzuluodum, neden benzemiyor diye, hatta kavga ettigimizde hastahanede karismis olma ihtimali uzerinde bile duruodum:) o yuzden ben ikiz dogurucam, iki kardes benzeyecekler diodum, babaanneminde ikizi var, yani olasiligim var aslinda ama snr fark ettim ki ikiz bebegin sorumlulugu cok. bi suru kaygi olusmaya basladi, ondan yani. yoksa saglikli olsunda ne yapalim ikiz olsun...

ay cnm tebrik ederim. vallahi daha onceki ikiz sonuclari ile karsilastirildiginda ikiz gibi duruo ama sana tek yumurta transferi mi yapmislardi? tek yumurta ikizleri mi olacaklar simdi

ya kizlar, yrn nicklerin yerine isimler gececek, kim ne durumdaydi vs die sorarsam kizmayin olur mu? bende isim hafizasi falan da hic yoktur ztn simdiden uyarayim da otuz kere dedik, daha dun tebrik etti vs gibi dusunceler gecmesin aklinizdan. ztn nickleri m harfi ile baslayan arkadaslari nicklerinden bile karistiriyorum, arada donup bakiyorum, kim ne durumdaydi die bilginize:):):)

:roflol:

Evet canım ilk,35 yaşındayım daha önceki aşılamada 2 tane olgun yumurta 1 tanede gelişmemiş yumurta vardı 2 aşılama da başarısız oldu..inşallah tüp bebek denemesinde olur.

Merhaba arkadaş hoşgeldin....
Bence şans oranlarına falan hiç takılma rahat ol. Bazen %60 şans veriliyorda olmuyor bazen aşılamada bile oluyor. Olacağı varsa olur sen sadece olacak diye düşün hep. Tedaviye olumlu başlaki olumlu devam etsin herşey.

Canım bundan sonra ayda 1 kere gideceksin kontrollere.
Benim ikiz gebelik olduğu için 2li testler falan yapılmıyor.
Tekil gebeliğe göre tahliller ve tarihleri farklı oluyor.
Ama 2li test 13 hafta itibari ile yapılıyor. 3lü ve 4lü testte gerek görülürse yapılır.
Detaylı ultrason, fetal eko, kan, idrar tahlilleri yapılacak.
Şeker de 23. ile 26. hafta arası yapılıyor.
Gerçi canım boşver şimdi ilerideki tahlilleri falan anı yaşa doktorun seni zaten yönlendiriyor. Rahat ol................

Ne güzel canım sen Aydın bey ile devam ediyorsun.

Amniyosentezin temiz çıkmasına çok sevindim.

Ayrıntılı ultrasonu ben 18. haftada çektirmiştim çok ilginç bana neden bu kadar erken zamanda çektirdi acaba? İnşallah detaylı ultrasonun sonucuda güzel çıkar.

Evet erken doğum önlemini almak lazım şimdiden. Bebek yoğun bakımı iyi olan bir hastane araştır sende. Evet duydum çocuk doktoru da çok önemliymiş.

Inanilmaz bir sicak var durdugum yerde terliyorum.
Sabah 5 te bir uyandim her yerim terden sırılsıklam. Insallah yarin boyle olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…