Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba Beliz ,benim yumurtalarımı az buldu doktor şans daha az dedi 2 yada 3 yumurtam var ama sanırım sadece olan yumurtayı geliştiriyorlar yumurta sayısını arttıramıyorlar...inşallah senin normal yoldan olur.

evet cnm normalde zor terleyen biriyim ama hamilelikten dolayi cok terliyorum birde bu sicaklar tuz biber oluyor

sancuuuuxxx az once yemek yemek icin disari ciktim, ofiste klima altinda tatli tatli oturdugumdan haberim yokmus, inanilmaz bi sicak var... bu ne ya bole, bir felaket, allah disarda calisanlara yardim etsin.

Merhaba Beliz ,benim yumurtalarımı az buldu doktor şans daha az dedi 2 yada 3 yumurtam var ama sanırım sadece olan yumurtayı geliştiriyorlar yumurta sayısını arttıramıyorlar...inşallah senin normal yoldan olur.

Ins olur canim, saol... benide kadikoy sifadaki tup bebekciler korkutmustu. yumurta rezervin cok az, bir an once dusunmen lazim, bir sene bile bekleme diye. hatta bazi testler istediler, meger tup bebek icin yapilan testlermis, yani ben daha tmm tup bebek yapacagim bile demeden, ne bileyim yanimda esim bile yoktu, konu ayrintili konusulur, karar verilir falan di mi? snrsinda aydin beye gittim, boyle birsey yok, icin rahat olsun demisti. ama o zmnki konusmalardan anladigim kadariyla yumurta rezervimiz dogdugumuzda belli oluomus... her ay o rezervden kullaniyormusuz, ve rezerv bittiginde de menepoza giriomusuz. erkekler gibi snrdan uretme sansimiz yokmus. ama sonuc itibariyle dusunuldugunde bebek olmasi icin gerekli olan sey bir yumurta birde sperm... endise etme, dogru yumurta ve dogru sperm bulusup, sana bi bebis verecektir. sen doktoruna guven, gerisini kafana takma

İnşallah cnm,, bir an önce bebek olsunda artık menepozu falan geçtim ben ilk duyduğumda üzüldüm ama...senin yaşın daha küçük benden şansın daha fazla.

Belizz biz facebooktanda konuşuyoruz arada. :) sanırım yarın gelecek herkesle face'den arkadasiz. Sen yeni olacaksın bizler için. :))

sağol canım bende seni merak ediyordum ohoo amniyosentezler falan sende bir sürü şey geçirmişsin neyse çok şükür herşey yolundaymış. bundan sonra inşallah sık sık aramızda olursun:)

alemsin ama tedirgin olma bende balık hafızalıyım sorun yok kaydirigubbakcemile5

Umut cnm nasilsin? Nasil gidiyor hamilelik yormuyorsun degil mi kendini
Sen yarin gelmiyordun sanirim aslinda gelsen ne iyi olurdu.

Umut cnm nasilsin? Nasil gidiyor hamilelik yormuyorsun degil mi kendini
Sen yarin gelmiyordun sanirim aslinda gelsen ne iyi olurdu.

merhaba canım, merhaba kızlar,
iyiyim bugun isyerinden cagırdılar geldim denetim varmıs ama onumuzdeki haftada izinliyim kendimi yormuyorum hamilelige gelince.. hic hamile gibi hissetmiyorum kendimi ignelerden olsa gerek karnım acayip sisti onun dısında hiiiic bi degisiklik yok sanırım persembeye kadar bu endise devam edecek gecmisi okudum biraz keyifler yerinde masallah cok sevindim
ben yarın gelemiyorum aslında cok isterdim ama bidahikine soz gelecem canım bu seferlik de beni affedin uzun zamandır klube de pek giremiyorum yazamıyorum ama aklım gonlum hep sizinle inanın opuyorumnanaktan

ogluslarında seninde keyfinin yerinde olmasına cok sevindim sancux :)

Belizz biz facebooktanda konuşuyoruz arada. :) sanırım yarın gelecek herkesle face'den arkadasiz. Sen yeni olacaksın bizler için. :))

hmm enteresan olacak... o diil icinizden biri ile arkadas falan cikarmisiz, ne gulerim allahtan istanbulda hic akrabam yok, akraba cikma gibi bi olasiligimiz olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…