biliyorsun aşılamada uygulanan ilaç dozları ve tedaviyle tüp bebek çok farklı inşalah bu sefer çok daha fazla yumurta oluşacak ve sanırım sana 2 embriyo transferi olacak.
ya bu arada kafama takildi, simdi 2 olgun yumurtada tutsaydi ne olacakti??? yani ikiz olacakti cvp belli de (kendi sordugum soruya kendim guldum:))) demek istedigim ben ikiz istemiyorum mesela o donem olusan tek yumurta ile denemiyorlar mi? yine mi ilac verip yumurta sayisini arttiriolar. ben asilama duzeyine de gelmedim de daha, tam bilmiyorum
evet cnm normalde zor terleyen biriyim ama hamilelikten dolayi cok terliyorum birde bu sicaklar tuz biber oluyor
Merhaba Beliz ,benim yumurtalarımı az buldu doktor şans daha az dedi 2 yada 3 yumurtam var ama sanırım sadece olan yumurtayı geliştiriyorlar yumurta sayısını arttıramıyorlar...inşallah senin normal yoldan olur.
sancuuuuxxx az once yemek yemek icin disari ciktim, ofiste klima altinda tatli tatli oturdugumdan haberim yokmus, inanilmaz bi sicak var... bu ne ya bole, bir felaket, allah disarda calisanlara yardim etsin.
Ins olur canim, saol... benide kadikoy sifadaki tup bebekciler korkutmustu. yumurta rezervin cok az, bir an once dusunmen lazim, bir sene bile bekleme diye. hatta bazi testler istediler, meger tup bebek icin yapilan testlermis, yani ben daha tmm tup bebek yapacagim bile demeden, ne bileyim yanimda esim bile yoktu, konu ayrintili konusulur, karar verilir falan di mi? snrsinda aydin beye gittim, boyle birsey yok, icin rahat olsun demisti. ama o zmnki konusmalardan anladigim kadariyla yumurta rezervimiz dogdugumuzda belli oluomus... her ay o rezervden kullaniyormusuz, ve rezerv bittiginde de menepoza giriomusuz. erkekler gibi snrdan uretme sansimiz yokmus. ama sonuc itibariyle dusunuldugunde bebek olmasi icin gerekli olan sey bir yumurta birde sperm... endise etme, dogru yumurta ve dogru sperm bulusup, sana bi bebis verecektir. sen doktoruna guven, gerisini kafana takma
kızlaarrrr geldiimm internette problem vardı.giremedim.leşim sağolsun halletti hemen
neyse 2. test sonucum 927 :)))))) kızlar yaa ikimiz mi sizce??
Tebriklerrr:)))))
hadi bakalim bir merdiven basamagi daha ciktin tatlim.yolumuz coook uzun nasipse guzel saglikli kuzucuklarimizi kucagimiza alacagiz...
Ben Aydın beyle devam ediyorum.Üç haftada bir Anadolu Sağlıktayım. Riskli ve gerekli durumlarda Hayri Beye yönlendiriyor. Ben Hayrİ Beyi bir ense kalınlığı ölçümünde gördüm.Birde Ayşegüle iletin benimde biri riskli çıktı ve amniyosentez oldum.Hayri Bey yaptı ve çok şükür temiz çıktı. Hiçde acımıyor...
Şimdi ayrıntılı ultrasondayz ve 22.haftadayız.Haftaya çarşamba günü. Yalnız hepside çokiyi ve hoş doktorlar emin ellerde Ayşegül. Hiç korkmasın.
Senin sıkntıların bende de var.küvez derdi. Bende bulunduğum yerde araştıracağım v eerken doğum durumunda burda doğum yapacak hastane ve doktor rayacağım.Aa bir hemşire hastanenin çoçuk doktorununda iyi olması gerektiğini, söyledi. Çünkü çocuklarda ilk muayenelerini ve tetkiklerini orda yapacaklar aklında olsun..
Mysterry senin oğluşşun olacakmış çok tebrik ederm. İstanbulda olsam kesin görüşmeye gelirdim.Uzun zaman olunca uzun yazılıyor.Hepinize sevgiler...
ya kizlar, yrn nicklerin yerine isimler gececek, kim ne durumdaydi vs die sorarsam kizmayin olur mu? bende isim hafizasi falan da hic yoktur ztnsimdiden uyarayim da otuz kere dedik, daha dun tebrik etti vs gibi dusunceler gecmesin aklinizdan. ztn nickleri m harfi ile baslayan arkadaslari nicklerinden bile karistiriyorum, arada donup bakiyorum, kim ne durumdaydi die bilginize:):):)
22 yada 23 haftalık iken çektirmiştik canım.
Nilsu Aydın bey erken doğum ile ilgili bir yorumda bulunuyor mu?
Küvezle ilgili sormuştum önceden belli olurmu diye oda 34.haftayı doldurursan %90 küveze girmez demişti. Başka ayrıntılı konuşamadım.Çok yoğun.Sevgiler...
O zaman bizim yaramazlar 34 haftaya kadar beklesinler uslu dursunlar :))))
kızlaar çok sıcak ofis güzel ama akşam nolcak????????
Umut cnm nasilsin? Nasil gidiyor hamilelik yormuyorsun degil mi kendini
Sen yarin gelmiyordun sanirim aslinda gelsen ne iyi olurdu.
Ben evde olan biri olarak soyleyeyim cok fena
Belizz biz facebooktanda konuşuyoruz arada. :) sanırım yarın gelecek herkesle face'den arkadasiz. Sen yeni olacaksın bizler için. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?