Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Tamam canim bir dahaki bulusmaya gelirsin o zaman. Kendine cok dikkat et hic yorma.
Opuyorum seni....

ayy ikiiz bence kesin ikiz :))))) oohhh gözün aydıınn :teytey: bu arada leşinin interneti çözmesine çok sevindik

margar çok sevindim sonucun süper çıkmışş... muystry çok güldüm yaaa leşinin

Su ana kadar iki kere duş aldim bakalim geceye kadar kac olur
sempatiksalakcinni

sıcak çok fenaaaa, hiç sevmiyorum şu sıcakları, biz eve de klima aldık vallahi durulmuyor, cumartesi ya da pazartesi takılacak inşallah, artık klimalı odadan dışarı çıkmam kaydirigubbakcemile3

BULUŞMA MEKANI DEĞİŞTİ DİKKAT!!!!
Evet arkadaslar facebook'ta yaptıgımız öngörüşmeler sonucu bu haftasonu bir buluşmaya imza atmaya karar verdik mekan hem gebzeden gelenlere hemde caddebostan tarafından gelenlere kolaylık olssun diye seçildi ama eger daha iyi bir öneriniz varsa degerlendirmeye açıgız...
2. Aydın ARICI Fan Klüp Kızları BULUŞMASINA DAVETLİSİNİZ hihoyyyt

YER : Maltepe Sahil ÜNLÜER
ADRES : Dr. Sadık Ahmet Bulvarı, No:2
Sahilyolu - Maltepe / ISTANBUL

+90 (216) 459 67 96 Tel. (Hat1)
+90 (216) 441 28 69 Tel. (Hat2)
+90 (216) 457 08 08 Tel. (Hat3) :

KAHVALTI : Kahvaltı (30TL) Sınırsız Çay, gazsız içecek
ZAMAN :07.08.2010 Cumartesi10:30
KATILANLAR :10 kişilik yer ayırttım arkadaslar haberiniz olsun:))

1.Utkummm
2.ladybird
3.sancux
4.Mystryy
5.Grapes
6.impression
7.melissss
8.belizzzz
9.G(ece)
10.

Son düzenleme:
Kizlar yarin geç kalmayin sakin benim kahvalti saatini geçMis oluyorum zaten:)))))

tamam:)) ama sen mutlaka bişiyler atıştır gelmeden önce :icecream:
bizimle de kahvaltı edersin biraz diyet bozulcak ama olsun bi günlüğüne olur:)
yarın eminim çok güzel geçicek görüşmek üzere :))

Meliscim haberini aldım ama fırsat bulup yazamadım bir türlü. çok tebrik ederim canım... bebiş(ler) seninle, harika bir duygu, harika bir haber...

margaar senin kesecik de sımsıkı sarılacak sana iyi haberler almaya devam edeceğiz...

sancux canım yaa bu sıcaklar senin için çok zor. aman dikkat et kendine..

neyse kalanını yarın konuşuruz. ben sabah 9:15 de asm deyim. aydın bey yokmuş ebru hn bakacak... sonra oradan çıkıp, ünlüere yola koyulacağım. ünlüer biraz daha k.yalıya yakın diye hatırlıyorum. bakalım tam yerini bulurum artık yarın...

Merhaba hepinize
bugün2. aşılamamın 7. günü ve tabii ki dayanamadım test yaptım. çok silik bi çizgi çıktı. Ama ümitlenmedim çatlatma iğnesinden olabilir diye. Çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyor bileniniz varmı nolur bi kaç gün olsunnnnnnnn.:)

Catlatma ignesini etkiledigini biliyorum ama kac gun oldugunu malesef bilmiyorum canim.
Sabredemiyorsan kan testi yaptir ama beklemek daha iyi olur tabi.
Allah kolaylik versin beklemek cok zor.....

Buluşmaya katılan bütün arkadaslara çok teşekkür ederim, benim için çok güzel bir gündü gerçi eşimin azizliğine ugradım ama beraber geçirdigimiz saatler çok güzeldi:)
herkesi öpüyorum

Buluşmaya katılan bütün arkadaslara çok teşekkür ederim, benim için çok güzel bir gündü gerçi eşimin azizliğine ugradım ama beraber geçirdigimiz saatler çok güzeldi:)
herkesi öpüyorum

Benim içinde çok güzel bir gündü bende teşekkür ederim kızlar.
Bana ilaç gibi geldi valla:)
İnşallah hep böyle güzel günlerde birlikte olmak nasip olur.

selam kızlar ben de sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum:)
inşallah ilerde çocuklarımız da bizim gibi kaynaşırlar da şöyle çoluk çocuk hep birlikte buluşuruz :)))
eşimle yarın tatile gidiyoruz gökçeada ya en az bi hafta yok olucam herkesi öpüyorum kendinize ii bakın:)

katılıyorum benim için de güzel bir gün oldu.. tanıştığımıza çok memnun oldum...

melisçim iyi tatiller, iyi eğlenceer...

her şey çok güzeldi... başta organizasyonda emeği geçenler olmak üzere herkese teşekkür ederim.

utkum, hem şu hazırladığın listelerle, hem de organizasyon çalışmaları ile grubun en çalışkanısın vallahi... bir dahaki buluşmada kesinlikle sana kırmızı kurdela takmalıyız... :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…