klima var de bana nolur akannehir
Yok malesef vantilator karsisinda yatar durumdayim
merhaba canım, merhaba kızlar,
iyiyim bugun isyerinden cagırdılar geldim denetim varmıs ama onumuzdeki haftada izinliyim kendimi yormuyorum hamilelige gelince.. hic hamile gibi hissetmiyorum kendimi ignelerden olsa gerek karnım acayip sisti onun dısında hiiiic bi degisiklik yok sanırım persembeye kadar bu endise devam edecek gecmisi okudum biraz keyifler yerinde masallah cok sevindim
ben yarın gelemiyorum aslında cok isterdim ama bidahikine soz gelecem canım bu seferlik de beni affedin uzun zamandır klube de pek giremiyorum yazamıyorum ama aklım gonlum hep sizinle inanın opuyorumnanaktan
ogluslarında seninde keyfinin yerinde olmasına cok sevindim sancux :)
kıyamam kurudukça duş al en iyisi
ayy ikiiz bence kesin ikiz :))))) oohhh gözün aydıınn :teytey: bu arada leşinin interneti çözmesine çok sevindik
Su ana kadar iki kere duş aldim bakalim geceye kadar kac olur
sempatiksalakcinni
yarınki buluşma için bir değişklik yok değil mi..
Kizlar yarin geç kalmayin sakin benim kahvalti saatini geçMis oluyorum zaten:)))))
Merhaba hepinize
bugün2. aşılamamın 7. günü ve tabii ki dayanamadım test yaptım. çok silik bi çizgi çıktı. Ama ümitlenmedimçatlatma iğnesinden olabilir diye. Çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyor bileniniz varmı nolur bi kaç gün olsunnnnnnnn.:)
Buluşmaya katılan bütün arkadaslara çok teşekkür ederim, benim için çok güzel bir gündü gerçi eşimin azizliğine ugradım ama beraber geçirdigimiz saatler çok güzeldi:)
herkesi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?