Merhaba hepinize
bugün2. aşılamamın 7. günü ve tabii ki dayanamadım test yaptım. çok silik bi çizgi çıktı. Ama ümitlenmedimçatlatma iğnesinden olabilir diye. Çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyor bileniniz varmı nolur bi kaç gün olsunnnnnnnn.:)
selam kızlar ben de sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum:)
inşallah ilerde çocuklarımız da bizim gibi kaynaşırlar da şöyle çoluk çocuk hep birlikte buluşuruz :)))
eşimle yarın tatile gidiyoruz gökçeada ya en az bi hafta yok olucam herkesi öpüyorum kendinize ii bakın:)
her şey çok güzeldi... başta organizasyonda emeği geçenler olmak üzere herkese teşekkür ederim.
utkum, hem şu hazırladığın listelerle, hem de organizasyon çalışmaları ile grubun en çalışkanısın vallahi... bir dahaki buluşmada kesinlikle sana kırmızı kurdela takmalıyız... :hooray:
selam kızlar ben de sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum:)
inşallah ilerde çocuklarımız da bizim gibi kaynaşırlar da şöyle çoluk çocuk hep birlikte buluşuruz :)))
eşimle yarın tatile gidiyoruz gökçeada ya en az bi hafta yok olucam herkesi öpüyorum kendinize ii bakın:)
çok kıskandım siziiiiiiiiiii alsanaalsanasmile bir dahaki buluşmaya kesinlikle katılcam. olumunekankayizsmile
slm kizlar... nasilsiniz gorusmeyeli???ne yaptiniz bakiim benden snr?? :) bu arada ladybird sen bana dusundugumuz ile gercek Belizz arasindaki farki soyleriz demistin, unuttuk... cok farkli miymisim
Kıskanma sende gelseydin kaydirigubbakcemile2
ben hasta gibi yatıyorum evde. kafamçokkarıştı yaaaaa sıkıldım zaten delikafadulden ben ne zaman normal hayata dönmeliyim.transferden sonra sadece hastane için çıktım evden. :hulya:
utkumm senin e-mail adresin bende yok, yollayamadım sana
senin mailindeki eksik kişilere forwardladım. bir tek beliz eksik
tamam canım senin resimleri de ben belize yolaldım :)
klimaya yakın masaya dogru kaydık:)
muhabbet ettik bol bol konuşacak o kadar çok şey olunca zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan. ben 3 e dogru kalktım eşim bekliyordu yoksa daha otururdum.
tamam canım senin resimleri de ben belize yolaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?