Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

çok kıskandım siziiiiiiiiiii alsanaalsanasmile bir dahaki buluşmaya kesinlikle katılcam. olumunekankayizsmile

inşallah bir yanılgı yoktur ve seninle birlikte seviniriz

iyi tatiller canım bol bol dinlen ve eglen

rica ederim canım siz isteyin yeter ki her zaman ayarlarız:)
opuyorumnanaktan

İyi tatiller canım tam zamanında gidiyorsunuz bu sıcaklarda denizde olmak lazım hep.

Herkesin iyi bir hafta geçirmesini diliyorum..............

İnşallah şu sıcaklardan kurtuluruz artık hava biraz serinlesin lütfen.
Bugünde çok sıcak (((((((((((

slm kizlar... nasilsiniz gorusmeyeli??? ne yaptiniz bakiim benden snr?? :) bu arada ladybird sen bana dusundugumuz ile gercek Belizz arasindaki farki soyleriz demistin, unuttuk... cok farkli miymisim

slm kizlar... nasilsiniz gorusmeyeli??? ne yaptiniz bakiim benden snr?? :) bu arada ladybird sen bana dusundugumuz ile gercek Belizz arasindaki farki soyleriz demistin, unuttuk... cok farkli miymisim

klimaya yakın masaya dogru kaydık:)
muhabbet ettik bol bol konuşacak o kadar çok şey olunca zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan. ben 3 e dogru kalktım eşim bekliyordu yoksa daha otururdum.

Kıskanma sende gelseydin kaydirigubbakcemile2

ben hasta gibi yatıyorum evde. kafamçokkarıştı yaaaaa sıkıldım zaten delikafadulden ben ne zaman normal hayata dönmeliyim.transferden sonra sadece hastane için çıktım evden. :hulya:

ben hasta gibi yatıyorum evde. kafamçokkarıştı yaaaaa sıkıldım zaten delikafadulden ben ne zaman normal hayata dönmeliyim.transferden sonra sadece hastane için çıktım evden. :hulya:

bende hep evdeyim cnm seni çok iyi anlıyorum çok sıkıcı evet ama dışarısı da çok sıcak.
ama akşamları eşinle yürüyüşe falan çıkabilirsiniz.

klimaya yakın masaya dogru kaydık:)
muhabbet ettik bol bol konuşacak o kadar çok şey olunca zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan. ben 3 e dogru kalktım eşim bekliyordu yoksa daha otururdum.

evt isim olmasaydi bende otururdum daha bir dahaki sefere artik

tamam canım senin resimleri de ben belize yolaldım :)

canim sen bana mystry'ninkileri gondermistin, bi mail daha mi var, o gelmedi o zmn bana...

Sancux ve impression'dan mail ve resimler geldi. Teşekkür ederim.

Güzel bir gündü. Sanırım biz de 4'e doğru kalktık. Esim inanamadı o kadar konuştuğumuza. Güya ilk buluşmamız ama aslında herkes tanıdık. )

belizz'cim tam tahminlerimdeki gibi çiti piti narin bir bayan gördüm karşımda.

Tekrar görüşmek üzere herkesi öpüyorum. Margaar sende bir sonrakine gelirsin. Bende ilk buluşmaya gidememiştim. Nasip :))
sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…